LLM Ψηφιακή Οικονομία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μάθετε τα νομικά και πολιτικά ζητήματα που θέτει η ψηφιακή οικονομία. Αναπτύξτε στρατηγικές επιχειρησιακές δεξιότητες αιχμής καθώς και προηγμένες νομικές γνώσεις για να γίνετε στρατηγικός ηγέτης ψηφιακής επιχείρησης ή δικηγόρος.

 • Master προηγμένο διεθνές δίκαιο στην αγγλική γλώσσα, παράλληλα με δικηγόρους από διάφορες δικαιοδοσίες και υπόβαθρα.
 • Επωφεληθείτε από μικρές τάξεις: λάβετε στενή υποστήριξη και δημιουργήστε δια βίου φιλίες.
 • Μελέτη στο κέντρο της νόμιμης συνοικίας του Κέιμπριτζ, στα μισά του δρόμου μεταξύ της κορόνας και του νομαρχιακού δικαστηρίου.
 • Συμμετάσχετε σε μια νομική σχολή με ικανοποιημένους μαθητές: οι πτυχιούχοι του νόμου μας ήταν οι πιο ικανοποιημένοι στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2015 και το 2016 *
 • Εθελοντής για τη νομική μας κλινική: θέστε την νομική θεωρία σε πράξη βοηθώντας τα μέλη του κοινού
 • Πάρτε από πρώτο χέρι συμβουλές και καθοδήγηση από έναν επαγγελματία για το πρόγραμμα καθοδήγησης
 • Λάβετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Squire Law University του Πανεπιστημίου του Cambridge

* Ο πλήρης πανεπιστημιακός οδηγός 2015 και ο πίνακας Times The Times και Sunday Times League 2016

Αναπτύξτε τις νομικές και επιχειρηματικές δεξιότητές σας σε προχωρημένο επίπεδο

Στην ψηφιακή μας οικονομία LLM, θα αναπτύξετε τις δεξιότητες για να γίνετε στρατηγικός ηγέτης ψηφιακών επιχειρήσεων, ικανός να καθοδηγήσει εταιρείες, οργανισμούς και κυβερνήσεις να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της ψηφιακής οικονομίας προστατεύοντας ταυτόχρονα και τα νόμιμα δικαιώματά τους.

Η νομική συλλογιστική, η κριτική ανάλυση, οι ερευνητικές δεξιότητές σας και η ανεξάρτητη κρίση θα ασκηθούν καθώς θα αποκτήσετε μια λεπτομερή εξοικείωση των μεγάλων νομικών και πολιτικών θεμάτων στην καρδιά της ψηφιακής οικονομίας.

Μάθετε τα θεμελιώδη θέματα και εξειδικεύστε

Εστιάζοντας στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της σύγχρονης εποχής, οι βασικές ενότητες μας θα σας εισάγουν στην πρακτική του δικαίου σε τομείς όπως οι επικοινωνίες, ο ανταγωνισμός, η πνευματική ιδιοκτησία και τα δεδομένα.

Στις προαιρετικές ενότητες μας, μπορείτε να εξειδικεύσετε την παγκοσμιοποίηση και το παγκόσμιο εμπόριο, το διεθνές δίκαιο ανταγωνισμού, την εταιρική διακυβέρνηση ή το διεθνικό εμπορικό δίκαιο.

Στο τέλος του μαθήματος, θα χρησιμοποιήσετε όλες τις δεξιότητες και τις γνώσεις που έχετε μάθει για να ερευνήσετε και να ολοκληρώσετε ένα Μεγάλο Έργο στον τομέα της ψηφιακής οικονομίας που σας ενδιαφέρει περισσότερο, υπό την επίβλεψη εμπειρογνωμόνων.

Επωφεληθείτε από τις μικρές τάξεις

Όλες οι ενότητες περιλαμβάνουν εργασίες σεμιναρίων μικρών ομάδων που συμπληρώνονται από ανεξάρτητη μελέτη, επιτρέποντάς σας να αντιμετωπίζετε κάθε ζήτημα μία φορά και δίνοντάς σας μια σαφή διάκριση μεταξύ τους. Οι μικρές μας τάξεις θα σας επιτρέψουν να λάβετε ειδική υποστήριξη από τους διδάσκοντες και να δημιουργήσετε στενές φιλίες με τους συμμαθητές σας.

Αποκτήστε υποστήριξη από διάφορους ειδικούς

Σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος, θα λάβετε υποστήριξη και συμβουλές από αφοσιωμένο προσωπικό που είναι ειδικός στους τομείς τους. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται ο ηγέτης της σειράς μαθημάτων Tom Serby και η Dr Sarita Patil-Woolhouse (και οι δύο ασκούσαν ως εμπορικούς δικηγόρους στην πόλη του Λονδίνου μετά την αποφοίτησή τους από το Πανεπιστήμιο του Cambridge). Ο Δρ Ana Keglević Steffek (συγγραφέας κορυφαίων κειμένων για το εμπορικό δίκαιο) και ο καθηγητής Rohan Kariyawasam (μελετητής του Χάρβαρντ Φολμπράιτ και μέλος της συμβουλευτικής ομάδας E15 για το έργο της ζώνης της Κίνας).

Master διεθνές δίκαιο στην αγγλική γλώσσα

Ο αγγλικός νόμος παρέχει τη βάση για πολλές νομικές παραδόσεις και αρχές παγκοσμίως, ιδιαίτερα στην Αμερική και στις χώρες της Κοινοπολιτείας όπως η Ινδία, η Μαλαισία και η Νιγηρία. Η μελέτη του Διεθνούς Δικαίου στην Αγγλική Γλώσσα θα σας δώσει μια μοναδική εικόνα για το πώς διαμορφώθηκε η γραμματική του νόμου, καθώς και τις προηγμένες δεξιότητες σε μια γλώσσα που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο.

Καριέρα

Μεταβιβάσιμες δεξιότητες

Το LLM θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μεταβιβάσιμες επαγγελματικές δεξιότητες, όπως λογική συλλογιστική, κριτική ανάλυση, έρευνα και ανεξάρτητη κρίση, καθώς και κατανόηση της σύνθετης αλληλεπίδρασης μεταξύ υποδομής, περιεχομένου, ανταγωνισμού, κοινωνικής πολιτικής, τιμωρίας και εμπορίου στον παγκόσμιο ψηφιακό χώρο. μεγαλύτερη ικανότητα νομικής επικοινωνίας.

Αυτές οι δεξιότητες θα σας προετοιμάσουν για διεθνή πρακτική και ακαδημαϊκή έρευνα στο υψηλότερο επίπεδο αλλά μεταβιβάζονται και σε άλλους ρόλους που επικεντρώνονται στις οικονομίες της ψηφιακής οικονομίας και της γνώσης, όπως νομικοί / επιχειρηματικοί σύμβουλοι ή ερευνητές με ΜΚΟ ή ιδιωτικές εταιρείες ή ανεξάρτητη συμβουλευτική.

Εκδηλώσεις και ευκαιρίες απασχόλησης

Εθελοντής για τη Νομική μας κλινική και να εξασκήσετε τις νομικές σας ικανότητες σε ένα περιβάλλον πραγματικής ζωής. Εργαστείτε μαζί με τους τοπικούς δικηγόρους, παρέχοντας δωρεάν συμβουλές σε άτομα που έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε νόμιμους πόρους.

Συμμετοχή στο πρόγραμμα καθοδήγησης: συνεργάτης με έναν επαγγελματία από μια περιφερειακή δικηγορική εταιρεία για να πάρετε συμβουλές και καθοδήγηση από πρώτο χέρι.

Η υπηρεσία προσλήψεων μας διοργανώνει επίσης πολλά επικεντρωμένα γεγονότα, όπως εκθέσεις για επαγγελματίες ειδικά για φοιτητές του δικαίου.

Ενότητες και αξιολόγηση

Βασικές ενότητες

 • Νόμος στο Παγκόσμιο Πλαίσιο
 • Ψηφιακή οικονομία
 • Μέθοδοι νομικής έρευνας
 • Μεγάλο Έργο Έρευνας (LLM)
 • Δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας και κοινωνικά μέσα

Προαιρετικές ενότητες

 • Παγκοσμιοποίηση και παγκόσμιο εμπόριο
 • Νόμος περί ανταγωνισμού στο διεθνές πλαίσιο
 • Εταιρική Διακυβέρνηση
 • Διακρατικό Εμπορικό Δίκαιο

Εκτίμηση

Θα δείξετε την πρόοδό σας μέσα από ένα συνδυασμό γραπτών δοκίμων, αναλύσεων προβλημάτων και παρουσιάσεων.

Όλοι οι φοιτητές λαμβάνουν τις βασικές ενότητες, αλλά σημειώστε ότι η διαθεσιμότητα προαιρετικών ενοτήτων εξαρτάται από τη ζήτηση.

Δίδακτρα μαθήματος

 • Φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ, 2019/20 (ανά έτος): £ 8.500
 • Διεθνείς φοιτητές που ξεκινούν από το 2019/20 (ανά έτος): £ 13,100

Προυποθέσεις εισόδου

 • Ένα πρώτο πτυχίο, με τιμητικές διακρίσεις, σε ένα σχετικό θέμα και σε μια ελάχιστη τελική κατάταξη του χαμηλότερου δεύτερου (2: 2) ή ισοδύναμου.
 • Αν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα πρέπει να επιδείξετε πιστοποιημένο επίπεδο επάρκειας τουλάχιστον IELTS 6,5 (Ακαδημαϊκό επίπεδο) ή ισοδύναμου τίτλου Αγγλικής Γλώσσας, όπως αναγνωρίζεται από το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin.
Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

EduPlanet has more than 10 years of experience on international education, founded in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market f ... περαιτέρω

EduPlanet has more than 10 years of experience on international education, founded in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market for students who want to develop their careers and pursue further education abroad. Members of ANEX (Colombia), English UK and recognised by British Council in England Διαβάστε Λιγότερα
Hatfield , Πόλη του Μεξικό , Μπογκοτά , Σάλφορντ , Λούτρο , Cambridge , Λονδίνο , Northampton + 7 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη