Keystone logo
Αυστρία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Νόμος Προγράμματα σε Αυστρία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 55
  • 143, Αυστρία

  Η δημόσια πολιτική σήμερα βρίσκεται σε μια παγκόσμια, πολυεπίπεδη κρίση. Η ανατροπή της ζυγαριάς προς μια πιο ασφαλή ειρήνη, κοινωνική δικαιοσύνη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα –για να αναφέρουμε μόνο μερικά– απαιτεί καινοτόμο και επιχειρηματική δέσμευση για το κοινό καλό. Η οικοδόμηση ενός πολυεπιστημονικού και παγκόσμιου θεσμού αφοσιωμένου στις αξίες της ανοιχτής κοινωνίας και η δημιουργία ισχυρών και ευέλικτων δεσμών μεταξύ της έρευνας και της πρακτικής είναι ένας τρόπος να ανταποκριθούμε σε αυτό που είναι, γενικά, αποτυχία των ελίτ πολιτικής να αντιμετωπίσουν τα πιο επείγοντα προβλήματα της εποχής μας. . Το Τμήμα Δημόσιας Πολιτικής του Πανεπιστημίου Κεντρικής Ευρώπης προσφέρει τέσσερα μεταπτυχιακά στη δημόσια πολιτική και το πρόγραμμα δημόσιας πολιτικής του Διδάκτορα της Φιλοσοφίας στις Πολιτικές Επιστήμες. Τα προγράμματα σπουδών είναι προσαρμοσμένα για φοιτητές από όλο τον κόσμο που αναζητούν σταδιοδρομία στον δημόσιο, ιδιωτικό και μη κερδοσκοπικό τομέα σε τοπικό, εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Η επιτυχής δέσμευση για το δημόσιο καλό στον σημερινό κόσμο απαιτεί επίσης καλύτερη, δικαιότερη εκπροσώπηση διαφορετικών προοπτικών. Για το σκοπό αυτό, το DPP είναι δυναμικά χωρίς αποκλεισμούς, προσελκύοντας φοιτητές και καθηγητές από διαφορετικά υπόβαθρα και αξιοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία πηγών γνώσης. Οι φοιτητές του DPP είναι οι μελλοντικοί κοινωνικοί και πολιτικοί επιχειρηματίες, εξοπλισμένοι να κάνουν καινοτόμες συνεισφορές στην επίλυση των ύψιστων προκλήσεων δημόσιας πολιτικής του 21ου αιώνα.

  • Linz, Αυστρία

  Στον 21ο αιώνα, ο οποίος χαρακτηρίζεται από ολοένα και ταχύτερα προοδευτική ανάπτυξη, η εκπαίδευση και η περαιτέρω κατάρτιση αποτελούν πολύτιμο πλεονέκτημα και σημαντικότερο από ποτέ. Τα σύνθετα τεχνολογικά και οικονομικά ζητήματα και η μεγάλη ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον δίνουν στις εταιρείες και τους διευθυντές τους αποφάσεις που λαμβάνονται με βάση την εμπειρία, τη γνώση και την ικανότητα. Ως εκ τούτου, η δια βίου μάθηση και τα περαιτέρω επαγγελματικά προσόντα είναι απαραίτητα. Είναι καθήκον των παρόχων κατάρτισης να παρέχουν την υποδομή για αυτές τις ευκαιρίες περαιτέρω κατάρτισης. Η KMU Akademie & Management AG, η οποία ιδρύθηκε το 2006, γνώριζε από την αρχή αυτή την ευθύνη. Ωστόσο, αναγνώρισε επίσης ότι οι εργαζόμενοι που θέλουν να σπουδάσουν με μερική απασχόληση αντιμετωπίζουν μια μεγάλη πρόκληση: να εξισορροπήσουν την εργασία, την οικογένεια και τις σπουδές. Έχοντας υπόψη αυτήν την απαίτηση, οι υπεύθυνοι στην KMU Akademie ανέπτυξαν μια ιδέα για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση που ήταν ανεξάρτητη από τον χρόνο και τον τόπο. Από το 2011, το KMU Akademie , σε συνεργασία με το Middlesex University, προσφέρει διαδικτυακά μαθήματα μερικής απασχόλησης που πληρούν ακριβώς αυτές τις απαιτήσεις.

  • Graz, Αυστρία

  Το φοιτητικό μας σώμα αποτελείται από μελλοντικούς ακαδημαϊκούς ειδικούς και διευθυντικό προσωπικό για τον κλάδο. Όλα τα προγράμματα σπουδών μας εστιάζονται στους βασικούς τομείς της επιχειρηματικής επιτυχίας. Τα οκτώ προγράμματα Bachelor και έξι μεταπτυχιακά στις επιχειρήσεις και την τεχνολογία οργανώνονται χρονικά ώστε να είναι συμβατά με την πλήρη απασχόληση. Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν ένα εξωεπαγγελματικό πρόγραμμα Bachelor αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για να προετοιμαστούν για να ξεκινήσουν νωρίς την καριέρα τους.

  • Koper, Σλοβενία
  • Salzburg, Αυστρία
  • + 4 περισσότερο

  Το Alma Mater Europaea είναι ένα ανεξάρτητο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ειδικεύεται στην παροχή εκπαίδευσης εστιασμένης στην καριέρα σε τομείς σπουδών με ανεπαρκή σταδιοδρομία. Τα προγράμματα σπουδών μας είναι σχετικά, ενημερωμένα, διεπιστημονικά και διαδραστικά.

  • Palaiseau, Γαλλία
  • Vienna, Αυστρία
  • + 1 περισσότερο

  Το EIT Manufacturing (EITM) Master School είναι μέρος του EIT Manufacturing, μιας ευρωπαϊκής ένωσης κορυφαίων πανεπιστημίων, βιομηχανιών και ερευνητικών κέντρων που συνδέονται με τον μεταποιητικό τομέα, με στόχο την ώθηση της ευρωπαϊκής μεταποίησης να γίνει παγκοσμίως ανταγωνιστική και βιώσιμη για την κοινωνία. Συγκεντρώνοντας τις τρεις πλευρές του «τριγώνου της γνώσης»: τις επιχειρήσεις (μεγάλες εταιρείες και ΜΜΕ), τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τα ερευνητικά κέντρα, το EITM θέλει να αυξήσει τη συνεργασία και την ολοκλήρωση μεταξύ εκπαίδευσης, επιχειρήσεων και έρευνας.

  • Palaiseau, Γαλλία
  • 143, Αυστρία

  Το EIT Manufacturing είναι μια ευρωπαϊκή ένωση κορυφαίων πανεπιστημίων, βιομηχανιών και ερευνητικών κέντρων που συνδέονται με τον τομέα της μεταποίησης, με στόχο την προώθηση της ευρωπαϊκής μεταποίησης να γίνει παγκοσμίως ανταγωνιστική και βιώσιμη για την κοινωνία. Συγκεντρώνοντας τις τρεις πλευρές του «τριγώνου της γνώσης»: τις επιχειρήσεις (μεγάλες εταιρείες και ΜΜΕ), εκπαιδευτικά ιδρύματα και ερευνητικά κέντρα, το EITM θέλει να αυξήσει τη συνεργασία και την ολοκλήρωση μεταξύ εκπαίδευσης, επιχειρήσεων και έρευνας. Το EIT Manufacturing προσφέρει ένα μοναδικό και εξαιρετικό πρόγραμμα υψηλής εκπαίδευσης, με διεθνή και νοοτροπία ένταξης, για να αποφοιτήσει την επόμενη γενιά Καινοτόμων και Επιχειρηματιών Βιομηχανίας.

  • Rovereto, Ιταλία
  • Trento, Ιταλία
  • + 2 περισσότερο

  Το Πανεπιστήμιο του Τρέντο ιδρύθηκε το 1962 και πάντα στόχευε στην οικοδόμηση συμμαχίας και αμοιβαίας αποτελεσματικότητας με Ιταλικά και ξένα ιδρύματα και οργανισμούς. Το 1982 το Πανεπιστήμιο (μέχρι τότε ιδιωτικό) έγινε δημόσιο, με καταστατικό που εγγυόταν την αυτοδιοίκηση.

  • Saint Pölten, Αυστρία

  Με περισσότερους από 3.700 φοιτητές, το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του St. Pölten είναι βασικός παράγοντας στον αυστριακό τομέα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ένας από τους σημαντικότερους εργοδότες στην περιοχή. Το πανεπιστήμιό μας διακρίνεται μέσω του προσανατολισμένου στο μέλλον και σταθερά αυξανόμενου αριθμού προγραμμάτων σπουδών, της ισχυρής διεπιστημονικής συνεργασίας και της ερευνητικής του εστίασης.

  • Feldkirchen in Kärnten, Αυστρία
  • Klagenfurt, Αυστρία
  • + 2 περισσότερο

  Από την ίδρυσή του, το Carinthia University of Applied Sciences της Carinthia University of Applied Sciences (CUAS) έχει εξελιχθεί σε ένα μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Καρινθία. Λόγω της συνεχούς περαιτέρω ανάπτυξης των προγραμμάτων σπουδών του CUAS και της εντατικής συνεργασίας με τη βιομηχανία και την επιστήμη, οι μαθητές του CUAS είναι βέβαιο ότι θα έχουν μια μελλοντοστρεφή εκπαίδευση στον παλμό της εποχής.

  • Klosterneuburg, Αυστρία

  Το Institute of Science and Technology Austria (ISTA) είναι ένα νέο διεθνές ινστιτούτο αφιερωμένο στη βασική έρευνα και τη μεταπτυχιακή εκπαίδευση στις φυσικές και μαθηματικές επιστήμες, που βρίσκεται στο Klosterneuburg στα περίχωρα της Βιέννης. Το ISTA έχει δεσμευτεί να διεξάγει έρευνα παγκόσμιας κλάσης. Μέχρι το 2026, έως και 90 ερευνητικές ομάδες θα διεξάγουν έρευνα σε ένα διεθνές περιβάλλον αιχμής.

  • Vienna, Αυστρία

  Η Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) είναι ένα κέντρο αριστείας για τη χρηματοδότηση. Βρίσκεται στη Βιέννη (Αυστρία), ιδρύθηκε από το Ινστιτούτο Προηγμένων Σπουδών (IHS), το Πανεπιστήμιο της Βιέννης και το WU (Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης). Αυτά τα τρία θεσμικά όργανα ένωσαν τις δυνάμεις τους και την εμπειρογνωμοσύνη τους για τη δημιουργία ενός κόμβου στη Βιέννη με στόχο την παραγωγή διεθνούς αναγνώρισης και την παροχή ανταγωνιστικής διδακτορικής εκπαίδευσης.

  • Espoo, Φινλανδία
  • Delft, Κάτω Χώρες
  • + 11 περισσότερο

  EIT RawMaterials Academy - SUMA συνδέει πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα και εταιρείες για να εξοπλίσει τους μαθητές με τις τεχνικές γνώσεις, τις επιχειρηματικές δεξιότητες και τις βιομηχανικές συνδέσεις για να ενισχύσει τη σταδιοδρομία τους στις πρώτες ύλες. Συγκεντρώνουμε και εκπαιδεύουμε τους μαθητές να προωθήσουν την καινοτομία που επηρεάζει θετικά την αλυσίδα αξίας των πρώτων υλών και αντιμετωπίζουμε τις πιεστικές κοινωνικές προκλήσεις προκειμένου να συμβάλουμε σε ένα πιο βιώσιμο, πράσινο και ψηφιακό μέλλον.

  • Espoo, Φινλανδία
  • Stolberg (Rhineland), Γερμανία
  • + 14 περισσότερο

  EIT RawMaterials Academy - SINReM συνδέει πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα και εταιρείες για να εξοπλίσει τους μαθητές με τις τεχνικές γνώσεις, τις επιχειρηματικές δεξιότητες και τις βιομηχανικές συνδέσεις για να ενισχύσει τη σταδιοδρομία τους στις πρώτες ύλες. Συγκεντρώνουμε και εκπαιδεύουμε τους μαθητές να προωθήσουν την καινοτομία που επηρεάζει θετικά την αλυσίδα αξίας των πρώτων υλών και αντιμετωπίζουμε τις πιεστικές κοινωνικές προκλήσεις προκειμένου να συμβάλουμε σε ένα πιο βιώσιμο, πράσινο και ψηφιακό μέλλον.

  • Espoo, Φινλανδία
  • Stolberg (Rhineland), Γερμανία
  • + 14 περισσότερο

  EIT RawMaterials Academy - EMerald συνδέει πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα και εταιρείες για να εξοπλίσει τους μαθητές με τις τεχνικές γνώσεις, τις επιχειρηματικές δεξιότητες και τις βιομηχανικές συνδέσεις για να ενισχύσει την καριέρα τους στις πρώτες ύλες. Συγκεντρώνουμε και εκπαιδεύουμε τους μαθητές να προωθήσουν την καινοτομία που επηρεάζει θετικά την αλυσίδα αξίας των πρώτων υλών και αντιμετωπίζουμε τις πιεστικές κοινωνικές προκλήσεις προκειμένου να συμβάλουμε σε ένα πιο βιώσιμο, πράσινο και ψηφιακό μέλλον.

  • Espoo, Φινλανδία
  • Stolberg (Rhineland), Γερμανία
  • + 14 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...