Keystone logo
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Μελέτη Νόμος σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 2024

Μελέτη σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Τι είναι το Πτυχίο Νομικής Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα; Τα άτομα που επιθυμούν να εργαστούν σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση για να το πράξουν. Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το αρχικό πτυχίο είναι ένα Bachelor Degree 's. Υπάρχουν πολλά προγράμματα 's κύρια διαθέσιμα, καθώς και διδακτορικά προγράμματα. Η περιοχή βαθμούς 's νόμος είναι αρκετά υψηλό σε ποιότητα και μοιάζει πολύ με εκείνα που βρίσκονται στις δυτικές περιοχές, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά. Εκτεταμένες επιλογές σπουδών είναι διαθέσιμες για τα άτομα που επιθυμούν να ασκήσουν αυτό το επίπεδο της εκπαίδευσης. Νόμος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Η επιλογή του κάθε σχολείου απαιτεί την εξέταση των ευκαιριών που εμφανίζονται. Η χώρα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των νομικών σχολών. Μερικά από αυτά προσφέρουν πολύ εξειδικευμένους τομείς της μελέτης. Άλλοι είναι λιγότερο σαφείς. Υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός για να πάρει σε καλά σχολεία προσφιλής στον τομέα του δικαίου.Ωστόσο, τείνει να υπάρχει ανοίγματα διατίθεται κάθε χρόνο για εκείνους που είναι καλά προσόντα με υψηλή βαθμολογία από προηγούμενες μελέτες. Αυτό περιλαμβάνει τους ξένους φοιτητές. Οι μαθητές έχουν την τάση να σπουδάσουν σε ένα ή περισσότερα από τα διάφορα τμήματα του νόμου. Αυτό αναλύεται από το πανεπιστήμιο, αλλά τείνει να περιλαμβάνουν ένα τμήμα για το ιδιωτικό δίκαιο, ένα τμήμα για Σαρία και Ισλαμικών Σπουδών, καθώς και ένα τμήμα του ιδιωτικού δικαίου. Οι περισσότεροι μαθητές θα εγγραφούν στην περιοχή που είναι πιο πιθανό να εξασκήσουν σε μόλις φύγει από το σχολείο. Μετά τις σπουδές του για τέσσερα έως έξι έτη, ανάλογα με την περιοχή της εστίασης, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να δώσετε εξετάσεις για τη χορήγηση αδειών από το Δικηγορικό Σύλλογο. Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη δοκιμασία και πολλοί μαθητές δεν περνούν τον αρχικό χρόνο. Οι εξετάσεις είναι μια ανάγκη για τα άτομα να ολοκληρώσουν για να μπορέσουν είσοδό τους στο Δικηγορικό Σύλλογο. Αυτή είναι μια απαίτηση για τα άτομα που επιθυμούν να δικηγορία στην περιοχή.Οι αλλοδαποί φοιτητές συχνά ευπρόσδεκτοι να σπουδάσουν σε πολλά από τα πανεπιστήμια που υπάρχουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ωστόσο, αυτό ξεκινά με μια εφαρμογή με το σχολείο της επιλογής αρχικά. Στη συνέχεια, ο μαθητής είναι σε θέση να αποκτήσει την αναγκαία ταξιδιωτικά έγγραφα. Μετά την αποχώρηση από το σχολείο, πολλοί μαθητές θα περνούν το χρόνο τους που εργάζονται στον τομέα μέσω προγραμμάτων μαθητείας. Αυτό τους παρέχει μια πρακτική γνώση του τομέα και επιτρέπει στο μαθητή να αποκτήσει σημαντική γνώση των διαδικασιών. Τις περισσότερες φορές, υπάρχουν ευκαιρίες για τους μαθητές, συμπεριλαμβανομένων και καλά εκπαιδευμένο και αφοσιωμένο διεθνών φοιτητών, για να βρουν θέσεις στο πλαίσιο των νομικών επιχειρήσεων και μέσω διαφόρων διορισμένο από το δικαστήριο θέσεις. Αν και προκλητική, η διαδικασία για να γίνει ένα δικηγόρο εδώ μπορεί να είναι πολύ ανταμείβοντας.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  673
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  53
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  91
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  68

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  7
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  11
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  9

Σχετικά με Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι μια χώρα που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Αραβικής Χερσονήσου στον Περσικό Κόλπο. Είναι κοντά στη Σαουδική Αραβία, το Ιράν και το Πακιστάν. Η χώρα έχει μια ποικιλόμορφη πολιτιστική μακιγιάζ, συμπεριλαμβανομένου ενός που χωρίζεται από διάφορα εμιράτα, ή ηγεμονίες, τα οποία είναι εντελώς διαφορετικά ηθικά. Γνωστό ως ένα από τα πλουσιότερα μέρη του κόσμου λόγω των αποθεμάτων πετρελαίου βρίσκονται εκεί, η περιοχή αυτή αυξάνεται από την άποψη των νομικών αναγκών. Για όσους επιθυμούν να σπουδάσουν και να μάθουν το νομικό σύστημα εδώ, υπάρχουν συχνά βασικό θέσεις εργασίας διαθέσιμες. Τι είναι ο Νόμος του συστήματος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα; Το νομικό σύστημα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι ένα που βασίζεται στο Σύνταγμα του χώρα. Υπάρχουν συστατικά σε αυτό το Σύνταγμα για τις περισσότερες ανάγκες, συμπεριλαμβανομένης της ελευθερίας της επικοινωνίας, τη θρησκεία, την κίνηση, και γνώμη. Το σύνταγμα έχει γίνει δεκτή από τη χώρα 's Ανώτατο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο. Υπάρχουν ισλαμικά δικαστήρια και τα πολιτικά δικαστήρια είναι παρόντες εδώ.Αυτοί οι νόμοι ρυθμίζουν το γάμο, το διαζύγιο και την επιμέλεια των παιδιών και όλα διαφέρουν από τη μία περιοχή στην άλλη.

Απαιτήσεις βίζας

Οι φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν στα ΗΑΕ πρέπει να υποβάλουν αίτηση για τη Φοιτητική Βίζα των ΗΑΕ. Προσφέρονται φοιτητικές βίζες για προγράμματα πλήρους απασχόλησης. Υπάρχουν βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες βίζες.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητική Βίζα ΗΑΕ

Τιμή και νόμισμα

Το κόστος μιας άδειας διαμονής για φοιτητή εξαρτάται από τον ανάδοχο (γονέα ή πανεπιστήμιο), τη δικαιοδοσία του χορηγού (σε περίπτωση πανεπιστημίου), εάν ο αιτών βρίσκεται εντός ή εκτός των ΗΑΕ και εάν η αίτηση διεκπεραιώνεται κανονικά ή επιταχυνόμενος τρόπος.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Η νομοθεσία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων απαιτεί από όλους τους αλλοδαπούς φοιτητές (εκτός από τους υπηκόους του ΣΣΚ) να αποκτήσουν «Άδεια Εισόδου Φοιτητών», ακολουθούμενη από «Βίζα Φοιτητικής Διαμονής» για τη διάρκεια των σπουδών τους. Τα κράτη μέλη του GCC (Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου) είναι το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, το Ομάν, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

πανεπιστήμια των ΗΑΕ

Η Φοιτητική Βίζα των ΗΑΕ για διεθνείς φοιτητές διευκολύνεται από τα ίδια τα πανεπιστήμια των ΗΑΕ. Οι φοιτητές μπορούν να στείλουν τα έγγραφά τους απευθείας στο πανεπιστήμιο.

Δικτυακός τόπος:

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Μόλις το πανεπιστήμιο σας στείλει την επιστολή προσφοράς για το πρόγραμμα και την αποδεχτείτε, θα ξεκινήσει τη διαδικασία αίτησης για βίζα. Η φοιτητική βίζα των ΗΑΕ δεν απαιτεί από τους ξένους φοιτητές να εμφανιστούν για ξεχωριστή συνέντευξη για βίζα.

Ενώ η διαδικασία τεκμηρίωσης μπορεί να διαφέρει από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο, μερικά από τα συνήθως απαιτούμενα έγγραφα για τη Φοιτητική Βίζα των ΗΑΕ είναι:

 • Έγχρωμο αντίγραφο διαβατηρίου με ισχύ τουλάχιστον για επτά μήνες.
 • Έγχρωμη φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου
 • Συμπληρωμένα έντυπα Πανεπιστημίου
 • Αντίγραφο απόδειξης διδάκτρων και βίζα
 • Συμπληρωμένα δικαιολογητικά ιατρικής ασφάλισης

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Ιδανικά, η διαδικασία φοιτητικής βίζας θα πρέπει να ξεκινά τουλάχιστον 1-2 μήνες πριν από την έναρξη του εξαμήνου, ώστε να μπορούν να φροντίσουν για τις άλλες πτυχές της λίστας ελέγχου αναχώρησης. Συνήθως χρειάζονται περίπου 15-20 ημέρες για να διεκπεραιωθεί η βίζα, ωστόσο, αυτό διαφέρει από πανεπιστήμιο σε πανεπιστήμιο. Οι ξένοι φοιτητές έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν επεξεργασία Express, η οποία κοστίζει περισσότερο από την κανονική επεξεργασία. Στο πλαίσιο της επεξεργασίας Express, οι μαθητές μπορούν να λάβουν τη φοιτητική βίζα των ΗΑΕ εντός 10 ημερών.

Οι φοιτητικές βίζες των ΗΑΕ ισχύουν για περίοδο 12 μηνών. Οι αλλοδαποί φοιτητές πρέπει να ανανεώσουν τη φοιτητική τους βίζα στο τέλος της περιόδου των 12 μηνών, εάν το πρόγραμμά τους είναι μεγαλύτερο από αυτήν την περίοδο. Οι φοιτητές θα χρεωθούν με ανανέωση βίζας και ασφάλιση υγείας για την ανανέωση. Οι διεθνείς φοιτητές πρέπει να υποβάλουν τα έγγραφα ανανέωσης της βίζας τουλάχιστον ένα μήνα πριν από την ημερομηνία λήξης της βίζας.

Χρόνος επεξεργασίας

20 Days

Ευκαιρίες εργασίας

Οι διεθνείς φοιτητές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μπορούν να αναλάβουν εργασία στην πανεπιστημιούπολη, καθώς και εκτός πανεπιστημιούπολης. Ωστόσο, θα απαιτούσαν άδεια από το πανεπιστήμιό τους για αυτό. Εάν οι φοιτητές έχουν χορηγία πανεπιστημίου, μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα Εργασίας των ΗΑΕ για να λάβουν άδεια για να αναλάβουν θέσεις μερικής απασχόλησης στα ΗΑΕ.

Το κατά προσέγγιση κόστος μιας άδειας φοιτητικής διαμονής είναι 2.500 dhh εξαιρουμένης της κατάθεσης ασφαλείας (εάν υπάρχει), των τελών ανοίγματος αρχείων (εάν υπάρχουν), της νομιμοποίησης εγγράφων και της μετάφρασης (εάν απαιτείται). Ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις 500 Dhh για φοιτητική άδεια εργασίας.

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Υπάρχουν, συνήθως, τρεις λόγοι για τους οποίους μπορεί να απορριφθεί η Φοιτητική Βίζα σας στα ΗΑΕ:

 1. Ο οργανισμός μετανάστευσης μπορεί να το αρνηθεί.
 2. Ο γραμματέας του πανεπιστημίου μπορεί να το απορρίψει.
 3. Ο φοιτητής ενδέχεται να αποτύχει να ολοκληρώσει το ιατρικό τεστ (απαιτείται στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης για φοιτητική βίζα).