Το Master of Laws (LL.M.) είναι ένα προηγμένο πρόγραμμα των νομικών σπουδών που είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε μαθητή. LL.M. υποψηφίους, μέντορας από την σχολή των εμπειρογνωμόνων, να σχεδιάσετε ένα κύκλο σπουδών σε ένα από τα παρακάτω συγκεντρώσεις: Δίκαιο και Τεχνολογίας, Αξιογράφων Νόμο, ή Συγκριτικής και Διεθνούς Δικαίου. Ξένα LL.M. Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα σπουδών που τους βοηθά να προετοιμαστούν για μια αμερικανική εξεταστική εξέταση και να αποκτήσουν μια ευρεία αντίληψη του αμερικανικού συστήματος κοινής νομοθεσίας. Μέσα από τις εκτεταμένες προσφορές σχολικών προγραμμάτων του σχολείου, η LL.M. Οι υποψήφιοι ενισχύουν τις γνώσεις τους για την πρακτική, αποκτώντας σημαντική τεχνογνωσία στον τομέα της εξειδίκευσης που έχουν επιλέξει, καθώς και εκλέγοντας τις δεξιότητές τους στην αμερικανική νομική έρευνα, ανάλυση και νομική γραφή.

Δεσμεύεται να παρέχει την υψηλότερη ποιότητα της νομικής εκπαίδευσης σε μια ολοένα και πιο παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, η Columbus Νομική Σχολή προσφέρει LL.M. της πτυχιακό πρόγραμμα για τους αποφοίτους των ΗΠΑ και τα σχολεία αλλοδαπού δικαίου. Για περισσότερα από 100 χρόνια, η νομική σχολή έχει εκπαιδεύσει πολλούς από τους πιο διακεκριμένους δικηγόρους και τους δικαστές του έθνους. Σε δικηγορικά γραφεία, ομοσπονδιακές και τοπικές αρχές, το δικαστικό σώμα, και ο δημόσιος τομέας, οι απόφοιτοι μας αναγνωρίζονται για τις γνώσεις, τις ικανότητές τους και την ηθική πρακτική. Σύμφωνα με την Καθολική αποστολή μας, το Columbus Νομική Σχολή του ενσταλάζει φοιτητές του με μια αναζήτηση για κοινωνική δικαιοσύνη και μια βαθιά υποχρέωση να εφαρμόσει τις νομικές γνώσεις και τις δεξιότητές τους για την προώθηση του κοινού καλού.

LL.M. Στο συγκριτικό και το διεθνές δίκαιο

Η συγκέντρωση στο συγκριτικό και διεθνές δίκαιο προσφέρει μια ολοκληρωμένη εξέταση των κυβερνήσεων, των κοινωνιών και των νομικών συστημάτων με έμφαση στα συγκριτικά νομικά συστήματα, το διεθνές εμπόριο και τις επιχειρήσεις και τα διεθνή ανθρώπινα δικαιώματα.

νόμος

Ο Columbus Νομική Σχολή Βρίσκεται στην πρωτεύουσα του έθνους μας, το νομικό και πολιτικό κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Washington, DC είναι επίσης το κομβικό σημείο για κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς διεθνείς οργανισμούς. Οι μαθητές μπορούν οι ίδιοι όλες τις ευκαιρίες που Washington, DC έχει να προσφέρει επωφεληθούν λόγω της βολική τοποθεσία μας και εύκολη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποThe Catholic University of America - Columbus School of Law »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
12 - 36 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη