Keystone logo
Δανία

Μελέτη Νόμος σε Δανία 2024

Μελέτη σε Δανία

Στα νότια της Νορβηγίας και της Σουηδίας νοτιοδυτικά βρίσκεται το Βασίλειο της Δανίας, ένα κυρίαρχο κράτος που περιλαμβάνει επίσης τις αυτόνομες χώρες της Γροιλανδίας και των Νήσων Φερόε στο βασίλειό του. Πάνω από πέντε εκατομμύρια άνθρωποι ζουν στη Δανία, μια σοσιαλιστική δημοκρατική χώρα σταθερά κατατάσσεται ως ένα από τα πιο ανεπτυγμένες και πιο ευτυχισμένες χώρες στον κόσμο, κυρίως λόγω της υψηλής κατά κεφαλήν μέσο εισόδημα, την ισότητα των εισοδημάτων του και τους παράγοντες της κοινωνικής κινητικότητας. Είναι ιδρυτικό μέλος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, του ΝΑΤΟ, του ΟΟΣΑ και του Συμβουλίου των Βορείων Χωρών, η Δανία έχει ένα μοναδικό παρελθόν πλούσιο σε ιστορία των Βίκινγκ, μεσαιωνική αψιμαχίες με τις γειτονικές χώρες και τη λήψη της ουδέτερη στάση κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Χρήσιμες Γεγονότα σχετικά Δανία • Δανικά είναι η γλώσσα ομιλείται και κατά κύριο λόγο στη Δανία • Η δανική κορώνες (DKK) είναι το νόμισμα που χρησιμοποιείται, με ένα Krone ισούται με 100 Ore • Σχεδόν το 90 τοις εκατό των Δανών πρακτική η προτεσταντική θρησκεία • Η Δανία είναι μια πολύ πράσινη χώρα.Η αιολική ενέργεια αποτελεί το 30 τοις εκατό της συνολικής ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιείται από τους κατοίκους της • Η Κοπεγχάγη είναι η πρωτεύουσα της Δανίας και το σπίτι στην κυβέρνηση της χώρας, όπου ο μονάρχης και ο πρωθυπουργός συχνά συγκαλέσει σε ένα βασιλικό κάστρο του 17ου αιώνα κατασκευάστηκε από τον Christian IV δικαστικό σύστημα της Δανίας νομοθετική και εκτελεστική αρχή παραμένει ξεχωριστή από δικαστική αρχή. Δεν υπάρχει κανείς ενοποιημένο δικαστικό σύστημα στη Δανία. Αντ 'αυτού, τις Νήσους Φερόε, η Δανία και η Γροιλανδία έχουν τα δικά τους δικαστικά συστήματα. Ωστόσο, οι υψηλές δικαστήριο αποφάσεις που λαμβάνονται από τους δικαστές που ζουν στις Νήσους Φερόε ή της Γροιλανδίας μπορεί να ασκηθεί έφεση στη δανική ανώτατα δικαστήρια. Η υψηλότερη ποινικές και αστικές δικαστήριο είναι το Ανώτατο Δικαστήριο της Δανίας, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση της δικαιοσύνης σε όλη του Βασιλείου της Δανίας. Το Σύνταγμα της Δανίας είναι το θεμέλιο όλων των δικαστικών διαδικασιών και νομοθετήματα που εφαρμόζονται από μοναρχία Δανία 's.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  599
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  67
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  33
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  68

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  12
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  16
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  7

Σχετικά με Δανία

Πτυχία Νόμος Προσφέρονται από τη Δανία Δανία προσφέρει Bachelor of Laws, Master of Laws (LL.M) και τα νομικά πτυχία Ph.D. Ο βαθμός LL.M είναι διεθνώς αναγνωρισμένο ως ένα μεταπτυχιακό λαμβάνοντας περίπου ένα χρόνο για να ολοκληρωθεί. Οι περισσότεροι φοιτητές της Νομικής συνεχίσουν να επιδιώκουν ένα πτυχίο LL.M μετά την ολοκλήρωση πτυχίο πρόγραμμα 's να αποκτήσουν εμπειρία με εξειδικευμένους τομείς του δικαίου, όπως αστικές, ποινικές ή δικαστική. Επιπλέον, οι περισσότερες επιχειρήσεις της δανικής νομοθεσίας (καθώς και δικηγορικά γραφεία σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση) προτιμούν τους δικηγόρους τους να κατέχουν πτυχίο LL.M δεδομένου ότι αυτός ο βαθμός δείχνει ο μαθητής έχει προχωρήσει νομική κατάρτιση και έχει τα προσόντα για το χειρισμό υποθέσεων σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον. Κερδίζουν ένα Πτυχίο Νομικής στη Δανία Η Δανία έχει δύο πανεπιστήμια που προσφέρουν βαθμούς νόμου: το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης (Τμήμα Νομικής) και Aahus Πανεπιστήμιο (Νομική Σχολή). Το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης είναι η μεγαλύτερη νομική σχολή στη Δανία και τη Σκανδιναβία και έχει 4000 φοιτητές είναι εγγεγραμμένοι σε κάθε δεδομένη στιγμή.Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να κερδίσετε μία από τις τέσσερις βαθμούς στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης: μια LL.B, ένα LL.M, ένα διδακτορικό ή μεταπτυχιακό στην επίλυση των συγκρούσεων και διαμεσολάβησης. Πανεπιστήμιο Aahus, στην πόλη της Aahus, Δανία, προσφέρει επίσης προγράμματα δίκαιο Bachelor, Master και Ph.D, αλλά δεν περιλαμβάνει ένα Master Επίλυσης Συγκρούσεων και διαμεσολάβηση στο πρόγραμμα σπουδών του. Θερινά μαθήματα είναι επίσης διαθέσιμα στο Πανεπιστήμιο Aahus. Δίδακτρα και το μήκος του Νόμου Σπουδών στη Δανία Συνήθως, οι φοιτητές της Νομικής ολοκληρώσουν 's βαθμούς σε τρία με τέσσερα χρόνια και ο Δάσκαλος ' τους Bachelor s βαθμούς μέσα σε ένα χρόνο. Ph.D. μοίρες μπορεί να διαρκέσει έως και τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί, ανάλογα με τον τομέα στον οποίο ο μαθητής επιθυμεί να ειδικευτούν. Του ΕΟΧ και της ΕΕ οι μαθητές δεν έχουν να πληρώσουν τα δίδακτρα, ενώ εγγραφεί σε ένα πρόγραμμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Δανία. ΗΠΑ και μη πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να καταβάλλουν ετήσια δίδακτρα κυμαίνονται από 6.000 έως 15.000 ευρώ ($ 8000 έως $ 20,000 δολάρια).Ευκαιρίες για Δικηγόροι στη Δανία, με χιλιάδες δικηγορικά γραφεία που λειτουργούν στην Δανία και σταθερά ποσοστά ανεργίας κάτω από το σήμα πέντε τοις εκατό, εύρεση εργασίας στη Δανία δεν είναι δύσκολο. Ωστόσο, οι δικηγόροι που ειδικεύονται στο διεθνές δίκαιο εμπειρία υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας στην απόκτηση θέσεις πιο γρήγορα από ό, τι οι δικηγόροι με LLM βαθμούς.

Απαιτήσεις βίζας

ST1 - άδεια παραμονής και εργασίας για φοιτητές ανταλλαγής από χώρες εκτός ΕΕ/ΕΟΧ/Σκανδιναβικές χώρες.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Άδεια διαμονής και εργασίας (ST1)

Τιμή και νόμισμα

EUR 310

Τα τέλη αίτησης βίζας εξαρτώνται από τη χώρα προέλευσής σας και μπορεί να είναι περίπου 310 EUR. Τα τέλη ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Εάν σκοπεύετε να σπουδάσετε στη Δανία για περισσότερους από τρεις μήνες, θα χρειαστείτε είτε πιστοποιητικό εγγραφής είτε άδεια διαμονής:

 1. Οι πολίτες της ΕΕ/ΕΟΧ θα χρειαστούν πιστοποιητικό εγγραφής και οι Ελβετοί θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για κάρτα διαμονής.
 2. Οι πολίτες εκτός ΕΕ/ΕΟΧ θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για άδεια διαμονής στη Δανία πριν φτάσουν στη Δανία.

Πρέπει να γίνετε δεκτοί σε ένα πρόγραμμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Δανία, το οποίο είναι εγκεκριμένο από κρατική αρχή ή προσφέρεται από δημόσιο διαπιστευμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Δανική διπλωματική αποστολή

Θα χρειαστεί να υποβάλετε αυτοπροσώπως την αίτησή σας ST1 στην πλησιέστερη διπλωματική αποστολή της Δανίας. Ο λόγος που πρέπει να εμφανιστείτε αυτοπροσώπως είναι για να καταγράψετε τα βιομετρικά σας χαρακτηριστικά (ψηφιακή εικόνα προσώπου και δακτυλικά αποτυπώματα). Τα βιομετρικά σας χαρακτηριστικά αποτελούν προϋπόθεση για την άδεια παραμονής. Πιθανότατα θα χρειαστεί να κλείσετε ένα ραντεβού.

Δικτυακός τόπος:

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Συνήθως πρέπει να παρέχετε τα ακόλουθα όταν κάνετε αίτηση για φοιτητική βίζα στη Δανία:

 • Επιστολή αποδοχής από το πανεπιστήμιό σας.
 • Υπογεγραμμένο και συμπληρωμένο έντυπο αίτησης·
 • Απόδειξη γλωσσομάθειας (συνήθως αγγλικά).
 • Έγκυρο διαβατήριο ή άλλη μορφή ταξιδιωτικού εγγράφου·
 • Μια φωτογραφία διαβατηρίου.
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση;
 • Απόδειξη πληρωμής τέλους θεώρησης·
 • Απόδειξη ελάχιστων κεφαλαίων (περίπου 1000 EUR/μήνα).
 • Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών σας.
 • Απόδειξη σχετικά με τις ρυθμίσεις διαμονής κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε την αίτηση για την άδεια παραμονής σας στη Δανία είναι τρεις μήνες πριν από την ημερομηνία άφιξής σας. Χρειάζονται, κατά μέσο όρο, περίπου 60 ημέρες για να διεκπεραιωθεί η αίτηση και η διάρκεια της άδειας φοιτητικής διαμονής σας εξαρτάται από το αν πρόκειται να ολοκληρώσετε ένα ολόκληρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή μόνο μέρος ενός προγράμματος ως φιλοξενούμενος φοιτητής. Εάν πρόκειται να είναι ένα ολόκληρο πρόγραμμα, τότε θα σας χορηγηθεί άδεια παραμονής για τη διάρκεια αυτού του προγράμματος. Ωστόσο, εάν έχετε εγγραφεί μόνο για να παρακολουθήσετε ένα μέρος ενός προγράμματος, η άδεια διαμονής θα χορηγηθεί για δύο χρόνια το πολύ.

Χρόνος επεξεργασίας

60 Days

Ευκαιρίες εργασίας

 • Οι πολίτες της Σκανδιναβίας, της ΕΕ/ΕΟΧ ή της Ελβετίας μπορούν να εργαστούν στη Δανία χωρίς περιορισμό στον αριθμό των ωρών.
 • Οι φοιτητές που δεν είναι μέλη της ΕΕ/ΕΟΧ και οι μη σκανδιναβικές χώρες επιτρέπεται να εργάζονται στη Δανία 20 ώρες την εβδομάδα από τον Σεπτέμβριο έως τον Μάιο και 37 ώρες την εβδομάδα από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο.

Ωρες την εβδομάδα

20

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Η αίτησή σας για βίζα μπορεί να απορριφθεί εάν δεν μπορείτε να αποδείξετε τα απαιτούμενα χρήματα ή εάν προσκομίσετε λανθασμένα ή ελλιπή έγγραφα.