Pg cert διεθνές εμπόριο και το εμπορικό δίκαιο

University of Essex Online

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Pg cert διεθνές εμπόριο και το εμπορικό δίκαιο

University of Essex Online

Μας pg cert του διεθνούς εμπορίου και του εμπορικού δικαίου Φυσικά * σε απευθείας σύνδεση μπορεί να επιτευχθεί ως ένα αυτόνομο προσόν ή να χρησιμοποιηθεί ως ένα σκαλοπάτι προς την πλήρη LLM μας. Το μάθημα δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να εξερευνήσουν περιοχές όπως το δίκαιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, του διεθνούς δικαίου του ανταγωνισμού, και οι διεθνείς πωλήσεις αγαθών.

Νόμος είναι μια ευρέως αναγνωρισμένη και αξιοσέβαστη θέμα και η γνώση που αποκτήθηκε στην PG μας Cert Διεθνούς Εμπορίου και Εμπορικού Δικαίου θα ανοίξει πολλές ευκαιρίες για να αναπτύξουν την καριέρα σας μια καριέρα σε υψηλό επίπεδο σε ένα διεθνές δικηγορικό γραφείο, πολυεθνική εταιρεία ή κυβερνητική οργάνωση.

* Η ημερομηνία έναρξης αυτού του μαθήματος εξακολουθεί να υπόκειται στην έγκριση του πανεπιστημίου. Σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η έγκριση από την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος, θα προσφερθεί εναλλακτική ημερομηνία ή θα δοθεί πλήρης επιστροφή χρημάτων.

Οι μέθοδοι διδασκαλίας και στυλ

Δεδομένου ότι είμαστε ένα 100% διαδικτυακό πανεπιστήμιο, χρησιμοποιούμε ένα εικονικό μαθησιακό περιβάλλον αντί μιας παραδοσιακής πανεπιστημιούπολης. Το σύστημα παρακολουθεί και διαχειρίζεται τη διαδικασία μάθησης σε πραγματικό χρόνο και σας παρέχει άμεση πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό σας.

Αυτή η εκπαιδευτική πλατφόρμα επιτρέπει τους μαθητές και καθηγητές να λάβουν ενεργά μέρος σε συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να ακούσετε και να δείτε, ζωντανές διαλέξεις και σεμινάρια μέσω του διαδικτύου.

Μπορείτε υποστηρίζονται καθ 'όλη την πορεία σας με ένα ειδικό Φοιτητής Σύμβουλος και έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδρούν τακτικά με τους συμφοιτητές και καθηγητή σας.

Εκτίμηση

Υιοθετούμε μια ανάθεση με βάση προσέγγιση για την αξιολόγηση, αντί των εξετάσεων. Αξιολόγησης για την Cert Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο Εμπόριο και PG θα βασίζεται σε ένα συνδυασμό των γραπτών μαθημάτων.

Επαγγελματικές προοπτικές

Είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της απασχολησιμότητας των πτυχιούχων μας. online μαθήματα μας σας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και τις δυνατότητες που κερδίζει με ένα μείγμα των βασικών δεξιοτήτων που είναι άμεσα μεταβιβάσιμες στον εργασιακό χώρο.

Η νομική γνώση που αποκτήθηκε από την Cert το Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο Εμπόριο και PG θα μπορούσε να σας προετοιμάσει για ένα ρόλο σε ένα διεθνές δικηγορικό γραφείο, πολυεθνική εταιρεία ή κυβερνητική οργάνωση.

Προσόντα τους δικηγόρους ή τους δικηγόρους θα είναι επίσης σε θέση να χρησιμοποιούν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που αποκτήθηκαν από τη μελέτη της πορείας για την κάλυψη ετησίων αναγκών τους Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD).

Προϋποθέσεις εισαγωγής:

Υπάρχουν δύο διαδρομές εισόδου διαθέσιμα για αυτό το συναρπαστικό μάθημα: Ακαδημαϊκή διαδρομή εισόδου και Ανοικτή πύλη εισόδου.

εγγύηση επιστροφής χρημάτων 21 ημερών

Αν έχετε εγγραφεί στο PG Cert Διεθνές Δίκαιο εμπόριο και την εμπορική μας, αλλά να αποφασίσει ότι ηλεκτρονική μάθηση δεν είναι για σας, εμείς θα σας επιτρέψει να αποσύρει εντός 21 ημερών από την ημερομηνία έναρξης που αναγράφεται στην επιστολή προσφοράς σας. Εάν έχετε πληρώσει μια αρχική κατάθεση μέχρι μέτωπο, θα λάβετε μια πλήρη επιστροφή.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
8 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
3,536 GBP
καταβάλλονται σε μηνιαίες δόσεις.
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Colchester, England
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένο Βασίλειο - Colchester, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών