Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

STL's LL.M. Πρόγραμμα

LL.M. οι φοιτητές θα αποκτήσουν βαθιά γνώση και κατανόηση της κινεζικής και δυτικής νομοθεσίας και των νομικών παραδόσεων καθώς και τις πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη διαπολιτισμική επιτυχία. LL.M. οι απόφοιτοι του PKU STL θα προχωρήσουν σε διακεκριμένες σταδιοδρομίες στον ιδιωτικό τομέα, στον δημόσιο τομέα, στο νομικό έργο δημόσιου συμφέροντος και στον ακαδημαϊκό κόσμο σε όλο τον κόσμο.

Πανεπιστήμιο του Πεκίνου

Οι χρόνοι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης το 2018 ονόμασαν PKU το πανεπιστήμιο νούμερο 1 στην Κίνα, το πανεπιστήμιο νούμερο 2 σε όλη την Ασία και το 27ο παγκοσμίως αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο.

Φοιτητές, Τμήμα και Καριέρα

Οι κορυφαίοι φοιτητές από όλο τον κόσμο ανταγωνίζονται για την είσοδο στο STL. Η πολυεθνική σχολή του σχολείου της δικαιοσύνης περιλαμβάνει παγκοσμίου φήμης μελετητές και επαγγελματίες από την Κίνα, τις ΗΠΑ, την ΕΕ και αλλού. Οι απόφοιτοι του STL αναζητούνται ιδιαίτερα για θέσεις σε κορυφαίες πολυεθνικές εταιρίες και εταιρείες νομικών, που οδηγούν κινεζικές δικηγορικές εταιρίες και εταιρείες, μεγάλες κρατικές επιχειρήσεις και κορυφαίους διεθνείς ΜΚΟ.

Μαθησιακό πρόγραμμα σπουδών

Τα προγράμματα σπουδών του STL υπογραμμίζουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις του δικηγόρου για τον 21ο αιώνα: (i) το διεθνικό δίκαιο και πρακτική, (ii) τις διαπολιτισμικές δεξιότητες και (iii) τις επαγγελματικές ευθύνες των δικηγόρων σε αυτά τα πλαίσια. Κανένα νομικό σχολείο οπουδήποτε δεν εξοπλίζει καλύτερα τους απόφοιτους του ιδιωτικού τομέα, του δημόσιου τομέα ή του νομικού έργου δημόσιου συμφέροντος που σχετίζεται με την Κίνα, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο ή τα έθνη της Κοινοπολιτείας Βρετανίας.

Παγκόσμιοι Ηγέτες

Οι απόφοιτοι του STL θα είναι μοναδικά εξοπλισμένοι για ηγεσία στον σημερινό διασυνδεδεμένο κόσμο, με βαθιά γνώση και κατανόηση της κινεζικής και δυτικής νομοθεσίας και των νομικών παραδόσεων και με τις πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη διαπολιτισμική και τη διασυνοριακή επιτυχία.

Shenzhen-μια δυναμική πόλη

STL βρίσκεται στη νότια πόλη του Shenzhen. Μια ταχέως αναπτυσσόμενη μητρόπολη 12 εκατομμυρίων ανθρώπων, το Shenzhen έχει σταθεροποιηθεί από τότε που καθιερώθηκε ως η πρώτη ειδική οικονομική ζώνη της Κίνας το 1979. Τώρα, το Shenzhen δεν είναι μόνο ένας βασικός κόμβος της πολυπληθέστερης επαρχίας της Κίνας, της Γκουανγκντόνγκ αλλά και μιας αγοράς ηγέτης σε όλη την Κίνα και μια μοναδική περιοχή όπου τα μεγάλα νομικά συστήματα του κόσμου συγχωνεύονται και επηρεάζουν τη διαμεθοριακή συμπεριφορά. Η πόλη είναι ένα κατάστημα για τη βιοτεχνολογία, την εφοδιαστική και τις νέες βιομηχανίες ενέργειας, ενώ κορυφαίες εταιρείες όπως η Huawei και η Tencent βασίζονται εδώ. Στην παγκόσμια σκηνή, η Shenzhen έχει κάνει και το σήμα της. το 2008, πήρε το όνομα της πόλης σχεδιασμού της UNESCO και το 2011 φιλοξένησε το 26ο Πανεπιστήμιο του Καλοκαιριού.

Γεωγραφικά και οικονομικά, η Shenzhen είναι επίσης στενά συνδεδεμένη με το Χονγκ Κονγκ, με το οποίο μοιράζεται σύνορα. Εκτεταμένες επιλογές δημόσιων συγκοινωνιών συνδέουν τις δύο πόλεις - από το κέντρο της πόλης, μπορεί κανείς να επισκεφθεί το Χονγκ Κονγκ μέσω λεωφορείων, μετρό και πορθμείων. Με συνολικό ΑΕΠ άνω των 650 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η περιοχή Shenzhen-Hong Kong είναι μια από τις μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές στον κόσμο.

Δομή προγράμματος

Όπως και το LL.M. προγράμματα που προσφέρονται από τις καλύτερες σχολές νόμων των ΗΠΑ, LL.M. πρόγραμμα για αλλοδαπούς φοιτητές θα αποτελείται από ένα έτος έως δύο έτη πλήρους φοίτησης. Το πρόγραμμα σπουδών θα σχεδιαστεί για να δώσει έμφαση στις δεξιότητες και τις γνώσεις για τον 21ο αιώνα: (i) διεθνικό δίκαιο και πρακτική, (ii) διαπολιτισμική ικανότητα · και (3) τις επαγγελματικές ευθύνες των δικηγόρων σε αυτά τα πλαίσια. Οι εξειδικευμένες προσφορές στην κινεζική νομική ιστορία και νόμος θα επιτρέψουν στους μαθητές να αποκτήσουν μια βαθιά κατανόηση των πολιτιστικών παραδόσεων και των σύγχρονων εξελίξεων της Κίνας σήμερα.

LL.M. οι απόφοιτοι θα βγουν από το πρόγραμμα ως δικηγόροι μοναδικά εξοπλισμένοι για ηγεσία στον σημερινό διασυνδεδεμένο κόσμο, με βαθιά γνώση και κατανόηση του κινεζικού και δυτικού δικαίου και των νομικών παραδόσεων και με τις πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για διαπολιτισμική επιτυχία. Το πρόγραμμα σπουδών είναι το πιο ποικίλο και εκτεταμένο μαθήματα αγγλικής γλώσσας στην Κίνα με πάνω από 60 μαθήματα αγγλικής γλώσσας που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από το διεθνές και το συγκριτικό δίκαιο μέχρι το αμερικανικό δίκαιο με την κινεζική νομοθεσία. τα μαθήματα καλύπτουν πολύπλοκες διεθνικές εμπορικές συναλλαγές και επίλυση διαφορών, καθώς και το δίκαιο της Κίνας, το νομικό σύστημα και το νομικό ιστορικό. LL.M. οι απόφοιτοι του PKU STL θα προχωρήσουν σε διακεκριμένες σταδιοδρομίες στον ιδιωτικό τομέα, στον δημόσιο τομέα, στο νομικό έργο δημόσιου συμφέροντος και στον ακαδημαϊκό κόσμο σε όλο τον κόσμο.

Για να κερδίσετε το LL.M. βαθμό, οι υποψήφιοι πρέπει:

 • έχουν διαμείνει για τουλάχιστον τρία ακαδημαϊκά τρίμηνα ·
 • κερδίστε τουλάχιστον 36 μονάδες (περίπου 12 μαθήματα).
 • να ολοκληρώσει μια διατριβή ή ουσιαστικό ερευνητικό έγγραφο υπό την επίβλεψη της σχολής για ένα θέμα της επιλογής τους, να περάσει την υπεράσπιση διατριβής και?

Πώς να εφαρμόσει

Οι υποψήφιοι πρέπει κανονικά να έχουν πρώτο πτυχίο (π.χ. JD, JM ή LL.B.) ή να έχουν άδεια αλλιώς να ασκούν το δίκαιο στην οικεία δικαιοδοσία τους. Δεχόμαστε επίσης αιτήσεις από φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα σπουδών πρώτου βαθμού που επιθυμούν να κερδίσουν πιστώσεις προς το LL.M. του STL. βαθμό ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, οι φοιτητές των Ηνωμένων Πολιτειών είναι επιλέξιμοι να μεταφέρουν έναν ορισμένο αριθμό πιστωτικών μονάδων που αποκτήθηκαν στο εξωτερικό προς τους βαθμούς JD τους. Πιστωτικές μονάδες που αποκτήθηκαν στο LL.M. το αντίστοιχο πρόγραμμα μπορεί να είναι επιλέξιμο να υποβάλει ταυτόχρονα αίτηση τόσο στο USJD όσο και στο LL.M. του STL.

Οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά ή οι οποίοι δεν έχουν μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση που διεξάγεται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα, πρέπει να προσκομίζουν αποδεικτικά στοιχεία αγγλικής επάρκειας. Το Πρόγραμμα απαιτεί ελάχιστο σκορ 92 στο TOEFL IBT ή 6.5 στο IELTS με 7.0 σε γραφή IELTS.

Διαδικασίες υποβολής αιτήσεων

 1. Παρακαλείστε να υποβάλετε αίτηση υποβάλλοντας την πλήρη αίτησή σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως τις 31 Μαρτίου 2018.
 2. Αφού υποβάλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας, παρακαλούμε να εκτυπώσετε το συμπληρωμένο έντυπο και να το στείλετε ταχυδρομικώς στην πανεπιστημιούπολη μαζί με τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παρακάτω.

Λίστα ελέγχου εφαρμογής

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν τα παρακάτω στοιχεία. Οι εφαρμογές θα επανεξεταστούν μόνο μετά την παραλαβή όλων των υλικών. Όλα τα έγγραφα πρέπει να είναι γραμμένα στα Αγγλικά. Εάν τα έγγραφα δεν είναι στα αγγλικά, πρέπει να συνοδεύονται από συμβολαιογραφική μετάφραση στην αγγλική γλώσσα.

 1. Peking University School of Transnational Law .
 2. Προσωπική δήλωση: Υποβάλετε μια προσωπική δήλωση που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επιδιώκετε ένα LL.M. και πως ο βαθμός θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα σχέδια και τους στόχους σας. (700 έως 1000 λέξεις)
 3. Ακαδημαϊκά αρχεία: Επίσημα αντίγραφα όλων των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών και πιστοποιητικά επίσημων πτυχίων (πρωτότυπα ή συμβολαιογραφικά έγγραφα με αγγλικές μεταφράσεις εάν τα έγγραφα δεν είναι στα αγγλικά).
 4. Βιογραφικό σημείωμα ή βιογραφικό σημείωμα
 5. Επιστολές συστάσεων: Τουλάχιστον δύο υπογεγραμμένες συστατικές επιστολές από καθηγητές, εργοδότες ή άλλους που είναι εξοικειωμένοι με τα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα σας. (πρωτότυπο)
 6. Απόδειξη της αγγλικής ικανότητας: Μία φωτοτυπία των αποτελεσμάτων της εξέτασης TOEFL ή IELTS (εκτός εάν είστε μητρική γλώσσα αγγλικής γλώσσας ή έχετε πτυχίο από ένα μεταδευτεροβάθμιο ίδρυμα που διεξάγεται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα).
 7. Αντίγραφο διαβατηρίου ή ταυτότητας.

Παρακαλώ σημειώστε: όλα τα Υλικά Εφαρμογής πρέπει να παραληφθούν πριν από την προθεσμία της 31ης Μαρτίου 2018.

Αμοιβή Εφαρμογής

Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν πριν από την 1η Μαρτίου 2018 δεν απαιτούν τέλος. Όλες οι άλλες αιτήσεις απαιτούν αμοιβή 800 RMB που μπορεί να αρθεί κατά τη διακριτική ευχέρεια της νομικής σχολής για οικονομικές ανάγκες.

Οι αιτούντες πρέπει να στείλουν το πακέτο αίτησης στην ακόλουθη διεύθυνση:

Εισαγωγές για το Master of Laws, αίθουσα B103, Peking University School of Transnational Law , Πανεπιστημιακή Πόλη, Επαρχία Nanshan Shenzhen 518055, Κίνα

Προθεσμία υποβολής αίτησης

Παρακαλώ σημειώστε: όλα τα Υλικά Εφαρμογής πρέπει να παραληφθούν πριν από την προθεσμία της 31ης Μαρτίου 2018.

Αποφάσεις Εισδοχής

Η Επιτροπή Εισδοχής θα αποφασίσει σύμφωνα με τα υλικά των υποψηφίων μετά από έγκριση του Πανεπιστημίου του Πεκίνου. Η επίσημη επιστολή εισδοχής θα αποσταλεί μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Καταλύματα και υπηρεσίες

Οι περισσότεροι διεθνείς φοιτητές επιλέγουν να ζήσουν στην πανέμορφη πανεπιστημιούπολη μας και να απολαύσουν την κοινότητα, την τραπεζαρία και τις ευκαιρίες για αθλήματα, καθώς και την άμεση γειτνίαση με το κτίριο του νομικού σχολείου. Μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια είναι διαθέσιμα στην πανεπιστημιούπολη. Οι μαθητές μπορούν επίσης να επιλέξουν να ζήσουν εκτός πανεπιστημιούπολης.

Δίδακτρα και έξοδα

Το δίδακτρο για το STL LL.M. πρόγραμμα είναι 176.000 CNY διαμονή για ένα ή δύο χρόνια. Το κόστος διαμονής είναι 12.000 CNY για ένα μονόκλινο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο για ένα έτος. Η TL έχει δεσμευτεί να καταστήσει το πρόγραμμα προσβάσιμο σε υποψήφιους με προσόντα και υπάρχει περιορισμένος αριθμός διεθνών υποτροφιών. Οι υποψήφιοι παροτρύνονται επίσης να εξετάσουν τις υποτροφίες για τις οποίες είναι κατάλληλες.

Υποτροφίες

Η STL έχει δεσμευτεί να καταστήσει το πρόγραμμα προσβάσιμο σε υποψήφιους με προσόντα και υπάρχει περιορισμένος αριθμός διεθνών υποτροφιών και μερικών υποτροφιών διδασκαλίας και άλλων οικονομικών βραβείων που διατίθενται στους επιτυχόντες υποψήφιους. Οι υποψήφιοι παροτρύνονται επίσης να εξετάσουν τις υποτροφίες για τις οποίες είναι κατάλληλες.

Υποτροφίες από την κινεζική κυβέρνηση

Οι υποτροφίες από την κινεζική κυβέρνηση είναι επίσης διαθέσιμες σε διεθνείς φοιτητές.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποPeking University School of Transnational Law »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
1 - 2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
176,000 CNY
Το κόστος ζωής είναι χαμηλό στην Κίνα
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Please note: all the Application Materials must be received before the March 31, 2018 deadline.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Please note: all the Application Materials must be received before the March 31, 2018 deadline.

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Please note: all the Application Materials must be received before the March 31, 2018 deadline.
Ημερομηνία λήξης
Άλλη