Keystone logo
Ινδονησία

Μελέτη Νόμος σε Ινδονησία 2024

Μελέτη σε Ινδονησία

Τι είναι ένας νόμος Πτυχίο στην Ινδονησία; Η ινδονησιακή βαθμό νόμου έρχεται σε τρεις βαθμίδες. Η πρώτη, η οποία είναι ισοδύναμη με πτυχίο Νομικής, ονομάζεται "Sarjana Hukum / SH " Αυτό μπορεί να επιτευχθεί άμεσα από το γυμνάσιο. Η δεύτερη βαθμίδα περιλαμβάνει τις ειδικότητες τη νομική επαγγελματική μελέτη βούληση. Αυτό ονομάζεται "Magister Hukum / ΜΗ ", ή Master στο Δίκαιο. Μερικές φορές ονομάζεται "Megister Kenotariatan / M.Kn. ", Ή Master στη συμβολαιογράφου. Τέλος, η τρίτη βαθμίδα είναι ο γιατρός στο νόμο. Η πρώτη βαθμίδα είναι απαραίτητη για κάθε νομικό επάγγελμα νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ινδονησία Η βασική πρώτου βαθμού βαθμίδας νόμος απαιτεί τέσσερις έως επτά έτη σπουδών στην Ινδονησία. Το ποσό του χρόνου, το δεύτερο και τρίτο στάδιο λαμβάνουν εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την πορεία της μελέτης και της ποσότητας των μαθημάτων ανά εξάμηνο ότι ο μαθητής είναι σε θέση να λάβει. Για να γίνει ένας εισαγγελέας ή ο δικηγόρος στην Ινδονησία, οι φοιτητές πρέπει να παρακολουθήσουν ένα ενός έως δύο μηνών εισαγγελέα Ειδικά μαθήματα και να περάσει τις εξετάσεις Bar.Το ακαδημαϊκό έτος στην Ινδονησία δεν ακολουθεί κανένα καθορισμένο πρόγραμμα, αλλά σε κάποια σχολεία ακολουθούν μια περίεργη και ακόμη εξάμηνο του προγράμματος. Μονά εξάμηνα τρέχει από το Σεπτέμβριο έως τον Ιανουάριο. Ακόμη εξάμηνα τρέχει από το Φεβρουάριο έως τον Ιούνιο. Οι ημερομηνίες αυτές συσχετίζονται με τις θρησκευτικές εορτές του μερικές από τις σημαντικότερες θρησκευτικές ομάδες της χώρας. Νομικές σπουδές στην Ινδονησία συμβεί στην χώρα 's μεγάλα πανεπιστήμια ή σχολές του νόμου, τα οποία βρίσκονται στα μεγαλύτερα νησιά και κύριες αστικές περιοχές της χώρας. Ενώ κάθε σχολείο έχει τους δικούς του κανόνες και τους κανονισμούς της, η μελέτη είναι αυστηρή, και τον έλεγχο σε όλο το πρόγραμμα για να δείξει ότι ο μαθητής είναι σε θέση να ολοκληρώσει την πορεία των σπουδών είναι κοινός. Το κόστος για ένα πτυχίο Νομικής στην Ινδονησία θα ποικίλλουν ανάλογα με τη διάρκεια του προγράμματος και το πανεπιστήμιο έχει επιλεγεί. Κρατικά πανεπιστήμια έχουν αμοιβές που είναι πολύ χαμηλή, αλλά τα ιδιωτικά πανεπιστήμια έχουν υψηλότερες αμοιβές. Ο τυπικός φοιτητής θα δαπανήσει περίπου US $ 4,500 για ένα εξάμηνο των μαθημάτων στην Ινδονησία.Μελετώντας δικαίου στην Ινδονησία ανοίγει την πόρτα σε μια ζωή της υπηρεσίας σε μια αναπτυσσόμενη χώρα με τεράστιο πληθυσμό. Ένας Ινδονήσιος βαθμό του νόμου μπορεί επίσης να ανοίξει την πόρτα για τη νόμιμη εργασία σε άλλες μικρότερες χώρες σε όλη την Ωκεανία και την Ασία. Οι φοιτητές που επιλέγουν να σπουδάσουν νόμο στην Ινδονησία θα πάρετε μια εισαγωγή για την πλούσια κουλτούρα των νησιών και να αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση του πολιτισμού των διαφόρων ομάδων ανθρώπων της.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  229
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  20
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  26
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  9

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  3
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  3
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  2

Σχετικά με Ινδονησία

Εισαγωγή στην Ινδονησία Η Δημοκρατία της Ινδονησίας είναι ένα αρχιπέλαγος πάνω από 13.400 νησιά της Νοτιοανατολικής Ασίας και Ωκεανίας. Πάνω από 238 εκατ άνθρωποι ζουν στην Ινδονησία, καθιστώντας τον κόσμο 's τέταρτη πιο πυκνοκατοικημένη χώρα. Για αιώνες, η Ινδονησία έχει ένα σημαντικό εμπορικό δρόμο, και οι πλούσιοι φυσικοί πόροι της περιοχής συνέχισαν να επιστήσει εμπορίου σε ολόκληρη τη σύγχρονη ιστορία. Ινδονησία είναι γνωστή για την χαρακτηριστική διαφορετικό πολιτισμό του, με τις εκατοντάδες των γλωσσών και των εθνικών ομάδων σε όλα τα νησιά. Έχει, επίσης, ο κόσμος 's δεύτερο υψηλότερο επίπεδο της βιοποικιλότητας και την αφθονία της άγριας φύσης και της ζούγκλας περιοχές που το καθιστούν ένα όμορφο μέρος για να επισκεφθείτε κάνουν. Τι είναι ο Νόμος του συστήματος στην Ινδονησία; Ινδονησία ' s νομικό σύστημα ακολουθεί το σύστημα αστικού δικαίου κατά κύριο λόγο. Η ποικιλομορφία της χώρας φέρνει το εθιμικό δίκαιο σε πολλές πτυχές του συστήματος, και της Ρωμαϊκής ολλανδικό δίκαιο δεν συνιστά, επίσης, αναμιγνύεται στο σύστημα.Η χώρα 's αστικού κώδικα ακολουθεί σε μεγάλο βαθμό ολλανδική αποικιακή παράδοση, και η πρώτη νομική σχολή του ξεκίνησε από την ολλανδική.

Απαιτήσεις βίζας

 1. Visa κοινωνικής επίσκεψης - η καλύτερη για φοιτητές ανταλλαγής, με μία είσοδο.
 2. Visa περιορισμένης διαμονής - μόνο για μακροχρόνιες σπουδές.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητική Βίζα (Βίζα Κοινωνικής Επίσκεψης, Βίζα Περιορισμένης Διαμονής)

Τιμή και νόμισμα

USD 45

Το κόστος της φοιτητικής βίζας είναι περίπου 45 USD, αλλά μπορεί να αλλάξει και εξαρτάται από τη χώρα από την οποία κάνετε αίτηση.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Όλοι οι αλλοδαποί φοιτητές που γίνονται δεκτοί για σπουδές σε πανεπιστήμιο της Ινδονησίας πρέπει να λάβουν φοιτητική βίζα.

Οι πολίτες ορισμένων χωρών μπορούν να μείνουν στην Ινδονησία για συνολικά 30 ημέρες χωρίς βίζα. Ωστόσο, η διαμονή χωρίς βίζα ισχύει μόνο για δραστηριότητες αναψυχής και δεν παρέχει το δικαίωμα για σπουδές ή εργασία, για παράδειγμα.

Σε ορισμένες πρεσβείες της Ινδονησίας (π.χ. Φινλανδία, Αυστρία) ήταν δυνατή η υποβολή αίτησης για τη Βίζα Τύπου 211 (Τουριστική Βίζα). Αυτή η βίζα μπορεί να μετατραπεί σε χορηγούμενη βίζα κοινωνικής επίσκεψης κατά την άφιξή σας στην Ινδονησία. Ζητήστε από την τοπική πρεσβεία της Ινδονησίας για τη δυνατότητα υποβολής αίτησης για αυτήν τη βίζα.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Πρεσβεία ή προξενείο της Ινδονησίας

Είναι καλύτερο να υποβάλετε αίτηση για βίζα στην πρεσβεία ή το προξενείο της Ινδονησίας στη χώρα σας. Το τμήμα Μετανάστευσης της Ινδονησίας επιτρέπει τώρα επίσης μια ηλεκτρονική αίτηση βίζας μέσω του ιστότοπού του.

Δικτυακός τόπος:

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Τα απαιτούμενα έγγραφα για φοιτητική βίζα στην Ινδονησία περιλαμβάνουν:

 • Ένα έγκυρο διαβατήριο με τουλάχιστον μία κενή σελίδα για τη βίζα (το διαβατήριο πρέπει να ισχύει για τουλάχιστον 6 μήνες μετά την αναχώρηση από την Ινδονησία)
 • Αντίγραφο της σελίδας ταυτότητας του διαβατηρίου σας
 • Α συμπλήρωσε τη φόρμα αίτησης
 • Δύο έγχρωμες φωτογραφίες διαβατηρίου, 4 x 6 cm
 • Αντίγραφο του αεροπορικού σας εισιτηρίου ή ηλεκτρονικό εισιτήριο
 • Η επίσημη επιστολή αποδοχής από το πανεπιστήμιο υποδοχής
 • Απόδειξη ή αντίγραφο της απόδειξης για το καταβαλλόμενο τέλος θεώρησης
 • Επιστολή της Πρεσβείας. Οι Επιστολές Πρεσβείας, που συντάχθηκαν από το πανεπιστήμιο υποδοχής, επιβεβαιώνουν ότι ένας συγκεκριμένος φοιτητής χρειάζεται θεώρηση κοινωνικής επίσκεψης. Μια Επιστολή Πρεσβείας απευθύνεται πάντα στην πρεσβεία ή το προξενείο της Ινδονησίας μιας συγκεκριμένης χώρας: από προεπιλογή, αυτή θα είναι η χώρα καταγωγής του μαθητή.

Κατά την άφιξη, ο κάτοχος βίζας πρέπει να αναφέρει την είσοδό του στο πλησιέστερο γραφείο Μετανάστευσης εντός 7 ημερών.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Συνιστάται να υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα τουλάχιστον 14 ημέρες πριν αναχωρήσετε για την Ινδονησία. Είναι καλύτερο να κάνετε αίτηση για βίζα αμέσως μετά τη λήψη της επίσημης επιστολής αποδοχής.

Πρέπει να φτάσετε στην Ινδονησία εντός 90 ημερών από την ημέρα έκδοσης της βίζας.

Η μέγιστη διάρκεια παραμονής στην Ινδονησία με βίζα Κοινωνικής Επίσκεψης είναι 60 ημέρες και η βίζα πρέπει να παραταθεί στον προορισμό σύμφωνα με τις οδηγίες του πανεπιστημίου υποδοχής. Η βίζα μπορεί να παραταθεί για ένα μήνα κάθε φορά και το κόστος είναι περίπου 50 USD.

Η βίζα περιορισμένης διαμονής ισχύει για 5 χρόνια και χρειάζεται ανανέωση κάθε 1 χρόνο.

Χρόνος επεξεργασίας

14 Days

Ευκαιρίες εργασίας

Οι διεθνείς φοιτητές συνήθως δεν επιτρέπεται να εργαστούν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στην Ινδονησία.

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Η αίτησή σας για βίζα μπορεί να απορριφθεί εάν δεν μπορείτε να αποδείξετε τα απαιτούμενα χρήματα ή εάν προσκομίσετε λανθασμένα ή ελλιπή έγγραφα.