Online LLM στον τομέα της ενέργειας και του περιβαλλοντικού δικαίου

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Ηλεκτρονικό Δίκαιο και Περιβαλλοντικό Δίκαιο LLM

Είτε είστε σε ένα ρόλο με αυξανόμενη ευθύνη για την ενέργεια ή το περιβαλλοντικό δίκαιο, ή ένας δικηγόρος με ειδική πείρα στη LLB είναι έτοιμος για την επόμενη σας επιχείρηση, το Online LLM του Πανεπιστημίου του Μπέρμιγχαμ στον τομέα της ενέργειας και του περιβάλλοντος παρέχει το νομικό πλαίσιο για να εκπληρώσει έναν αυξανόμενο αριθμό σταδιοδρομιών.

Παρέχεται από ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο παγκόσμιας εμβέλειας, το 100% online LLM θα σας παρέχει το πνευματικό πλαίσιο για να κατανοήσετε τις νομικές αντιδράσεις σε μια διακρατική, πολυ-δικαιοδοτική προσέγγιση. Καλύπτοντας διαφορετικά επίπεδα ιδιοκτησίας ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος, θα αποκτήσετε τις γνώσεις και τη νομική εμπειρογνωμοσύνη για να συνεχίσετε τη σταδιοδρομία σας τόσο στον ενεργειακό όσο και στον περιβαλλοντικό τομέα και να ανταποκριθείτε στις τοπικές και παγκόσμιες προκλήσεις, οπουδήποτε στον κόσμο.

"Η εκμάθηση σε ένα διεγερτικό και θετικό περιβάλλον από κορυφαίους στον κόσμο εμπειρογνώμονες ήταν ένας σημαντικός λόγος για να επιλέξω το Πανεπιστήμιο του Birmingham για το μεταπτυχιακό μου δίπλωμα".

Maria Pilavki - LLM Ποινικό Δίκαιο και Ποινική Δικαιοσύνη

Διδασμένος από μια εξαιρετικά εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα καθηγητών, αυτό το 100% online LLM προσφέρει όλη την ακαδημαϊκή αυστηρότητα και τον παγκόσμιο χαρακτήρα που θα περιμένατε από ένα πανεπιστήμιο του Russell Group, με την ευελιξία να μελετάτε όταν σας ταιριάζει, από οπουδήποτε στον κόσμο .

Βρες περισσότερα

Αντιμετωπίστε τις μεγαλύτερες προκλήσεις του κόσμου

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου, που είναι γνωστή για τα νομικά του προσόντα στην εκπαίδευση και την έρευνα, διαθέτει καθηγητές στο προσκήνιο της κυβερνητικής περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Υπό την εξειδικευμένη καθοδήγησή τους, ο Ηλεκτρονικός νόμος για την ενέργεια και το περιβάλλον (LLM Energy) υιοθετεί μια αναλυτική, επικεντρωμένη στην έρευνα ποιότητα, εμπλουτίζοντας το περιεχόμενο με τις τελευταίες θεωρίες και πρακτικές.

Το πρόγραμμα καλύπτει θέματα όπως η προστασία του περιβάλλοντος και η παραγωγή ενέργειας και τα νομικά ζητήματα από τη νομοθεσία σχετικά με το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την αλλαγή του κλίματος . Το πρόγραμμα διαρκεί 2,5 χρόνια για να ολοκληρωθεί και χωρίζεται σε έξι μαθήματα με καριέρα (20 μονάδες το καθένα) . Εξετάστε σε βάθος τόσο τα ενεργειακά όσο και τα περιβαλλοντικά θέματα, ενώ παράλληλα έχετε αρκετό χρόνο να αντανακλάς και να εφαρμόζεις την εκμάθησή σου.

Βρες περισσότερα

Βασικές ενότητες

  • Περιβαλλοντική και ενεργειακή ρύθμιση
  • Νόμος σχετικά με την πυρηνική ενέργεια
  • Αξιολόγηση και χρηματοδότηση ενεργειακών έργων
  • Νόμος περί πετρελαίου και φυσικού αερίου
  • Προστασία του περιβάλλοντος και έλεγχος της ρύπανσης
  • Νόμος για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την αλλαγή του κλίματος

Βασικά στοιχεία

Το Online LLM του Πανεπιστημίου του Μπέρμιγχαμ στο Δίκαιο Ενέργειας και Περιβαλλοντικής έχει σχεδιαστεί ειδικά για δικηγόρους με προσόντα LLB ή όσους ήδη εργάζονται στον τομέα και επιδιώκουν να εδραιώσουν τις γνώσεις τους σε περιβάλλον παγκόσμιας κλάσης.

Υπάρχουν τρεις εισόδους το χρόνο. Οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα τον Μάρτιο, τον Ιούνιο ή τον Οκτώβριο.

Βρες περισσότερα

Απαιτήσεις εισδοχής

Προκειμένου να γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν:

  • Τουλάχιστον ένα ανώτατο πτυχίο δευτεροβάθμιας ή μη Βρετανικό ισοδύναμο στο νόμο ή ένα ανώτερο βαθμό δευτεροβάθμιας ή μη βρετανικό ισοδύναμο σε συναφή βαθμό με σχετική εργασιακή εμπειρία στον τομέα.
  • Δύο αναφορές.
  • Μια δήλωση του σκοπού.

Για τους διεθνείς σπουδαστές ισχύουν οι βασικές απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας. Πρέπει να έχετε ένα IELTS 7.0 με όχι λιγότερο από 6,5 σε οποιαδήποτε μπάντα.

Τέλη και χρηματοδότηση

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής, παρακαλούμε να ζητήσετε πληροφορίες και ένα μέλος της ομάδας εισαγωγής θα βρίσκεται σε επαφή για να συζητήσει την ερώτησή σας.

Βρες περισσότερα

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Birmingham’s flexible online learning courses connect you with international faculty and peers, so you gain crucial career skills and an informed global perspective. As a member of t ... περαιτέρω

The University of Birmingham’s flexible online learning courses connect you with international faculty and peers, so you gain crucial career skills and an informed global perspective. As a member of the Russell Group, the University Birmingham also surrounds students with the top scholarly research and professional links in both the business and private sectors... Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη