Για να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε στο My Account, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο:  https://myaccount.lawstudies.com/

 

Κάθε σχολή που αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας διατηρεί μία φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα της. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη φόρμα για να επικοινωνήσετε με τη σχολή και να μάθετε τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

Για να αναζητήσετε μία σχολή ή ένα πρόγραμμα, ξεκινήστε κάνοντας κλικ σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους.

Επί του παρόντος οι ιστοσελίδες μας δεν περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με φοιτητικές βίζες ή ταξιδιωτικές απαιτήσεις.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φόρμες επικοινωνίας στις ιστοσελίδες μας για να επικοινωνήσετε με τις σχολές της επιλογής σας. Θα είναι σε θέση να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ταξιδιωτικές απαιτήσεις και τις βίζες.

Ξεκινήστε την αναζήτηση προγραμμάτων και σχολών, κάνοντας κλικ σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους.

Κάθε σχολή ή πρόγραμμα που παρατίθεται στις ιστοσελίδες μας έχει διαφορετικά δίδακτρα. 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φόρμες επικοινωνίας στις ιστοσελίδες μας για να επικοινωνήσετε με διαφορετικά προγράμματα και σχολές και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα δίδακτρα.

Ξεκινήστε την αναζήτησή σας, κάνοντας κλικ σε μία από τις παρακάτω συνδέσεις.

Δεν μπορείτε να αναζητήσετε ή να βρείτε υποτροφίες στις ιστοσελίδες μας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φόρμες επικοινωνίας στις ιστοσελίδες μας για να επικοινωνήσετε με τις σχολές της επιλογής σας.  Θα είναι σε θέση να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χρηματοοικονομικά ενός φοιτητή και πώς να χρηματοδοτήσετε την τριτοβάθμια εκπαίδευσή σας.

Ξεκινήστε την αναζήτηση προγραμμάτων και σχολών, κάνοντας κλικ σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε την ερώτησή σας όσο το δυνατόν συντομότερα.

Επίσης, μπορείτε να αναζητήσετε στις ιστοσελίδες μας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τριτοβάθμια εκπαίδευση σε όλο τον κόσμο.  Ξεκινήστε την αναζήτησή σας, κάνοντας κλικ σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους.

Το TOEFL, ή Εξέταση της Αγγλικής ως Ξένη Γλώσσα, είναι μία τυποποιημένη εξέταση που έχει σχεδιαστεί για την αξιολόγηση της επάρκειας της αγγλικής γλώσσας από μη Άγγλους ομιλητές.  Είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και αποδεκτή από ακαδημαϊκά ιδρύματα, ως μέτρο επάρκειας της αγγλικής γλώσσας σε χώρες όλου του κόσμου.

Το TOEFL ανήκει και χορηγείται από την Υπηρεσία Εξετάσεων και Πτυχίων (ETS). 

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το TOEFL, ή για να βρείτε ένα πρόγραμμα προετοιμασίας TOEFL, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.academiccourses.com/Preparatory-Year/TOEFL-Preparation/

Το IELTS, ή Διεθνές Σύστημα Εξέτασης Αγγλικής Γλώσσας, είναι μία τυποποιημένη εξέταση που έχει σχεδιαστεί για την αξιολόγηση της επάρκειας της αγγλικής γλώσσας από μη Άγγλους ομιλητές.  Είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και αποδεκτή από ακαδημαϊκά ιδρύματα, ως μέτρο επάρκειας της αγγλικής γλώσσας σε χώρες όπως η Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Νέα Ζηλανδία και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το IELTS, ή για να βρείτε ένα πρόγραμμα προετοιμασίας IELTS, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.academiccourses.com/Preparatory-Year/IELTS-Preparation/

Το GMAT, ή Εξέταση Εισαγωγ΄ής Διαχείρισης Αποφοίτων, είναι μία τυποποιημένη εξέταση που έχει σχεδιαστεί για την αξιολόγηση των προσόντων των ατόμων που επιθυμούν να γίνουν αποδεκτοί σε ένα πρόγραμμα διαχείρισης αποφοίτων. Οι σπουδαστές που επιθυμούν να ασκήσουν ένα MBA θα πρέπει να ολοκληρώσουν το GMAT πριν υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα της επιλογής τους.

Το GMAT ανήκει στο Συμβούλιο Εισαγωγής Διαχείρισης Αποφοίτων (GMAC) και χορηγείται σε χώρες όλου του κόσμου. 

Για να μάθετε περισσότερα για το GMAT, ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο : https://www.studenttests.com/

Επιλέξτε μια ιστοσελίδα για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας: