Master of Law Studies (MSL) στο δίκαιο των δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής

Yeshiva University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Law Studies (MSL) στο δίκαιο των δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής

Yeshiva University

Το Big Data έχει τεράστιες δυνατότητες να μεταμορφώσει τη σύγχρονη κοινωνία. Οι οργανισμοί πρέπει να διασφαλίζουν ότι τα δεδομένα τους χρησιμοποιούνται με υπευθυνότητα και με επαρκή προστασία της ιδιωτικής ζωής.

ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Ο πολλαπλασιασμός των κινητών συσκευών και του cloud computing έχουν μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε. Καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις διεξάγονται ψηφιακά, οι οργανισμοί είναι όλο και περισσότερο επιρρεπείς σε παραβιάσεις δεδομένων, hacking και άλλες καταχρήσεις δεδομένων. Οι επαγγελματίες που κατανοούν την παραγωγή, την αποθήκευση και τη μεταφορά δεδομένων και μπορούν να διαχειρίζονται αλλαγές στους νόμους και τους κανονισμούς περί απορρήτου δεδομένων, έχουν μεγάλη ζήτηση στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο. Το Cardozo Master of Law Studies (MSL) στο δίκαιο των δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής ανταποκρίνεται στην ανάγκη αυτή και ασχολείται με θέματα νομικής και πολιτικής και τη συμμόρφωσή τους.

Το 30-πιστωτικό master's degree παρέχει στους μη δικηγόρους μια ολοκληρωμένη κατανόηση των νομικών και κανονιστικών απαιτήσεων που επηρεάζουν το νόμο περί δεδομένων και ιδιωτικότητας. Για παράδειγμα, οι σπουδαστές θα μελετήσουν πώς η HIPAA και ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης επηρεάζουν τις οργανώσεις σε όλο τον κόσμο και θα μάθουν πώς να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται αυτούς τους νόμους και κανονισμούς.

Το MSL είναι ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα και μπορεί να ληφθεί είτε με πλήρη απασχόληση είτε με μερική απασχόληση. Οι απόφοιτοι θα είναι διατεθειμένοι να κατανοήσουν τις νομικές απαιτήσεις και απαιτήσεις συμμόρφωσης που σχετίζονται με την απόκτηση, τη διαχείριση, την αποθήκευση και τη μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων καθώς και των συνεπαγόμενων κινδύνων. Αυτές οι δεξιότητες ισχύουν για ευκαιρίες απασχόλησης σε διάφορους κλάδους σε ρόλους, όπως διευθυντές δεδομένων, αξιωματούχοι για την προστασία προσωπικών δεδομένων, paralegals, υπεύθυνοι συμμόρφωσης ή ειδικοί για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στον τομέα του κινδύνου του κυβερνοχώρου. Επιπλέον, οι απόφοιτοι μπορούν να συνεχίσουν τις εργασίες τους στον τομέα της ηλεκτρονικής ανακάλυψης και της ιατροδικαστικής τεχνολογίας σε δικηγορικά γραφεία ή σε εταιρικά νομικά τμήματα για τη στήριξη δικαστικών και ερευνών.

Ο νόμος περί δεδομένων και ιδιωτικού απορρήτου βασίζεται στην εμπειρία της πρωτοβουλίας Cardozo Data Law Initiative (CDLI), η οποία είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που επικεντρώνεται στην επέκταση των νομικών τομέων της διακυβέρνησης της πληροφορίας, της ηλεκτρονικής ανακάλυψης, της ιδιωτικής ζωής των δεδομένων, του νόμου των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Το MSL στο Νόμο περί Δεδομένων και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο Cardozo διδάσκει τις δεξιότητες και τις βέλτιστες πρακτικές που απαιτούνται για την τήρηση των νομικών απαιτήσεων σχετικά με την παραγωγή, αποθήκευση και μεταφορά δεδομένων. Οι φοιτητές θα συνεργαστούν με τα προσόντα των ειδικών δεδομένων και της νομοθεσίας περί απορρήτου και θα αποκτήσουν πρακτική εμπειρία μέσω μαθημάτων που βασίζονται σε προγράμματα.

Το MSL προσφέρει μια ολοκληρωμένη κατανόηση του νομικού και κανονιστικού κόσμου των μεγάλων δεδομένων. Αντίθετα, ο βαθμός ασφάλειας του κυβερνοχώρου επικεντρώνεται στην επιστήμη και τις στρατηγικές πίσω από την προστασία των συστημάτων δεδομένων και πληροφοριών. Ο νόμος περί δεδομένων περιλαμβάνει την αλληλεξάρτηση της αποθήκευσης δεδομένων και των μεταβιβάσεων με τους ρυθμιστικούς, ιδιωτικούς και ποινικούς κινδύνους. Οι εταιρείες χρειάζονται επαγγελματίες για να εποπτεύουν και να διαχειρίζονται πολιτικές και συστήματα για την προστασία των δεδομένων που κατέχουν και μεταφέρουν.

Λόγοι για να πιστέψουμε

 • Κατανοήστε το μεταβαλλόμενο τοπίο των απαιτήσεων και των κανονισμών περί απορρήτου δεδομένων στις Ηνωμένες Πολιτείες και το εξωτερικό.
 • Δημιουργήστε ευέλικτες και εξελιγμένες απαντήσεις σε αλλαγές στον νόμο και στους κανονισμούς περί απορρήτου δεδομένων.
 • Ο πτυχιούχος είναι προετοιμασμένος για ρόλους όπως ο επαγγελματίας προστασίας προσωπικών δεδομένων, ο υπεύθυνος διαχείρισης απορρήτου πληροφοριών, ο ειδικός του e-discovery, ο paralegal, ο υπεύθυνος συμμόρφωσης, ο ειδικός στον κυβερνοχώρο, ο διαχειριστής δεδομένων και ο τεχνολόγος προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

Διδακτέα ύλη

Υποχρεωτικά μαθήματα (18 μονάδες)

 • Εισαγωγή στο δίκαιο των ΗΠΑ (2 μονάδες)
 • Διοικητικό δίκαιο (3 πιστώσεις)
 • Επιχειρήσεις (4 μονάδες)
 • Νομική γραφή και έρευνα για μη δικηγόρους (1 πίστωση)
 • Νόμος περί απορρήτου (3 credits)
 • E-Discovery, Ψηφιακές αποδείξεις
 • CyberSecurity (2 μονάδες)
 • Δίκαιο δεδομένων και ιδιωτικού απορρήτου (1 πίστωση)

Επιλογές (12 μονάδες)
Επιλέξτε 12 μονάδες από τα παρακάτω μαθήματα. Σημείωση: Τα μαθήματα επιλογής θα ποικίλουν κάθε εξάμηνο.

 • Παγκόσμια Εταιρική Συμμόρφωση (3 μονάδες)
 • Νόμος περί Διακυβέρνησης Πληροφορικής (2 μονάδες)
 • Δίκαιο Διαδικτύου (3 μονάδες)
 • Ειδικά Θέματα: Πληροφορίες, Νέες Τεχνολογίες και Συνταγματικά Δικαιώματα (2 μονάδες)
 • Ειδικά Θέματα: Βασικές αρχές του κοινού δικαίου (2 μονάδες)
 • Ειδικά Θέματα: Θεμελιώδη Στοιχεία της Αμερικανικής Συνταγματικής Δομής (2 μονάδες)

Επικοινωνία

Γραφείο Μεταπτυχιακής Εγγραφής
mslinfo@yu.edu
1-833-241-4723

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση April 23, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - New York, New York
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - New York, New York
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών