Keystone logo
Αυστραλία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Νόμος Προγράμματα σε Αυστραλία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 273
  • Camperdown, Αυστραλία

  Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε τις πανεπιστημιακές σας σπουδές online. Από οδηγούς για τη δημιουργία του χώρου μελέτης σας έως διαδικτυακούς συλλόγους και προγράμματα, έχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να παραμείνετε κοινωνικοί, να υποστηρίζεστε και να συνδέεστε με την πανεπιστημιακή κοινότητα ενώ σπουδάζετε από το σπίτι.

  • Camperdown, Αυστραλία

  Αμφισβητούμε τις παραδόσεις για σχεδόν 170 χρόνια Κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη δημιουργώντας ηγέτες της κοινωνίας και εξοπλίζοντας τους ανθρώπους μας με ηγετικές ιδιότητες, ώστε να μπορούν να υπηρετούν τις κοινότητές μας σε κάθε επίπεδο.

  • Melbourne, Αυστραλία

  Στο Πανεπιστήμιο La Trobe, σας διδάσκουμε πώς να προσαρμόζεστε σε νέες καταστάσεις, να συνδέεστε με άλλους και να παίρνετε το προβάδισμα - ισχυρά σετ δεξιοτήτων που σας αναγνωρίζουν ως ηγέτη. Εδώ, το διδακτικό προσωπικό είναι αφιερωμένο στην αριστεία. Θα μάθετε σε μια ευέλικτη μορφή ενώ αποκτάτε δεξιότητες και γνώσεις για να προωθήσετε την καριέρα σας.

  • New York, Ηνωμένες Πολιτείες
  • London, Ηνωμένο Βασίλειο
  • + 5 περισσότερο

  Το πρωτότυπο γραφικό σχέδιο Bootcamp. Σπουδές με το Shillington online ή στην πανεπιστημιούπολη στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μάντσεστερ, το Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη ή το Μπρίσμπεϊν. Δεν απαιτείται εμπειρία. Η καινοτόμος προσέγγισή μας στο σχεδιασμό της εκπαίδευσης σημαίνει ότι οι μαθητές επιτυγχάνουν εκπληκτικά, βραβευμένα αποτελέσματα σε μόλις 3 μήνες πλήρους απασχόλησης ή 9 μήνες μερικής απασχόλησης. Οι ταλαντούχοι καθηγητές διασφαλίζουν ότι θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο κάνοντας αυτό που σας αρέσει με τις πραγματικές και σχετικές δεξιότητες που θα μάθετε - από τη θεωρία σχεδιασμού, την τυπογραφία και τη συσκευασία έως τη σχεδίαση εφαρμογών για κινητά και την εμπειρία χρήστη (UX) Αποφοίτησε με ένα στιλβωμένο χαρτοφυλάκιο που παρουσιάζει την καλύτερη δουλειά σου, έτοιμος να ξεκινήσει τη δημιουργική σου καριέρα

  • Joondalup, Αυστραλία
  • Mount Lawley, Αυστραλία
  • + 1 περισσότερο

  Το Πανεπιστήμιο Edith Cowan έχει εξαιρετική φήμη για την ποιότητα της διδασκαλίας μας και την εμπειρία των φοιτητών. Στην ECU καθοδηγούμαστε από τις αξίες μας της ακεραιότητας, του σεβασμού, της ορθολογικής έρευνας, της προσωπικής αριστείας και του θάρρους. Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε μια από τις καλύτερες φοιτητικές εμπειρίες στην Αυστραλία. Αυτό σημαίνει ότι οι απόφοιτοί μας, οι συμφοιτητές σας, μας έχουν αξιολογήσει ιδιαίτερα για πράγματα όπως η ποιότητα διδασκαλίας, η ανάπτυξη δεξιοτήτων και η υποστήριξη των φοιτητών. Πράγματα που θα εκτιμήσετε πραγματικά αν αποφασίσετε να σπουδάσετε εδώ. Με περισσότερους από 30.000 φοιτητές, οι ξένοι φοιτητές αποτελούν πάνω από το 18% του φοιτητικού πληθυσμού από περισσότερες από 100 διαφορετικές χώρες.

  • Sydney, Αυστραλία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Brisbane, Αυστραλία
  • Kelvin Grove, Αυστραλία

  Το QUT είναι ένα νέο πανεπιστήμιο με παγκόσμια προοπτική. Είμαστε φιλόδοξοι και έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε νέες προκλήσεις με μια προσπάθεια εστιασμένη στο μέλλον. Προσπαθούμε να συνδέσουμε τους μαθητές μας με τον πραγματικό κόσμο μέσω πρακτικής πρακτικής μάθησης που προετοιμάζει τους αποφοίτους μας για τις σταδιοδρομίες του αύριο και του μέλλοντος.

  • Surry Hills, Αυστραλία

  Η Ακαδημία Μουσικής και Παραστατικών Τεχνών (AMPA) είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Αυστραλία. Εκπαιδεύοντας και εμπνέοντας νέους καλλιτέχνες για περισσότερα από 20 χρόνια, το AMPA παραμένει προσηλωμένο στην παροχή της υψηλότερης ποιότητας σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά πτυχία εστιάζοντας στις τέχνες του θεάματος, συμπεριλαμβανομένης της σύγχρονης, τζαζ και κλασικής μουσικής, χορευτικής παράστασης (μοντέρνα, μπαλέτο, τζαζ, σύγχρονη και χιπ χοπ ), μουσικό θέατρο, σύνθεση/μουσική παραγωγή και διαχείριση τεχνών.

  • Swansea, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Melbourne, Αυστραλία
  • + 2 περισσότερο

  Οι πιο καινοτόμοι διαδικτυακοί βαθμοί στον κόσμο, αποκλειστικά αφιερωμένοι στις δεξιότητες απασχολησιμότητας που θέλει και χρειάζεται η βιομηχανία. Πάνω από το 44% των μαθητών του Ducere έλαβαν αύξηση μισθών ή προαγωγή πριν αποφοιτήσουν. Κερδίστε πληροφορίες από μια παγκόσμια σχολή 250+ παγκόσμιων ηγετών, συμπεριλαμβανομένων Προέδρων, Πρωθυπουργών, δισεκατομμυριούχων, φιλάνθρωπων, Διευθύνων Σύμβουλος του Fortune 500, Νικητές Νόμπελ Ειρήνης και πολλά άλλα. Χωρίς εξετάσεις. Εργαστείτε σε πραγματικά έργα με τους συνεργάτες της βιομηχανίας μας, όπως KPMG, PwC, Disney, LinkedIn, Qantas, United Nations, Make-A-Wish, Αυστραλιανή και βρετανική κυβέρνηση και άλλα. Πρακτικό πρόγραμμα σπουδών βάσει έργου όπου θα εφαρμόσετε ό, τι μαθαίνετε σε πραγματικές καταστάσεις και θα λύσετε νόμιμες επιχειρηματικές προκλήσεις που θα μεταμορφώσουν την καριέρα σας.

  • Perth, Αυστραλία
  • Melbourne, Αυστραλία
  • + 1 περισσότερο

  Ο βασικός στόχος του Μηχανικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας (EIT) είναι να παρέχει μια εξαιρετική πρακτική εκπαίδευση μηχανικής και τεχνολογίας. από διπλώματα έως μεταπτυχιακά. Οι καλύτεροι καθηγητές και εκπαιδευτές μηχανικών, με εκτεταμένη πραγματική εμπειρία μηχανικής στον κλάδο, προέρχονται από όλο τον κόσμο. Η μάθηση αποκτάται μέσω μαθημάτων πρόσωπο με πρόσωπο καθώς και σύγχρονων, διαδικτυακών τεχνολογιών (eLearning).

  • Prahran, Αυστραλία

  Το Ducere Global Business School είναι ένας αναγνωρισμένος ηγέτης στις συνεργασίες πανεπιστημίου-επιχειρήσεων, για το σχεδιασμό και την παράδοση πτυχίων που έχουν πραγματικό αντίκτυπο στην καριέρα. Συνεργαζόμαστε με μεγάλα πανεπιστήμια σε 4 ηπείρους, παγκόσμιες εταιρείες, κυβερνητικά τμήματα και ΜΚΟ, καθώς και ως μέλος του AACSB, του Ιδρύματος Κλίντον, των Ηνωμένων Εθνών και διαφόρων παγκόσμιων επιμελητηρίων, για να διασφαλίσουμε ότι τα προγράμματά μας είναι τρέχοντα, σχετικά και συνδεδεμένα με τον κλάδο . Έχουμε μια αποστολή τόσο των επιχειρήσεων όσο και της φιλανθρωπίας. Η Ducere έχει χρηματοδοτήσει και υποστηρίξει τις δραστηριότητες του Ιδρύματος Ducere σε 27 αφρικανικά έθνη με ποσό εκατομμυρίων δολαρίων.

  • Mitcham, Αυστραλία

  Το Κολλέγιο Εκμάθησης Ενηλίκων ιδρύθηκε ως εγγεγραμμένος οργανισμός κατάρτισης (RTO) το 2009 και μέσω της αφοσίωσής μας σε πρακτικές λύσεις εκπαίδευσης εστιασμένες στα αποτελέσματα με απαράμιλλη υποστήριξη και ευελιξία, κάναμε μια πραγματική διαφορά σε χιλιάδες ζωές τα τελευταία χρόνια 10 χρόνια. Το όραμά μας στο College for Adult Learning επικεντρώνεται στη δημιουργία πραγματικών αποτελεσμάτων για τους μαθητές. Είμαστε δεσμευμένοι να βοηθάμε τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους μέσω προσαρμοσμένων μαθημάτων μάθησης, ελκυστικού και σχετικού με τη βιομηχανία περιεχομένου μαθημάτων, επιπλέον πόρων και εργαλείων μελέτης. Λάβετε απεριόριστη καθοδήγηση και υποστήριξη από έμπειρους επαγγελματίες. Πιστεύουμε ότι κάνουμε τη διαφορά.

  • Melbourne, Αυστραλία

  Καλώς ήλθατε στο RGIT Australia, ένα από τα κορυφαία ινστιτούτα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΚ) της Αυστραλίας. Στο RGIT Australia, οι μαθητές μας είναι η προτεραιότητά μας και είμαστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματά τους. Ο βασικός μας στόχος είναι να παρέχουμε στους μαθητές ένα περιβάλλον που τους επιτρέπει να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

  • Melbourne, Αυστραλία

  Η διεύθυνση και το προσωπικό του Brighton Institute Of Technology του Μπράιτον (BIT) θα ήθελαν να καλωσορίσουν θερμά όλους τους νέους και τους επαναπατριζόμενους μαθητές. Το BIT προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εθνικά αναγνωρισμένων και πλήρως διαπιστευμένων μαθημάτων που παρέχουν στους μαθητές δεξιότητες και γνώσεις για να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό ή στο Pathways για περαιτέρω εκπαίδευση.

  • Ipswich, Αυστραλία

  Ashley Institute of Training (ASH) RTO 20749 είναι ένας Εγγεγραμμένος Οργανισμός Κατάρτισης εγκεκριμένος για την παροχή αναγνωρισμένων σε εθνικό επίπεδο εκπαίδευσης και προσόντων.