Λεπτομέρειες μαθήματος

Αυτό το μάθημα μετατροπής παρέχει μια διαδρομή στο νομικό επάγγελμα και θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από το πλήθος σε αυτόν τον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τομέα. Συνδυάζοντας όλες τις βασικές ενότητες που απαιτούνται από τους σχετικούς επαγγελματικούς φορείς, το μάθημα αυτό θα προετοιμάσει πτυχιούχους μη νόμιμους για το επόμενο βήμα για να γίνει δικηγόρος ή δικηγόρος.

Θα μελετήσετε θεμελιώδη στοιχεία της νομικής θεωρίας και το ανεξάρτητο ερευνητικό σας έργο θα σας δώσει την ευκαιρία να επικεντρωθείτε σε έναν τομέα δικαίου που σας ενδιαφέρει. Διδασμένοι από έμπειρους δασκάλους, συμπεριλαμβανομένων ειδικευμένων δικηγόρων και δικηγόρων με σημαντική επαγγελματική εμπειρία σε όλους τους τομείς του δικαίου, το εύρος γνώσεων και δεξιοτήτων στη Νομική Σχολή του Λιντς θα εξασφαλίσει ότι λαμβάνετε εξειδικευμένη υποστήριξη σε μια ευρεία ποικιλία θεμάτων, από ιατρική αμέλεια μέχρι αντιτρομοκρατία νόμος.

Η διδασκαλία θα παραδοθεί σε μικρές μάθημα πρόσωπο με πρόσωπο σε συνδυασμό με online διαλέξεις που μπορούν να προσεγγιστούν σε χρόνο και τόπο για να ταιριάζουν με το πολυάσχολο πρόγραμμά σας.

Αλλαγές στη νομική εκπαίδευση και κατάρτιση

Η νομική εκπαίδευση και κατάρτιση υπόκειται σε λεπτομερή εξέταση από επαγγελματίες ρυθμιστές στον νομικό τομέα. Η επανεξέταση θα εξετάσει τις διαδρομές που είναι επί του παρόντος ανοιχτές και τα απαιτούμενα προσόντα για να γίνει δικηγόρος ή δικηγόρος και θα περιλαμβάνει έναν προβληματισμό σχετικά με τις αλλαγές και την κατάργηση υφιστάμενων δρομολογίων, καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας νέων.

Σήμερα, οι σπουδαστές μπορούν να ολοκληρώσουν ένα ειδικό πτυχίο νομικής, το νόμο για το μεταπτυχιακό δίπλωμα (GDL) και στη συνέχεια το μάθημα νομικής πρακτικής (LPC) για να χαρακτηριστεί δικηγόρος ή Bar Professional Training Course (BPTC) αυτό θα παραμείνει αμετάβλητο έως τον Αύγουστο του 2020 για δικηγόρους και τον Αύγουστο του 2019 για barristers.

Η Αρχή Κανονισμών για τους Αιτούντες (SRA) και η Επιτροπή Προτύπων για τα Μπαρ (BSB) έχουν εκδώσει ένα κοινό πρωτόκολλο καθοδήγησης. Αυτό μπορεί να βρεθεί με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα SRA.

Οφέλη για το μάθημα

Θα διδαχθούν από καθηγητές που εργάστηκαν σε μερικές από τις κορυφαίες επιχειρήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως οι DLA Piper, Eversheds, Walker Morris και Herbert Smith Freehills. Εκτός από την εξαιρετική ακαδημαϊκή διδασκαλία, το προσωπικό μας θα σας προσφέρει επαγγελματική και πρακτική υποστήριξη για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην καριέρα σας.

Τα νομικά προσόντα διδάσκονται από το Leeds Law School μας από το 1979 και πολλοί από τους αποφοίτους μας τώρα λειτουργούν ως μέντορες στους σπουδαστές μας, βοηθώντας τους να προχωρήσουν προσφέροντας συμβουλές σταδιοδρομίας, εργασιακή εμπειρία και ακόμη και ευκαιρίες απασχόλησης.

Μια αίθουσα ειδικών σπουδών, η οποία είναι προσβάσιμη μόνο από τους φοιτητές στα μεταπτυχιακά μας μαθήματα, είναι εξοπλισμένη με τερματικά υπολογιστών και νομικά κείμενα. Έχουμε επίσης μια αίθουσα δικαστηρίων, όπου μπορείτε να εφαρμόσετε τη θεωρία στην πράξη σε προσομοιωμένες δοκιμές.

Το Leeds είναι ένα από τα μεγαλύτερα νομικά κέντρα εκτός του Λονδίνου και προσφέρει πληθώρα ευκαιριών εργασίας και τοποθέτησης. Θα επωφεληθείτε από τους στενούς δεσμούς μας με τις επιχειρήσεις στην πόλη και από τις επαφές και τις πιθανές ευκαιρίες σταδιοδρομίας που παρέχει ο επαγγελματίας σας μέντορας.

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Καταλαβαίνουμε ότι η μελέτη πλήρους φοίτησης δεν ταιριάζει σε όλους. Γι 'αυτό προσφέρουμε μαθήματα που σας δίνουν την ευκαιρία να αποφασίσετε πού, πότε και πώς μπορείτε να εμπλακείτε στη μάθηση. Η μελέτη ενός μαθήματος εξ αποστάσεως μάθησης προσφέρει την ευκολία και την ευελιξία να κάνει την εκπαίδευση να λειτουργήσει για σας. Είτε επιθυμείτε να προσαρμόσετε τις σπουδές σας γύρω από τη φροντίδα των παιδιών, να αναπτύξετε τις ικανότητές σας ενώ εργάζεστε ή, απλά, θέλετε να μάθετε από την άνεση του σπιτιού σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ένα προσόν σε μια στιγμή και ρυθμό που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας.

Όπως και οι φοιτητές μας στην πανεπιστημιούπολη, θα έχετε τους ίδιους άριστους πόρους διδασκαλίας και εκμάθησης, ωστόσο θα βρείτε αυτές σε απευθείας σύνδεση αντί σε ένα θεατρικό θέατρο. Όχι μόνο τα μαθήματα διδάσκονται στο διαδίκτυο, αλλά θα έχετε επίσης πρόσβαση σε μια ηλεκτρονική κοινότητα και περισσότερα από 140.000 βιβλία και περιοδικά στην ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη.

Προυποθέσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι πρέπει είτε να έχουν τουλάχιστον ένα δεύτερο πτυχίο ή να έχουν ισοδύναμη εμπειρία ή κατάρτιση, συνήθως μέσα στο εργασιακό περιβάλλον.

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ:

 • Κρατήστε πτυχίο Ηνωμένου Βασιλείου / Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, με βαθμό 2: 2 ή υψηλότερο. ή
 • Έχουν λάβει πιστοποιητικό ακαδημαϊκής μόνιμης από το συμβούλιο προτύπων για τα βαρίδια με βάση ένα πτυχίο στο εξωτερικό ή ένα μη τυποποιημένο πτυχίο UK / Republic of Ireland. ή
 • Έχουν εγκριθεί από την Επιτροπή Προδιαγραφών του Συμβουλίου Προτύπων Bar ως κατάλληλες για την είσοδό τους ως ώριμοι φοιτητές.

Όλες οι αιτήσεις πρέπει να υποστηρίζονται από μια αναφορά, είτε ακαδημαϊκή είτε επαγγελματική.

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις της Αγγλικής γλώσσας.

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας: IELTS 6,5 χωρίς ικανότητες κάτω των 6,0, ή ισοδύναμο προσόν. Το Πανεπιστήμιο παρέχει εξαιρετική υποστήριξη σε κάθε υποψήφιο που μπορεί να υποχρεωθεί να παρακολουθήσει μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Το Πανεπιστήμιο μας καλωσορίζει αιτήσεις από ώριμους αιτούντες που παρουσιάζουν ακαδημαϊκό δυναμικό Συνήθως απαιτούνται ορισμένα στοιχεία πρόσφατης ακαδημαϊκής μελέτης, όπως για παράδειγμα η ολοκλήρωση ενός μαθήματος πρόσβασης, ωστόσο μπορεί να εξεταστεί και η πρόσφατη σχετική εργασιακή εμπειρία. Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι για ορισμένα από τα επαγγελματικά μας μαθήματα όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα καθορισμένα κριτήρια συμμετοχής και στις περιπτώσεις αυτές η επαγγελματική πείρα δεν μπορεί να θεωρηθεί στη θέση του.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΑΣ

Αν είστε διεθνής φοιτητής, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να συγκρίνετε και να επαληθεύετε τα προσόντα σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Διεθνές Γραφείο μας στο 44 (0) 113 812 1111 09.00 έως 17.00 Δευτέρα-Πέμπτη / 09.00 έως 16.30 GMT ή email internationaloffice@leedsbeckett.ac.uk.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ;

Μην ανησυχείτε αν δεν διαθέτετε το επίπεδο Αγγλικών που απαιτείται για την επιλογή σας. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα προσόντα σας και την ικανότητα αγγλικής γλώσσας, τα περισσότερα από τα οποία είναι διαπιστευμένα από το British Council.

Προοπτικές εργασίας

Θα μπορούσατε να προχωρήσετε στην επόμενη φάση της νομικής κατάρτισης, αναλαμβάνοντας το νομικό μας μάθημα για να εκπαιδεύσετε ως δικηγόρο ή το Bar Professional Training Course για να γίνετε δικηγόρος. Η πορεία σας θα ανοίξει επίσης ρόλους που απαιτούν μια βαθιά ριζωμένη και ευρεία γνώση του νόμου, όπως ένα paralegal. Θα μπορούσατε επίσης να εφαρμόσετε την εμπειρία σας σε ρόλους στο μάρκετινγκ, την τοπική αυτοδιοίκηση, την ψυχική υγεία ή την κοινωνική εργασία.

 • Δικηγόρος
 • Συνήγορος
 • Paralegal

Συμβουλές σταδιοδρομίας

Η ειδική ομάδα εργασίας και σταδιοδρομίας προσφέρει συμβουλές από ειδικούς και πλήθος πόρων που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να αποκτήσετε απασχόληση. Είτε βρίσκεστε στο πρώτο ή το τελευταίο σας έτος, μπορείτε να μιλήσετε με μέλη του προσωπικού του Γραφείου Σταδιοδρομίας μας που μπορούν να σας προσφέρουν συμβουλές από τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος για την αναζήτηση εργασίας.

Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Το Leeds Law School συνεργάζεται με διάφορους συνεργάτες προώθησης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που μπορούν να προσφέρουν συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με τα μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Οι εταίροι περιλαμβάνουν:

 • Το ινστιτούτο Chancery Lane για Επαγγελματίες (Ντουμπάι)
 • Q
 • Λονδίνο Κολλέγιο Νομικών Σπουδών (Μπαγκλαντές).

Συνολικός φόρτος εργασίας

Κάθε ενότητα για τα μαθήματα εξ αποστάσεως μάθησης έχει σχεδιαστεί ξεχωριστά για να μεγιστοποιήσει τη μάθηση, ώστε οι απαιτήσεις της μελέτης να διαφέρουν. Ως κατευθυντήρια γραμμή θα χρειαστεί να διαθέσετε περίπου 10 ώρες την εβδομάδα για να συμπληρώσετε κάθε ενότητα και επιπλέον πέντε ώρες για επιπλέον ανάγνωση και αναθέσεις. Αυτές οι 10 ώρες διδασκαλίας και εκμάθησης θα παραδοθούν χρησιμοποιώντας μια σειρά από διαδραστικούς πόρους, που συνήθως περιλαμβάνουν περιεχόμενο ήχου και βίντεο, ομαδικές συζητήσεις, αντανακλαστικές ασκήσεις, κουίζ, ηλεκτρονική ανάγνωση και πολλά άλλα. Όλοι αυτοί οι πόροι παρέχονται μέσω του Εικονικού Περιβάλλοντος Μάθησης και είναι προσβάσιμοι σε χρόνο και χώρο που σας ταιριάζει.

Βασικές ενότητες

 • Θεμελιώσεις του δικαίου των συμβάσεων
 • Θεμελιώσεις του ποινικού δικαίου
 • Θεμελιώσεις του νόμου της Ευρωπαϊκής Ένωσης
 • Θεμελιώσεις του νόμου περί αδικοπραξίας
 • Ανεξάρτητο Σχέδιο Νομικής Έρευνας
 • Θεμελιώσεις του περί Ακινήτου Νόμου
 • Θεμελιώδη Δημόσιο Δίκαιο
 • Θεμελιώσεις Ίσων Κεφαλαίων

Τέλη και χρηματοδότηση

Φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών που εισέρχονται στο 2018/19 είναι £ 3350. Το ποσό που θα πληρώσετε μπορεί να αυξηθεί κάθε χρόνο για να ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις του πληθωρισμού.

Διεθνείς φοιτητές

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών που εισέρχονται στο 2018/19 είναι £ 3350. Το ποσό που θα πληρώσετε καθορίζεται σε αυτό το επίπεδο για κάθε έτος της πορείας σας.

Εγκαταστάσεις

Βιβλιοθήκη

Η Βιβλιοθήκη μας είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάθε μέρα του χρόνου, παρέχοντας σας πρόσβαση σε εξειδικευμένα βιβλία και περιοδικά, χώρους εκμάθησης, υπολογιστές, πολυμέσα και ενοικίαση εξοπλισμού πολυμέσων. Δεκάδες χιλιάδες ψηφιακών πόρων της Βιβλιοθήκης μας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών βιβλίων, των περιοδικών και των βάσεων δεδομένων, μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα χρόνο και χώρο για να σας εξυπηρετήσουν.

Εικονικό περιβάλλον εκμάθησης

Το VLE σας δίνει πρόσβαση σε υλικά μαθημάτων όπως βίντεο, ηλεκτρονικά βιβλία και άλλα έγγραφα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να υποβάλετε τις αναθέσεις σας και να λάβετε σχόλια.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποLeeds Beckett University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,350 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 6, 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 6, 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη