Εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία αποδιοργανώσει τις κοινωνίες και αποτελούν απειλή για τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια. Ανάπτυξη θεωρίες για να κατανοήσουμε αυτή την ανθρώπινη συμπεριφορά και το σχεδιασμό αποτελεσματικών στρατηγικών για να αντιδράσει σε αυτές τις φρικαλεότητες είναι εξαιρετικά δύσκολο. Διεθνές Δικαστήριο Εγκλημάτων και Εγκληματολογίας είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα Μάστερ στο οποίο θα μάθετε πώς να μετρήσουν και να διερευνήσει τα εγκλήματα αυτά. Σας προκαλεί να σκεφθούν κριτικά σχετικά με το διεθνές ποινικό δίκαιο και εναλλακτικών τρόπων της μεταβατικής δικαιοσύνης, όπως οι επιτροπές αλήθειας και της αμνηστίας. Το πρόγραμμα του Δασκάλου είναι μοναδικό: δεν προσφέρεται από οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο σε όλο τον κόσμο. Vrije Universiteit Amsterdam βρίσκεται κοντά στη Χάγη, τη νομική πρωτεύουσα του κόσμου.

ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το πρόγραμμα στο Διεθνές Δικαστήριο Εγκλημάτων και Εγκληματολογικών αποτελείται από πέντε υποχρεωτικά μαθήματα, πολλά μαθήματα και διατριβή μια διεπιστημονική Μάστερ στη διεθνή εγκλήματα. Το πρόγραμμα ασχολείται εκτενώς με στοιχεία που προέκυψαν από διάφορες επιστήμες όπως το δίκαιο, την εγκληματολογία, κοινωνιολογία, ψυχολογία και πολιτικές επιστήμες. Στόχοι αυτού του Δασκάλου να καθορίσει, συλλάβουμε ένα μέτρο διεθνή εγκλήματα και να αναλύσει τους τρόπους για την αποτελεσματική πρόληψη, την εξάλειψη και να ανταποκριθούν σε αυτές.

Τη μελλοντική σας σταδιοδρομία

Το πρόγραμμα οδηγεί σε πτυχίο Master of Science (MSc.). Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα είστε σε θέση να εκτιμήσει αντικειμενικά εμπειρικά δεδομένα και κριτικά σχολιάσει θεωρητικές έννοιες. Σε πρακτικό επίπεδο, θα είστε σε θέση να συντάξουν έγγραφα πολιτικής, η ανάπτυξη στρατηγικών πρόληψης και να πραγματοποιήσει επιτόπια έρευνα. Πιθανές σταδιοδρομίες περιλαμβάνουν την εργασία των διεθνών ποινικών δικαστηρίων, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οργανώσεις προσφύγων, κυβερνητικές υπηρεσίες, πανεπιστήμια ή άλλα ερευνητικά ινστιτούτα.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το πρόγραμμα του Διεθνούς Εγκλήματος και της Εγκληματολογίας του Δασκάλου είναι ένα εκλεκτικό πρόγραμμα και ανοικτή σε περιορισμένο αριθμό μόνο φοιτητές. Μια αγγλική γλωσσική επάρκεια είναι απαραίτητη. Θα πρέπει επίσης να έχουν τουλάχιστον πτυχίο στην Εγκληματολογία, Δίκαιο, Πολιτικές Επιστήμες, Ψυχολογία και Κοινωνικών Επιστημών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι αιτούντες με άλλα ακαδημαϊκά υπόβαθρα επιλεγεί. Μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την εισαγωγή, επιλογή και εφαρμογή στην ιστοσελίδα μας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποVrije Universiteit Amsterdam »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,083 EUR
για τους μαθητές του ΕΟΧ? € 13.400 για μη-ΕΟΧ
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
deadline for international students
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
deadline for international students
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
deadline for international students
Ημερομηνία λήξης
Άλλη