Keystone logo
Ελληνική Δημοκρατία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Νόμος Προγράμματα σε Ελληνική Δημοκρατία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 41
  • Thessaloniki, Ελληνική Δημοκρατία

  Το DEI College είναι η Associate Campus του University of Sunderland, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα και ένας από τους κορυφαίας ποιότητας εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα. Το Πανεπιστήμιο του Σάντερλαντ είναι ένα εθνικό πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου με μεγάλη εκτίμηση, κατατάσσεται ως το κορυφαίο πανεπιστήμιο των 50 στον Οδηγό του Πανεπιστημίου Guardian 2023 και κατατάσσεται στο Νο1 για την Ένταξη στον ίδιο οδηγό.

  • La Rochelle, Γαλλία
  • Athens, Ελληνική Δημοκρατία
  • + 4 περισσότερο

  EU-CONEXUS - Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για την Έξυπνη Αστική Παράκτια Αειφορία είναι μια ισχυρή συνεργασία μεταξύ εννέα πανεπιστημίων που αναπτύσσουν την επιστήμη και την καινοτομία σε έναν κόμβο αριστείας για την Έξυπνη Αστική Παράκτια Αειφορία (SmUCS). EU-CONEXUS - Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για την Έξυπνη Αστική Παράκτια Αειφορία προωθεί κοινές ευρωπαϊκές αξίες και μια ενισχυμένη ευρωπαϊκή ταυτότητα φέρνοντας κοντά μια νέα γενιά Ευρωπαίων, που μπορούν να συνεργαστούν και να εργαστούν σε διαφορετικούς ευρωπαϊκούς πολιτισμούς, σε διαφορετικές γλώσσες και διασυνοριακά.

  • Athens, Ελληνική Δημοκρατία

  Η 147χρονη κληρονομιά ακαδημαϊκής αριστείας του Κολλεγίου και η τοποθεσία του στην Αθήνα προσφέρουν στους φοιτητές το εντυπωσιακό και μοναδικό όφελος της φοίτησης σε ένα ζωντανό εργαστήριο που γεφυρώνει την αρχαία και σύγχρονη πραγματικότητα της Ελλάδας με τη διαπίστευση NECHE. Χορηγεί πτυχία σε πτυχιούχους πτυχίου με τα διαπιστευτήρια άλλων ιδρυμάτων NECHE, συμπεριλαμβανομένων των Amherst, Brown, Boston College, MIT & Harvard. The American College of Greece είναι επίσης εγκεκριμένο από το The Open University (OU) ως κατάλληλος οργανισμός για την προσφορά προγραμμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που οδηγούν σε επικυρωμένα βραβεία από το Open University, παρέχοντας στους πτυχιούχους την καλύτερη μαθησιακή εμπειρία ενώ χορηγούν στους αποφοίτους τα ισχυρότερα διαπιστευτήρια αποφοίτησης.

  • London, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Helsinki, Φινλανδία
  • + 5 περισσότερο

  Τα προγράμματα Ψηφιακών Θερινών Σχολείων του EIT είναι ανοιχτά για φοιτητές Bachelor και Master, νέους επαγγελματίες και άλλους που θέλουν να εμβαθύνουν στις αναδυόμενες ψηφιακές τεχνολογίες, να μάθουν πώς να μετατρέπουν την τεχνολογία σε επιχείρηση και τελικά να ξεκινήσουν startups βαθιάς τεχνολογίας. Μάθετε από το διδακτικό προσωπικό και το προσωπικό των κορυφαίων τεχνολογικών πανεπιστημίων συνεργατών μας στην ΕΕ. Αποκτήστε πρακτική εμπειρία μέσω εταιρικών υποθέσεων, εργασίας και συνεργασίας. Δίδακτρα σε ανταγωνιστικές τιμές. Διασκεδάστε συναντώντας και δικτυωθείτε με ομοϊδεάτες μαθητές από όλο τον κόσμο!

  • Evora, Πορτογαλία
  • Rome, Ιταλία
  • + 1 περισσότερο

  Στόχος αυτού του προγράμματος είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένες δεξιότητες στην αρχαιολογία και στον αναλυτικό χαρακτηρισμό υλικών από την προϊστορία (Μεγαλιθική) έως την κλασική εποχή (ελληνική και ρωμαϊκή). Η μελέτη και η διατήρηση των υλικών της Πολιτιστικής Κληρονομιάς είναι ένας ερευνητικός τομέας με ισχυρή πολυεπιστημονική χροιά και απαιτεί δεξιότητες που καλύπτουν τα πεδία έρευνας των Ανθρωπιστικών και Επιστημών. Το ARCHMAT παρέχει μια κοινή, ολοκληρωμένη πλατφόρμα για αριστούχους σπουδαστές που προέρχονται είτε από επιστημονικό ή ανθρωπιστικό υπόβαθρο, ώστε να κατανοήσουν τις προηγμένες επιστημονικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται για τη διερεύνηση αρχαιολογικών υλικών και στοχεύει να σχηματίσει εξειδικευμένους επαγγελματίες εμπειρογνώμονες στον αναδυόμενο τομέα της Αρχαιομετρίας, π.χ. Εφαρμοσμένες Φυσικοχημικές Επιστήμες στη μελέτη υλικών Αρχαιολογικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

  • Athens, Ελληνική Δημοκρατία

  Το Webster Athens φέρνει την καλύτερη αμερικανική εκπαίδευση στην Ελλάδα. Είμαστε η μόνη πλήρως ιδιοκτησιακή και ελεγχόμενη (ακαδημαϊκή και οικονομική) αναγνωρισμένη πανεπιστημιούπολη ενός πανεπιστημίου των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Πάρτε την εκπαίδευσή σας στο εξωτερικό και συμμετάσχετε στα προκλητικά και απαιτητικά προγράμματα που δημιουργήθηκαν για να παρέχουν την ευελιξία και την ευκολία που απαιτούνται για την επιτυχία στο σημερινό κόσμο.

  • Berlin, Γερμανία
  • Hamburg, Γερμανία
  • + 2 περισσότερο

  Το BSBI είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση των φοιτητών ώστε να διαμορφώνουν αποτελεσματικά το μέλλον και να γίνουν οι ηγέτες του αύριο σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό κόσμο. Με την επιχείρηση και την επιτυχία στον πυρήνα της, η BSBI προσφέρει προγράμματα σχετικά με τον κλάδο, τα οποία επικεντρώνονται στην ανάπτυξη των πρακτικών επιχειρηματικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για να διασφαλιστεί η επαγγελματική σας επιτυχία. Μια διεθνής σχολή επιχειρήσεων που παρέχει ακαδημαϊκή αριστεία που βρίσκεται στην καρδιά του Βερολίνου, Γερμανία.

  • Thessaloniki, Ελληνική Δημοκρατία

  Η Σχολή Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας έχει επανειλημμένα εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις 50 κορυφαίες Σχολές Μέσων/Επικοινωνιών της Ευρώπης και είναι μέλος του European Journalism Teaching Association (EJTA). Βρίσκεται στην Εγνατία 46, έξω από την Πανεπιστημιούπολη, η Σχολή στεγάζεται σε ένα εξαώροφο νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της πόλης. Ο σημερινός μαθητικός πληθυσμός του σχολείου περιλαμβάνει σχεδόν 700 προπτυχιακούς, 64 μεταπτυχιακούς και 57 υποψήφιους διδάκτορες. Επιπλέον, κάθε χρόνο η Σχολή δέχεται κατά μέσο όρο 15 φοιτητές Erasmus ενώ, ταυτόχρονα, εκπαιδεύει δεκάδες επαγγελματίες μέσης σταδιοδρομίας μέσα από ένα ευρύ φάσμα ειδικά σχεδιασμένων Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης.

  • New York, Ηνωμένες Πολιτείες
  • Athens, Ελληνική Δημοκρατία
  • + 11 περισσότερο

  Η Unicaf είναι ένας παγκόσμιος εκπαιδευτικός οργανισμός που εδρεύει στην Ευρώπη, προσφέροντας υποτροφίες σε επιλέξιμους υποψήφιους για την πραγματοποίηση ακαδημαϊκών σπουδών με τα πανεπιστήμια-εταίρους της, επί του παρόντος το Πανεπιστήμιο του Suffolk (UK), το Πανεπιστήμιο John Moores του Λίβερπουλ (Ηνωμένο Βασίλειο), το Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας , το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, η επέκταση του Riverside (ΗΠΑ) και το Πανεπιστήμιο Unicaf (Αφρική) πολλαπλών πανεπιστημιουπόλεων.

  • Athens, Ελληνική Δημοκρατία

  Το New York College είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος πολυεθνικός εκπαιδευτικός οργανισμός στην Ευρώπη με 32 χρόνια ακαδημαϊκής παρουσίας. Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1989 σε συνεργασία με το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ σήμερα έχει δυναμική παρουσία σε 2 χώρες με 3 πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πράγα.

  • Tripoli, Ελληνική Δημοκρατία

  Το University of Peloponnese είναι ένα σύγχρονο, διεπιστημονικό, περιφερειακό και πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο, που ιδρύθηκε το 2000, δέχτηκε τους πρώτους φοιτητές του το 2002. Αναπτύχθηκε στις πέντε πρωτεύουσες των Νομών Πελοποννήσου (Τρίπολη, Κόρινθος, Ναύπλιο, Σπάρτη, Καλαμάτα) και Πάτρα, αποτελείται από 9 σχολεία και 22 τμήματα. Προσφέρει σπουδές σε όλους τους κύκλους μάθησης: προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό καθώς και διά βίου μάθηση, με περισσότερους από 20.000 φοιτητές (1ος, 2ος και 3ος κύκλος σπουδών).

  • Thessaloniki, Ελληνική Δημοκρατία

  Ως ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το Perrotis College παρέχει προγράμματα σπουδών που βασίζονται στην έρευνα και πρακτικά προσανατολισμένα, και τα οποία ανταποκρίνονται στις κοινωνικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές ανησυχίες του κοινού. Perrotis College , ως τμήμα του American Farm School, προωθεί την ισότητα ευκαιριών για όλους τους μαθητές και τους υπαλλήλους, καθώς και για όλους τους αιτούντες εισδοχές ή θέσεις υπαλλήλων, ανεξάρτητα από τη φυλή, τη θρησκεία, το φύλο ή την εθνικότητα.

  • Athens, Ελληνική Δημοκρατία

  Η αποστολή της ATINER είναι να ενεργήσει ως ένα φόρουμ όπου ακαδημαϊκοί και ερευνητές από όλο τον κόσμο μπορούν να συναντηθούν για να ανταλλάξουν ιδέες για την έρευνά τους και να συζητήσουν τις μελλοντικές εξελίξεις στους κλάδους τους. Ο Όμηρος (πριν από 3000 χρόνια) ήταν ο πρώτος που κάλεσε συμπόσια τέτοιων συναντήσεων, μια λέξη που σήμερα χρησιμοποιείται από πολλές γλώσσες για να περιγράψει ακαδημαϊκές συναντήσεις. Στην κλασική Αθήνα του 5ου αιώνα π.Χ., τέτοιες ακαδημαϊκές συναντήσεις έφτασαν στο κολοφόν της δόξας τους, ειδικά εκείνες με τη συμμετοχή του Σωκράτη. Το επικό εργοστάσιο του Συμποσίου του Πλάτωνα μπορεί να θεωρηθεί ως το αρχείο (πρακτικές βιβλίων) μόνο μιας από πολλές από αυτές τις ακαδημαϊκές συναντήσεις.

  • Athens, Ελληνική Δημοκρατία

  Το ιδιωτικό κολλέγιο Institution d'Etudes Francophones (IdEF) άρχισε τη λειτουργία του το 1995 συμπράττοντας με το Δημόσιο Γαλλικό Πανεπιστήμιο Sorbonne Paris Nord, με σκοπό την παροχή των ακαδημαϊκών προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Paris 13 στην Ελλάδα. Οι φοιτητές του IdEF είναι κανονικά εγγεγραμμένοι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Sorbonne Paris Nord, έχουν την ίδια φοιτητική ιδιότητα και λαμβάνουν την ίδια εκπαίδευση με τους φοιτητές που σπουδάζουν στο Παρίσι.

  • Athens, Ελληνική Δημοκρατία

  Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους μαθητές μας τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και μαθησιακή εμπειρία που θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν τις μεγαλύτερες δυνατότητές τους προκειμένου να προσαρμοστούν και να προσαρμοστούν σε μια διαφορετική και συνεχώς μεταβαλλόμενη κοινωνία και αγορά εργασίας. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός προκλητικού μαθησιακού περιβάλλοντος που ενθαρρύνει την καλλιέργεια μιας επιχειρηματικής νοοτροπίας μεταξύ των μαθητών μας, διευρύνοντας έτσι τους ορίζοντές τους και ενισχύοντας τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους. Στο IST, η εστίαση εστιάζεται στους μαθητές!