Master of Laws στο Ιδιωτικό Δίκαιο

Στο σημερινό κόσμο, όπου υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη να εκδίδει νομικές προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση των τοπικών καθώς και παγκόσμια ζητήματα, η επίλυση νομικών διαμάχες απαιτούν μια πολυδιάστατη προοπτική που βασίζεται στην αντίληψη των διαφορετικών νομικών κλάδων? Ως εκ τούτου, το προφίλ δικηγόρος ο οποίος είναι σε θέση να προσθέσει στην ανάπτυξη της κοινωνίας, της οικονομίας, της πολιτικής και των νομικών επαγγελμάτων έχει αλλάξει. Με την άποψη αυτή, Koç Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Κοινωνικών Επιστημών στοχεύει να συμβάλει στη διαμόρφωση αυτής της νέας προφίλ δικηγόρο, με την κατανόηση που βασίζεται σε αξιόπιστη ακαδημαϊκή έρευνα, καθώς και την πρακτική εμπειρία. Προσφέρουμε επίσης προγράμματα μη-διατριβή, καθώς και τα προγράμματα διατριβή. Το πρόγραμμα με διατριβή αποτελείται από 3 μαθήματα κορμού που ακολουθείται από 4 μαθήματα επιλογής, και ολοκληρώνεται με μια διατριβή. Το πρόγραμμα μη διατριβή αποτελείται από 10 μαθήματα και ένα τελικό έγγραφο.


Θεμελιώδη χαρακτηριστικά του Πανεπιστημίου Koç LL.M. Προγράμματα Δημοσίου Δικαίου και Ιδιωτικού Δικαίου, οι οποίες έχουν συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, έχουν ως εξής:


- Παγκόσμια φημισμένους καθηγητές (και λέκτορες), που διακρίνονται ως προς τις δημοσιεύσεις, την έρευνα και την πρακτική του δικηγορικού επαγγέλματος τους.

- Up-to-ημερομηνία πρόγραμμα δομημένο σε εδραιωμένες και απορροφάται νομικές γνώσεις.

- Έρευνα και την εκμάθηση των διαφορετικών νομικών κλάδων με βάση την πολυδιάστατη προοπτικές.

- Μια ατμόσφαιρα τόνωση της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής προόδου, σύμφωνα με την οποία τα νομικά θέματα που περιλαμβάνουν τη συγκριτική και διεθνή ζητήματα εξετάζονται διεξοδικά.

- Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με εργαστήρια, σεμινάρια και άλλες δραστηριότητες παράλληλα με το πρόγραμμα σπουδών.

- Διάφορες επιλογές που διατίθενται για τους υποψηφίους με υψηλή αρμοδιότητα της επιστημονικής έρευνας και σε εκείνους που θα ήθελαν να διαφοροποιηθούν από τους άλλους στο νομικό επάγγελμα.

- Η τακτική και αποτελεσματική ακαδημαϊκή συμβουλών.

- Η προηγμένη έρευνα ευκαιρίες σε σχέση με ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις και οδηγίες, ιδίως, που παρέχονται από Suna Kıraç Βιβλιοθήκη.

- Προνόμιο να είναι το τμήμα της ειδικής ομάδας των μεταπτυχιακών φοιτητών, που εκλέγονται με την υιοθέτηση αποτελεσματικών κριτηρίων κλιμάκωση και αξιολόγησης.

- Ακαδημαϊκή συνεργασία με τις κορυφαίες νομικές σχολές στο εξωτερικό.
Koç Πανεπιστήμιο Νομική Σχολή είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ζώνης Νόμος Σχολών (ELFA) και Νομικές Σχολές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.


Μαρτυρίες

Καθηγητής Δρ Bertil Emrah Όντερ
Dean KU Νομική Σχολή


"Με μια πραγματική έμφαση στην παγκόσμια μελέτες του δικαίου, εξέχουσα έρευνα κομμάτι των επιφανών μελών ΔΕΠ και πλήρη αντίκτυπο στην επαγγελματική πρακτική, τα προγράμματα LLM μας το έναυσμα για μια νέα προσέγγιση των νομικών σπουδών, όχι μόνο για την Τουρκία, αλλά και για τη μελέτη στην Τουρκία. Πανεπιστήμιο Koç μαθήματα LLM στο δημόσιο και το ιδιωτικό δίκαιο έχουν ένα ευρύ φάσμα του προγράμματος σπουδών, συμπεριλαμβανομένων των πλέον απαιτητικών και λιγότερο συζητήθηκε συγκριτική και διεθνή θέματα των διαφορετικών νομικών κλάδων. Λαμβάνοντας υπόψη τις νομικές εξελίξεις σε περιφερειακό, τοπικό και διεθνές επίπεδο, θα προσφέρει τόσο την εμβάθυνση σε καλά εδραιωμένες νομικές επιστήμες και τις πολύ μικρές μελέτες του δικαίου. Ποικίλες LLM προγράμματα σπουδών μας είναι δίγλωσσο (Αγγλικά-Τουρκικά). Είναι συνυφασμένη τοπικό και παγκόσμιο υποτροφία και την εμπειρογνωμοσύνη του νόμου. Προγράμματα LLM Πανεπιστήμιο Κοτς είναι αφιερωμένο στην αποτελεσματική διδασκαλία, πραγματική αίσθηση της νομικής έρευνας, η παγκόσμια σεμινάρια, εργαστήρια, εντατική παροχή συμβουλών, καθώς και συνεργασία εξωσχολικές δραστηριότητες που προσφέρουν διάφορα είδη των ευκαιριών σταδιοδρομίας στο νομικό ηγεσία. Με ανταγωνιστικές υποτροφίες μας στοχεύουμε στην προώθηση υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκή τους υποψηφίους και για την ίδρυση ενός ερευνητικού κόμβο των νομικών σπουδών μέσω των ακαδημαϊκών LLM. Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν επίσης να επιδιώκουν μια επαγγελματική διαδρομή LLM με μια πρακτική εστίαση. "

Κριτήρια Εισαγωγής

Είτε TOEFL (ελάχιστη βαθμολογία για την αποδοχή βασίζονται 550 χαρτί? Με βάση 213 υπολογιστή? 80 IBT) ή YDS (ελάχιστη βαθμολογία: 87) απομαγνητοφώνηση απαιτείται ως προϋπόθεση για να γίνει δεκτός σε ένα από τα LL.M. Πανεπιστημίου Koç Νομική Σχολή Προγράμματα.


Η αξιολόγηση θα πρέπει να επιδιωχθεί, θεμελιωμένη πάνω στο προπτυχιακό ΣΔΣ, η Εξετάσεων Ακαδημαϊκά Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση (ALES), καθώς και το σκορ εισαγωγικές εξετάσεις του υποψηφίου. Ένα ελάχιστο 2,75 ΣΔΣ συνιστάται. (ALES Εξετάσεων δεν απαιτείται για τα προγράμματα μη Διατριβή εφαρμογές)


Όσοι δεν είναι απόφοιτοι της Νομικής Σχολής επίσης δεκτοί στα Προγράμματα LL.M. Ωστόσο, στο τέλος του προγράμματος, που λαμβάνουν MA βαθμός αντί LL.M.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποKoc University - Istanbul Turkey »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 - 3 Εξάμηνα
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

Koç University LLM Student Testimonial - Lawrence Cenk Laws