Master of Laws (LLM)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Περιγραφή του προγράμματος

Προωθήστε την καριέρα σας με ένα Master of Laws (LLM) από μια από τις κορυφαίες σχολές νομικών στον κόσμο.

Το ANU είναι το κορυφαίο πανεπιστήμιο της Αυστραλίας και το ANU κατατάσσεται στα 20 κορυφαία στον κόσμο για τη νομική μελέτη (QS World Rankings by Subject 2019/20).

Το ANU LLM είναι ένα προχωρημένο μεταπτυχιακό δίπλωμα που έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίζει εξάσκηση δικηγόρων, επίδοξους επαγγελματίες και πρόσφατους πτυχιούχους με εξειδικευμένες νομικές γνώσεις και δεξιότητες.

Το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα είναι ανοικτό τόσο για τους αποφοίτους του δικαίου όσο και για τους μη νομικούς, είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο νομικό πεδίο, εκείνους που σχεδιάζουν να εισέλθουν σε ένα νέο πεδίο πρακτικής ή εκείνοι για τους οποίους θα ήταν γνωστός ο νόμος ευεργετικά στην καριέρα τους, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών της δημόσιας πολιτικής, των ρυθμιστικών αρχών και των διαχειριστών.

Η διδακτική μας προσέγγιση συνδυάζει ακαδημαϊκή αυστηρότητα με πρακτική εξειδίκευση, ενώ η ομαδική διδασκαλία παρέχει στους μαθητές αυξημένες ευκαιρίες να αλληλεπιδρούν και να αλληλεπιδρούν με ακαδημαϊκούς εμπειρογνώμονες, επισκέπτες επισκεπτών ομιλητές και άλλους μαθητές.

Ως μεταπτυχιακός φοιτητής στο σχολείο της εθνικής νομοθεσίας της Αυστραλίας, θα επωφεληθείτε από ευκαιρίες που είναι μοναδικές στη μελέτη του νόμου στην πρωτεύουσα του έθνους, την πόλη όπου γίνονται ομοσπονδιακοί νόμοι και πολιτικές. Η γειτνίαση μας με το Ανώτατο Δικαστήριο της Αυστραλίας, τα δικαστήρια της Κοινοπολιτείας και τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες προσφέρει απαράμιλλη πρόσβαση σε ασκούντες νομικά επαγγέλματα, μέλη της δικαστικής εξουσίας και κυβερνητικούς υπεύθυνους για τη χάραξη πολιτικής, πολλοί από τους οποίους είναι απόφοιτοι του νόμου ANU.

Δομή του πτυχίου

Το ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών του LLM της Νομικής Σχολής ANU σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις σπουδές σας ώστε να ανταποκρίνονται στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και τις προσδοκίες σταδιοδρομίας. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα επιλέγοντας από μια σειρά σύγχρονων νομικών θεμάτων, όπως η διεθνής ασφάλεια, η αεροπορία και το διάστημα, το περιβάλλον και το κλίμα, ο πολεμικός πολέμου και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ή μπορείτε να επιλέξετε να εξειδικεύσετε σε έναν από τους ακόλουθους τομείς:

  • ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ
  • Δημόσιος νόμος
  • Ιδιωτικός και εμπορικός νόμος

Ειδικεύσεις

Οι φοιτητές LLM μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους πρόγραμμα επιλέγοντας μαθήματα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων ή επιλέγοντας από μία από τις παρακάτω ειδικότητες:

> Διεθνές δίκαιο

Το διεθνές δίκαιο ρυθμίζει τις σχέσεις μεταξύ κρατών και άλλων φορέων σε διεθνές επίπεδο και μπορεί να επηρεάσει την κοινωνία με ποικίλους τρόπους, τόσο σε διεθνές όσο και σε εγχώριο επίπεδο. Μας βοηθά να εξηγήσουμε και να αναλύσουμε τις αλληλεπιδράσεις στη διεθνή κοινότητα και τον αντίκτυπό τους στις εθνικές κοινωνίες.

Αυτή η εξειδίκευση θα σας δώσει τις πρακτικές δεξιότητες και την εμπειρογνωμοσύνη που χρειάζεστε για να πλοηγηθείτε στο διεθνές νομικό σύστημα, καθώς και την ευελιξία να εστιάσετε σε τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος μέσω μιας ευρείας σειράς μαθημάτων επιλογής.

> Ιδιωτικό και εμπορικό δίκαιο

Ξεχωρίστε από το πλήθος με εξειδίκευση στον ιδιωτικό και εμπορικό νόμο. Αποκτήστε εξειδικευμένες νομικές γνώσεις για το όλο και πιο περίπλοκο παγκόσμιο περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν άτομα και εταιρείες. Αυτή η εξειδίκευση σάς επιτρέπει να εστιάσετε τις σπουδές σας σε συγκεκριμένους τομείς Ιδιωτικού & Εμπορικού Δικαίου, από πνευματική ιδιοκτησία έως εταιρική κοινωνική ευθύνη.

> Δημόσιο δίκαιο

Βελτιώστε τις γνώσεις σας τόσο για τη διαδικασία και το προϊόν της κυβερνητικής ρύθμισης όσο και για τις βασικές νομικές δομές πάνω στις οποίες είναι χτισμένη η κυβέρνηση, με εξειδίκευση στο Δημόσιο Δίκαιο.

Αυτή η εξειδίκευση συνδυάζει συγκριτικές και πολυεπιστημονικές προοπτικές στην εξέταση του σχεδιασμού, της εφαρμογής και της αποτελεσματικότητας της νομοθεσίας στην Αυστραλία. Θα αναπτύξετε μια εξειδικευμένη κατανόηση του σύγχρονου ρυθμιστικού κράτους και των νόμων που διέπουν τη λειτουργία του, έτσι ώστε να μπορείτε να ενημερώσετε την καλύτερη δημόσια πολιτική και πρακτική.

Υποτροφίες

Η επιλογή γίνεται με βάση την ακαδημαϊκή αξία με υποτροφίες που προσφέρονται σε υποψήφιους διεθνείς φοιτητές ANU LLM με τις υψηλότερες ΣΔΣ.

Όνομα υποτροφίας Ποσό (AUD) Αιρετότητα

ANU Κολλέγιο Νομικής Διεθνής Υποτροφία Αριστείας

$ 20.000 (AUD)
εφάπαξ πληρωμή

Το βραβείο διατίθεται κάθε εξάμηνο σε υποψήφιο φοιτητή ANU ο οποίος:

  • είναι διεθνής φοιτητής.

  • είναι πολίτης μιας από τις ακόλουθες χώρες: Ινδία, Ινδονησία, Μαλαισία, Πακιστάν, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη ή Βιετνάμ.

  • έχει υποβάλει αίτηση για εισαγωγή στο πρόγραμμα Master of Laws (LLM) στο ANU College of Law. και

  • έχει ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό ρεκόρ όπως ορίζεται από μια ελάχιστη ΣΔΣ 5,5 από 7 ή παραπάνω.

Ανώτατη Υποτροφία Υποτροφιών Ακαδημίας Αθηνών

10.000 $ (AUD)
εφάπαξ πληρωμή

Το βραβείο διατίθεται κάθε εξάμηνο σε υποψήφιο φοιτητή ANU ο οποίος:

  • είναι διεθνής φοιτητής.

  • έχει υποβάλει αίτηση για εισαγωγή στο πρόγραμμα Master of Laws (LLM) στο ANU College of Law. και

  • έχει ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό ρεκόρ όπως ορίζεται από μια ελάχιστη ΣΔΣ 5,0 στα 7 ή παραπάνω.

Αποτελέσματα σταδιοδρομίας

Οι απόφοιτοι από την ANU έχουν βαθμολογηθεί ως οι περισσότεροι απόφοιτοι της Αυστραλίας και μεταξύ των πιο περιζήτητων από τους εργοδότες σε όλο τον κόσμο. Η τελευταία Πανεπιστημιακή Κατάταξη της Global Employability, η οποία δημοσιεύθηκε από την Times Higher Education, βαθμολόγησε την ANU ως κορυφαίο πανεπιστήμιο της Αυστραλίας για να πάρει δουλειά για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Όταν ολοκληρώσετε την αποφοίτησή σας, θα συμμετάσχετε σε ένα εξαιρετικά συνδεδεμένο δίκτυο άνω των 20.000 αποφοίτων του παγκόσμιου Δικαίου, όπου συμπεριλαμβάνονται οι σημερινοί Δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου, QCs, SCs, βουλευτές, διπλωμάτες, διευθυντές, επιστήμονες, συγγραφείς και ηγέτες των παγκόσμιων επιχειρήσεων.

Οι πτυχιούχοι LLM προχωρούν ή επιλέγουν σταδιοδρομίες σε ποικίλο φάσμα τομέων, όπως νομική πρακτική ή συμβουλές, χρηματοδότηση, επιχειρηματική πολιτική, διεθνείς επιχειρήσεις, δημοσιογραφία, δημόσια πολιτική, κυβέρνηση και διπλωματία.

Εκπαιδευτικό προσωπικό εμπειρογνωμόνων

Διαθέτοντας ειδική εμπειρογνωμοσύνη στο συνταγματικό και διοικητικό δίκαιο, στο διεθνές δίκαιο, στο περιβαλλοντικό δίκαιο, στη διακυβέρνηση και στην εθνική ασφάλεια, οι ακαδημαϊκοί μας εμπειρογνώμονες παρέχουν εθνική ερευνητική ηγεσία στις πιο σημαντικές νομικές, κανονιστικές και κυβερνητικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Αυστραλία, η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και ο κόσμος.

Πολλοί από το προσωπικό μας είναι βραβευμένοι καθηγητές που είναι πάντοτε προσβάσιμοι και συνεργάζονται στενά με τους μαθητές για να τους υποστηρίξουν μέσω των σπουδών τους.

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Sub ... περαιτέρω

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Subject, 2018). Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη