Keystone logo
Εσθονία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Νόμος Προγράμματα σε Εσθονία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 14
  • Tallinn, Εσθονία
  • Helsinki, Φινλανδία

  Το Πανεπιστήμιο του Ταλίν είναι ένα σύγχρονο και δυναμικό ερευνητικό πανεπιστήμιο στην Εσθονία με ηγετικό ρόλο στην προώθηση ενός ευφυούς τρόπου ζωής μέσω της εκπαίδευσης, της έρευνας και μιας μοναδικής συνεργασίας μεταξύ των επιστημών. Θεωρούμε έναν ευφυή τρόπο ζωής ως τη λήψη αποφάσεων που βασίζονται στην έρευνα προκειμένου να βελτιώσουμε την κοινωνία γενικά και την ευημερία των πολιτών της.

  • Tartu, Εσθονία

  Το Εσθονικό Πανεπιστήμιο Επιστημών της Ζωής είναι το μόνο πανεπιστήμιο στην Εσθονία του οποίου οι προτεραιότητες σε ακαδημαϊκές και ερευνητικές δραστηριότητες παρέχουν τη βιώσιμη ανάπτυξη των φυσικών πόρων που είναι απαραίτητοι για την ύπαρξη του Ανθρώπου καθώς και τη διατήρηση της κληρονομιάς και του οικοτόπου. Σύμφωνα με την QS World University Rankings by Subject (2019), το εσθονικό University of Life Sciences είναι ένα από τα κορυφαία 50 πανεπιστήμια στον κόσμο στον τομέα της γεωργίας και της δασοκομίας, με την κατάταξη 48. Το πανεπιστήμιο ανήκει επίσης στο κορυφαίο 1% των πιο δημοφιλών ερευνητικών εγκαταστάσεων στον κόσμο, με τον καθηγητή φυτικής φυσιολογίας Ülo Niinemets να είναι ο Εσθονός ερευνητής με τις περισσότερες αναφορές συνολικά.

  • Reola, Εσθονία

  Η Estonian Aviation Academy (EAVA), που ιδρύθηκε το 1993, είναι ένα κορυφαίο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή της Βαλτικής, το οποίο εκπαιδεύει και εκπαιδεύει ειδικούς για αεροπορικές επιχειρήσεις και οργανισμούς.

  • Stockholm, Σουηδία
  • Helsinki, Φινλανδία
  • + 4 περισσότερο

  Τα διπλά προγράμματα σπουδών μας συνδυάζουν άριστη τεχνική εκπαίδευση με κατάρτιση στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, καθώς και πρακτική άσκηση σε εταιρείες, συνεργάτες του κλάδου και πόλεις σε όλη την Ευρώπη.

  • Tartu, Εσθονία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tallinn, Εσθονία

  Το Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) είναι ένα ιδιαίτερα αναγνωρισμένο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Εσθονία, που βρίσκεται στο πολυβραβευμένο Smart City που ονομάζεται Ülemiste City. Τα βασικά θέματα που συνδέουν τα προγράμματα σπουδών μας είναι η επιχειρηματικότητα και η δημιουργικότητα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους μαθητές μας δεξιότητες, δίκτυα και νοοτροπίες για να αλλάξουν τη ζωή τους και να επηρεάσουν τον κόσμο! Καλωσορίζουμε μαθητές από όλο τον κόσμο να σπουδάσουν προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που μπορούν να ληφθούν στα αγγλικά, ρωσικά και εσθονικά. Τα προγράμματα σπουδών μας υποστηρίζονται από υποδομή πληροφορικής προσαρμοσμένη στις ανάγκες της πλήρους απασχόλησης, της μερικής απασχόλησης καθώς και της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

  • Tallinn, Εσθονία

  TTK University of Applied Sciences (TTK UAS) είναι ένα κρατικό επαγγελματικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προσφέρει ανταγωνιστική επαγγελματική τριτοβάθμια εκπαίδευση και εφαρμοσμένη έρευνα στην τεχνολογία, την παραγωγή, την πολιτική μηχανική, την εφοδιαστική, τα οικονομικά και την ευημερία. Το TTK UAS είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών στην Εσθονία, επί του παρόντος εκπαιδεύει περισσότερους από 3000 φοιτητές, καθιστώντας το TTK UAS το τέταρτο μεγαλύτερο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Εσθονία.

  • Tartu, Εσθονία

  Kaitseväe Akadeemia (εφεξής η Ακαδημία) είναι ένα εθνικό εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά την έννοια του νόμου περί ιδρυμάτων επαγγελματικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η εσθονική συντομογραφία της Ακαδημίας είναι "KVA". Η Ακαδημία είναι μια δομική μονάδα των Αμυντικών Δυνάμεων υπό την άμεση εποπτεία του Διοικητή των Αμυντικών Δυνάμεων. Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων της, η Ακαδημία εκπροσωπεί το κράτος και τις αμυντικές δυνάμεις.

  • Budapest, Ουγγαρία
  • Espoo, Φινλανδία
  • + 13 περισσότερο

  Το EIT Digital Master School είναι μια αποκλειστική κοινή πρωτοβουλία των κορυφαίων τεχνικών πανεπιστημίων και σχολών επιχειρήσεων στην Ευρώπη με πρόσθετη καθοδήγηση και συνεργασία από εξαιρετικούς ευρωπαϊκούς ερευνητικούς οργανισμούς και κορυφαίους επιχειρηματικούς εταίρους. Το EIT Digital προσφέρει διετές προγράμματα που σας επιτρέπουν να σπουδάζετε σε δύο πανεπιστήμια παγκόσμιας κλάσης που βρίσκονται σε δύο διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών με βάση τις μοναδικές δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά σας. Προσφέρουμε διπλά πτυχία, καθένα από τα οποία συνδυάζει τεχνικές ικανότητες με πρακτικές δεξιότητες στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

  • Tallinn, Εσθονία

  Η Εσθονική Ακαδημία Τεχνών, που ιδρύθηκε το 1914, είναι το μόνο δημόσιο πανεπιστήμιο στην Εσθονία που προσφέρει τριτοβάθμια εκπαίδευση στις καλές τέχνες, το σχέδιο, την αρχιτεκτονική, τα μέσα ενημέρωσης, τις εικαστικές σπουδές, τον πολιτισμό της τέχνης, την πολιτιστική κληρονομιά και τη διατήρηση. Βρίσκεται στην πρωτεύουσα, το Ταλίν, είναι ένα ενεργό ίδρυμα μελέτης και έρευνας και το κορυφαίο εθνικό κέντρο καινοτομίας στον οπτικό πολιτισμό. Οι μελέτες πραγματοποιούνται στο νέο μας κτίριο με ένα καινοτόμο και εμπνευσμένο περιβάλλον. Το 2022, το ΕΚΑ συμπεριλήφθηκε μεταξύ των 200 κορυφαίων Πανεπιστημίων Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού στον κόσμο από την QS World University Rankings.

  • Tallinn, Εσθονία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tallinn, Εσθονία

  Ένα όραμα της σημερινής κοινωνίας είναι καινοτόμο, επιχειρηματικό, τεχνολογικά προηγμένο και ανοιχτό στον κόσμο, και αυτό είναι που ζητά το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Ταλίν (TalTech) μέσω διεθνών σπουδών και ερευνών υψηλού επιπέδου.

  • Tartu, Εσθονία
  • Tallinn, Εσθονία
  • + 3 περισσότερο

  Το University of Tartu ( UT ) είναι το κορυφαίο κέντρο έρευνας και κατάρτισης της Εσθονίας. Είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο της Βαλτικής που κατατάσσεται στο κορυφαίο 1,2% των καλύτερων πανεπιστημίων στον κόσμο (QS World University Rankings 2021). Ιδρύθηκε το 1632, το UT είναι το μοναδικό κλασικό πανεπιστήμιο στην Εσθονία. Υπάρχουν περισσότεροι από 13.000 φοιτητές που σπουδάζουν στο UT (συμπεριλαμβανομένων 1800 διεθνών φοιτητών) και το UT απασχολεί 3800 υπαλλήλους (συμπεριλαμβανομένων 1800 ακαδημαϊκών υπαλλήλων (190 καθηγητές)). Για να υποστηρίξει και να αναπτύξει την επαγγελματική ικανότητα των φοιτητών και του ακαδημαϊκού προσωπικού του, το πανεπιστήμιο διαθέτει 71 πανεπιστήμια εταίρους σε 27 χώρες.

  • Tallinn, Εσθονία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...