Γλώσσα διδασκαλίας: Γερμανικά

διδακτέα ύλη
Το προηγμένο πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος Master σας παρέχει τις οικονομικές και νομικές παραμέτρους και τα μέσα για την ανάλυση, το σχεδιασμό και τη διαχείριση των συναλλαγών χρηματοδότησης και την εποπτεία των φορέων τους. Το Master of Financial Law σας παρέχει μια εξαιρετική βάση για την ανάπτυξη και επέκταση της σταδιοδρομίας σας στον κλάδο της εταιρικής χρηματοδότησης, της τραπεζικής και της χρηματοπιστωτικής εποπτείας.

Μερική μελέτη
Σε τέσσερα εξάμηνα, το Master of Financial Law θα σας προσφέρει πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την καριέρα σας με εταιρείες, τράπεζες ή εποπτικές αρχές. Χωρίς διακοπή: Κατά κανόνα, τα μαθήματα γίνονται μία φορά το μήνα - Πέμπτη έως Σάββατο - για να μπορείτε να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα εξωσχολικά και να ολοκληρώσετε πλήρως τα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Ένα πολύ ελκυστικό μοντέλο για εσάς - και για τον εργοδότη σας.

Εξαιρετική ικανότητα. Σύγχρονο μαθησιακό περιβάλλον
Εκπαιδεύονται από έμπειρους ειδικούς από την πρακτική χρηματοδότησης και από διάσημους επιστήμονες. Χρησιμοποιήστε την εμπειρία και τη διδακτική αριστεία των καθηγητών μας. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη νέα Frankfurt School σχολή της Frankfurt School , η οποία άνοιξε το 2017. Προσφέρει ένα state-of-the-art, high-end περιβάλλον μάθησης και ένα φιλόξενο περιβάλλον.

προσόν
Αποκτάτε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και διαπιστευμένο ακαδημαϊκό μεταπτυχιακό δίπλωμα από μια από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων της Ευρώπης. Βραβείο με κάθε έννοια. Η κατάρτιση αυτή ως σύμβουλος υψηλής εξειδίκευσης στον τομέα του χρηματοπιστωτικού δικαίου ανοίγει νέες ευκαιρίες για είσοδο και προώθηση στα διοικητικά επίπεδα σε εταιρείες, τράπεζες και σε διαβούλευση ή εποπτεία.

δίκτυο

Η τακτική ανταλλαγή με άριστους λέκτορες και φιλόδοξους συμμετέχοντες και συναδέλφους σας επεκτείνει το δίκτυό σας - ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα για τη μελλοντική καριέρα σας. Ακόμη και μετά την απόκτηση πτυχίου, θα βρείτε μια ισχυρή πλατφόρμα στο δίκτυο αποφοίτων μας, προκειμένου να δημιουργήσουμε και να εμβαθύνουμε τις πολύτιμες επαφές σε μια άτυπη και αποκλειστική ομάδα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Γερμανός

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποFrankfurt School of Finance & Management »

Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 2, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Νοέμ. 4, 2019
Duration
4 Εξάμηνα
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
27,000 EUR
Συνολική τιμή, μέχρι 31.05. Early Bird έκπτωση iHv 3.500 €
Προθεσμία
Οκτ. 31, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Νοέμ. 4, 2019
Ημερομηνία λήξης
Οκτ. 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Οκτ. 31, 2019

Νοέμ. 4, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Οκτ. 31, 2019
Ημερομηνία λήξης
Οκτ. 2021
Άλλη

Rechtsanwalt bei Taylor Wessing | Dozent im Master of Financial Law