Με μια ματιά

Πτυχίο: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (LL.M.)
Πιστωτικά σημεία: 60
Διάρκεια σπουδών: 3 εξάμηνα
Γλώσσα: Αγγλικά
Θέσεις μελέτης: 25
Ημερομηνία έναρξης: τον Μάρτιο και τον Σεπτέμβριο
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 10 Δεκεμβρίου, 31 Μαΐου
Κόστος: 9.700 ευρώ συν την τρέχουσα συνεισφορά 200 ευρώ ανά περίοδο
Διευθυντής Προγράμματος: Καθηγητής Dr. Jörg Philipp Terhechte, Καθηγητής Dr. Thomas Wein

Το LL.M. ο συνδυασμός μάθησης ανταγωνισμού και των κανονισμών Masters ξεκίνησε από το Leuphana Professional School το 2013. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει στους επαγγελματίες που εργάζονται μια μοναδική ευκαιρία να εξειδικευτούν στο δίκαιο του ανταγωνισμού και των κανονισμών στη Γερμανία. Οι σπουδαστές στο LL.M. πτυχίο πρόγραμμα θα αναπτύξει εκτεταμένη νομική και οικονομική εμπειρογνωμοσύνη κατά τη διάρκεια τριών εξαμήνων. Το πρόγραμμα Masters, το οποίο διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, αναγνωρίζεται επίσης ως τίτλος σπουδών Fachanwalt ή Fachanwältin für Vergaberecht (δικηγόρος σύμβασης).

Πρωτοποριακή Προσέγγιση Δικαίου Ανταγωνισμού Με τη Συνδυασμένη Μάθηση LL.M.

Ο συνδυασμός LL.M. Ανταγωνισμός και του κανονισμού πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να διδάξει ειδικός του ανταγωνισμού και την τεχνογνωσία του νόμου ρύθμισης υπό το πρίσμα των οικονομικών πτυχών του τομέα. Υπάρχει μεγάλη έμφαση στην πρακτική, με μια σειρά από επαγγελματίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Δομή

Ο στενός συντονισμός μεταξύ των διαφόρων κατηγοριών στο LL.M. Ο ανταγωνισμός και ο κανονισμός διασφαλίζουν ότι οι μαθητές μαθαίνουν πώς αλληλεπιδρούν το δίκαιο και το οικονομικό περιβάλλον. Το LL.M. έχει επίσης έντονη ερευνητική εστίαση. Οι νέες εξελίξεις στον τομέα του δικαίου του ανταγωνισμού και της νομοθεσίας καλύπτονται πάντοτε στις σχετικές τάξεις. Μόλις ολοκληρώσετε το LL.M., έχετε την επιλογή να αναπτύξετε την ακαδημαϊκή σας εμπειρία περαιτέρω με έναν δομημένο "Διαγωνισμό"

Μια άλλη βασική εστίαση του LL.M. Πρόκειται για πρακτική: οι επαγγελματίες από μεγάλες δικηγορικές εταιρείες και οι εκπρόσωποι των αρχών ανταγωνισμού και των ρυθμιστικών αρχών μοιράζονται τις εμπειρίες τους σε τακτική βάση. Αυτό σας δίνει μια πρωτοποριακή εικόνα και στις δύο πλευρές της εργασίας στον ανταγωνισμό και στον νόμο των κανονισμών. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις τέλειες συνδέσεις με την πρακτική και να ξεκινήσετε την οικοδόμηση του δικτύου σας και να λάβετε ιδέες για το σχεδιασμό της σταδιοδρομίας σας.

Οι απόφοιτοι του LL.M. Ανταγωνισμός και κανονισμός

  • να έχουν βαθιά γνώση του δικαίου του ανταγωνισμού και της νομοθεσίας
  • έχουν μια βασική εντολή της λειτουργίας των αγορών
  • - έχουν τη δυνατότητα να αναλύουν τις ευκαιρίες και τα όρια των κρατικών παρεμβάσεων στις αγορές και -
  • είναι ιδανικά προετοιμασμένοι για την εφαρμογή οικονομικών ζητημάτων στο πλαίσιο του νόμου του ανταγωνισμού και της νομοθεσίας
  • έχουν μια μοναδική νομική ειδικότητα που ανοίγει ένα ευρύ φάσμα προοπτικών σταδιοδρομίας

LL.M. Πρόγραμμα συγχωνευμένης μάθησης: η ιδέα εν συντομία

Στο χειμερινό εξάμηνο 2016/2017, το σχήμα του διαγωνισμού

Διαφορετικά, το πρόγραμμα βασίζεται στην εξ αποστάσεως μάθηση. Πολλά από τα LL.M. τα μαθήματα προσφέρονται τώρα ως webinars και μπορείτε να μελετήσετε από το laptop σας στο σπίτι. Αυτό κάνει ακόμα πιο εύκολη τη συνδυασμένη μελέτη με τις επαγγελματικές σας δεσμεύσεις και τη διασφάλιση της σωστής ισορροπίας με την ιδιωτική σας ζωή.Blended Learning για τον Επαγγελματία σας LL.M.

Υπάρχουν επί του παρόντος λίγοι LL.M. που προσφέρουν ένα πρόγραμμα συνδυασμένης μάθησης που περιλαμβάνει εντατικά συστατικά πρόσωπο με πρόσωπο και σε απευθείας σύνδεση. Αυτή η μορφή έχει εισαχθεί στο Επαγγελματικό Σχολείο Leuphana για το LL.M. Ανταγωνισμός

Η ηλεκτρονική μάθηση δεν σημαίνει απλώς την παρακολούθηση βίντεο στον υπολογιστή σας στο σπίτι χωρίς περαιτέρω υποστήριξη. Στην πραγματικότητα, η ηλεκτρονική μάθηση περιλαμβάνει πολύ πιο εκτεταμένη υποστήριξη από ένα συμβατικό πτυχίο. Υπάρχουν πολλές σύντομες δραστηριότητες που δουλεύουν μέσω κουίζ και γραπτές δημοσιεύσεις στο φόρουμ που σας εμπλέκουν ενεργά στο πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Ένας εκπαιδευτής ηλεκτρονικών υπολογιστών θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε αυτές τις δραστηριότητες και να σας ενθαρρύνουμε να εργαστείτε πάνω τους.

Υπάρχει επίσης μια σειρά από ζωντανές τάξεις στη φάση της ηλεκτρονικής μάθησης κατά τη διάρκεια της μικτής σας μάθησης LL.M .: μια τηλεδιάσκεψη που χρησιμοποιεί το AdobeConnect σας δίνει την ευκαιρία να συνεργαστείτε με προσωπικό, επαγγελματίες και άλλους φοιτητές. Η ομάδα ηλεκτρονικής μάθησης στην Επαγγελματική Σχολή είναι εκεί για να παρέχει τεχνική υποστήριξη, ώστε να μπορείτε να σπουδάσετε χωρίς προηγμένες γνώσεις πληροφορικής.

Αυτή η δομή είναι μοναδική για ένα πρόγραμμα δικαίου, που διαφέρει σημαντικά από τις παραδοσιακές διαλέξεις και σεμινάρια. Ο συνδυασμός ηλεκτρονικής μάθησης και μπλοκ πρόσωπο με πρόσωπο μας επιτρέπει να προσφέρουμε ένα LL.M. πρόγραμμα που μπορεί να συνδυάζεται άψογα με την επαγγελματική σας ζωή για την προώθηση της καριέρας σας στο δίκαιο ανταγωνισμού και κανονισμών.

Ένα άλλο μέρος του συνδυασμού LL.M. είναι Webinars. Το βράδυ μορφή Webinar φέρνει σε επαγγελματίες από μεγάλες δικηγορικές εταιρείες, οι οποίοι μοιράζονται την εμπειρία τους από την εργασία στον ανταγωνισμό και το δίκαιο των κανονισμών. Οι εκπρόσωποι των αρχών ανταγωνισμού και των ρυθμιστικών αρχών αναφέρουν επίσης το έργο τους και σας δίνουν μια εικόνα για την "άλλη πλευρά". Το πρόγραμμα έχει συνεπώς ισχυρούς δεσμούς με την πρακτική και οι μαθητές μπορούν να αρχίσουν να αναπτύσσουν το δικό τους δίκτυο στον τομέα του ανταγωνισμού και της νομοθεσίας.

Σε ποιον απευθύνεται αυτό το πρόγραμμα;

Το νέο πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης Masters με αποτέλεσμα το πρόγραμμα LL.M. στον ανταγωνισμό

Ειδικό χαρακτηριστικό για εκπαιδευόμενους δικηγόρους

Με την καινοτόμο ιδέα της μελέτης μας, μπορείτε να ακολουθήσετε ένα LL.M. στον ανταγωνισμό

Πέντε μήνες πριν από τις εξετάσεις για τη δεύτερη κρατική εξέταση από το νόμο, οι νομικοί εκπαιδευόμενοι μπορούν να διακόψουν τις σπουδές τους στη Leuphana και να τις συνεχίσουν μετά την εξέταση.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό το πρόγραμμα δεν σας πληροί τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση θεώρησης φοιτητών λόγω των σύντομων χρόνων συνεδριάσεων στην τάξη.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποLeuphana University of Luneburg »

Τελευταία ενημέρωση Οκτώβριος 1, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Απρ. 2020
Duration
3 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,700 EUR
συν την τρέχουσα συνεισφορά 200 ευρώ ανά θητεία.
Προθεσμία
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
late ad­mis­si­on pos­si­ble un­til Sep­tem­ber 30th
Φεβρ. 15, 2020
late ad­mis­si­on pos­si­ble un­til March 31st
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
late ad­mis­si­on pos­si­ble un­til Sep­tem­ber 30th
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Φεβρ. 15, 2020
late ad­mis­si­on pos­si­ble un­til March 31st
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αύγ. 15, 2020

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
late ad­mis­si­on pos­si­ble un­til Sep­tem­ber 30th
Ημερομηνία λήξης

Απρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Φεβρ. 15, 2020
late ad­mis­si­on pos­si­ble un­til March 31st
Ημερομηνία λήξης

Οκτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αύγ. 15, 2020
Ημερομηνία λήξης
Άλλη