Lmm στο αμερικανικό δίκαιο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Wake Forest Law School LL.M. το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί κυρίως για διεθνείς δικηγόρους και φοιτητές που κατέχουν ένα πρώτο πτυχίο στη νομοθεσία από τις χώρες καταγωγής τους και την επιθυμία να ενισχύσουν τη νομική τους σταδιοδρομία με τη μελέτη των νόμων των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι δυνατότητες του προγράμματος περιλαμβάνουν :

  • Ένα μονοετές, πλήρες ωράριο σπουδών που αρχίζει το εξάμηνο του φθινοπώρου. Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν να επεκτείνουν τη φοίτησή τους για περισσότερο από ένα χρόνο με έγκριση.
  • Ένα μάθημα που ενθαρρύνει τους μαθητές να επιδιώξουν τα ατομικά τους ενδιαφέροντα μέσω της έρευνας και των μαθημάτων.
  • Ένα υποστηρικτικό πρόγραμμα καθοδήγησης που περιλαμβάνει τόσο τα JD όσο και τα ταλέντα της αφιερωμένης σχολής του Wake. Το Wake Forest School of Law έχει προσφέρει ισχυρά διεθνή προγράμματα για πάνω από μια δεκαετία και πολλά μέλη ΔΕΠ είναι ειδικοί σε διεθνή νομικά ζητήματα.

Το LL.M. πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Wake Forest University έχει μια μακρόχρονη παράδοση για την προετοιμασία των αποφοίτων του για σημαντικούς ρόλους ηγεσίας. Οι απόφοιτοι της περιλαμβάνουν εξέχοντες ιδιωτικούς δικηγόρους, δικαστές, κυβερνητικούς αξιωματούχους, δικηγόρους, γενικούς συμβούλους και υποψηφίους SJD. Οι απόφοιτοι συνήθως επιστρέφουν στις χώρες καταγωγής τους για να συνεχίσουν ή να προωθήσουν τη νομική τους σταδιοδρομία στο εταιρικό δίκαιο, τη δημόσια τάξη, τις δικαστικές διαδικασίες, τις δημόσιες υπηρεσίες, την επενδυτική τραπεζική και ένα ευρύ φάσμα άλλων ειδικοτήτων που σχετίζονται με το διεθνές δίκαιο.

LLM Ακαδημαϊκοί

Στη Σχολή Νόμου του Wake Forest, η παγκοσμιοποίηση του νόμου έχει ενθαρρύνει την αυξανόμενη δέσμευση της νομικής σχολής για διεθνείς νομικές σπουδές. Εκτός από τα παραδοσιακά μαθήματα στο ναυαρχείο και το ναυτικό δίκαιο, το δημόσιο διεθνές δίκαιο και τις συγκρούσεις νόμων (ιδιωτικό διεθνές δίκαιο), το πρόγραμμα σπουδών μας περιλαμβάνει μαθήματα για διεθνείς εμπορικές συναλλαγές, συγκριτικό δίκαιο, συγκριτικό συνταγματικό δίκαιο, δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα διεθνή ανθρώπινα δικαιώματα και το διεθνές περιβαλλοντικό δίκαιο. LL.M. οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα και κατευθύνουν την έρευνα σε έναν τομέα δικαίου που τους ενδιαφέρει. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ο LL.M. οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα που αποτελούν μέρος του παραδοσιακού προγράμματος σπουδών της αμερικανικής νομοθεσίας στο σχολείο και οι μαθητές μας βρίσκονται συχνά στις ίδιες τάξεις με τους μαθητές JD πρώτου, δεύτερου και τρίτου έτους. Οι απόφοιτοι υψηλού πτυχίου αλλοδαπού δικαίου που επιδιώκουν την έκθεση στο αμερικανικό νομικό σύστημα και το επάγγελμα ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση στη Σχολή Νόμου του Πανεπιστημίου Wake Forest. Το πρόγραμμά μας προσφέρει ένα πολύ ευρύ πρόγραμμα σπουδών που θα αποδειχθεί ανεκτίμητο για τους δικηγόρους που επιθυμούν να ενισχύσουν τη νομική τους σταδιοδρομία με τη μελέτη των νόμων των ΗΠΑ

Σχεδιασμός καριέρας

LL.M. οι φοιτητές της Σχολής Νομικής Σχολής του Wake Forest μπορούν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Γραφείο Επαγγελματικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης . Σε συνεργασία με το Γραφείο Διεθνών Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων, LL.M. οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εργαστήρια για τη σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος, τις συνοδευτικές επιστολές, τις πρακτικές εξάσκησης κ.λπ. Επιπλέον, το Wake Forest University School of Law είναι μέλος του Διεθνούς Προγράμματος Συνεντεύξεων Φοιτητών (ISIP), το οποίο παρέχει στο LL.M. τους σπουδαστές την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συνέντευξη με μερικές από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρίες νομικών και νομικών. Κάθε χρόνο, το Wake Forest University LL.M. οι μαθητές επιλέγονται για να συμμετάσχουν στη διαδικασία συνέντευξης στη Νέα Υόρκη. Μόλις εγγραφεί στο πρόγραμμα, ο LL.M. οι μαθητές λαμβάνουν πρόσβαση στις καταχωρίσεις πρακτικής άσκησης που ενημερώνονται κάθε χρόνο με νέες ευκαιρίες.

Προκριματικά για Εισαγωγές

Το LL.M. πτυχίο στο αμερικανικό δίκαιο είναι ένα ετήσιο πρόγραμμα σπουδών που σχεδιάστηκε κατά κύριο λόγο για τους διεθνείς δικηγόρους και τους φοιτητές που κατέχουν το πρώτο πτυχίο νομικής από τις χώρες καταγωγής τους και επιθυμούν να ενισχύσουν τη μελέτη τους για το Αμερικανικό Δίκαιο στις ΗΠΑ. Για να δικαιούνται συμμετοχής στο πρόγραμμα , LL.M. οι υποψήφιοι πρέπει:

  • Κρατήστε ένα πρώτο πτυχίο νομικής από μια διαπιστευμένη νομική σχολή στη χώρα καταγωγής τους.
  • Παρέχετε βαθμολογία TOEFL 600 για τη δοκιμή βάσει χαρτιού ή 100 για τη δοκιμή που βασίζεται στο διαδίκτυο. Θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο χορήγησης απαλλαγής από την απαίτηση TOEFL αν είστε από μια αγγλόφωνη χώρα, έχετε κερδίσει το πτυχίο νομικής σας σε μια αγγλόφωνη χώρα ή έχετε λάβει προηγούμενο ακαδημαϊκό τίτλο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι υποψήφιοι των οποίων το σκορ TOEFL είναι ελαφρώς χαμηλότερο από το ελάχιστο αυτό, μπορούν να λάβουν υπό όρους εισδοχή. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία ένα εγκεκριμένο αγγλικό ως δεύτερο γλωσσικό μάθημα και να υποβάλουν ένα ενημερωμένο σκορ TOEFL.

LL.M. οι αποφάσεις εισαγωγής βασίζονται σε διάφορους παράγοντες που περιλαμβάνουν την ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία, τις συστατικές επιστολές, την αγγλική επάρκεια των υποψηφίων και την ικανότητα του υποψηφίου να ενισχύσει την ακαδημαϊκή και γεωγραφική πολυμορφία της τάξης.

Κάνε αίτηση τώρα!

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The formal study of law has been part of Wake Forest University since 1894. Over the years, Wake Forest University has evolved as a small Baptist college for men located just north of Raleigh, North C ... περαιτέρω

The formal study of law has been part of Wake Forest University since 1894. Over the years, Wake Forest University has evolved as a small Baptist college for men located just north of Raleigh, North Carolina, to an independent, multi-dimensional, nationally recognized university located in Winston-Salem. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη