Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο βαθμός LL.B σε νόμο με Λογιστική είναι ένα πρόγραμμα πτυχίο 4 χρόνια συνδυάζει τις δίδυμες κλάδους του δικαίου και της λογιστικής. Ο βαθμός θα περιλαμβάνει τη μελέτη των βασικών ενοτήτων που απαιτούνται από ένα πτυχίο νομικής και εκείνες που είναι απαραίτητες για τη μελέτη της λογιστικής. Τα προσόντα παρέχει μια άριστη κατάρτιση για τη νομική και επιχειρηματική επαγγελματίας.

Ο βαθμός στο Ανεξάρτητων College του Δουβλίνου οφέλη από την έγκριση και την ισχυρή υποστήριξη της Νομικής Σχολής του Μπρίστολ στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αγγλίας, Bristol μία από τις κορυφαίες νομικές σχολές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το μάθημα παραδίδεται από μια ομάδα ενθουσιωδών και έμπειρων εκπαιδευτικών. Επιπλέον, η φύση του μεγέθους των τάξεων ενθαρρύνει ένα διαδραστικό και τη διαλεκτική προσέγγιση προς τη μελέτη του νόμου.

Περιεχόμενο Μαθήματος / Δομή

Ο βαθμός παραδίδεται σε διάστημα τεσσάρων ετών υπό καθεστώς πλήρους απασχόλησης και το βράδυ βάση. Συνήθως, οι μαθητές θα πρέπει να συμπληρώσουν τέσσερα μαθήματα κάθε έτος πάνω από δύο διδακτικά εξάμηνα 12 εβδομάδων.

Προϋποθέσεις Εισόδου

Το Κολέγιο καθορίζει επίσης τις ελάχιστες απαιτήσεις εισόδου για όλες προγράμματα σπουδών της για να εξασφαλίσει ότι οι μαθητές έχουν την απαραίτητη ακαδημαϊκή δύναμη για να ολοκληρωθεί με επιτυχία το πρόγραμμα. Οι ελάχιστες απαιτήσεις εισόδου για όλα τα πρώτα προγράμματα σπουδών στο Κολέγιο που αναφέρονται κατωτέρω: Ελάχιστες απαιτήσεις εισόδου: Για να γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα, οι μαθητές πρέπει να έχουν αποκτήσει 300 πόντους Αφήνοντας Πιστοποιητικό. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εισαγωγή, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Εισδοχής του Κολεγίου.

Οι υποψήφιοι με άλλα προσόντα ή εμπειρία: Χαιρετίζουμε αιτήσεις από όσους δεν έχουν τις προϋποθέσεις εισόδου που περιγράφονται εδώ. Το Πανεπιστήμιο θα εξετάσει τις αιτήσεις με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία της προσωπικής, επαγγελματικής και εκπαιδευτικής εμπειρίας γεγονός το οποίο υποδεικνύει την ικανότητα του αιτούντος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός βαθμού. Θα ήθελα να δώσω τέτοιες αιτούντες κάθε ευκαιρία να αποδείξουν ότι έχουν το κίνητρο και την ικανότητα να πετύχει στο επιλεγμένο πρόγραμμα των σπουδών τους

Ημερομηνία έναρξης

Σεπτέμβριο του 2015

Δικαιώματα

Τελικό: ΕΕ Φοιτητές: € 4.750 ετησίως (διαθέσιμες επιλογές σχέδιο πληρωμής)

Εκτίμηση

Κάθε ενότητα αξιολογείται μέσω του τρεις ώρες κλειστό βιβλίο εξετάσεις στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους, δηλαδή τον Μάιο. Ρεσίτ ευκαιρίες είναι διαθέσιμα τον Αύγουστο. Λογαριασμοί Η τελική εξέταση για τυπικά το 75% της συνολικής βαθμολογίας. Συνήθως, το υπόλοιπο 25% των διαθέσιμων σημάτων είναι διαθέσιμες για την επιτυχή ολοκλήρωση των γραπτών μαθημάτων το οποίο παρασκευάζεται διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Απονομή του σώματος

Το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αγγλίας, Bristol.

Ευκαιρίες Καριέρας

Το πρόγραμμα σπουδών θα παρέχουν στους φοιτητές με μια ευέλικτη προσόν που μπορεί να τους επιτρέψει να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία είτε τις νομικές ή τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας. Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων θα πρέπει να παρέχονται με τις βασικές ικανότητες για να σπουδάσει νομικά και λογιστικά σε επαγγελματικό επίπεδο, ανεξαρτήτως του ότι είναι ως λογιστής ή εκπαιδευμένο δικηγόρο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποIndependent College Dublin »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,750 EUR
ΕΕ (πλήρους απασχόλησης)
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη