Master of Science σε ένα κύκλο σε-δικαίου με το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Σκούταρι Luigj Gurakuqi / Αλβανία

Γενικά

10 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Το Τμήμα Νομικής του SUN, από το έτος. 2016/2017, έχει ενεργοποιήσει ένα νέο ολοκληρωμένο μάθημα μελέτης με το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Σκόνδρα Luigj Gurakuqi (Αλβανία). Το μάθημα προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να επιτύχει ένα διπλό πτυχίο, δηλαδή τη μελέτη ένα διπλό πτυχίο Μάστερ στα Νομικά. Πιο συγκεκριμένα, το μάθημα διαρκεί πέντε χρόνια? Παρέχει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχεδιασμένο μαζί στο πανεπιστήμιο τους εξωγήινους και μια περίοδο κινητικότητας στο εξωτερικό (1 ½ έτη)? Πρόκειται για την απελευθέρωση, στο τέλος της περιόδου μελέτης, δύο πτυχία Νομικής (διπλό πτυχίο), μία από τις οποίες θα ισχύει στην Ιταλία και τους άλλους εταίρους του πανεπιστημίου στη χώρα. Ως εκ τούτου, για τους μαθητές που νέα μάθημα παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα σπουδών τους και να εισαγάγει τον κόσμο της εργασίας με εκπαιδευτικό προφίλ της ιδιόμορφης και σαγηνευτική.

Το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Σκόδρα Luigj Gurakuqi είναι ένα από τα πιο σεβαστά αλβανικά πανεπιστήμια? το σύνολο σχεδόν των εκπαιδευτικών και των κατοίκων της πόλης μιλούν ιταλικά? πολλοί μιλούν αγγλικά. Η Νομική Σχολή βρίσκεται σε μια μοντέρνα και λειτουργική δομή που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Σκόνδρα που, με τη σειρά του, βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από τη θάλασσα και σε μια περιοχή φυσικής ομορφιάς και ιστορικής. Η πόλη βρίσκεται στα βόρεια της πρωτεύουσας των Τιράνων, το οποίο είναι περίπου μία ώρα. Σκούταρι είναι το σπίτι σε ένα από τα κύρια αλβανικά δικαστήρια, έτσι ώστε να μετράει σε πολυάριθμες μελέτες των δικηγόρων και συμβολαιογράφων που εργάζονται με τον επιχειρηματικό ιστό που εκτείνεται σε ολόκληρη την Αλβανία ασχολείται με το διεθνές εμπόριο.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟΙ

Το νέο διεθνές CDL ενεργοποιείται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Σκόνδρα Luigj Gurakuqi μέλος επιτρέπει στα μέλη να επιτύχουν, στο τέλος του μαθήματος, ένα διπλό πτυχίο που είναι μελέτης ένα διπλό πτυχίο Μάστερ στα Νομικά. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για δύο μεταπτυχιακούς τίτλους (ένα διπλό πτυχίο), μία από τις οποίες θα ισχύει στην Ιταλία ως ένα μεταπτυχιακό στο Δίκαιο, και το άλλο στην Αλβανία ως Master of Science στο Νόμο. Και οι δύο τίτλοι, φυσικά, θα δαπανηθούν στη διεθνή σκηνή στη ζώνη του ευρώ ή extraUE.

Ως εκ τούτου, η νέα διεθνής CDL έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει μια τάξη επαγγελματιών οι οποίοι έχουν πρόσβαση στα νομικά επαγγέλματα στις χώρες εταίρους και τη ζώνη του ευρώ? και ότι μπορούν να παρουσιάσουν στην αγορά εργασίας στο πλαίσιο του διεθνούς εμπορίου - ιδίως μεταξύ της Ιταλίας και τις βαλκανικές χώρες - όπως επαγγελματίες του νομικού κλάδου με ειδική εμπειρογνωμοσύνη και έμπειροι υποψήφιοι. Στην πραγματικότητα, στις εξετάσεις CDL έχει προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια μιας περιόδου σπουδών στο εξωτερικό (ένα εξάμηνο) και σε περίοδο επαγγελματικής κατάρτισης στη χώρα προέλευσης.

Μεταξύ των εκπαιδευτικών στόχων του Διεθνούς CDL SUN / Σκούταρι μέλος επιτέλους υπάρχει και η εκμάθηση ξένων γλωσσών ως εγγεγραμμένοι φοιτητές, εκτός από τις γλώσσες των δύο χωρών εταίρων, θα είναι σε θέση να τελειοποιήσουν τις γνώσεις και τα δύο Τμήματα (ιταλικά και της Αλβανίας) προσφέρουν μαθήματα στα αγγλικά.

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Μπορούν να εγγραφούν στο Διεθνές Δίκαιο CDL ενεργοποιείται σε συνεργασία με το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Σκόνδρα όλα τα ενδιαφερόμενα μαθητές: οι ήδη εγγεγραμμένοι στο Τμήμα SUN του νόμου όλα τα μαθήματα βαθμό? εκείνων που προέρχονται από άλλο πανεπιστήμιο? όσους εγγράφονται για πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο.

Για τους φοιτητές που έχουν ήδη εγγραφεί σε άλλα μαθήματα βαθμό που αποφασίζουν να κινηθούν προς το νέο διεθνές CDL σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Σκόδρας, που θα ενεργοποιηθεί τελωνειακές διαδικασίες για την αναγνώριση και την επικύρωση της ήδη λάβει τις εξετάσεις? αυτό, προκειμένου να αποφευχθεί ότι το έργο που έχει ήδη γίνει χάνεται.

Όσοι αποφασίσουν να εγγραφούν σε CDL Διεθνούς Δικαίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Σκόνδρα μπορούν να ζητήσουν να επωφεληθούν από τις υποτροφίες που χορηγούνται ετησίως από Κυρ Μερικές από αυτές τις υποτροφίες προορίζονται για τους ξένους φοιτητές.

ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ »ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Μαθήματα στην Ιταλία θα λάβει χώρα στα γραφεία του Τμήματος Νομικής του Ήλιου, στη Santa Maria Capua Vetere (CE). Ομοίως Μαθήματα στην Αλβανία θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου της Πολιτείας της Σκόδρα Luigj Gurakuqi, που βρίσκεται στο κέντρο της Σκόδρα. Η διδασκαλία είναι οργανωμένη, τόσο σε συνεργαζόμενα πανεπιστήμια για να μιλήσει κύκλους με τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει παρέλθει γραπτές ή / και προφορικές. Οι εξετάσεις είναι προφορικές και μπορεί να προηγηθεί γραπτή εξέταση.

Τελευταία ενημέρωση Αύγουστος 2016

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" was established in 1991 (Decree MURST, 25 March) with the aim of relieving the overcrowded conditions of the major Neapolitan university known as the “Fed ... περαιτέρω

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" was established in 1991 (Decree MURST, 25 March) with the aim of relieving the overcrowded conditions of the major Neapolitan university known as the “Federico II”. Διαβάστε Λιγότερα
Santa Maria Capua Vetere , Aversa , Νεάπολη , Μούρθια , Shkodër , Πεκίνο , Pyatigorsk , Λιλ , Σαγκάη , Κωνσταντινούπολη + 9 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη