PhD στο διεθνές δίκαιο και το δίκαιο των συνθηκών

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Η EUCLID, ένας διεθνής διακυβερνητικός οργανισμός με πανεπιστημιακή εντολή, προσφέρει σε φοιτητές από το ευρύ κοινό ένα εξωτερικό (εξ αποστάσεως ή σε απευθείας σύνδεση) πτυχιακό πρόγραμμα που ονομάζεται Δίπλωμα DILT ή EUCLID στο Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο των Συνθηκών (το οποίο είναι πλήρες Διδακτορικό). Ως δημόσιο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, η EUCLID είναι σε θέση να προσφέρει προσιτά προγράμματα χαμηλού επιπέδου εκπαίδευσης.

Αυτό το διαδικτυακό LLM στο διεθνές δίκαιο, που αντιπροσωπεύει 90 αμερικανικές πιστώσεις πέρα ​​από το Bachelor's, είναι τα μόνα διδακτορικά προγράμματα παγκοσμίως στον τομέα αυτό, τα οποία προσφέρονται από μια ίδια διακυβερνητική οργάνωση που έχει συσταθεί στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου (το Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο προσφέρει διδακτορικό στο δίκαιο γενικότερα).

Μερικές υποτροφίες διατίθενται στους κατοίκους της ECOWAS και στο μόνιμο προσωπικό των διακυβερνητικών οργανισμών.

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:

Αυτό το πτυχίο διδακτορικού προγράμματος επικεντρώνεται στην πρακτική των κρατών και των διακυβερνητικών οργανισμών και όχι στην προώθηση της ακαδημαϊκής γνώσης για τον εαυτό του.

Το πρόγραμμα αυτό σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιείται από επαγγελματίες διπλωμάτες που εργάζονται για τα συμμετέχοντα στο EUCLID κράτη και μπορεί να θεωρηθεί μια εξαιρετική οδός για την άσκηση σταδιοδρομίας σε κυβερνητικούς φορείς, διεθνείς δικηγορικούς οίκους, ΜΚΟ και διεθνείς οργανισμούς. Είναι επίσης πολύ κατάλληλο για δικηγόρους (δικηγόρους, δικηγόρους) που επιθυμούν να αποκτήσουν υψηλότερο επίπεδο διεθνούς νομικής εμπειρογνωμοσύνης με πιστοποίηση LLM.

Από την άποψη της ακαδημαϊκής εξέλιξης, η EUCLID έχει ως στόχο να προσφέρει μια αξιόπιστη πορεία που οδηγεί από το LLM (24 μονάδες) στο MSc (επιπλέον 12 μονάδες) και τελικά στο Διδακτορικό Δίπλωμα (25 διδακτορικές σπουδές ή κατευθυνόμενες μελέτες, ακολουθούμενες από τη διατριβή) .

Σε ορισμένες παραμέτρους, το πρόγραμμα είναι προσαρμόσιμο, με μαθήματα επιλογής που εστιάζουν στα εξής:

 • Διεθνείς οργανισμοί
 • Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο
 • Το ευρωπαϊκό δίκαιο
 • Ναυτικό δίκαιο
 • Σύνταξη της Συνθήκης, διαπραγμάτευση και εφαρμογή.

ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ:

Απαιτούμενα μαθήματα:

 • ACA-401L (Διεθνές Ακαδημαϊκό και Νομικό Πλαίσιο)
 • TPH-499 (Argumentatation και Critical Thinking)
 • LAW-INT1 (Διεθνές Δίκαιο Κύριο Μέρος 1)
 • LAW-INT2 (Διεθνές Δίκαιο Core Part 2)
 • ΘΕΜΑ (Διδακτορική διατριβή, 25 αμερικανικές μονάδες)

Προαιρετικά μαθήματα επιλογής (ο κατάλογος μπορεί να μην είναι εξαντλητικός):

 • DIP-406A (Διεθνείς Οργανισμοί)
 • LAW-INT3 (Αμερικανικές προοπτικές)
 • LAW-LOS (Ναυτικός νόμος / δίκαιο των θαλασσών)
 • LAW-ICJ (Ναυτικός νόμος / δίκαιο των θαλασσών)
 • ΦΟΡΟΛΟΓΙΟ (Διεθνή Θέματα Φορολογίας)
 • LLM-IIP (Διεθνής Πνευματική Ιδιοκτησία)
 • LLM-IBL ​​(Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο)
 • LLM-ISDS (διακανονισμός διαφορών μεταξύ επενδυτών και κράτους)

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

Το πρόγραμμα αυτό θα προσφέρει όχι μόνο αναγνωρισμένο πιστοποιητικό, το οποίο θα είναι πολύτιμο για τους νομικούς, αλλά και πραγματική γνώση σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων σε βασικές πτυχές της διεθνούς νομικής πρακτικής. Θα ενισχύσει σημαντικά τις ικανότητες και τις προοπτικές σταδιοδρομίας διπλωματών, δημοσίων υπαλλήλων, δικηγόρων, διεθνών συμβούλων και εξειδικευμένων δημοσιογράφων ή συγγραφέων. Είναι κατάλληλη για άτομα που αναζητούν υψηλού επιπέδου σταδιοδρομίες σε κυβερνητικές υπηρεσίες, σε διεθνείς οργανισμούς και σε ακαδημαϊκούς κύκλους.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ:

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν μεταπτυχιακό δίπλωμα ή διεθνή ισοδύναμο τίτλο σε σχετικό τομέα, που εκδίδεται από φορέα αναγνωρισμένο από την εθνική αρχή (Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης ή παρόμοιο όργανο). Οι υποψήφιοι που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση (οι οποίοι είναι ήδη κυβερνητικοί υπάλληλοι) μπορούν να γίνουν δεκτοί χωρίς μεταπτυχιακό, αν το επίπεδο εκπαίδευσης και εμπειρίας τους θεωρηθεί επαρκές. Η EUCLID ενδέχεται να απαιτήσει από τους συμμετέχοντες αυτούς να ολοκληρώσουν μαθήματα γέφυρας πριν από την εγγραφή τους στο πρόγραμμα. Η ευχέρεια στα αγγλικά (προφορικά και γραπτά) απαιτείται και θα εξεταστεί. Οι φοιτητές αναμένεται να είναι σε θέση να αφιερώνουν τουλάχιστον 10 έως 15 πραγματικές ώρες μελέτης σε εβδομαδιαία βάση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:

Η EUCLID έχει συνεχή εγγραφή (πρόσληψη) για αυτό το πρόγραμμα. Είναι αποδεκτή η εφαρμογή αρκετούς μήνες νωρίτερα, αλλά συνιστάται η εφαρμογή 60-40 ημερών εκ των προτέρων. Τα γενικά δημόσια χρονοθυρίδια κατανέμονται βάσει της αρχής προτεραιότητας.

Τελευταία ενημέρωση Ιούλ. 2017

Σχετικά με τη Σχολή

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO).

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO). Διαβάστε Λιγότερα
Ουάσιγκτο , Banjul , Bangui , Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία Online , Gambia Online + 4 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη