LLM στο Διεθνές Τραπεζικό Δίκαιο

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

LLM στο Διεθνές Τραπεζικό Δίκαιο

Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Περιγραφή του προγράμματος

Η νομική και κανονιστική υποδομή και οι θεμελιώδεις θεωρητικές έννοιες που στηρίζουν την παγκόσμια χρηματοδότηση έχουν υποστεί θεμελιώδεις αλλαγές από το 2008. Αυτό είχε βαθιές επιπτώσεις στη θεωρία και πρακτική του χρηματοπιστωτικού δικαίου καθώς και στη λειτουργία της παγκόσμιας χρηματοδότησης.

Αυτές οι εξελίξεις, που κυμαίνονται από τις συνεχώς εξελισσόμενες πρακτικές χρηματοδότησης, τις επιπτώσεις της τεχνολογίας και μια περίπλοκη κανονιστική υποδομή, δημιούργησαν ένα περιβάλλον πρόκλησης για όσους επιθυμούν να εργαστούν στον ευρύτερο τομέα της παγκόσμιας τραπεζικής και χρηματοπιστωτικής βιομηχανίας ως ηγέτες της βιομηχανίας ή υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής ρυθμιστικές αρχές.

Μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στις σημερινές παγκόσμιες αγορές απαιτεί εκτεταμένη και εις βάθος γνώση περίπλοκων και περίπλοκων νόμων, κανονισμών και πρακτικών για την παγκόσμια και την εγχώρια οικονομία. Αυτή η ομάδα δεξιοτήτων μπορεί να μην αναπτυχθεί χωρίς εκτεταμένη μελέτη και πλήρη κατανόηση των οικονομικών και κανονιστικών θεωριών που υποστηρίζουν τη λειτουργία της παγκόσμιας οικονομίας, η οποία επεκτείνεται στην καταστροφική επιρροή της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας.

Αυτό το πρόγραμμα είναι ιδανικό για όσους επιδιώκουν μια επιτυχημένη καριέρα στη νομική, λογιστική και τραπεζική βιομηχανία, ή εκείνους που φιλοδοξούν να συνεργαστούν με τις ρυθμιστικές αρχές, τις κεντρικές τράπεζες και άλλους οργανισμούς του δημόσιου τομέα. Οι απόφοιτοι θα τοποθετηθούν ως εξειδικευμένοι ειδικοί και μελλοντικοί ηγέτες στον ευρύτερο τομέα του τραπεζικού δικαίου και των οικονομικών.

Δομή του προγράμματος

Με βάση την ισχυρή νομική και χρηματοοικονομική εμπειρογνωμοσύνη του Εδιμβούργου, αυτό το πρόγραμμα, που διδάσκεται από κορυφαίους διεθνείς εμπειρογνώμονες, προσφέρει μια διεπιστημονική μελέτη των νομικών και οικονομικών πτυχών του διεθνούς τραπεζικού και εταιρικού νόμου και πρακτικής χρηματοδότησης και της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής ρύθμισης.

Οι παλαιοί φοιτητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαλέξεις φιλοξενουμένων από υψηλόβαθμους ομιλητές, από κορυφαίους ρυθμιστές, συμπεριλαμβανομένων των αρχηγών της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών και της Εποπτεύουσας Αρχής Εποπτείας, σε πολύ σεβαστούς καθηγητές νομικών και εξαιρετικούς οικονομολόγους.

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στα εξής:

 • διεπιστημονική ανάλυση των ρυθμιστικών πολιτικών και δομών που στηρίζουν τη διεθνή χρηματοδότηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, την ΕΕ, τις ΗΠΑ και την Ασία.
 • ο βασικός ρόλος που διαδραματίζει η υποδομή ιδιωτικού δικαίου και τα συνοδευτικά έγγραφα για τη στήριξη της παγκόσμιας τραπεζικής και ιδιαίτερα των διεθνών χρηματοπιστωτικών συναλλαγών · και
 • των ρόλων των δικηγόρων στη διάρθρωση των διασυνοριακών τραπεζικών και χρηματοπιστωτικών συναλλαγών.

Λάβετε υπόψη ότι λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων ή έλλειψης ζήτησης για συγκεκριμένα μαθήματα, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να τρέξουμε όλα τα μαθήματα όπως διαφημίζονται έρχονται στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους.

Ευκαιρίες καριέρας

Οι προηγούμενοι πτυχιούχοι έχουν προσχωρήσει σε μεγάλες παγκόσμιες τράπεζες, παγκόσμιες δικηγορικές εταιρείες, ρυθμιστικούς οργανισμούς, κεντρικές τράπεζες, συμβουλευτικές εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, φορείς εκμετάλλευσης της FinTech, εταιρίες επιχειρηματικού κεφαλαίου και εταιρείες ιδιωτικών κεφαλαίων, εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, εταιρίες λογιστικής και λογιστικής και άλλες οργανώσεις του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Προυποθέσεις εισόδου

Ένα ελάχιστο πτυχίο 2: 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο, ή το διεθνές του ισοδύναμο, στο δίκαιο, στη χρηματοδότηση, στη λογιστική, στη διαχείριση ή στις επιχειρηματικές σπουδές.

Θα εξετάσουμε επίσης υποψηφίους με πτυχίο 2: 1 του Ηνωμένου Βασιλείου ή διεθνές ισοδύναμο, σε άλλο θέμα, αν μπορούν να αποδείξουν προηγούμενη μελέτη υψηλού επιπέδου ή εμπειρία σε θέματα δικαίου και χρηματοοικονομικής ρύθμισης.

Τα άλλα προσόντα και η επαγγελματική πείρα σας θα θεωρηθούν επίσης ως μέρος της αίτησής σας.

Η συμμετοχή σε αυτό το πρόγραμμα είναι ανταγωνιστική. Η τήρηση των ελάχιστων απαιτήσεων για εξέταση δεν εγγυάται την προσφορά σπουδών.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν ένα από τα ακόλουθα προσόντα ως απόδειξη της ικανότητάς τους για αγγλική γλώσσα:

 • προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό δίπλωμα, το οποίο διδάσκεται και αξιολογείται στα αγγλικά σε μια πλειοψηφία αγγλόφωνη χώρα όπως ορίζεται από τις βίζες του Ηνωμένου Βασιλείου και τη Μετανάστευση

  • UKVI κατάλογος πλειοψηφίας αγγλόφωνων χωρών
 • IELTS: σύνολο 7,0 (τουλάχιστον 6,5 σε κάθε ενότητα)
 • TOEFL-iBT: σύνολο 100 (τουλάχιστον 23 σε κάθε ενότητα)
 • PTE (A): σύνολο 67 (τουλάχιστον 61 σε κάθε ένα από τα τμήματα "Επικοινωνιακές δεξιότητες")
 • CAE και CPE: σύνολο 185 (τουλάχιστον 176 σε κάθε ενότητα)
 • Trinity ISE: ISE III με ένα πέρασμα και στα τέσσερα στοιχεία

Τα πτυχία που διδάσκονται και αξιολογούνται στα αγγλικά δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα τρία χρονών στην αρχή του πτυχίου σας. Οι εξετάσεις γλώσσας δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα δύο έτη στην αρχή του πτυχίου σας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση October 26, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 9, 2019
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
21,600 GBP
Εξωτερικό / Διεθνές | Αρχική / ΕΕ: £ 12.300
Information
Deadline
Απρ. 30, 2019
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Edinburgh, Scotland
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 9, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Απρ. 30, 2019
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 9, 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Edinburgh, Scotland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Απρ. 30, 2019
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών