Keystone logo
Γαλλία

Μελέτη Νόμος σε Γαλλία 2024

Μελέτη σε Γαλλία

Η γαλλική Πτυχίο Νομικής Στη Γαλλία, ένας βαθμός νόμου κερδίζεται από νομική σχολή. Νόμος σχολείο είναι ένα σχολείο μέσα σε ένα μεγαλύτερο πανεπιστήμιο, όχι μια ξεχωριστή οντότητα. Να είσαι σε θέση να ασκούν το νόμο στη Γαλλία απαιτεί Πτυχίο Νομικής (LLB) και, στη συνέχεια, τουλάχιστον πτυχίο Μάστερ 's στον τομέα (LLM), αν και ένα πρόγραμμα διδακτορικού επιπέδου (PhD Νόμου) είναι επίσης διαθέσιμη. Κερδίζουν Πτυχίο Νομικής στη Γαλλία Επειδή τα σχολεία γαλλικό δίκαιο βρίσκονται σε δημόσια πανεπιστήμια, η είσοδος σε προπτυχιακό επίπεδο δεν είναι τόσο επιλεκτικό και σε ιδιωτικά σχολεία. Ωστόσο, η είσοδος δεν σημαίνει επιτυχία, και πολλοί μαθητές δεν καταφέρουμε να τα αυστηρά προγράμματα. Η νομική σχολή είναι χωρισμένη σε τρία προγράμματα. Πρώτον, οι μαθητές παρακολουθούν ένα τριετές πρόγραμμα Bachelor of νόμου (που ονομάζεται "Άδεια de Droit"). Αυτό ακολουθείται από ένα διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα Δίκαιο (LLM), και, τέλος, ένα τριετές ή περισσότερα Ph.D. στο νόμο. Επίσης, προκειμένου να εισέλθουν στο μπαρ, οι φοιτητές πρέπει επίσης να εισέλθουν στο σχολείο μπαρ.Αποδοχή σε μπαρ σχολείο απαιτεί τουλάχιστον το πρώτο έτος του Master της εκπαίδευσης δικαίου. Πολλοί φοιτητές επιλέγουν να φοιτήσουν στο σχολείο στη Γαλλία λόγω του χαμηλού κόστους του. Φοιτητής εστιατόρια και επιδοτούμενες αίθουσες διαμονής προσθέτουν στην οικονομική προσιτότητα των φοιτούν σε σχολείο στη Γαλλία. Η γαλλική ακαδημαϊκό έτος αρχίζει τον Σεπτέμβριο και θα διαρκέσει μέχρι το Μάιο ή τον Ιούνιο, κατανεμημένες σε μια πτώση και εαρινό εξάμηνο. Η Γαλλία είναι ελκυστικό για τους φοιτητές της Νομικής και λόγω του υψηλού επιπέδου των ακαδημαϊκών. Εκείνοι που μπορούν να μιλούν γαλλικά αρκετά καλά για να παρακολουθήσουν το σχολείο μπορεί να πάρει μια προσιτή εκπαίδευση από μερικά από τα κορυφαία σχολεία και τους εκπαιδευτικούς στον κόσμο της διεθνούς εκπαίδευσης. Εκείνοι που μπορούν να επιτύχουν σε αυστηρά προγράμματα γαλλική σχολή του νόμου να μπορούν να ασκούν το νόμο σε όλη την Ευρώπη με τη δημιουργία του ισχυρού εκπαίδευση αστικού δικαίου που προέρχεται από το γαλλικό εκπαιδευτικό σύστημα.Επιπλέον, πολλά προγράμματα γαλλικό δίκαιο μελετήσει επίσης το κοινό δίκαιο, ώστε οι απόφοιτοί τους είναι καλά εξοπλισμένα για να εφαρμόσει στο μπαρ ή να αποκτήσουν επαγγελματική είσοδος σε άλλες χώρες, όπου το αστικό δίκαιο δεν είναι ο κύριος τύπος του νόμου στην πράξη. Αυτός ο συνδυασμός κάνει τη Γαλλία μια ελκυστική χώρα για να εξετάσει, όταν επιλέγουν ένα σχολείο στο οποίο να μελετήσει το νόμο.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  459
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  57
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  30
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  61

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  10
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  12
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  6

Σχετικά με Γαλλία

Η Γαλλία είναι ένας από τους βασικούς παίκτες στην ευρωπαϊκή πολιτική και οικονομική παιχνίδι. Χρησιμεύει ως τα σύνορα μεταξύ της Ιβηρικής χερσονήσου και της ηπειρωτικής Ευρώπης, η Γαλλία έχει από καιρό ένα πολιτιστικό σημείο αναφοράς στην Ευρώπη. Παρίσι, στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι το ύψος της βιομηχανίας της μόδας, και πολλά από τον κόσμο 's κορυφαίους επιρροές της μόδας προέρχονται από παρισινό οίκους μόδας. Η χώρα έχει επίσης δημιουργήσει μερικά από τα 's κόσμο πιο διάσημο συγγραφείς, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων όπως Ρουσό και ο Βολτέρος. Με τις συνδέσεις της με τη Γερμανία, τη Γαλλία υπηρέτησε ως ένας από τους ηγέτες στην ενοποίηση της Ευρώπης και να ξεκινήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Εκτός από τη μόδα και το γράψιμο, η Γαλλία είναι γνωστή για τη γαστρονομική της παράδοση. Πάνω από 250 διαφορετικές ποικιλίες τυριών προέρχονται από το εσωτερικό των συνόρων της, και τους λάτρεις του κρασιού γνωρίζουν ότι μπορούν να στραφούν προς τη Γαλλία για τη λεπτή, εξαιρετικά κρασιά.Είτε σκέφτεστε Γαλλία για τη γαστρονομική κληρονομιά, καλλιτεχνικό χαρακτήρα ή απλά επειδή θέλετε να γνωρίσετε την κουλτούρα μιας νέας θέσης, θα βρείτε μια ποικιλία παραγόντων να σας επιστήσω για σπουδές στην κορυφαία ευρωπαϊκή χώρα. Επειδή η Γαλλία απευθύνεται σε τόσους πολλούς ξένους φοιτητές, η ζωή στο πανεπιστήμιο είναι πλούσια σε πολιτιστική πολυμορφία. Πολιτιστικά διαφωτιστική εμπειρία είναι εύκολο να βρει κανείς στη Γαλλία. Μουσεία, ιδιαίτερα εκείνων στο Παρίσι, επιτρέπει σε κατοίκους της ΕΕ που είναι φοιτητές ηλικίας κάτω των 26 δωρεάν είσοδο. Φοιτητής κάτοχοι καρτών θα βρείτε επίσης εκπτώσεις για τις μετακινήσεις, φαγητό και διασκέδαση. Σχολεία του αποδίδουν καλά στις διεθνείς κατατάξεις της εκπαίδευσης, γεγονός που καθιστά ελκυστικό για τους φοιτητές που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για την εκπαίδευσή τους. Το νομικό σύστημα στη Γαλλία Όπως και μεγάλο μέρος της Ευρώπης, Γαλλία πρακτικές κυρίως αστικό δίκαιο, αν και το ποινικό δίκαιο αποτελεί επίσης μέρος του δικαστικού συστήματος της .Δημόσια νόμος περιλαμβάνει επίσης τόσο διοικητικού και συνταγματικού δικαίου. Ως σύνολο, το γαλλικό νομικό σύστημα διαμορφώνεται μετά από το σύστημα αστικού δικαίου.

Απαιτήσεις βίζας

Υπάρχουν διάφοροι τύποι φοιτητικής βίζας, ανάλογα με το πόσο καιρό σκοπεύετε να σπουδάσετε στη Γαλλία:

 1. Visa de court séjour pour etudes (φοιτητική βίζα σύντομης διαμονής «Σένγκεν») - Εάν οι σπουδές σας διαρκέσουν λιγότερο από τρεις μήνες, τότε θα πρέπει να κάνετε αίτηση για τη λεγόμενη φοιτητική βίζα Σένγκεν. Εκδίδεται δωρεάν και δεν μπορεί να ανανεωθεί. 41 χώρες μπορεί να μην χρειάζονται βίζα για διαμονή μικρότερη των τριών μηνών.
 2. Etudient concours (βίζα για συμπληρωματικές εισαγωγικές εξετάσεις) - Με αυτήν τη βίζα, μπορείτε να έρθετε στη Γαλλία για να λάβετε εισαγωγικές εξετάσεις σε ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Εάν περάσετε, τότε μπορείτε να υποβάλετε αίτηση απευθείας στον τοπικό σας νομό (γαλλική τοπική αρχή/διοικητικό γραφείο) στη Γαλλία για άδεια διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης.
 3. Visa de long séjour temporaire pour etudes (προσωρινή βίζα μακράς διαμονής) - Αυτή η βίζα σάς επιτρέπει να σπουδάζετε στη Γαλλία από τρεις έως έξι μήνες χωρίς την ανάγκη άδειας διαμονής. Είναι μη ανανεώσιμο.
 4. Visa de long séjour etudes (βίζα μακράς διαμονής) - Εάν θέλετε να σπουδάσετε για περισσότερο από έξι μήνες, τότε πρέπει να υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα μακράς διαρκείας στη Γαλλία. Από το 2013, αυτός ο τύπος βίζας σπουδών διαρκεί πλέον για όλη τη διάρκεια του μαθήματός σας στη Γαλλία. Οι βίζες μακράς διαμονής λειτουργούν ως άδειες διαμονής και ονομάζονται VLT-TS.
 5. Ερευνητική βίζα παρατεταμένης παραμονής - Εάν έχετε μεταπτυχιακό ή ανώτερο και θέλετε να έρθετε στη Γαλλία για να συμμετάσχετε σε έρευνα ή να διδάξετε σε πανεπιστημιακό επίπεδο, τότε το ίδρυμα μπορεί να σας φέρει σε βίζα παρατεταμένης παραμονής για ερευνητικό υπότροφο VLS-TS.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητική Βίζα

Τιμή και νόμισμα

EUR 50

Τα τέλη φοιτητικής βίζας κυμαίνονται σε μεγάλο βαθμό, ανάλογα με τον τύπο της βίζας και τη χώρα από την οποία προέρχεστε. Για φοιτητές από τον χώρο Σένγκεν, το κόστος κυμαίνεται από 50 έως 99 EUR. Η βραχυπρόθεσμη φοιτητική βίζα Σένγκεν είναι δωρεάν.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Εάν είστε υπήκοος της ΕΕ ή υπήκοος του ΕΟΧ, της Ελβετίας, της Νορβηγίας, της Ισλανδίας ή του Λιχτενστάιν, δεν χρειάζεστε γαλλική φοιτητική βίζα.

Εάν είστε υπήκοος από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, θα χρειαστεί να αποκτήσετε φοιτητική βίζα για τη Γαλλία. Πρέπει να έχετε εξασφαλίσει μια θέση σε μαθήματα σε γαλλικό εκπαιδευτικό ίδρυμα πριν υποβάλετε αίτηση για βίζα.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Γαλλική πρεσβεία / προξενείο

Ορισμένες χώρες απαιτούν να εγγραφείτε πρώτα στο CampusFrance, τη γαλλική εθνική υπηρεσία για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τους διεθνείς φοιτητές, προκειμένου να υποβάλετε αίτηση για εισαγωγή και να λάβετε φοιτητική βίζα μέσω της διαδικασίας CEF. Διαφορετικά, θα πρέπει να λάβετε τη βίζα σας στη γαλλική πρεσβεία/προξενείο στη χώρα σας.

Δικτυακός τόπος:https://france-visas.gouv.fr/

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Για να υποβάλετε αίτηση για βίζα, θα χρειαστείτε τα εξής:

 1. Μια επίσημη επιστολή αποδοχής σε ένα διαπιστευμένο πρόγραμμα σε γαλλικό ίδρυμα. Αυτό θα πρέπει να είναι σε επίσημα επικεφαλίδα χαρτί, που να αναφέρει τα πλήρη στοιχεία σας, τα στοιχεία του γαλλικού ιδρύματος και να προσδιορίζει τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης του ακαδημαϊκού προγράμματος.
 2. Απόδειξη ότι έχετε επαρκή κεφάλαια (επί του παρόντος 615 ευρώ το μήνα), για παράδειγμα, τραπεζικό αντίγραφο, επιστολή εγγυητή ή ειδοποίηση επιχορήγησης ή χρηματοδότησης από επίσημη πηγή.
 3. Απόδειξη εισιτηρίου επιστροφής στο σπίτι. Συχνά αυτό έχει τη μορφή του πραγματικού εισιτηρίου ή της κράτησης που δείχνει την ημερομηνία αναχώρησης, αλλά μπορεί να είναι μια χειρόγραφη δήλωση πρόθεσης, συμπεριλαμβανομένων των προβλεπόμενων ημερομηνιών αναχώρησης.
 4. Απόδειξη ιατρικής ασφάλισης (ελάχιστη κάλυψη 30.000 ευρώ).
 5. Απόδειξη διαμονής. Μπορεί να εμφανιστεί με τη μορφή επιβεβαίωσης φοιτητικής στέγης ή πιστοποιητικού διατροφής και διαμονής ή «attestation d'accueil» (εάν μένετε με φίλους ή συγγενείς).
 6. Αποδεικτικό επάρκειας στα γαλλικά, εάν σπουδάζετε μάθημα γαλλικής γλώσσας.

Υπάρχει χρέωση για την αίτηση Visa και πρέπει επίσης να έχετε διαβατήριο που να ισχύει για περίοδο τριών μηνών μετά την ημερομηνία λήξης του αιτούντος. Πρέπει να συμπληρώσετε μια αίτηση που υπογράφετε και να υποβάλετε τρεις φωτογραφίες μαζί με την αίτηση.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Μπορεί να χρειαστούν έως και δύο μήνες για να εγκριθεί μια αίτηση Visa, επομένως θα πρέπει να υποβάλετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες το συντομότερο δυνατό προτού σκοπεύετε να φύγετε. Η φοιτητική βίζα σύντομης διαμονής «Σένγκεν» διαρκεί 90 ημέρες, μια προσωρινή βίζα μακράς διαμονής για τρεις έως έξι μήνες και μια βίζα μακράς διαμονής για τη διάρκεια του μαθήματός σας: τρία χρόνια για πτυχιούχους, δύο χρόνια για μεταπτυχιακό, και τέσσερα χρόνια για Ph.D.

Χρόνος επεξεργασίας

2 Months

Ευκαιρίες εργασίας

Ως διεθνής φοιτητής με βίζα σπουδών στη Γαλλία, μπορείτε να εργαστείτε έως και 964 ώρες σε ένα μόνο έτος (περίπου το 60 τοις εκατό της πλήρους απασχόλησης για ένα έτος) – ενώ είστε στο μάθημα και εφόσον έχετε έγκυρη άδεια παραμονής.

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Όταν συμπληρώνετε την αίτησή σας για Visa Γαλλίας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την αίτηση στο σύνολό της. Δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα κενό καθώς αυτό μπορεί να καθυστερήσει πολύ τη διαδικασία αίτησης. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα έγγραφα που χρειάζονται και να τα υποβάλετε μαζί με την αίτηση.