Περιγραφή του προγράμματος

Προωθήστε την καριέρα σας με ένα Master of Laws (LLM) από μια από τις κορυφαίες σχολές νομικών στον κόσμο.

Το ANU είναι το κορυφαίο πανεπιστήμιο της Αυστραλίας και η Νομική Σχολή ANU είναι στην 12η θέση στον κόσμο για τη μελέτη του δικαίου (QS World Rankings by Subject 2018).

Το ANU LLM είναι ένα προχωρημένο μεταπτυχιακό δίπλωμα που έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίζει εξάσκηση δικηγόρων, επίδοξους επαγγελματίες και πρόσφατους πτυχιούχους με εξειδικευμένες νομικές γνώσεις και δεξιότητες.

Το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα είναι ανοικτό τόσο για τους αποφοίτους του δικαίου όσο και για τους μη νομικούς, είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο νομικό πεδίο, εκείνους που σχεδιάζουν να εισέλθουν σε ένα νέο πεδίο πρακτικής ή εκείνοι για τους οποίους θα ήταν γνωστός ο νόμος ευεργετικά στην καριέρα τους, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών της δημόσιας πολιτικής, των ρυθμιστικών αρχών και των διαχειριστών.

Η διδακτική μας προσέγγιση συνδυάζει την ακαδημαϊκή αυστηρότητα με την πρακτική εξειδίκευση, ενώ τα μικρά μεγέθη τάξεων παρέχουν αυξημένες ευκαιρίες για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές να αλληλεπιδρούν και να συνεργάζονται με το ακαδημαϊκό προσωπικό, να επισκέπτονται ομιλητές και άλλους σπουδαστές.

Ως μεταπτυχιακός φοιτητής στο σχολείο της εθνικής νομοθεσίας της Αυστραλίας, θα επωφεληθείτε από ευκαιρίες που είναι μοναδικές στη μελέτη του νόμου στην πρωτεύουσα του έθνους, την πόλη όπου γίνονται ομοσπονδιακοί νόμοι και πολιτικές. Η γειτνίαση μας με το Ανώτατο Δικαστήριο της Αυστραλίας, τα δικαστήρια της Κοινοπολιτείας και τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες προσφέρει απαράμιλλη πρόσβαση σε ασκούντες νομικά επαγγέλματα, μέλη της δικαστικής εξουσίας και κυβερνητικούς υπεύθυνους για τη χάραξη πολιτικής, πολλοί από τους οποίους είναι απόφοιτοι του νόμου ANU.

Δομή του πτυχίου

Το ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών του LLM της Νομικής Σχολής ANU σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις σπουδές σας ώστε να ανταποκρίνονται στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και τις προσδοκίες σταδιοδρομίας. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα επιλέγοντας από μια σειρά σύγχρονων νομικών θεμάτων, όπως η διεθνής ασφάλεια, η αεροπορία και το διάστημα, το περιβάλλον και το κλίμα, ο πολεμικός πολέμου και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ή μπορείτε να επιλέξετε να εξειδικεύσετε σε έναν από τους ακόλουθους τομείς:

 • ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ
 • Δημόσιος νόμος
 • Ιδιωτικός

Ειδικεύσεις

Οι φοιτητές LLM μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους πρόγραμμα επιλέγοντας μαθήματα από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων ή επιλέγοντας από μία από τις παρακάτω ειδικότητες:

Το διεθνές δίκαιο ρυθμίζει τις σχέσεις μεταξύ κρατών και άλλων φορέων σε διεθνές επίπεδο και μπορεί να επηρεάσει την κοινωνία με ποικίλους τρόπους, τόσο σε διεθνές όσο και σε εγχώριο επίπεδο. Μας βοηθά να εξηγήσουμε και να αναλύσουμε τις αλληλεπιδράσεις στη διεθνή κοινότητα και τον αντίκτυπό τους στις εθνικές κοινωνίες.

Αυτή η εξειδίκευση θα σας δώσει τις πρακτικές δεξιότητες και την εμπειρογνωμοσύνη που χρειάζεστε για να πλοηγηθείτε στο διεθνές νομικό σύστημα, καθώς και την ευελιξία να εστιάσετε σε τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος μέσω μιας ευρείας σειράς μαθημάτων επιλογής.

Ξεχωρίστε από το πλήθος με εξειδίκευση στο ιδιωτικό και εμπορικό δίκαιο. Αποκτήστε εξειδικευμένες νομικές γνώσεις σχετικά με το όλο και πιο πολύπλοκο παγκόσμιο περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν τα άτομα και οι επιχειρήσεις. Αυτή η εξειδίκευση σάς επιτρέπει να εστιάσετε τις σπουδές σας σε συγκεκριμένους τομείς του Private

Βελτιώστε τις γνώσεις σας τόσο για τη διαδικασία και το προϊόν της κυβερνητικής ρύθμισης όσο και για τις βασικές νομικές δομές πάνω στις οποίες είναι χτισμένη η κυβέρνηση, με εξειδίκευση στο Δημόσιο Δίκαιο.

Αυτή η εξειδίκευση συνδυάζει συγκριτικές και πολυεπιστημονικές προοπτικές στην εξέταση του σχεδιασμού, της εφαρμογής και της αποτελεσματικότητας της νομοθεσίας στην Αυστραλία. Θα αναπτύξετε μια εξειδικευμένη κατανόηση του σύγχρονου ρυθμιστικού κράτους και των νόμων που διέπουν τη λειτουργία του, έτσι ώστε να μπορείτε να ενημερώσετε την καλύτερη δημόσια πολιτική και πρακτική.

Υποτροφίες

Η επιλογή γίνεται με βάση την ακαδημαϊκή αξία με υποτροφίες που προσφέρονται σε υποψήφιους διεθνείς φοιτητές ANU LLM με τις υψηλότερες ΣΔΣ.

Όνομα υποτροφίας

ANU Κολλέγιο Νομικής Διεθνής Υποτροφία Αριστείας

$ 20.000 (AUD)
εφάπαξ πληρωμή

Το βραβείο διατίθεται κάθε εξάμηνο σε υποψήφιο φοιτητή ANU ο οποίος:

 • είναι διεθνής φοιτητής.

 • είναι πολίτης μιας από τις ακόλουθες χώρες: Ινδία, Ινδονησία, Μαλαισία, Πακιστάν, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη ή Βιετνάμ.

 • έχει υποβάλει αίτηση για εισαγωγή στο πρόγραμμα Master of Laws (LLM) στο ANU College of Law. και

 • έχει ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό ρεκόρ όπως ορίζεται από μια ελάχιστη ΣΔΣ 5,5 από 7 ή παραπάνω.

Ανώτατη Υποτροφία Υποτροφιών Ακαδημίας Αθηνών

10.000 $ (AUD)
εφάπαξ πληρωμή

Το βραβείο διατίθεται κάθε εξάμηνο σε υποψήφιο φοιτητή ANU ο οποίος:

 • είναι διεθνής φοιτητής.

 • έχει υποβάλει αίτηση για εισαγωγή στο πρόγραμμα Master of Laws (LLM) στο ANU College of Law. και

 • έχει ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό ρεκόρ όπως ορίζεται από μια ελάχιστη ΣΔΣ 5,0 στα 7 ή παραπάνω.

Αποτελέσματα σταδιοδρομίας

Οι απόφοιτοι από την ANU έχουν βαθμολογηθεί ως οι περισσότεροι απόφοιτοι της Αυστραλίας και μεταξύ των πιο περιζήτητων από τους εργοδότες σε όλο τον κόσμο. Η τελευταία Πανεπιστημιακή Κατάταξη της Global Employability, η οποία δημοσιεύθηκε από την Times Higher Education, βαθμολόγησε την ANU ως κορυφαίο πανεπιστήμιο της Αυστραλίας για να πάρει δουλειά για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Όταν ολοκληρώσετε την αποφοίτησή σας, θα συμμετάσχετε σε ένα εξαιρετικά συνδεδεμένο δίκτυο άνω των 20.000 αποφοίτων του παγκόσμιου Δικαίου, όπου συμπεριλαμβάνονται οι σημερινοί Δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου, QCs, SCs, βουλευτές, διπλωμάτες, διευθυντές, επιστήμονες, συγγραφείς και ηγέτες των παγκόσμιων επιχειρήσεων.

Οι πτυχιούχοι LLM προχωρούν ή επιλέγουν σταδιοδρομίες σε ποικίλο φάσμα τομέων, όπως νομική πρακτική ή συμβουλές, χρηματοδότηση, επιχειρηματική πολιτική, διεθνείς επιχειρήσεις, δημοσιογραφία, δημόσια πολιτική, κυβέρνηση και διπλωματία.

Εκπαιδευτικό προσωπικό εμπειρογνωμόνων

Με ιδιαίτερη εμπειρία στο διεθνές, συνταγματικό, δημόσιο και ιδιωτικό δίκαιο, το ακαδημαϊκό προσωπικό μας καλείται συχνά από κοινοβουλευτικές επιτροπές, κορυφαία όργανα, επαγγελματικές ενώσεις και μέσα ενημέρωσης για ανάλυση, συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με το δίκαιο και την πολιτική.

Πολλοί από το προσωπικό μας είναι βραβευμένοι καθηγητές που είναι πάντοτε προσβάσιμοι και συνεργάζονται στενά με τους μαθητές για να τους υποστηρίξουν μέσω των σπουδών τους.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποAustralian National University (ANU) - Law »

Τελευταία ενημέρωση Απρίλιος 20, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
1 - 5 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
43,680 AUD
Ετήσια ενδεικτική αμοιβή για διεθνείς φοιτητές το 2019 ($ AUD). Οι εγχώριες διδάκτρες ισχύουν για τους μόνιμους κατοίκους της Αυστραλίας, τους πολίτες της Νέας Ζηλανδίας και τους διπλούς κατοίκους της Αυστραλίας ή της Νέας Ζηλανδίας.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Άλλη