ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΑΛΦΟΡΔ

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αυτό το μάθημα παρέχει στους πτυχιούχους του δικαίου την ευκαιρία για προχωρημένη μάθηση σε βασικούς τομείς του διεθνούς εμπορικού δικαίου, συμπεριλαμβανομένης της Διεθνούς Πώλησης Αγαθών, του Διεθνούς Δικαίου Πνευματικής Ιδιοκτησίας, του Διεθνούς Εταιρικού Δικαίου και της Διακυβέρνησης,

Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα στοχοθετημένο από τη βιομηχανία και κορυφώνεται στο Σχέδιο Συνεργασίας Βιομηχανίας. Θα επιλέξετε μία από τις τέσσερις επιλογές για να αναζητήσετε ένα πραγματικό βιομηχανικό πρόβλημα και να σας προσφέρουμε λύσεις που θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε την εκμάθησή σας στην πράξη. Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θα ακολουθήσετε μια παραδοσιακή ερευνητική διατριβή βασισμένη σε επιχειρηματικό πρόβλημα πραγματικού κόσμου ή σε μια έκθεση έργου με βάση την εμπειρία απασχόλησης ή τοποθέτησης.

Η διδασκαλία του προγράμματος επικεντρώνεται σε μια συμφραζόμενη επιχειρησιακή μεροληψία και θα επωφεληθείτε από τις προοπτικές δικτύωσης και απασχόλησης που προσφέρει μια μεγάλη και δυναμική Business School.

Οι διεθνείς φοιτητές πρέπει να υποβάλουν αίτηση για τη διαδρομή LLM.

Το μάθημα προσφέρει επίσης εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω του επίσημου συνεργάτη μας Robert Kennedy College, Ζυρίχη της Ελβετίας.

Εσύ θα:
 • Εξερευνήστε βασικούς τομείς του διεθνούς εμπορικού δικαίου
 • Αναλύστε κριτικά το εταιρικό δίκαιο και τη διακυβέρνηση
 • Εφαρμογή της γνώσης μέσω του Σχεδίου Συνεργασίας Βιομηχανίας

Αυτό είναι για σας αν


 1. Στοχεύετε σε μια καριέρα στις διεθνείς επιχειρήσεις
 2. Επιδιώκετε μια καριέρα στο δικηγορικό επάγγελμα

 3. Θέλετε να ενισχύσετε τις γνώσεις σας για το εταιρικό δίκαιο και τη διακυβέρνηση

 4. Είστε κρίσιμος στοχαστής

 5. Θέλετε να αναπτύξετε μια πρακτική γνώση του διεθνούς εμπορίου

 6. Είστε εμπορικός-minded

Λεπτομέρειες μαθήματος

Το πρόγραμμα παραδίδεται αποκλειστικά και υπάρχουν πολλά σημεία εισόδου όλο το χρόνο. Οι μαθητές θα ακολουθήσουν τις παρακάτω ενότητες σε μια ακολουθία ανάλογα με την ημερομηνία έναρξης τους.

Το μάθημα παραδίδεται σε τέσσερις ενότητες εντατικών περιόδων μελέτης. Για κάθε μπλοκ, μελετάτε μία ενότητα για περίοδο έξι εβδομάδων. Η διδασκαλία πρόσωπο με πρόσωπο παραδίδεται στην πανεπιστημιούπολη για έξι ώρες κάθε εβδομάδα. Επιπλέον, θα παρακολουθήσετε το διδακτικό στοιχείο του Σχεδίου Συνεργασίας Βιομηχανίας κάθε Τετάρτη το απόγευμα κατά τη διάρκεια των τεσσάρων εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πραγματοποιήσετε επίσης ανεξάρτητη μελέτη στον δικό σας χρόνο με online υποστήριξη μέσω του εικονικού μαθησιακού περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου, Blackboard.

Η ενότητα του Σχεδίου Συνεργασίας Βιομηχανίας (ICP) αντιπροσωπεύει τις τελευταίες 60 μονάδες του πτυχίου σας. Θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε μια τοποθέτηση, πρακτική άσκηση ή διατριβή, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις φιλοδοξίες σας στην καριέρα σας και να ενισχύουν την επαγγελματική σας εμπειρία.

Θα σας δοθεί ένας επόπτης που θα σας καθοδηγήσει μέσω του ICP. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχετε στο Student Hub και να ζητήσετε βοήθεια. το askUS μπορεί να σας βοηθήσει με την προετοιμασία / τοποθέτηση υποστήριξης για τους σπουδαστές και τις ευκαιρίες για όσους πηγαίνουν στην τοποθέτηση να συμμετάσχουν σε εργαστήρια κατάρτισης για να εξασφαλίσουν τις βέλτιστες πρακτικές. Το Student Hub μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε θέσεις πρακτικής άσκησης, τοποθετήσεις και live projects για το Σχέδιο Συνεργασίας Βιομηχανίας.

Οι φοιτητές μερικής φοίτησης μελετούν εναλλακτικές ενότητες (μία ενότητα, μία μονάδα μακριά) για να ολοκληρώσουν το πτυχίο τους σε δύο χρόνια.

Τι θα κάνω;

Η διδασκαλία πρόσωπο με πρόσωπο παραδίδεται στην πανεπιστημιούπολη για δύο μισές ημέρες κάθε εβδομάδα. Επίσης, θα παρακολουθήσετε το διδακτικό στοιχείο του Σχεδίου Συνεργασίας Βιομηχανίας κάθε Τετάρτη το απόγευμα κατά τη διάρκεια των μπλοκ των έξι εβδομάδων, με μια ανεξάρτητη μελέτη που ολοκληρώθηκε στον δικό σας χρόνο μέσω του εικονικού μαθησιακού περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Blackboard. Θα παρέχονται ατομικά χρονοδιαγράμματα φοιτητών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας επαγωγής.

Η διδασκαλία παρέχεται μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεων, σεμιναρίων και σεμιναρίων, χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα μαθησιακών δραστηριοτήτων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Κάθε διδαχθείσα ενότητα αξιολογείται από δύο εργασίες, η κάθε μία που αξίζει το 50% της συνολικής αξιολόγησης των μαθημάτων.

Παρόλο που κάθε διδαχθείσα ενότητα έχει τα δικά της στυλ αξιολόγησης, όλες οι αξιολογήσεις θα σχεδιαστούν έτσι ώστε να επιτρέπουν στους μαθητές να αποδείξουν τις προηγμένες γνώσεις και δεξιότητές τους και μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Ατομική ή ομαδική εργασία
 • Αναλύσεις με βάση την έρευνα
 • Παρουσιάσεις
 • Εξετάσεις ή αόρατες εξετάσεις
 • Κλειστές ή ανοικτές βιβλικές εξετάσεις

Salford Business School

Το Salford Business School στοχεύει να είναι το επιχειρηματικό σχολείο που έχει τη μεγαλύτερη επιχειρηματική πληροφόρηση και σχετική με τη βιομηχανία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η βιομηχανία διαμορφώνει όλα όσα κάνουμε, από την ενημέρωση της μάθησης των μαθητών μας για την παροχή τοποθετήσεων στο χώρο εργασίας, οδηγώντας την έρευνά μας και επηρεάζοντας το ακαδημαϊκό προσωπικό μας.

Θέλουμε να έχετε την καλύτερη δυνατή ακαδημαϊκή και προσωπική εμπειρία. Ως φοιτητής εδώ, θα έχετε πρόσβαση σε μια σειρά εμπειριών και ευκαιριών, συμπεριλαμβανομένων των πρακτικών πρακτικών και των τοποθετήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε διεθνές επίπεδο, ώστε να αποφοιτήσετε με πολύ περισσότερα από ένα πτυχίο.

Τι γίνεται μετά το uni;

Τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό, το διεθνώς επικεντρωμένο LLM είναι ένα «χρυσό πρότυπο» για την είσοδο στο δικηγορικό επάγγελμα, καθώς το επίκεντρο της εξειδίκευσης μετατοπίζεται ολοένα και περισσότερο στη διεθνή νομική πρακτική.

Στον επιχειρηματικό κόσμο των επιχειρήσεων, το LLM μεταφέρει ένα παρόμοιο cachet στο Executive MBA, προσφέροντας παράλληλα μεγαλύτερη εξειδίκευση στο περιεχόμενό του.

Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, το LLM αποτελεί υποχρεωτική προϋπόθεση για την είσοδο στο δικηγορικό επάγγελμα.

Σύνδεσμοι καριέρας

Το Πανεπιστήμιο του Salford εξελίχθηκε από τα ινστιτούτα του τέλους του 19ου αιώνα που παρείχαν ένα ταλαντούχο, τεχνικά καταρτισμένο και επαγγελματικό εργατικό δυναμικό για να υποστηρίξουν τις ταχέως αναπτυσσόμενες βιομηχανίες του Ηνωμένου Βασιλείου. Στον 21ο αιώνα, αυτό εξακολουθεί να είναι ισχυρό. Ενώ η βιομηχανία έχει αλλάξει σημαντικά, η ανάγκη για εκπαίδευση που επικεντρώνεται στη βιομηχανία είναι εξίσου σημαντική σήμερα.

Διδάσκουμε τις δεξιότητες που χρειάζονται οι εργοδότες και, ως εκ τούτου, οι απόφοιτοι μας απολαμβάνουν εξαιρετικές προοπτικές διεθνούς σταδιοδρομίας.

Το πρόγραμμα σπουδών στα μεταπτυχιακά μας προγράμματα εξισορροπεί την ακαδημαϊκή διδασκαλία και την επαγγελματική εμπειρία. Οι εταίροι του κλάδου μας δίνουν τη συμβολή τους στο πρόγραμμα σπουδών έτσι ώστε η διδασκαλία να αντικατοπτρίζει τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες της βιομηχανίας και να αναπτύξετε τις δεξιότητες που επιθυμούν οι εργοδότες. Το Σχέδιο Συνεργασίας Βιομηχανίας, το οποίο αποτελεί το τελευταίο τρίτο της μελέτης σας, έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει πραγματική εμπειρία ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε τη θεωρία που έχετε μάθει.

Τι πρέπει να ξέρετε

Το μάθημα αυτό είναι κατάλληλο για πρόσφατους αποφοίτους στο σπίτι, στην ΕΕ και στο εξωτερικό, που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις προπτυχιακές τους γνώσεις και εξειδίκευση, καθώς και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές που επιθυμούν να ανανεώσουν ή να διευρύνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα στη διεθνή επιχειρηματική ή νομική πρακτική. Ο μηχανισμός παράδοσης μπλοκ σημαίνει ότι το μάθημα είναι προσβάσιμο σε εκείνους τους φοιτητές που δεν επιθυμούν να εγκαταλείψουν την εργασία τους ενώ μελετούν. Οι μαθητές μπορούν να ολοκληρώσουν μία ή περισσότερες ενότητες ανά εξάμηνο.

Το LLM είναι η μόνη διαθέσιμη διαδρομή για τους διεθνείς φοιτητές.

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

Κανονικά, το IELTS 6.5 δεν έχει ξεχωριστό στοιχείο κάτω από το 5,5 ή ισοδύναμο αναγνωρισμένο Secure English Language Test (SELT).

Εάν το προσόν αγγλικής γλώσσας είναι ελαφρώς χαμηλότερο από αυτό το επίπεδο, οι υποψήφιοι ενδέχεται να είναι σε θέση να λάβουν ένα από τα πολλά μαθήματα Αγγλικών που είναι διαθέσιμα στο Πανεπιστήμιο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 7, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
14,274 GBP
Αρχική / ΕΕ: £ 7.776 ετησίως Διεθνές: £ 14.274 ετησίως
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Αύγ. 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Αύγ. 2020
Άλλη