PG Dip Διεθνές Εμπόριο και Εμπορικό Δίκαιο

University of Essex Online

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

PG Dip Διεθνές Εμπόριο και Εμπορικό Δίκαιο

University of Essex Online

Το μάθημα μας PG Dip International Trade and Commercial Law * προσφέρει ένα προηγμένο προσόν που έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιήσει τις γνώσεις σας από τις ενότητες του προγράμματος PG Cert και να εισαγάγει δεξιότητες και μεθόδους νομικής έρευνας, διεθνείς μεταφορές εμπορευμάτων, ιδιωτικό διεθνές δίκαιο, διεθνή εμπορική επίλυση διαφορών.

Ο νόμος είναι ένα ευρέως αναγνωρισμένο και εξαιρετικά σεβαστό θέμα και οι γνώσεις που αποκτήθηκαν στον Διεθνή Εμπορικό και Εμπορικό Νόμο PG Dip θα σας ανοίξουν πολλές ευκαιρίες για να αναπτύξετε τη σταδιοδρομία σας σε μια καριέρα υψηλού επιπέδου σε μια διεθνή δικηγορική εταιρεία, πολυεθνική εταιρεία ή κυβερνητικό οργανισμό.

* Η ημερομηνία έναρξης αυτού του μαθήματος εξακολουθεί να υπόκειται στην έγκριση του πανεπιστημίου. Σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η έγκριση από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος, θα προσφερθεί εναλλακτική ημερομηνία ή θα δοθεί πλήρης επιστροφή χρημάτων.

Μέθοδοι διδασκαλίας και στυλ

Δεδομένου ότι είμαστε ένα 100% διαδικτυακό πανεπιστήμιο, χρησιμοποιούμε ένα περιβάλλον εικονικής μάθησης αντί μιας παραδοσιακής πανεπιστημιούπολης. Το σύστημα παρακολουθεί και διαχειρίζεται τη διαδικασία εκμάθησης σε πραγματικό χρόνο και σας παρέχει άμεση πρόσβαση στα μαθησιακά σας υλικά.

Αυτή η πλατφόρμα μάθησης επιτρέπει στους μαθητές και τους δασκάλους να συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να ακούτε και να παρακολουθείτε διαλέξεις και σεμινάρια μέσω διαδικτύου.

Υποστηρίζεστε σε όλη τη διάρκεια της σειράς μαθημάτων σας από έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Φοιτητών και έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε τακτικά με τους συμφοιτητές σας και τον εκπαιδευτή σας.

Εκτίμηση

Υιοθετούμε μια προσέγγιση με βάση την ανάθεση της αξιολόγησης αντί των εξετάσεων. Η αξιολόγηση για το Διεθνές Εμπορικό και Εμπορικό Δίκαιο της PG Dip θα βασιστεί σε ένα συνδυασμό γραπτών μαθημάτων.

Θα γνωρίζετε πάντα την τρέχουσα προσωρινή σας βαθμολογία από την αρχή του προγράμματος, επιτρέποντάς σας να αξιολογήσετε την επιτυχία των τρεχουσών μεθόδων μελέτης σας και να προσδιορίσετε με σαφήνεια τους τομείς που θα βελτιώσετε.

Προοπτικές καριέρας

Είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της απασχολησιμότητας μεταξύ των αποφοίτων μας. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα σας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και να κερδίζετε δυναμικό με ένα συνδυασμό βασικών δεξιοτήτων που μπορούν να μεταφερθούν απευθείας στο χώρο εργασίας.

Οι νομικές γνώσεις που αποκτήθηκαν από το Διεθνές Εμπορικό και Εμπορικό Δίκαιο PG Dip θα μπορούσαν να σας προετοιμάσουν για ένα ρόλο σε μια διεθνή δικηγορική εταιρεία, πολυεθνική εταιρεία ή κυβερνητική οργάνωση.

Οι εξειδικευμένοι δικηγόροι ή δικηγόροι θα μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που αποκτώνται από τη μελέτη του μαθήματος για να καλύψουν τις ετήσιες απαιτήσεις επαγγελματικής εξέλιξης (CPD).

Προυποθέσεις εισόδου:

Υπάρχουν δύο διαθέσιμες διαδρομές εισόδου για αυτό το συναρπαστικό μάθημα: Ακαδημαϊκή διαδρομή εισόδου και διαδρομή εισόδου Εργασίας.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 21 ημερών

Εάν εγγραφείτε στο PG Dip Διεθνές Εμπορικό και Εμπορικό Δίκαιο αλλά αποφασίσετε ότι η ηλεκτρονική μάθηση δεν είναι για εσάς, θα σας επιτρέψουμε να αποσύρετε εντός 21 ημερών από την ημερομηνία έναρξης που αναφέρεται στην επιστολή προσφοράς σας. Αν έχετε καταβάλει μια προκαταβολή μπροστά, θα λάβετε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση April 15, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
16 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
7,072 GBP
πληρωτέα σε μηνιαίες δόσεις.
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Colchester, England
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένο Βασίλειο - Colchester, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών