Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το μάθημα

Το Διεθνές Εταιρικό και Εμπορικό Δίκαιο του LLM έχει σχεδιαστεί για πτυχιούχους νομικών και επαγγελματίες που επιθυμούν να αναπτύξουν την εξειδικευμένη νομική εμπειρογνωμοσύνη που απαιτείται στη σημερινή παγκόσμια οικονομία.

Η σημασία των εθνικών συνόρων μειώνεται και η πλήρης γνώση του δικαίου που διέπει το διεθνές εμπόριο και τις εμπορικές σχέσεις είναι υψίστης σημασίας. Το πρόγραμμα αυτό σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε μια εις βάθος γνώση του νόμου και των κανονισμών που διέπουν τις εταιρικές και εμπορικές δραστηριότητες πέρα από τα εθνικά σύνορα.

Σας δίνει τη δυνατότητα να σκεφτείτε την ιδιωτική και δημόσια διάσταση των νομικών κανόνων που είναι αναγκαίοι για τη ρύθμιση της παγκόσμιας οικονομίας. Το πρόγραμμα αυτό σας στοχεύει να σας προετοιμάσει να ανταποκριθείτε στον μεταβαλλόμενο και δυναμικό χαρακτήρα των νομικών σχέσεων μεταξύ εταιρειών, ατόμων και κρατών.

Μια ουσιαστική διατριβή απαιτείται ως μέρος της μελέτης σας και αυτό έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τη δυνατότητα να ενισχύσετε τις ερευνητικές δεξιότητές σας καθώς αναλαμβάνετε λεπτομερή έρευνα σε μια περιοχή της επιλογής σας.

Πώς μελετάτε

Το LLM δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να αντανακλούν την ιδιωτική, εταιρική και δημόσια διάσταση των νομικών κανόνων που είναι αναγκαίοι για την παγκόσμια οικονομία με ενότητες σχετικά με το διεθνές επιχειρηματικό δίκαιο (συμπεριλαμβανομένου του διεθνούς εμπορίου και της διεθνούς πώλησης αγαθών) κανόνες για την εσωτερική αγορά της ΕΕ και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, μεταξύ άλλων.

Επικοινωνία και Ανεξάρτητη Μελέτη

Το πρόγραμμα παρέχεται μέσω διήμερων σεμιναρίων, μία φορά την εβδομάδα, σε κάθε ενότητα. Απαιτείται εκτεταμένη προετοιμασία για κάθε σεμινάριο και αναμένεται ευρεία ανάγνωση.

Η μελέτη μεταπτυχιακού επιπέδου περιλαμβάνει σημαντικό ποσοστό ανεξάρτητης μελέτης, διερευνώντας το υλικό που καλύπτεται σε διαλέξεις και σεμινάρια. Ως γενικός οδηγός, για κάθε ώρα στην τάξη οι μαθητές αναμένεται να περάσουν δύο-τρεις ώρες σε ανεξάρτητη μελέτη.

Πώς εκτιμάτε

Όλες οι ενότητες αξιολογούνται με γραπτές εργασίες. Υπάρχει επίσης η απαίτηση να γράψουμε μια ουσιαστική διατριβή. Δεν υπάρχουν εξετάσεις, γραπτές ή προφορικές.

Ανατροφοδότηση αξιολόγησης

Η πολιτική του University of Lincoln σχετικά με την αξιολόγηση της αξιολόγησης αποσκοπεί να διασφαλίσει ότι οι ακαδημαϊκοί θα επιστρέψουν έγκαιρα τις αξιολογήσεις εντός του κύκλου μαθημάτων - συνήθως εντός 15 εργάσιμων ημερών μετά την ημερομηνία υποβολής.

Προυποθέσεις εισόδου

Πρώτη ή δεύτερη τάξη απονέμει βαθμό σε σχετικό θέμα.

Οι Διεθνείς Φοιτητές θα απαιτούν Αγγλική Γλώσσα στο IELTS 6.0 με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
University of Lincoln

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Lincoln »

Τελευταία ενημέρωση March 5, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
15,600 GBP
Διεθνείς φοιτητές. | Αρχική / φοιτητές της ΕΕ: £ 8.600
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη