Master of Laws (LL.M.)

University of Puerto Rico - Río Piedras

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Laws (LL.M.)

University of Puerto Rico - Río Piedras

Το πρόγραμμα Master of Laws αποσκοπεί στην ανάπτυξη δικηγόρων στις αρχές και τις διαδικασίες των νομικών συστημάτων της αγγλοαμερικανικής παράδοσης και της παράδοσης του αστικού δικαίου.

Το LL.M. Έχει σχεδιαστεί για ένα (1) έτος σπουδών για την ολοκλήρωση της εργασίας, η οποία μπορεί να παραταθεί μέχρι δύο (2) έτη κατ 'ανώτατο όριο για βάσιμους λόγους και αποτελείται από είκοσι τέσσερις (24) ώρες επαφής.

Η Σχολή του Δικαίου έχει ακαδημαϊκές προσφορές το καλοκαίρι (Ιούνιο-Ιούλιο) και χειμώνα (Ιανουάριος), έτσι ώστε ο φοιτητής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος να μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα με σειρές μαθημάτων που προσαρμόζονται τόσο στη διαθεσιμότητα πρόσωπο με πρόσωπο στο Πουέρτο Ρίκο όσο και στις ανάγκες τους επαγγελματίες

Επιπλέον, έχουμε μια εκτελεστική μορφή που δίνει στους ξένους ή Αμερικανούς φοιτητές την ευκαιρία να ολοκληρώσουν το πτυχίο παρακολουθώντας καλοκαιρινές και χειμερινές συνεδρίες και λαμβάνοντας μίνι μαθήματα το φθινόπωρο και την άνοιξη. Αυτή η μορφή μειώνει τις περιόδους κατά τις οποίες οι φοιτητές θα είναι εκτός των χωρών και των θέσεων εργασίας τους.


Ο επαγγελματίας του Νόμου που παρακολουθεί το πτυχίο Masters (LL.M.)

  • Θα μελετήσει τα δύο νομικά συστήματα που έχουν θεσπιστεί στον μεγαλύτερο μέρος του κόσμου: πολιτικοί και αγγλοσαξονικοί. Αυτό θα το τοποθετήσει σε έναν κόσμο όπου ο νόμος διεθνοποιείται όλο και περισσότερο.
  • Μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σπουδών σας ανάλογα με τις περιοχές ενδιαφέροντος που έχετε.
  • Θα έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με καθηγητές που αποφοίτησαν από τα κυριότερα πανεπιστήμια του κόσμου. Μερικοί από αυτούς, συντάκτες των σημαντικότερων νομικών συνθηκών στο Πουέρτο Ρίκο.
  • Θα ανήκει σε μια ενεργό ακαδημαϊκή κοινότητα που λαμβάνει ομιλητές παγκόσμιας κλάσης.
  • Θα έχετε την ευκαιρία να σπουδάσετε στο κύριο νομικό σχολείο της χώρας με εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόστος, τόσο στο Πουέρτο Ρίκο όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  • Μπορείτε να ζητήσετε την επανεπικύρωση επαγγελματικής πρακτικής σε διάφορες χώρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως η Νέα Υόρκη, το Τέξας, η Καλιφόρνια και η Λουιζιάνα. Κάθε πτυχιούχος πρέπει να επαληθεύσει με τη δικαιοδοσία που ενδιαφέρει τις απαιτήσεις για τη διεξαγωγή των εξετάσεων.


Πρόγραμμα σπουδών

Οι φοιτητές που έχουν αποκτήσει πτυχίο πανεπιστημίου ή ισοδύναμο πτυχίο νομικής από ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα μη διαπιστευμένο από τον Αμερικανικό δικηγορικό σύλλογο (ΑΒΑ) πρέπει να ακολουθήσουν την ακόλουθη σειρά μαθημάτων:

DERE 7668 Δομές και διαδικασίες αγγλο-αμερικανικού δικαίου και η αλληλεπίδρασή τους με το αστικό δίκαιο (2 μονάδες)

Εξέταση των θεσμών, δομών και κύριων διαδικασιών του αγγλο-αμερικανικού δικαίου και της αλληλεπίδρασής τους με το αστικό δίκαιο. Συζήτηση των τάσεων σύγκλισης και των δύο παραδόσεων στη δομή των θεσμών οικονομικής και πολιτικής ολοκλήρωσης.

Όλοι οι φοιτητές του Προγράμματος Μάστερ (LL.M.) πρέπει να παρακολουθήσουν ένα ερευνητικό σεμινάριο ως απαραίτητο μάθημα.

Σεμινάριο για την προηγμένη νομική έρευνα (2 μονάδες)

Ο φοιτητής θα επιλέξει σεμινάριο για ένα θέμα που σχετίζεται με το πεδίο σπουδών μεταξύ των σεμιναρίων που προσφέρονται κάθε εξάμηνο. Ο φοιτητής θα αναπτύξει ένα ερευνητικό πρόγραμμα, ως απαίτηση βαθμού, που θα οδηγήσει στην παραγωγή μιας εκτεταμένης, δημοσιεύσιμης μονογραφίας, υπό την επίβλεψη και αξιολόγηση του καθηγητή που διευθύνει το σεμινάριο.

Εξατομικευμένες μονάδες επιλογής (18-20 μονάδες)

Ο φοιτητής θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις υπόλοιπες 18-20 μονάδες επιλέγοντας μαθήματα στους τομείς ενδιαφέροντος τους. Το πρόγραμμα θα προετοιμαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε μαθητής να μπορεί να συγκεντρώσει ένα σημαντικό αριθμό μαθημάτων σε ένα θέμα της επιλογής του, έτσι ώστε να μπορεί να εμβαθύνει σε αυτό, όπως: ορμητικότητα στις δικαστικές διαδικασίες, πνευματική ιδιοκτησία · διοικητικό δικαίωμα · δικαστική κατάρτιση · περιβαλλοντικού δικαίου · τη νομοθεσία και την τεχνολογία, μεταξύ άλλων.

Κάθε φοιτητής θα αναπτύξει το πρόγραμμα σπουδών του σε στενή συνεργασία με τον συντονιστή του προγράμματος του, έτσι ώστε να δοθεί η δέουσα προσοχή στην επιλογή των μαθημάτων. Αυτό επιτυγχάνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπει σε κάθε σπουδαστή μεγαλύτερη ευελιξία στην προώθηση των ιδιαίτερων συμφερόντων του, λαμβάνοντας υπόψη τις επαγγελματικές του ανάγκες. Το πρόγραμμα σπουδών μας παρουσιάζει περισσότερα από 75 εξειδικευμένα μαθήματα και περίπου 20 σεμινάρια για το νομικό μας επάγγελμα.


Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Κάθε υποψήφιος πρέπει:

  • Έχει αποκτήσει τον ιατρό Juris σε ίδρυμα διαπιστευμένο από τον Αμερικανικό Δικηγορικό Σύλλογο (ABA), το πτυχίο ή ισοδύναμο πτυχίο του Νόμου, με μέσο όρο Β ή μεγαλύτερο, ή το αντίστοιχο από ξένο πανεπιστημιακό ίδρυμα, το οποίο βασίζεται σε υψηλά πρότυπα ακαδημαϊκή, αναγνωρίζεται πλήρως από τις κρατικές αρχές της χώρας στην οποία βρίσκεται.
  • Διδάξτε την ισπανική γλώσσα και την ικανότητα να διαβάζετε και να κατανοείτε την αγγλική γλώσσα, αποδεδειγμένη από ικανοποιητικό αποτέλεσμα στο EXADEP ή το "Test of English as Foreign Language", γνωστό ως TOEFL, το οποίο διαχειρίζεται η Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Δοκιμής. Η απόδειξη της επάρκειας στην ισπανική ή την αγγλική γλώσσα μπορεί να αποδειχθεί εάν ο φοιτητής αποδείξει ότι έχει σπουδάσει σε μία από αυτές τις γλώσσες σε ένα δεόντως διαπιστευμένο πανεπιστήμιο. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στην εξασφάλιση της ικανότητας ανάγνωσης στα αγγλικά, της κατανόησης και της ανάγνωσης των ισπανικών. Ο φοιτητής πρέπει να αποδείξει την ικανότητά του να γράφει σε μία από αυτές τις δύο γλώσσες.
  • Υποβάλετε τα ακόλουθα δικαιολογητικά ως απαίτηση εισόδου:
    • Η αίτηση για εισαγωγή στη Νομική Σχολή ολοκληρώθηκε δεόντως.
    • Αποδεικτικά στοιχεία ότι έχουν αποκτήσει ιατρού Juris ή ισοδύναμο πτυχίο ή βαθμό στο νόμο, όπως περιγράφεται στην προηγούμενη στήλη.
    • Δύο αντίγραφα όλων των πανεπιστημιακών πιστώσεων που έχουν εγκριθεί ή επικυρωθεί από το φορέα καταγωγής. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες το πανεπιστημιακό ίδρυμα προέλευσης δεν είναι διαπιστευμένο από τον αμερικανικό δικηγορικό σύλλογο (ΑΒΑ), τα αντίγραφα πρέπει να είναι δεόντως επικυρωμένα από τις αρμόδιες αρχές της χώρας του πανεπιστημίου που τις εκδίδει.
    • Βεβαιώστε ότι έχετε μελετήσει στην ισπανική ή / και στην αγγλική γλώσσα ή τα αποτελέσματα του TOEFL που έχουν κοινοποιηθεί απευθείας από την Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Δοκιμής. Τα αποτελέσματα του ΕΞΑΔΕΠ για την απόδειξη της επάρκειας στην ισπανική γλώσσα.
    • Εισηγητικές επιστολές δύο καθηγητών στο Δίκαιο που περιγράφουν λεπτομερώς τις ακαδημαϊκές ικανότητες, την επαγγελματική πείρα και τον χαρακτήρα του αιτούντος.
    • Προσωπική δήλωση που περιλαμβάνει το ιστορικό και το προσωπικό προφίλ, τα κίνητρα για την εκπόνηση μεταπτυχιακού τίτλου, τομείς ενδιαφέροντος και επαγγελματικά σχέδια.
    • Γυρίστε στο όνομα του Πανεπιστημίου του Πουέρτο Ρίκο για το ποσό των $ 75 USD.

Μόλις ο αιτών πληροί αυτές τις απαιτήσεις, η αποδοχή του θα εξαρτηθεί από τη διαδικασία αξιολόγησης.

Η αίτηση συμμετοχής πρέπει να γίνει με τη μορφή που παρέχεται από τη Σχολή. Η αίτηση πρέπει να υποβληθεί το αργότερο στις 15 Απριλίου του έτους για το οποίο ζητείται η εισαγωγή. Όσοι ενδιαφέρονται να αρχίσουν να σπουδάζουν τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Συντονιστή Προγράμματος για να ακούσουν αυτή τη δυνατότητα.

Ο φοιτητής που έχει γίνει δεκτός στο Πρόγραμμα ο οποίος δεν είναι πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής πρέπει να ζητήσει και να λάβει την αντίστοιχη φοιτητική βίζα από την Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών της χώρας του. Το Πανεπιστήμιο του Πουέρτο Ρίκο θα παράγει την απαιτούμενη Πιστοποίηση I-20 για κάθε δεκτή φοιτητή. Ο φοιτητής, με τη σειρά του, πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει στη Νομική Σχολή την οικονομική πιστοποίηση που συνοδεύει την αίτηση εισδοχής, καθώς και το ιατρικό πιστοποιητικό καλής υγείας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ισπανικά


Τελευταία ενημέρωση December 1, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
1 - 2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Information
Deadline
Ιαν. 31, 2019
Locations
Δυτική Όχθη - San Juan, San Juan
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Ιαν. 31, 2019
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2019
Δυτική Όχθη - San Juan, San Juan
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Ιαν. 31, 2019
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών