Το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου είναι πραγματικά ένα από τα μεγάλα πανεπιστήμια του κόσμου. Η ομοσπονδία των 18 Κολέγια παγκόσμιας κλάσης και 10 ειδικευμένων ιδρυμάτων, τη φήμη του για υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα έχει χτιστεί για την εξαιρετική διδασκαλία και την έρευνα των Κολεγίων της από το 1836. University of London πτυχία αναγνωρίζονται διεθνώς από τις κυβερνήσεις, τα πανεπιστήμια, τους εργοδότες και τους επαγγελματικούς φορείς ως την υψηλότερη δυνατή ακαδημαϊκή ποιότητα.

Από το 1858, το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου βαθμούς έχουν πρόσβαση σε φοιτητές από όλο τον κόσμο μέσα από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Διεθνή Προγράμματα, τις μεγαλύτερες στέκεται ευέλικτη και εξ αποστάσεως εκπαιδευτικά προγράμματα στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια των ετών, πολλοί εξαιρετικοί άνθρωποι που έχουν σπουδάσει με το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Διεθνή Προγράμματα διαμόρφωσαν τον κόσμο μας. Πρώην φοιτητές περιλαμβάνουν επτά νομπελίστες, οι ηγέτες των χωρών της Κοινοπολιτείας, οι υπουργοί της κυβέρνησης, τους διάσημους συγγραφείς, ακαδημαϊκοί, δικαστές και τους ηγέτες των επιχειρήσεων. Σήμερα, το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Διεθνή Προγράμματα είναι μια πραγματικά διεθνή χαρακτήρα με πάνω από 52.000 φοιτητές σε περισσότερες από 190 χώρες.

Ακαδημαϊκή κατεύθυνση για όλα τα μαθήματα που προσφέρονται μέσα από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Διεθνή Προγράμματα παρέχεται από κολέγια του Πανεπιστημίου. Ακαδημαϊκοί σε αυτά τα κολέγια ανάπτυξη των προγραμμάτων σπουδών, την προετοιμασία των υλικών μελέτης, και είναι υπεύθυνη για την αξιολόγηση των μαθητών. Αυτό σημαίνει ότι οι μαθητές να επωφεληθούν από την ακαδημαϊκή αυστηρότητα και την τεχνολογία αιχμής έρευνα που αναλαμβάνεται από το Κολέγια. Εξασφαλίζει επίσης ότι το πρότυπο της ανάθεσης γίνεται με τα Διεθνή Προγράμματα φοιτητές διατηρείται στο ίδιο επίπεδο ως το πρότυπο της ανάθεσης γίνεται σε φοιτητές που σπουδάζουν σε ένα από τα Κολέγια του Πανεπιστημίου.

Στην περίπτωση των νόμων προπτυχιακό πρόγραμμα, το ακαδημαϊκό κατεύθυνση παρέχεται από έξι University of London κολέγια με νόμο Σχολές ή Τμήματα, συλλογικά γνωστά ως Νόμων Consortium. Οι έξι κολλέγια είναι: Birkbeck, King 's College του Λονδίνου, London School of Economics and Political Science (LSE), Queen Mary, Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών (SOAS), και το UCL (University College London).

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι μαθητές λαμβάνουν ένα Πανεπιστήμιο του Λονδίνου πτυχίο ή δίπλωμα. Παρά το γεγονός ότι οι προδιαγραφές των βραβείων αυτών διατηρείται στο ίδιο επίπεδο με τα πρότυπα των βραβείων γίνεται σε φοιτητές που σπουδάζουν σε ένα από τα Κολέγια του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, τα βραβεία είναι διακριτές από πτυχία ή άλλους τίτλους που χορηγούνται από αυτά τα κολέγια. Το πιστοποιητικό που λαμβάνουν οι μαθητές μετά την αποφοίτηση, θα αναφέρει ότι ο φοιτητής εγγραφεί στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και απονέμεται ένα Πανεπιστήμιο του Λονδίνου πτυχίο ή δίπλωμα. Θα αναφέρει επίσης ότι οι εξετάσεις που έγιναν από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Νομικών Σχολών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποBrickfields Asia College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,800 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη