LLM

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

LLM

Το Σώμα των Νόμων προσφέρει ένα LLM με δύο διπλά μεγάλες εταιρείες και, επίσης, δίνει στους φοιτητές τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα LLM με διπλή συγκεντρώσεις συνδυάζοντας οποιαδήποτε δύο μεγάλες εταιρείες.

Γιατί LLM στο Πανεπιστήμιο του Ντουμπάι;

 1. Το LLM UD έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους αποφοίτους για την επιτυχή σταδιοδρομία σε τόσο νομικά και μη νομικά οργανώσεις. Το πρόγραμμα θα ενισχύσει την κριτική σκέψη, την αύξηση δεξιότητες προφορικής και γραπτής επικοινωνίας, καθώς και δεξιότητες αγγλικής γλώσσας, τη βελτίωση της λήψης αποφάσεων σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο παγκόσμιο περιβάλλον, και να ενισχυθεί η εφαρμογή των γνώσεων και δεξιοτήτων στον τομέα της επίλυσης προβλημάτων.
 2. Το πρόγραμμα LLM μπορεί να ολοκληρωθεί σε 12 μήνες.
 3. Η εκπαιδευτική διαδικασία θα περιλαμβάνει ένα συνδυασμό τάξη και Εικονικής Δίκης και πλαισιωμένη μάθηση υπόθεση που βασίζεται στον πραγματικό κόσμο για να παρέχει προστιθέμενη αξία hands-on εμπειρία και βοηθούν τους μαθητές να χρησιμοποιούν το χρόνο τους αποτελεσματικά. Η online τμήμα εκμάθησης του προγράμματος σπουδών θα ενισχυθεί με τη χρήση της πλατφόρμας MOODLE.
 4. Το LLM έχει δύο μοναδικές συγκεντρώσεις, προκειμένου να ανταποκριθεί στην ανάγκη για επαγγελματίες σε αυτούς τους τομείς. Επιπλέον, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει την εισδοχή φοιτητών με οποιοδήποτε πτυχίο από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο που πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια.
 5. Το πρόγραμμα σπουδών UD LLM είναι υψηλής ποιότητας και είναι ενσωματωμένο με έμφαση στην εφαρμογή της μάθησης.
 6. Το LLM παραδίδεται από καλά προσόντα, που ασκούν τα μέλη ΔΕΠ

Διαιτησία και Επίλυση Διαφορών

Στο τέλος του προγράμματος LLM, ο φοιτητής αναμένεται να ολοκληρώσει τους ακόλουθους στόχους που είναι κοινοί για μαθήματα κορμού LLM:

 1. Σκέφτονται κριτικά, αναλυτικά και να επικοινωνούν αποτελεσματικά στην Αγγλική ως ένα νομικά εκπαιδευμένο επαγγελματία από την προετοιμασία, την παρουσίαση, υποστηρίζοντας και επιδιώκει την άποψη / υπόθεση λογικά.
 2. Εργασία σε και να οδηγήσει τη δυναμική των διεθνών και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων οργανισμών στην επίλυση των κοινωνικών και οικονομικών νομικά ζητήματα / καταστάσεων σε συγκεκριμένους τομείς του δικαίου.
 3. Εφαρμόστε ικανότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας στην επιδίωξη των νομικών επαγγελματικών στόχων.

κοινά σε κάθε ένα από τα κομμάτια LLM Γκολ / Στόχοι:

 1. Ανάπτυξη τοπικών / παγκόσμια προοπτική και να προσαρμοστούν στις δυναμικές διεθνείς και ΗΑΕ πολιτισμικά περιβάλλοντα σχετικά με την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη των ΗΑΕ.
 2. Προσαρμοστούν, να εφαρμόσει και να αναλύσει τις εξειδικευμένες γνώσεις του νόμου για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και να βοηθήσει την ΗΑΕ στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.

Οικονομικά εγκλήματα & Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος LLM, οι μαθητές αναμένεται να επιτύχει τους ακόλουθους στόχους που είναι κοινοί για μαθήματα κορμού LLM:

 1. Επικοινωνούν αποτελεσματικά και να σκέφτονται κριτικά και αναλυτικά τα αγγλικά ως νόμιμα εκπαιδευμένους επαγγελματίες με την προετοιμασία, την παρουσίαση, υποστηρίζοντας, και επιδιώκει την άποψη / υπόθεση λογικά.
 2. Εργασία σε και να οδηγήσει τη δυναμική των διεθνών και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων οργανισμών στην επίλυση των κοινωνικών και οικονομικών νομικά ζητήματα / καταστάσεων σε συγκεκριμένους τομείς του δικαίου.
 3. Εφαρμόστε ικανότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας στην επιδίωξη των νομικών επαγγελματικών στόχων.

Γκολ / κοινοί στόχοι για κάθε ένα από τα κομμάτια LLM

 1. Ανάπτυξη τοπικών / παγκόσμια προοπτική και να προσαρμοστούν στις δυναμικές διεθνείς και ΗΑΕ πολιτισμικά περιβάλλοντα σχετικά με την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη των ΗΑΕ.
 2. Προσαρμοστούν, να εφαρμόσει, και να αναλύσει τις εξειδικευμένες γνώσεις του νόμου για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και να βοηθήσει ΗΑΕ στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

ΥΠΑ, Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης και Επιστημονικής Έρευνας - ΗΑΕ Η Επιτροπή για την Ακαδημαϊκή Διαπίστευση (CAA) είναι Αρχής Διασφάλισης Ποιότητας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης κατηγορείται για την προώθηση της εκπαιδευτικής αριστείας σε διαφορετικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στα ΗΑΕ. Μέσω της έγκρισης της μετα-δευτεροβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα, και τη διαπίστευση των επιμέρους προγραμμάτων, η Επιτροπή προσπαθεί να εξασφαλίσει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. www.caa.ae

Εισδοχής Απαίτηση

Ο αιτών πρέπει να παρέχει τα ακόλουθα έγγραφα για την εισαγωγή:

 • Πρωτότυπο πτυχίο Bachelor ή ισοδύναμο πιστοποιημένα εγκεκριμένα από το Υπουργείο ΗΑΕ Ανώτατης Εκπαίδευσης και Επιστημονικής Έρευνας (MOHESR).
 • Έγκυρο αντίγραφο διαβατηρίου
 • Τέσσερις πρόσφατες φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου (χρωματισμένο με λευκό φόντο) ή σε μορφή αρχείου JPEG
 • TOEFL / IELTS ή ισοδύναμο πιστοποιητικό στην αρχική του όπως αναφέρεται στο Κριτήρια Εισαγωγής.
 • Πληρώστε δεν επιστρέφεται AED 1,800 για το τέλος εγγραφής (δελτίο εισόδου / ID / Τεχνολογία Χρέωση).

τη μεταφορά μαθητών πρέπει επίσης να υποβάλουν πρωτότυπα αντίγραφα από το πανεπιστήμιο / κολέγιο είναι μεταφορά από. Επιπλέον, τη μεταφορά μαθητών πρέπει να υποβάλουν το αναλυτικό πρόγραμμα μαθημάτων και περιγραφή του μαθήματος για κάθε μάθημα που επιδιώκουν να μεταφέρουν για την πίστωση. τη μεταφορά μαθητών στο πρόγραμμα Μάστερ πρέπει να έχει λάβει τουλάχιστον ένα "Β" ή ισοδύναμο για κάθε μάθημα που θέλετε να μεταφέρετε. Οι μαθητές θα πρέπει να ενημερώνονται για την πορεία (ες) που είναι επιλέξιμες για τη μεταφορά εντός 48 ωρών από την Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Office.

Τελευταία ενημέρωση Νοέμβριος 2016

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Dubai has been home to talented students and faculty drawn from around the world to teach, create, and study. We have achieved international distinction and accreditation in the acad ... περαιτέρω

The University of Dubai has been home to talented students and faculty drawn from around the world to teach, create, and study. We have achieved international distinction and accreditation in the academic areas we offer. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη