Online: Διεθνής Εταιρεία

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Αναπτύξτε την παγκόσμια νομική σταδιοδρομία σας με ένα διαδικτυακό LLM από το The Dickson Poon School of Law, ένα από τα κορυφαία νομικά σχολεία στον κόσμο. Το 100% σε απευθείας σύνδεση διεθνές εταιρικό

Αυτό το πτυχίο του μεταπτυχιακού διπλώματος διδάσκεται στο διαδίκτυο, που σημαίνει ότι μπορείτε να προωθήσετε την εκπαίδευσή σας χωρίς να κάνετε ένα διάλειμμα από την εργασία ή άλλες δεσμεύσεις. Έξι σημεία εισόδου όλο το χρόνο έβαλαν μαθήματα στο πρόγραμμά σας.

Η Διεθνής Εταιρεία

Λεπτομέρειες μαθήματος

Η σε απευθείας σύνδεση διεθνή εταιρική

  • Εξετάστε τα ζητήματα του διεθνούς εταιρικού δικαίου, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης των συγχωνεύσεων και εξαγορών, της εταιρικής μορφής και των θεμάτων της, των εταιρικών φορέων και της διεθνούς εταιρικής χρηματοδότησης.
  • Επικεντρωθείτε σε βασικές συναλλαγές και νομικές ρυθμίσεις που συνάπτονται από μια εταιρική αρχή, συμπεριλαμβανομένων συναλλαγών, ναυτιλίας, χρηματοδότησης, ενέργειας και επενδύσεων που σχετίζονται με συναλλαγές.
  • Συμπεριλάβετε ένα στάδιο όταν «τα πράγματα πάνε στραβά», με επίκεντρο την επίλυση διαφορών και την εταιρική αφερεγγυότητα. Περιλαμβάνει μαθήματα σχετικά με τη διεθνή εμπορική διαιτησία και τη διεθνή εταιρική αφερεγγυότητα.
  • Παροχή γενικών νομικών βάσεων και θεμάτων στους εταιρικούς και εμπορικούς τομείς του νόμου καθώς και ενίσχυση ενός παγκόσμιου και διακρατικού οράματος στο οποίο στηρίζεται το πρόγραμμα.

Βασίζεται στην πιο προηγμένη νομική σκέψη που απορρέει από την εμπειρία σημαντικών νομικών συστημάτων και διεθνών και διακρατικών καθεστώτων δικαίου. Θα επωφεληθείτε από την πρωτοποριακή διεθνική νομική προοπτική της Νομικής έρευνας και διδασκαλίας του The Dickson Poon School of Law.

Κατατάσσονται πρώτοι στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ερευνητική αριστεία (Research Excellence Framework 2014) και ένα από τα 10 κορυφαία σχολεία του Ηνωμένου Βασιλείου στον κόσμο, οι ακαδημαϊκοί μας παρέχουν πρωτοποριακή νομική διδασκαλία σε πνευματικά αυστηρό και διεγερτικό περιβάλλον. Αποκτήστε ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα από το King's College London και ενισχύστε τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας.

Αν ενδιαφέρεστε να μελετήσετε μαζί μας εδώ στο Λονδίνο, η Σχολή Νόμων του Dickson Poon προσφέρει επίσης μια σειρά επιλογών πτυχίου LLM στην πανεπιστημιούπολη.

Προυποθέσεις εισόδου

Ένα βαθμό 2: 1 (ή ισοδύναμο στο εξωτερικό) στο νόμο, ή σε ένα βαθμό με το περιεχόμενο του νόμου 70%, ή στο μεταπτυχιακό δίπλωμα δικαίου.

Αν έχετε υψηλό δίκαιο 2: 2 (ήτοι 57% -59%), ή σε βαθμό με περιεχόμενο νόμου 70% και τουλάχιστον 3 έτη εργασιακής εμπειρίας, η αίτησή σας θα εξεταστεί.

Επαγγελματική εμπειρία. Οι υποψήφιοι που έχουν επιτύχει πτυχίο 2: 1 ή μεγαλύτερο σε μη νομικό επίπεδο (π.χ. χρηματοδότηση ή επιχείρηση) θα ληφθούν υπόψη για αυτό το πρόγραμμα υπό την προϋπόθεση ότι έχουν τουλάχιστον 3 έτη νομικής εργασιακής εμπειρίας (δηλαδή εκείνοι που εργάζονται σε νόμο ως εξουσιοδοτημένος δικηγόρος ή εκείνοι που έχουν περάσει το πτυχίο και εργάζονται ως δικηγόρος). Οι εξαιρετικοί υποψήφιοι με ουσιαστική εργασιακή εμπειρία, οι οποίοι συνδέονται στενά με το νόμο αλλά δεν έχουν ουσιαστικό χαρακτήρα (π.χ. διαχειριστές συμβάσεων) μπορούν επίσης να εξεταστούν.

Προοπτικές καριέρας

Στο King's, θα μπείτε σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά φοιτητικά σώματα του κόσμου και θα ενώσετε μια κληρονομιά αποφοίτων που αναζητούν κάποιοι από τους κορυφαίους εργοδότες στον τομέα. Η Νομική Σχολή του Dickson Poon έχει ισχυρές συνδέσεις με μερικές από τις κορυφαίες νομικές εταιρείες παγκοσμίως και διεθνείς εργοδότες. Το King's College London LLM θα σας επιτρέψει να μελετήσετε μαζί με άλλους νομικούς επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο και να ενισχύσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας.

Η Διεθνής Εταιρεία

Η δουλειά μου είναι εξαιρετικά απασχολημένη. Ταξιδεύω πολύ και πρέπει επίσης να περάσω στο σπίτι με την οικογένειά μου. Ήξερα ότι έπρεπε να κάνω juggle αυτά και να ταιριάζει με κάποιο τρόπο μεταξύ των άλλων δεσμεύσεων. Είτε είστε στο σπίτι είτε εργάζεστε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο μάθημα οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί με τρόπο που να ταιριάζει με την εργασία και την προσωπική μου ζωή, γι 'αυτό το διάλεξα.

- Σάλιο, φοιτητής του βασιλιά Online

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established i ... περαιτέρω

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established in 1831 and has played an integral role in the life of King's since the university was formed almost 200 years ago. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη