Το κολλέγιο του Πανεπιστημίου του Cincinnati είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει ένα πρόγραμμα μελέτης σχετικά με το αμερικανικό νομικό σύστημα για την άσκηση δικηγόρων και αποφοίτων νομικών σχολών που έλαβαν τη νομική τους εκπαίδευση έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το πρόγραμμα LLM έχει σχεδιαστεί για να εισαγάγει διεθνώς εκπαιδευμένους δικηγόρους στο αμερικανικό νομικό σύστημα δίνοντας παράλληλα σε κάθε φοιτητή την ευκαιρία να σχεδιάσει ένα μάθημα σπουδών στο νόμο UC που προωθεί καλύτερα την επαγγελματική του ατζέντα. Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα είναι σε καλύτερη θέση να εκπροσωπούν τους πελάτες των ΗΠΑ και είναι πιο προετοιμασμένοι για διαπραγματεύσεις και διαφορές με τα αμερικανικά κόμματα.

Το πρόγραμμα LLM μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις 9 μήνες, αν και ορισμένοι φοιτητές αποφασίζουν να περάσουν μέχρι δύο ακαδημαϊκά έτη στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα LLM

Οι φοιτητές βαθμού LLM μπορούν να ασκούν δικηγόρους ή πρόσφατους πτυχιούχους νομικών σχολών οι οποίοι θα βελτιώσουν τις αγγλικές νομικές δεξιότητες γραφής τους, θα αναπτύξουν μια εις βάθος κατανόηση της αμερικανικής νομικής διαδικασίας και θα αποδώσουν στους συγκεκριμένους τομείς του νόμου που τους ενδιαφέρουν περισσότερο. Οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν μακροχρόνιες σχέσεις με άλλους διεθνείς δικηγόρους στο πρόγραμμα LLM καθώς και με τους μαθητές του προγράμματος JD, να συνεργαστούν στενά με τα αξιόλογα μέλη του διδακτικού προσωπικού του Πανεπιστημίου μας και να δικτυωθούν με τοπικούς δικηγόρους, δικαστές και ηγέτες των επιχειρήσεων.

Ειδίκευση

UC Law Οι φοιτητές LLM γενικά ολοκληρώνουν το πρόγραμμα σε ένα ακαδημαϊκό έτος. Το πρόγραμμα σπουδών LLM ξεκινάει με έναν προσανατολισμό και το πρώτο μάθημα - Introduction to Law - τον Αύγουστο και ολοκληρώνει το Μάιο. Κατά τη διάρκεια του έτους, οι φοιτητές LLM υποχρεούνται να λάβουν δύο επιπλέον μαθήματα: το αμερικανικό νομικό σύστημα και τη νομική έρευνα και γραφή για φοιτητές LLM.

Με τη συμβουλή και τη βοήθεια του διευθυντή του προγράμματος LLM και άλλων σχολών, οι μαθητές θα επιλέξουν τα υπόλοιπα μαθήματα από το πλήρες φάσμα προσφορών μαθημάτων του σχολείου του UC. Με αυτόν τον τρόπο οι σπουδαστές πτυχίου LLM μπορούν να μελετήσουν παράλληλα τους μαθητές μας JD και να επικεντρώσουν τις σπουδές τους σε τομείς του νόμου που σχετίζονται περισσότερο με τη σταδιοδρομία τους. Το πρόγραμμα σπουδών UC College of Law περιλαμβάνει τους ακόλουθους τομείς σπουδών, που ονομάζονται επαγγελματικές Pathways : Επιχειρήσεις και Επιχειρηματικότητα. Εγκληματίας; Διεθνές; Καινοτομία, τεχνολογία και πνευματική ιδιοκτησία · Την επιστήμη, την υγεία και το περιβάλλον. Δημόσιο ενδιαφέρον; Διαδικασία επίλυσης διαφορών και εναλλακτική επίλυση διαφορών. Γενική και Μικρή Πρακτική. Προσφέρουμε τώρα μια νέα Συγκέντρωση στο Επιχειρηματικό Δίκαιο!

Αγγλική Γλωσσική Ικανότητα και Εισαγωγή υπό όρους

Το πρόγραμμα LLM περιλαμβάνει διαλόγου μέσα στην τάξη σχετικά με πολύπλοκα νομικά ζητήματα και ουσιαστική ανάγνωση ενός περίπλοκου νομικού κειμένου. Επομένως, εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρωταρχική γλώσσα της χώρας σας, θα πρέπει να υποβάλετε και να υποβάλετε μια εξέταση που να δείχνει την αγγλική επάρκεια σας. Οι υποψήφιοι με τις ακόλουθες βαθμολογίες θα προτιμώνται: 1) TOEFL με βάση το διαδίκτυο 85, βασισμένο σε υπολογιστή 250 ή χαρτί με βάση 600? 2) IELTS 7.0 ή 3) ELS Language Center ολοκλήρωση του επιπέδου 112. Οι υποψήφιοι με βαθμολογία TOEFL 80 και άνω θα ληφθούν επίσης υπόψη.

Εάν έχετε διαφορετική εξειδίκευση στο πρόγραμμα αλλά χρειάζεστε επιπλέον εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα, θα είστε κατάλληλος για μια υπό όρους επιστολή συμμετοχής που θα σας επιτρέψει να έρθετε και να σπουδάσετε αγγλικά στην πανεπιστημιούπολη μας πριν ξεκινήσετε το πρόγραμμα LLM. Το γλωσσικό κέντρο ELS-Cincinnati βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι και είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ELS στις ΗΠΑ. Η προϋπόθεση εισδοχής ισχύει για δύο χρόνια.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση Δεκέμβριος 3, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
9 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
29,010 USD
Κατοίκους του Οχάιο. $ 29.010 Μη κάτοικος. 24,610 δολάρια Kentucky Metro Rate.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη