Το πρόγραμμα LLM είναι κατάλληλο για αποφοίτους του νόμου και των νομικών επαγγελματιών που ενδιαφέρονται για την έρευνα και το γράψιμο και που έχουν το χρόνο, καθώς και την ικανότητα να αναλάβει αρκετά εκτεταμένη νομική έρευνα σε προχωρημένο ακαδημαϊκό επίπεδο. Εξαιτίας της απαιτητικής φύσης του συστατικού της έρευνας, η είσοδος στο πρόγραμμα περιορίζεται στους αιτούντες με ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό ρεκόρ στο LLB. Ωστόσο, υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές εισόδου για τους αιτούντες οι οποίοι είναι σε θέση να αποδείξουν την καταλληλότητά τους για το πρόγραμμα.

Η συνιστώσα μαθημάτων αποτελείται από τέσσερα μαθήματα, τα οποία μπορεί να ληφθεί είτε σε έναν εξειδικευμένο τομέα ή στον γενικό τομέα. Η συνιστώσα της έρευνας αποτελείται από την παρακολούθηση μαθημάτων σε Μεθοδολογία Έρευνας, δύο ερευνητικά δοκίμια από 5 000 λέξεων το καθένα και μια έκθεση έρευνας από 10 000 λέξεις.

Οφέλη του προγράμματος:

Το LLM από μαθημάτων είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αναπτύξετε την εμπειρία σε μια συγκεκριμένη περιοχή του νόμου, ενισχύοντας έτσι την εμπορικότητα ενός ατόμου ως δικηγόρο. Με τη λείανση της έρευνας και της γραφής τους ικανότητες, η LLM δίνει δικηγόρους τα εργαλεία που χρειάζονται για να εμβαθύνουν τις νομικές γνώσεις τους σε όλη τη σταδιοδρομία τους. Οι δεξιότητες αυτές να μπορέσουν να συμβάλουν στην ανάπτυξη της γνώσης στη νομική κοινότητα και να χτίσει τη φήμη τους ως εμπειρογνώμονες, ιδίως στους τομείς του εννόμου συμφέροντος.

Βιογραφικό Περίγραμμα:

Ο συνδυασμός των θεμάτων που λαμβάνονται για την LLM από μαθημάτων και Έκθεση έρευνας εξαρτάται από τον επιλεγμένο τομέα. Τα προγράμματα που προσφέρονται στους ακόλουθους τομείς:

Γενικός Αυτό είναι το πιο ευέλικτο από τα πεδία, επιτρέποντας στους φοιτητές να επιλέξουν τέσσερα μαθήματα από οποιοδήποτε από τα άλλα πεδία.

Εμπορικό & Επιχειρηματικό Δίκαιο Catering στον δικηγόρο των επιχειρήσεων που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό τομέα του δικαίου, αυτό το πεδίο επιτρέπει στους μαθητές να επιλέξουν τέσσερα μαθήματα από μια σειρά εμπορικών θεμάτων.

Εταιρικό Δίκαιο Αυτό το πολύ δημοφιλές πεδίο με σκοπό την εμπορική τους δικηγόρους που επιθυμούν να επικεντρωθεί στην εταιρικού δικαίου, ιδίως.

Περιβαλλοντικό Δίκαιο Αυτή η έκρηξη και συναρπαστικό πεδίο προσφέρει δικηγόρους την ευκαιρία να ειδικεύονται στην περιβαλλοντική νομοθεσία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Προάσπισης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και την επίλυση των διαφορών Ανθρώπινα δικαιώματα και δημοσίου συμφέροντος ασκήσεως της προσφυγής είναι στην πρώτη γραμμή της νομικής ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό το πεδίο δίνει δικηγόρους την πρακτική καθώς και τις θεωρητικές γνώσεις που απαιτούνται για την πρακτική σε αυτή τη ζωντανή περιοχή του νόμου.

Πληροφορίες & Επικοινωνιών Δίκαιο Αυτό το πεδίο προσφέρει τεχνογνωσία αιχμής σε δικηγόρους που ενδιαφέρονται για τις τεράστιες τεχνολογικές εξελίξεις των τελευταίων δύο δεκαετιών.

διεθνούς δικαίου Αυτό το πεδίο δίνει δικηγόρους μια εξαιρετική κατανόηση του δημοσίου διεθνούς δικαίου και σημαντικές επιπτώσεις της για το παγκοσμιοποιημένο κόσμο μας.

Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο (πρώην Διεθνές Δίκαιο & Οικονομικά) Το πεδίο αυτό προετοιμάζει τους δικηγόρους για μια κερδοφόρα καριέρα στο διεθνές εμπόριο με την εμβάθυνση της γνώσης τους του δικαίου και της οικονομίας των παγκόσμιων εμπορικών σχέσεων.

Σημείωση: Οι φοιτητές που δεν έχουν ολοκληρώσει Οικονομικά στο προπτυχιακό επίπεδο του τρίτου έτους, θα πρέπει να συμπληρώσει τα Οικονομικά πορεία Μαντέλα ίδρυμα για το νόμο εκτός από τις προβλεπόμενες μαθήματα για αυτόν τον τομέα.

Εργατικό Δίκαιο Η δυναμική φύση της αγοράς εργασίας και η ρύθμιση του παρουσιάζει μια διαρκή πρόκληση για την δικηγόρο. Το πεδίο αυτό παρέχει δικηγόρους με up-to-the-λεπτό γνώση της Νότιας Αφρικής εργατικό δίκαιο και τους δίνει τα εργαλεία που χρειάζονται για να αντιμετωπίσει τις μελλοντικές νομικές ανάπτυξη σε αυτόν τον τομέα.

Συντάξεις Δίκαιο Το πεδίο αυτό απαντήσεις σε ανάγκη από την πρακτική για εξειδικευμένη εκπαίδευση σε μια περιοχή του νόμου που έχει δει τεράστια αύξηση την τελευταία δεκαετία.

Φορολογικό Δίκαιο Το πεδίο αυτό στηρίζεται στην άριστη φήμη της Σχολής Ανώτερο Δίπλωμα στο φορολογικό δίκαιο, το οποίο αντικαθιστά αποτελεσματικά.

Κλείσιμο ημερομηνίες:

  • 31 Αυγούστου του 2015 (αλλοδαποί φοιτητές)
  • 30 Σεπτέμβρη, 2015 (φοιτητές της Νότιας Αφρικής)
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Προθεσμία
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
31 August 2015 (International students), 30 September 2015 (South African students)
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
31 August 2015 (International students), 30 September 2015 (South African students)

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
31 August 2015 (International students), 30 September 2015 (South African students)
Ημερομηνία λήξης
Άλλη