Αυτό το πτυχιακό πρόγραμμα είναι ιδανικό για φοιτητές που αναμένουν ότι ο διεθνής φορολογικός νόμος θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία, θα έχει μια σταθερή βάση στο δικό του εγχώριο φορολογικό σύστημα και θα έχει αρκετή εμπειρία για να φέρει τις δικές του ερωτήσεις στο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, ο βαθμός ωφελεί ξένους δικηγόρους οι οποίοι :

  • Ασκούν ή σκοπεύουν να ασκήσουν πρακτική στη Λατινική Αμερική ή με τη Λατινική Αμερική προκειμένου να αναπτύξουν την αγορά εξειδικευμένων επενδύσεων στη Λατινική Αμερική.

Είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε με φοιτητές από διάφορα ιστορικά νομικά συστήματα για να διευκολύνουμε μια επιτυχή μετάβαση στη μελέτη του δικαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.
• Οι διεθνείς υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν πτυχίο JD ή ισοδύναμο από ξένο ίδρυμα.
• Οι υποψήφιοι των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι Αγγλικά πρέπει να λάβουν τη Δοκιμή της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL). Μια βαθμολογία 580 για το γραπτό, 237 για τον υπολογιστή που βασίζεται ή 92 στο διαδίκτυο που βασίζεται TOEFL δοκιμής πρέπει να θεωρείται για την εισαγωγή.
• Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μια επίσημη έκθεση βαθμολογίας TOEFL που αποστέλλεται στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Φορολογίας από την Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Δοκιμής (ETS) -Κώδικας Σπουδών 5815, Κωδικός Τμήματος 03.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Miami School of Law »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2020

Άλλη