MSL στις δημόσιες συμβάσεις

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Από το 1960, η GW παρέχει ένα αυστηρό πρόγραμμα σπουδών που καλύπτει τις διεπιστημονικές τάξεις της εκπαίδευσης των δημοσίων συμβάσεων. Σήμερα, η ετήσια απόκτηση υπηρεσιών, προμηθειών και κατασκευών της ομοσπονδιακής κυβέρνησης αντιστοιχεί σε περισσότερα από 500 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι κρατικές και τοπικές δημόσιες συμβάσεις προσθέτουν σημαντικά τον όγκο των δημοσίων συμβάσεων και τις σχετικές ευκαιρίες νομικής πρακτικής. Καθώς η παγκόσμια αγορά γίνεται πιο ρευστή και ολοκληρωμένη, η γνώση των διεθνών και συγκριτικών δημοσίων συμβάσεων καθίσταται ολοένα και πιο σημαντική. Η εξέλιξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου πυροδότησε νέο διάλογο σχετικά με το ρόλο των δημοσίων συμβάσεων τόσο για τις αναπτυσσόμενες όσο και για τις ανεπτυγμένες χώρες. Οι ποικίλες προσφορές των μαθημάτων μας και η εξειδικευμένη σχολή πλήρους απασχόλησης και βοηθητικών καθηγητών ενδυναμώνουν τους μελλοντικούς ηγέτες και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής στην κοινότητα εξαγοράς εδώ και στο εξωτερικό.

Ο νόμος GW είναι η γενέτειρα της πειθαρχικής νομοθεσίας περί δημοσίων συμβάσεων. Τα διακεκριμένα μέλη της σχολής μας αναγνωρίζονται ως ηγέτες της σκέψης στον τομέα, παράγοντας υποτροφία που αλλάζει τον τρόπο που ο κόσμος σκέφτεται και μιλά για δημόσιες συμβάσεις. Το βιωματικό μας, βασισμένο στην πρακτική αναλυτικό πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για τις απαιτήσεις μιας σύνθετης πρακτικής περί προμηθειών. Προσφέρουμε μια απαράμιλλη ποικιλία πτυχίων, για τους δικηγόρους στην εκπαίδευση, τους δικηγόρους και τους μη δικηγόρους με εμπειρία στον τομέα των δημοσίων συμβάσεων.

Τα μαθήματα σε αυτόν τον τομέα πρακτικής διερευνούν το σύνολο των κανόνων που ρυθμίζουν τη διαδικασία με την οποία η ομοσπονδιακή κυβέρνηση συνάπτει συμβάσεις με ιδιωτικά μέρη και επιβλέπει την εκτέλεση αυτών των συμβάσεων. Τα κυβερνητικά συμβόλαια είναι ένα μάθημα έρευνας ενός εξαμήνου για φοιτητές που αναζητούν μια γενική επισκόπηση του νόμου σε αυτόν τον τομέα. όσοι προτιμούν μια πιο εμπεριστατωμένη πορεία σπουδών μπορούν να επιλέξουν αντ 'αυτού τη σειρά Διαμόρφωση Κυβερνητικών Συμβάσεων και Εκτέλεση Κυβερνητικών Συμβάσεων. Τα προχωρημένα μαθήματα σε αυτόν τον τομέα περιλαμβάνουν μια σειρά σεμιναρίων που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους φοιτητές μια πληρέστερη κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των συστημάτων προμηθειών, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό, καθώς και επιλεγμένα θέματα μαθημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους φοιτητές ποικίλες προοπτικές για αναδυόμενα θέματα του νόμου.

Το MSL του GW Law συμβάλλει στην κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για μη δικηγόρους να εξοικειωθούν με τους πολλούς τρόπους που επηρεάζει ο νόμος από τη βιομηχανία. Το πρόγραμμα MSL προορίζεται για επαγγελματίες που δεν ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πτυχίο νομικού ή να ασκήσουν νόμο, αλλά εργάζονται σε θέσεις εργασίας όπου η γνώση του νόμου είναι σημαντική. Η γνώση που αποκτήθηκε μπορεί να αυξήσει την προετοιμασία της σταδιοδρομίας ή την επαγγελματική πρόοδο.

Ποιος μπορεί να ωφεληθεί;

 • Ομοσπονδιακοί ή κυβερνητικοί υπάλληλοι
 • Δημοσιογράφοι
 • Σύμβουλοι
 • Εμπειρογνώμονες που καταθέτουν ενώπιον κυβερνητικών υπηρεσιών
 • Υπάλληλοι συμμόρφωσης
 • Ειδικοί προμηθειών
 • Αναλυτές πολιτικής
 • Άλλοι που αναζητούν νομική εικόνα σχετικά με τη σταδιοδρομία τους

Απολαύστε ένα ευέλικτο, διαφορετικό πρόγραμμα σπουδών

Με ένα αυστηρό αλλά εύχρηστο πρόγραμμα σπουδών, το πρόγραμμα MSL προσφέρει στους μαθητές την ευελιξία να σχεδιάσουν μια φόρτωση μαθημάτων μεμονωμένα προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους.

Υποχρεωτικά μαθήματα - 11 μονάδες

Μαθήματα επιλογής - 13 μονάδες (επιλέγονται από αυτό το αντιπροσωπευτικό δείγμα)
 • Διαμόρφωση κυβερνητικών συμβάσεων (6502) - 3 μονάδες
 • Εκτέλεση κρατικών συμβάσεων (6503) - 3 μονάδες
 • Καταπολέμηση της διαφθοράς και συμμόρφωση (6511) - 2 μονάδες
 • Κόστος και τιμολόγηση κρατικών συμβάσεων (6506) - 2 μονάδες
 • Advanced Writing (65xx) - 1 πίστωση

 • Κυβερνητικές Συμβάσεις Συμβουλές (6505) - 3 μονάδες
 • Συγκριτικές δημόσιες συμβάσεις (6508) - 2 μονάδες
 • Σεμινάριο κρατικών και τοπικών συμβάσεων (6509) - 2 μονάδες
 • Σεμινάριο Μεταρρύθμισης Προμηθειών (6509) - 2 μονάδες
 • Σεμινάριο συμβάσεων ξένων κυβερνήσεων (6509) - 2 πίστωση
 • Σεμινάριο περί δημοσίων συμβάσεων περί πνευματικής ιδιοκτησίας (6512) - 2 μονάδες
 • Ομοσπονδιακός νόμος περί επιχορηγήσεων (6514) - 2 μονάδες
 • Προμήθειες στη διεθνή ανάπτυξη (6516) - 2 μονάδες

Οι απόφοιτοι θα λάβουν το πτυχίο MSL, με σημείωση σχετικά με την περιοχή συγκέντρωσής τους.

Μάθετε στο ρυθμό σας

Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη ευελιξία, το πρόγραμμα μπορεί να φιλοξενήσει τόσο φοιτητές πλήρους απασχόλησης που ενδιαφέρονται να ολοκληρώσουν το πτυχίο σε ένα έτος όσο και φοιτητές μερικής απασχόλησης που μπορεί να επιθυμούν να παρακολουθήσουν ένα ή δύο μαθήματα σε εξάμηνο ή καλοκαιρινή συνεδρία, εάν προσφέρεται σχετική εργασία. Όλοι οι εγγεγραμμένοι φοιτητές θα παρακολουθήσουν μαθήματα στην πανεπιστημιούπολη Foggy Bottom, μαζί με τους μαθητές JD και LLM, επωφελούμενοι από την εμπειρία της σχολής, των νέων νομικών επαγγελματιών και των έμπειρων επαγγελματιών.

Πρόσβαση στην καρδιά της πρωτεύουσας του έθνους

Όλοι οι φοιτητές επωφελούνται από την ασύγκριτη τοποθεσία της GW Law στην καρδιά της Ουάσιγκτον, DC, απέναντι από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Παγκόσμια Τράπεζα, δύο τετράγωνα από διεθνώς γνωστές δικηγορικές εταιρείες στην K Street, τρία τετράγωνα από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και μια διαδρομή με το μετρό μακριά από το Ανώτατο Δικαστήριο και μια σειρά από μη κυβερνητικές και πολιτικές υπηρεσίες. Οι μαθητές μας αλληλεπιδρούν συνήθως με υψηλού επιπέδου ασκούμενους και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής από εκείνα τα κοντινά ιδρύματα σε πρακτικά, εξωτερικά, άλλες εθελοντικές ευκαιρίες και μια σειρά από διαλέξεις και έγκαιρα προγράμματα για τρέχοντα θέματα της ημέρας.

Εισαγωγές MSL

Το MSL του GW Law συμβάλλει στην κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για μη δικηγόρους να εξοικειωθούν με τους πολλούς τρόπους που επηρεάζει ο νόμος από τη βιομηχανία. Το πρόγραμμα MSL προορίζεται για επαγγελματίες που δεν ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πτυχίο νομικού ή να ασκήσουν νόμο, αλλά εργάζονται σε θέσεις εργασίας όπου η γνώση του νόμου είναι σημαντική. Η γνώση που αποκτήθηκε μπορεί να αυξήσει την προετοιμασία της σταδιοδρομίας ή την επαγγελματική πρόοδο.

Απαιτήσεις εισόδου

Οι υποψήφιοι MSL πρέπει να κατέχουν πτυχίο απολυτηρίου ή ισοδύναμο και να έχουν τουλάχιστον τρία έως πέντε χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σχετικά με τον τομέα συγκέντρωσής τους, όπως αξιολογούνται από επιτελείς διευθυντές προγράμματος και κοσμήτορες. Οι μαθητές των οποίων το πτυχίο αποκτήθηκε από σχολείο εκτός ΗΠΑ όπου τα αγγλικά δεν είναι η γλώσσα διδασκαλίας πρέπει να πληρούν την ελάχιστη απαίτηση δοκιμής γλώσσας. Οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να έχουν ισχυρές συστάσεις από εκείνους που είναι σε θέση να σχολιάσουν λεπτομερώς τη φύση της εργασίας τους και το όφελος του MSL στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους.

Online πρόγραμμα

Οι φοιτητές MSL στις κυβερνητικές προμήθειες MSL έχουν την επιλογή να ολοκληρώσουν το πτυχίο εντελώς διαδικτυακά. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο για το MSL για δημόσιες συμβάσεις. Η διαδικασία αίτησης είναι η ίδια, όπως περιγράφεται παρακάτω. Για να επιλέξετε διαδικτυακή μελέτη, ενεργοποιήστε την επιλογή "online" κατά την αίτηση.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship.

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη