Η LL.M Συγκριτική Μελέτη των Μέσων Δίκαιο είναι το πρώτο και μόνο πορεία του είδους του να προσφέρει στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα το οποίο εξετάζει τη ρύθμιση των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην Ιρλανδία και σε διεθνές επίπεδο. Ειδικότερα, ιρλανδική και διεθνείς εξελίξεις σχετικά με τους περιορισμούς στα μέσα ενημέρωσης που κυμαίνονται από τους νόμους περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής, συκοφαντικής δυσφήμισης, ασέβεια προς το δικαστήριο και η ελευθερία της πληροφόρησης εξετάζονται σε βάθος. Η νομοθετική ρύθμιση των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην Ιρλανδία και σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι επίσης αναλύεται. Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για εκείνους που ενδιαφέρονται για τα νομικά και ηθικά ζητήματα γύρω από την ελευθερία της έκφρασης σε όλο τον κόσμο.

Μέσω της σύνδεσης της με την Independent News & Media, η Ακαδημία έχει πρόσβαση σε πολύ καλύτερη επαγγελματίες σε αυτόν τον τομέα αν είναι επαγγελματίες νομικοί δικηγορία μέσα ή εκδότες ή δημοσιογράφους που καταπιάνονται με αυτά τα νομικά θέματα σε καθημερινή βάση. Μαζί με το έμπειρο και ενθουσιώδη διδασκαλία ομάδα της Ακαδημίας, ο LL.M παρέχει μια μοναδική ευκαιρία για τους μαθητές να μάθουν για τις θεωρητικές πτυχές του δικαίου και πώς λειτουργεί στην πράξη.

Περιεχόμενο Μαθήματος / Δομή

(Αριθμός των χρόνων και των μονάδων ανά έτος). Περίγραμμα μόνο.

Ο βαθμός έχει παραδώσει πάνω από ένα έτος πλήρους απασχόλησης και δύο χρόνια σε βάση βράδυ μερικής απασχόλησης. Συνήθως, οι μαθητές θα πρέπει να συμπληρώσουν τρεις ενότητες σε δύο διδακτικά εξάμηνα 12 εβδομάδων. Το μάθημα αναλύεται ως εξής:

Εξάμηνο 1

 • Ερευνητικές μέθοδοι
 • Ελευθερία έκφρασης: Συνταγματική Προοπτικές
 • Δυσφήμιση και μέσα ενημέρωσης

Εξάμηνο 2

 • Δίκαιο των Προσωπικών Δεδομένων
 • Κανονισμός Media
 • Επιλογή *

ΕΠΙΛΟΓΗΣ

 • Δυσφήμιση: Πρακτική και Διαδικασία
 • Ελευθερία της Πληροφόρησης Νόμου
 • Πνευματικής Ιδιοκτησίας? Νόμος και μέσα ενημέρωσης

Διατριβή

Οι μαθητές πρέπει επίσης να ολοκληρώσει μια διατριβή του μεταξύ 15.000 έως 20.000 λέξεις. Οι μαθητές θα πρέπει να ανατεθεί επόπτη για να βοηθήσει και να υποστηρίξει τους φοιτητές για την ολοκλήρωση της διατριβής τους.

Προϋποθέσεις Εισόδου

Η LL.M δεν περιορίζεται σε εκείνους που έχουν σπουδάσει νομικά στο προπτυχιακό επίπεδο. Είναι επίσης ανοικτή σε εκείνους από άλλες ειδικότητες όπως οι τέχνες, Δημοσιογραφίας και άλλων συναφών προγραμμάτων.

Τουλάχιστον ένα χαμηλότερο δεύτερης κατηγορίας (2.2) πτυχίο σε νόμο ή σε συναφή κλάδο ή ισότιμου της αλλοδαπής ή σχετική εργασιακή εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης της κατοχής κατείχε τη θέση του τη σχετική ευθύνη για την LL.M. Σε περίπτωση που η πρώτη γλώσσα του αιτούντος δεν είναι η αγγλική, ο αιτών πρέπει επίσης να αποδείξει την επάρκεια στην αγγλική γλώσσα: το ελάχιστο πρότυπο είναι Βρετανικό Συμβούλιο IELTS μπάντα 6.5 ή TOEFL σκορ 575 (που βασίζεται στο χαρτί), 232 (computer-based) ή 89 (Διαδικτυακή based).

Χαιρετίζουμε αιτήσεις από όσους δεν έχουν τις προϋποθέσεις εισόδου που περιγράφονται εδώ. Το Πανεπιστήμιο θα εξετάσει τις αιτήσεις με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία της προσωπικής, επαγγελματικής και εκπαιδευτικής εμπειρίας γεγονός το οποίο υποδεικνύει την ικανότητα του αιτούντος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός μεταπτυχιακού διπλώματος. Θα ήθελα να δώσω τέτοιες αιτούντες κάθε ευκαιρία να αποδείξουν ότι έχουν το κίνητρο και την ικανότητα να πετύχει στο επιλεγμένο πρόγραμμα σπουδών τους.

Δικαιώματα

 • Ώρα Ημέρα: € 4250
 • Μη της ΕΕ στο εξωτερικό: € 8500
 • Μέρος Ώρα: € 4250

Εκτίμηση

Ενότητες αξιολογούνται συνήθως μέσω μιας γραπτής κομμάτι των μαθημάτων (περίπου 3.000 λέξεις) και μια δίωρη εξετάσεις στο τέλος κάθε εξαμήνου (Ιανουάριος και Μάιος). Οι μαθητές θα πρέπει επίσης να ολοκληρώσει μια διατριβή 15.000 έως 20.000 λέξεις σε μια επιλεγμένη περιοχή που σχετίζεται με το νόμο για τα ΜΜΕ. Η διατριβή συνήθως θα υποβληθεί το Σεπτέμβριο.

Ευκαιρίες Καριέρας

Ο σκοπός του LLM είναι να παρέχει στους φοιτητές με την τεχνογνωσία, τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να ασχοληθεί με τα νομικά θέματα που προκύπτουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη σύγχρονη εποχή. Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αποφοίτους του νόμου / επαγγελματίες που αναζητούν να ειδικεύονται στον τομέα αυτό. Είναι επίσης σημαντικό για όσους εργάζονται στον τομέα, είτε είναι δημοσιογράφοι, σχεδιαστές ιστοσελίδων, εκδότες και ούτω καθεξής.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποIndependent College Dublin »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,250 EUR
(Ώρα την ημέρα)? 8.500 ευρώ (μη της ΕΕ στο εξωτερικό)? 4250 ευρώ (μερική απασχόληση)
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη