Ll.m. στο κινεζικό δίκαιο

Renmin University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ll.m. στο κινεζικό δίκαιο

Renmin University

Περιγραφή Προγράμματος

 • Με την ταχεία οικονομική ανάπτυξη της Κίνας και το αυξανόμενο διεθνές κύρος, ο κινεζικός νόμος έχει καταστεί βασική πηγή γνώσης, καθώς και ένα πολύτιμο εργαλείο για τους διεθνείς φοιτητές και τους νομικούς επαγγελματίες που έχουν επιχειρηματικές, πολιτιστικές, ακαδημαϊκές ή πολιτικές σχέσεις με την Κίνα. Η νομική σχολή Renmin δημιούργησε το LL.M. πρόγραμμα στην κινεζική νομοθεσία για την κάλυψη των αναγκών της διεθνούς κοινότητας, βοηθώντας τους να αποκτήσουν μια εσωτερική άποψη του κινεζικού δικαίου από ένα πρώτης τάξεως νομικό ίδρυμα στην Κίνα.
 • LL.M. στο κινεζικό δίκαιο είναι ένα διετές πρόγραμμα μεταπτυχιακών αγγλικών που διδάσκεται στα αγγλικά που προσφέρει η νομική σχολή Renmin. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει μια ανεκτίμητη ευκαιρία για μια επιλεγμένη ομάδα φοιτητών και επαγγελματιών με τουλάχιστον πτυχίο, να διευρύνουν και να εμβαθύνουν τις γνώσεις και την κατανόηση του κινεζικού δικαίου και της κινεζικής νομικής πρακτικής. Το πρόγραμμα ενδιαφέρεται να προσελκύσει διανοητικά περίεργους και προσεγμένους υποψηφίους από διάφορα νομικά συστήματα και υπόβαθρα και με διάφορα σχέδια σταδιοδρομίας.

Προϋποθέσεις υποψηφιότητας

 • Οι μη Κινέζοι υποψήφιοι έλαβαν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή ανώτερο, με προτίμηση στις μεγαλύτερες νομικές αρχές.

Διορία

 • Περίοδος υποβολής αιτήσεων: Κάθε 10 Οκτωβρίου έως 10 Μαΐου.

Διαδικασία εισαγωγής

59001_Skjermbilde2017-10-23kl.21.07.07.png

 • 1. Όλα τα υλικά της αίτησης πρέπει να αποστέλλονται στο LL.M. Office, παρακαλούμε στείλτε και στείλτε τα αρχεία σας στο masterchinalaw@126.com πριν δημοσιεύσετε τα έντυπα αντίγραφα.
 • 2. Οι υποψήφιοι πρέπει να παρακολουθήσουν μια εξειδικευμένη συνολική συνέντευξη στα αγγλικά που διοργανώνει η σχολή νομικών. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μετά την υποβολή των υλικών της αίτησης.
 • 3. Η Επιτροπή Εισδοχής της Νομικής Σχολής θα λάβει απόφαση αποδοχής ή απόρριψης βάσει των επιδόσεων του αιτούντος και των αντιληπτών δυνατοτήτων καλλιέργειας. Η τελική εισαγωγή θα εγκριθεί από την Επιτροπή Εισαγωγής του Πανεπιστημίου.

Υλικά εφαρμογής

 • 1. Ολοκληρωμένο έντυπο αίτησης για LL.M. Πρόγραμμα στο RUC με υπογραφή.
 • 2. Μια φωτοτυπία του διαβατηρίου, του διπλώματος και των πρωτότυπων ακαδημαϊκών μεταγραφών.
 • 3. Δύο συστάσεις από καθηγητές ή συγγενείς καθηγητές.
 • 4. Τέσσερις πρόσφατες φωτογραφίες διαβατηρίου σε έντυπη μορφή.
 • 5. Προσωπική δήλωση που αναφέρει την εκπαίδευση και την επαγγελματική πείρα, την έρευνα, τα σχέδια και τους στόχους προσωπικής ανάπτυξης μετά την αποφοίτησή τους.
 • 6. Απόδειξη γλωσσικής επάρκειας για μη-αγγλικά ομιλητές.

Δίδακτρα

 • Το LL.M. Πρόγραμμα στο κινεζικό δίκαιο είναι ένα διετές αγγλικό πρόγραμμα, και τα δίδακτρα είναι 70,000 CNY ανά ακαδημαϊκό έτος.

Βασικά Μαθήματα με Credits

 • Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν τουλάχιστον 34 μονάδες για να εκπληρώσουν τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις και μια διατριβή για την απόκτηση του πτυχίου. Ο μέγιστος χρόνος για το πρόγραμμα σπουδών δεν πρέπει να υπερβαίνει τα τέσσερα χρόνια. Οι φοιτητές υποχρεούνται να λαμβάνουν όλα τα υποχρεωτικά μαθήματα και τα γενικά μαθήματα. Τα προαιρετικά μαθήματα μπορεί να ποικίλουν ανά έτος.

59002_Skjermbilde2017-10-23kl.21.07.14.png

Υποτροφίες

Η RUC Law School προσφέρει διάφορες υποτροφίες σε συμμετέχοντες του LL.M. στο κινεζικό δίκαιο. Οι υποτροφίες περιλαμβάνουν:

 • (1) Υποτροφίες CSC, με απαλλαγή από τα δίδακτρα συν στέγαση στην πανεπιστημιούπολη και ένα ορισμένο ποσό επιδότησης διαβίωσης.
 • (2) Κυβερνητικές Υποτροφίες του Πεκίνου, με απαλλαγή από δίδακτρα.
 • (3) Υποτροφίες Νομικής Σχολής RUC, με εξαίρεση μερική δίδακτρα κ.λπ.

Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση για άλλες υποτροφίες CSC, όπως το Διμερές Πρόγραμμα, η προθεσμία για διάφορα προγράμματα υποτροφιών CSC ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τις χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες CSC, συμβουλευτείτε την τοπική σας πρεσβεία ή την ιστοσελίδα της CSC.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
70,000 CNY
ανά ακαδημαϊκό έτος
Information
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
The application period: Each October 10th to the following May 10th.
Locations
Κίνα - Beijing, Beijing
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
The application period: Each October 10th to the following May 10th.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Κίνα - Beijing, Beijing
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
The application period: Each October 10th to the following May 10th.
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών