Master of Advanced Corporation δικαίου

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Master of Advanced Corporation δικαίου

Μελέτη στον τόπο που έγραψε το βιβλίο για το διεθνές και συγκριτικό δίκαιο. Η σύνδεσή σας με Michigan Law θα ανοίξει πόρτες σε όλο τον κόσμο.

Η University of Michigan Law School προσφέρει πτυχίο Master of Advanced Law Law (MACL) για να βοηθήσει τους σπουδαστές να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους. Το πρόγραμμα MACL είναι το πρώτο του είδους του σχεδιασμένο για τους Αμερικανούς και διεθνώς εκπαιδευμένους δικηγόρους που επιθυμούν να ειδικευτούν στον αμερικανικό νόμο περί εταιρειών και τίτλων και να αποκτήσουν μια διεθνή συγκριτική προοπτική και στις δύο. Πρόκειται για μια εντατική, αυστηρή, μονοεστιακή κατοικημένη εμπειρία που επιτρέπει στους φοιτητές να κερδίσουν ένα πλήρες μεταπτυχιακό δίπλωμα σε 12 εβδομάδες.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα MACL δίνει τη δυνατότητα στους δικηγόρους να αντανακλούν την πρακτική τους, να κάνουν ερωτήσεις σε περιβάλλον χαμηλών σταδίων και να εξετάζουν μερικά από τα θεωρητικά βάσανα του επαγγελματικού τους έργου. Με εξατομικευμένη επίβλεψη από τους καθηγητές νομικής γραφής, ακούνε τις έρευνες, τις αναλύσεις και τις δεξιότητες γραφής τους, ενώ σταματούσαν να σκεφτούν πιο κριτικά για ένα ζήτημα που βρήκαν ενοχλητικές κατά τη διάρκεια των χρεωστικών ωρών εργασίας τους. Αποφοίνοντας με ευρύτερες και βαθύτερες νομικές γνώσεις, οι μαθητές της MACL θα είναι καλύτεροι δικηγόροι, καλύτεροι συνήγοροι και καλύτεροι συνάδελφοι. Αποφοιτώντας με πτυχίο Michigan Law of Michigan Law , οι φοιτητές MACL θα αποτελέσουν μόνιμο μέρος της κοινότητας του Michigan Law του Michigan Law , ανοίγοντας πόρτες σε ένα συλλογικό και ολοκληρωμένο επαγγελματικό δίκτυο για παραπομπές, συμβουλές και μεγαλύτερη ικανοποίηση από την εργασία.124137_Library_Skylights6.jpg

Πρόγραμμα Μελέτης

Περάστε ένα καλοκαίρι-12 εβδομάδες, από το Μάιο μέχρι τον Αύγουστο-σπουδάζοντας και ζώντας στην κατοικία στο Michigan Law . Διδάσκοντες από τα μέλη του Δίπλωμα του Michigan Law και από επιτυχημένους επίσκεψη καθηγητές που είναι εμπειρογνώμονες με δύναμη στο διεθνές και συγκριτικό δίκαιο, καθώς και από τον αμερικανικό νόμο περί εταιρειών και τίτλων, οι σπουδές μαθήματος και οι γραπτές ασκήσεις πτυχίου MACL σχεδιάζονται για να παρέχουν πνευματική πλούσια προετοιμασία για τους μελλοντικούς ηγέτες στις διεθνικές εταιρικές πρακτική.

Το 20-πιστωτικό πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τρία υποχρεωτικά μαθήματα, τρία μαθήματα επιλογής και μια απαίτηση γραφής. Το έργο γραφής, με συνοδευτικό ερευνητικό συνέδριο, διαρκεί τις 12 εβδομάδες.

Το Αναλυτικό Πρόγραμμα για το 2020:

Κύρια μαθήματα:

 • Αμερικανικό εταιρικό δίκαιο σε παγκόσμιο πλαίσιο
 • ΗΠΑ σχετικά με τους κανονισμούς κινητών αξιών σε παγκόσμιο πλαίσιο
 • Συγχωνεύσεις
 • Ερευνητικό Συνέδριο

Επιλογές:

 • Διεθνείς Προσφορές,
 • Η παγκόσμια συμμόρφωση,
 • Παγκόσμιες Εταιρικές Αναδιοργανώσεις,
 • Διεθνής Εταιρικός Φόρος

Η εμπειρία στην τάξη ενισχύεται από εξωσχολικές εκδηλώσεις, όπως συζητήσεις με νομικούς ακαδημαϊκούς και δικηγόρους, ατομική αντιστοίχιση με σχολή για βοήθεια σχετικά με τις απαιτήσεις γραφής, ευκαιρίες δικτύωσης με αποφοίτους του Michigan Law και κοινωνικές δραστηριότητες για την ανάπτυξη μακροχρόνιων συλλογικών σχέσεων.

Σχολή

Η σχολή MACL έρχεται με αξιοσημείωτα διαπιστευτήρια και εμπειρία. Το πρόγραμμα 2020 θα περιλαμβάνει καθηγητές που εργάστηκαν σε κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, ζήτησε τη γνώμη της Αιθιοπίας, της Ινδονησίας και του κράτους της Καλιφόρνιας σχετικά με θέματα μεταρρύθμισης του εταιρικού δικαίου, οδήγησε την Αμερικανική Ένωση Δικαίου και Οικονομίας -για την κατάρτιση του κύριου εγχειριδίου ρύθμισης των τίτλων. Οι καθηγητές της MACL προσφέρουν βραβεία διδασκαλίας, πρακτική εμπειρία και σε βάθος γνώση των αμερικανικών και ξένων δικαιοδοσιών σε αυτό το καλοκαιρινό πρόγραμμα, ώστε οι σπουδαστές να μπορούν να προχωρήσουν σε εταιρική εργασία ή να ακολουθήσουν την εταιρική τους πρακτική στο επόμενο επίπεδο.

123659_016-readingroom-12-27-11-122-fused-dc4.jpg

Οδηγίες εισαγωγής

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι δικηγόροι ή να έχουν πτυχίο νομικής από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή το εξωτερικό. Επιπλέον, απαιτείται υψηλό επίπεδο αγγλικής επάρκειας στην ανάγνωση, τη γραφή, την ομιλία και την ακρόαση, όπως αποδεικνύεται από ένα αποτέλεσμα 100 βαθμών iBT TOEFL, βαθμολογία IELTS τουλάχιστον 7,0 ή άλλες ενδείξεις αγγλικής επάρκειας. Οι υποψήφιοι που είναι κάτοικοι Αυστραλίας, Καναδά (εκτός του Κεμπέκ), της Ιρλανδίας, της Νέας Ζηλανδίας, του Ηνωμένου Βασιλείου ή των Ηνωμένων Πολιτειών (εκτός του Πουέρτο Ρίκο) και έχουν ολοκληρώσει ένα αυστηρό πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης τουλάχιστον τριών ετών -τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε μία από αυτές τις χώρες δεν απαιτείται να υποβάλουν αποτελέσματα αγγλικών δοκιμών.

Πώς να εφαρμόσει

Οι περισσότεροι υποψήφιοι υποβάλλουν την αίτησή τους μέσω της ιστοσελίδας του Συμβουλίου Εισδοχής Σχολών Νομικών (LSAC): www.lsac.org . Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την εφαρμογή PDF και να την στείλετε στο γραφείο μας. Κάντε λήψη της εφαρμογής εδώ.

Λίστα ελέγχου εφαρμογής

 • Συμπληρωμένο έντυπο αίτησης
 • Βιογραφικό σημείωμα ή βιογραφικό σημείωμα
 • Δήλωση του σκοπού
 • Επίσημες μεταγραφές (ισοδύναμο JD ή LLB, προχωρημένοι βαθμοί, αν ισχύει)
 • Δύο συστατικές επιστολές
 • Για μη-αγγλικά ομιλητές: έκθεση TOEFL ή IELTS

Στέγαση

Η στέγαση δεν περιλαμβάνεται ως μέρος του προγράμματος. Ωστόσο, η στέγαση στην πανεπιστημιούπολη σε κοιτώνες του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν είναι διαθέσιμη και η καλοκαιρινή υποτροφία της Ann Arbor είναι συνήθως αρκετά ανθεκτική, έτσι ώστε επιπλωμένα και μη επιπλωμένα διαμερίσματα και σπίτια βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τη Νομική Σχολή. Οι μαθητές που γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμα θα λάβουν πρόσθετες πληροφορίες για να τους βοηθήσουν στην αναζήτηση κατοικιών τους.

Δίδακτρα και αμοιβές

 • $ 30.763 για τους κατοίκους του Μίτσιγκαν
 • 32.263 δολάρια για κατοίκους μη Μίτσιγκαν

Σημαντικές ημερομηνίες για το καλοκαίρι του 2020

14 Μαΐου - Όλοι οι φοιτητές πρέπει να φτάσουν στο Ann Arbor μέχρι το βράδυ της ημερομηνίας αυτής.

15 Μαΐου - Υποχρεωτικός προσανατολισμός για όλους τους φοιτητές MACL. Υποχρεωτικό check-in για ξένους φοιτητές.

18 Μαΐου - 12 Ιουνίου - 1η ενότητα μαθήματα MACL.

25 Μαΐου - Δεν υπάρχουν μαθήματα (Ημέρα Μνήμης)

15 Ιουνίου - 10 Ιουλίου - 2η ενότητα μαθημάτων MACL.

3 Ιουλίου - Δεν υπάρχουν τάξεις (Ημέρα των ΗΠΑ)

13 Ιουλίου - 7 Αυγούστου - 3η ενότητα μαθήματα MACL.

27 Ιουλίου - Δεν υπάρχουν μαθήματα (διάλειμμα στο μεσοδιάστημα)

8 Αυγούστου - Τελετή Έναρξης MACL και ολοκλήρωση του προγράμματος.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Michigan Law School in Ann Arbor is one of the world’s finest institutions of legal education. Housed in the Cook Quadrangle on the University of Michigan’s central campus, the Law S ... περαιτέρω

The University of Michigan Law School in Ann Arbor is one of the world’s finest institutions of legal education. Housed in the Cook Quadrangle on the University of Michigan’s central campus, the Law School is unmatched for beauty and is superbly functional for its residential and scholarly community. The School has a sizable and diverse faculty, with many preeminent in their fields. The careers of alumni also speak eloquently to the strength of the School; our graduates are leaders serving with distinction in the public, private, and academic sectors in this nation and beyond. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη