Μάθετε από αφοσιωμένους καθηγητές, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τους πιο αναγνωρισμένους καθηγητές του φορολογικού δικαίου του έθνους, στο ηλεκτρονικό μας φόρουμ LLM-Ranked No. 3 για το φορολογικό δίκαιο στο έθνος που βασίζεται στην US News

Κατασκευάστε τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να ξεχωρίσετε ως εμπειρογνώμονας στον φορολογικό νόμο σε μόλις δύο χρόνια. Πηγαίνετε πέρα από το κείμενο και τη θεωρία καθώς μαθαίνετε από κορυφαίους φορολογικούς εμπειρογνώμονες που ξέρουν πώς να πάρουν αποτελέσματα.

Γρήγορα γεγονότα

  • 100% online
  • 24 συνολικές μονάδες
  • Μόλις 2 χρόνια για να ολοκληρωθεί
  • $ 44.400 εκτιμώμενα δίδακτρα

Κύρια σημεία του προγράμματος

  • Εθνικά Αναγνωρισμένη Σχολή. Η σχολή μας περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους από ακαδημαϊκούς καθηγητές φορολογίας στις ΗΠΑ, καθώς και διακεκριμένους φορολογικούς επαγγελματίες από τη Νότια Καλιφόρνια.
  • Πρακτικές Δεξιότητες Φορολογικού Σχεδιασμού. Επίλυση προβλημάτων, φορολογικός νόμος στον τομέα της έρευνας, ανάγνωση προσεκτικά καταστατικών και πρωτογενών πηγών και πολλά άλλα.
  • Υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Το 90% των φοιτητών του Μεταπτυχιακού Φορολογικού Προγράμματος βρίσκουν θέσεις που σχετίζονται με τη φορολογία εντός εννέα μηνών από την αποφοίτησή τους
  • Δύο περιοχές έμφασης. Επιλέξτε από τον Φορολογικό Σχεδιασμό Επιχειρήσεων και τον Υψηλό Καθαρό Κόστος / Ιδιωτικό Πελάτη.

Προοπτική σταδιοδρομίας

Με εξειδίκευση στο φορολογικό δίκαιο, θα είστε προετοιμασμένοι για κορυφαίες θέσεις σε δικηγορικά γραφεία, Big 4 λογιστικές εταιρίες και το IRS.

Τα online μεταπτυχιακά προγράμματα του Law School της Loyola έχουν εγκριθεί για να απονείμουν πτυχίο στα περισσότερα κράτη στις ΗΠΑ, αλλά εξακολουθούν να αναμένουν πλήρη έγκριση από μερικά επιλεγμένα κράτη. Κάντε κλικ εδώ για να διαπιστώσετε εάν βρίσκεστε σε μια κατάσταση στην οποία η νομική σχολή Loyola δεν μπορεί να απονείμει πτυχίο

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποLoyola Marymount University Online »

Τελευταία ενημέρωση July 11, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
44,400 USD
εκτιμώμενα δίδακτρα.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Άλλη