Keystone logo
Ισπανία

Μελέτη Νόμος σε Ισπανία 2024

Μελέτη σε Ισπανία

Το ισπανικό πτυχίο Νομικής είναι εγκόσμια γνωστή. Πολλά ισπανική έννομη προγράμματα επικεντρώνονται στην ισπανική, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες νομικά συστήματα, αν και μερικοί θα διδάξει μόνο αστικού δικαίου. Αυτή η προσέγγιση πολλαπλών σύστημα παρέχει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την νομική εκπαίδευση. Κερδίζουν της Νομικής Σχολής στην Ισπανία Εφαρμογή στο σχολείο του νόμου απαιτεί προπτυχιακών εκπαίδευση στο δίκαιο. Μετά την ολοκλήρωση της απαιτούμενης προπτυχιακών μαθημάτων, μπορείτε να εφαρμόσετε τη νομική σχολή της επιλογής σας. Για να μελετήσει το νόμο στην Ισπανία, σχεδιάζουν να περάσουν πέντε χρόνια μελετώντας νόμο, καθώς αυτό θεωρείται η τυπική χρονικό διάστημα ένα ισπανικό πτυχίο νομικής παίρνει. Μετά την αποφοίτηση, οι μαθητές ισπανική νομοθεσία πρέπει να εισέλθει σε μια περίοδο διετή εκπαίδευση. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της εκπαίδευσης, ο φοιτητής πρέπει να περάσει κρατικές εξετάσεις πριν από την δικηγορία. Ένα από τα οφέλη από τις σπουδές του νόμου στην Ισπανία είναι το κόστος.Εάν παραστεί σε δημόσιο πανεπιστήμιο, θα πρέπει να πληρώσει μια "Matricula ", το οποίο μπορεί να είναι αρκετές εκατοντάδες ευρώ, αλλά το υπόλοιπο των διδάκτρων καλύπτεται από το κράτος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιτύχει ένα πτυχίο σε νόμο στην Ισπανία με μικρό κόστος έξω από το δωμάτιο και του σκάφους. Για άλλη μια φορά, οι αμοιβές ποικίλλουν από το ένα ίδρυμα στο άλλο. Έμφαση Ισπανία 's στο αστικό δίκαιο προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες απασχόλησης για τους αποφοίτους, τόσο στη χώρα και σε πολλές γειτονικές χώρες της Ευρώπης. Αυτό είναι το ίδιο είδος της νομοθεσίας που εφαρμόζονται στην Ολλανδία, για παράδειγμα, το οποίο θεωρείται ένα κομβικό σημείο για τον κόσμο 's νομική διαδικασία. Επίσης, από τη μελέτη στην Ισπανία, η οποία απαιτεί την ευχέρεια τόσο στην ισπανική όσο και στα αγγλικά, οι φοιτητές εκπαιδεύονται σε δύο από τους 's κόσμο πιο κοινές γλώσσες. Αυτός ο συνδυασμός της νομικής κατάρτισης και γλωσσολογία παρέχει μια σταθερή βάση για μια μελλοντική νομική σταδιοδρομία.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  416
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  42
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  33
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  34

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  8
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  8
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  3

Σχετικά με Ισπανία

Η Ισπανία, με μεσογειακή ατμόσφαιρα και την εξαίσια αρχιτεκτονική προσφορές, είναι ένα από τα παγκόσμια 's πιο δημοφιλείς προορισμούς για να επισκεφθείτε. Βρίσκεται στην Ιβηρική Χερσόνησο και περιβάλλεται από νερό και τα βουνά, καθώς και τη χώρα της Πορτογαλίας, της Ισπανίας προσφέρει πολλά στη διεθνή φοιτητή. Η χώρα έχει μια μακρά και πλούσια πολιτιστική ιστορία και μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μεγάλη ποικιλία του εδάφους, συμπεριλαμβανομένων παραλίες, λιβάδια, βουνά και έρημο-όπως περιοχές. Γνωστός για την τέχνη, τη μουσική, τη γαστρονομία και άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες, η Ισπανία είναι επίσης ηγετική θέση στην ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ιδίως στους τομείς της ηλιακής και αιολικής ενέργειας. Ένας συνδυασμός από καλά πανεπιστήμια, μια γλώσσα που μιλιέται σε όλο τον κόσμο και η ελκυστική την κοσμοπολίτικη ζωή του ισπανικού λαού να κάνει ένας ελκυστικός τόπος για τους ανθρώπους που ψάχνουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Όσοι ενδιαφέρονται για τη μελέτη του νόμου, θα διαπιστώσετε ότι η χώρα 's κορυφαία πανεπιστήμια προσφέρουν άριστες νομικές προγράμματα για να εξετάσει.Ο νόμος του συστήματος στην Ισπανία Η Ισπανία ακολουθεί την αστική νομική παράδοση και καθοδηγείται από το ισπανικό Σύνταγμα ως πρωταρχική πηγή του δικαίου. Όταν η ερμηνεία γίνεται, το δικαστήριο συνταγματικές θα χειριστεί τα θέματα. Το δικαστικό σύστημα περιλαμβάνει ένα ανώτατο δικαστήριο, ένα εθνικό δικαστήριο, επαρχιακά δικαστήρια, δημοτικά δικαστήρια που παρίστανται στις ανάγκες των πολιτών σε αυτόνομες κοινότητες.

Απαιτήσεις βίζας

Για φοιτητές εκτός ΕΕ/ΕΟΧ ή Ελβετίας που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε ανταλλαγή φοιτητών, να πραγματοποιήσουν έρευνα ή κατάρτιση ή να εργαστούν ως μη αμειβόμενοι ασκούμενοι ή εθελοντές στην Ισπανία για περισσότερους από τρεις μήνες.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητική Βίζα (Τύπος D)

Τιμή και νόμισμα

EUR 160

Οι τιμές για μια φοιτητική βίζα για την Ισπανία είναι περίπου 160 EUR. Το τέλος αίτησης για βίζα μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Οι πολίτες από την ΕΕ/ΕΟΧ ή την Ελβετία δεν απαιτούν φοιτητική βίζα ανεξάρτητα από τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ισπανία. Οι φοιτητές ΕΕ/ΕΟΧ/Ελβετοί δεν χρειάζονται βίζα για να ζήσουν στην Ισπανία, αλλά θα πρέπει να εγγραφούν στις τοπικές αρχές και να λάβουν πιστοποιητικό διαμονής.

Οι πολίτες όλων των άλλων χωρών απαιτούν φοιτητική βίζα εάν σκοπεύουν να μείνουν και να σπουδάσουν για περισσότερες από 90 ημέρες στην Ισπανία. Αυτή η βίζα χορηγείται σε όσους φοιτητές έχουν ήδη γίνει δεκτοί για εισαγωγή από αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ισπανία.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Ισπανικό προξενείο ή πρεσβεία

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για βίζα σπουδών στο ισπανικό προξενείο ή πρεσβεία στη χώρα σας.

Δικτυακός τόπος:http://www.exteriores.gob.es/Portal/en/ServiciosAlCiudadano/Paginas/EmbajadasConsulados.aspx

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Για να μπορέσετε να υποβάλετε αίτηση για βίζα σπουδών, πρέπει να βρείτε έναν κύκλο μαθημάτων ή πρόγραμμα σε ένα επίσημα αναγνωρισμένο ίδρυμα στην Ισπανία. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να λάβετε επίσημη επιβεβαίωση από τον οργανισμό που θα περιγράφει ότι έχετε γίνει δεκτός στο μάθημα ή το πρόγραμμα, με τη μορφή πιστοποιητικού ή επιστολής αποδοχής. Μόλις το αποκτήσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ισπανική πρεσβεία ή το προξενείο στη χώρα σας και να υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα.

Το τι ακριβώς απαιτείται μπορεί να διαφέρει από προξενείο σε προξενείο, αλλά σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να επιδείξετε το διαβατήριό σας, καθώς και τα ακόλουθα:

 • λεπτομέρειες της μελέτης, της εκπαίδευσης ή της έρευνας που θα κάνετε στην Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ωρών μελέτης την εβδομάδα (τουλάχιστον 20).
 • απόδειξη ότι έχετε ιατρική ασφάλιση·
 • ιατρικό πιστοποιητικό που να επιβεβαιώνει ότι δεν πάσχετε από ασθένειες που θα απαιτούσαν να τεθείτε σε καραντίνα·
 • απόδειξη ότι διαθέτετε τα κεφάλαια για να σας στηρίξουν κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στην Ισπανία (π.χ. στοιχεία υποτροφίας, ισπανική τράπεζα που επιδεικνύει επαρκή κεφάλαια ή επιστολή από γονείς/κηδεμόνες που αναλαμβάνουν την πλήρη οικονομική ευθύνη).
 • πληροφορίες σχετικά με το πού θα μένετε·
 • πιστοποιητικό ποινικού μητρώου που έχει εκδοθεί τα τελευταία πέντε χρόνια από τις αρμόδιες αρχές της χώρας σας.

Εάν μένετε στην Ισπανία για περισσότερο από έξι μήνες για σπουδές, πρέπει να υποβάλετε αίτηση για άδεια φοιτητικής διαμονής εντός 30 ημερών από την είσοδό σας στην Ισπανία. Υποβάλετε αίτηση για αυτό στο τοπικό Γραφείο Αλλοδαπών (Oficina de Extranjeros) ή σε ένα αστυνομικό τμήμα. Η κάρτα ισχύει για ένα χρόνο και μπορείτε να την ανανεώνετε κάθε χρόνο για πέντε χρόνια εφόσον συνεχίζετε τις σπουδές σας.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Θα χρειαστεί να υποβάλετε αίτηση για τη βίζα σας μεταξύ δύο και τριών μηνών προτού σκοπεύετε να ταξιδέψετε στην Ισπανία για να έχετε χρόνο για την επεξεργασία της αίτησής σας.

Γενικά, η φοιτητική βίζα στην Ισπανία χορηγείται για όλη τη διάρκεια του κύκλου σπουδών. Μπορείτε να ανανεώσετε τη φοιτητική σας βίζα για να παρατείνετε περαιτέρω τις σπουδές σας ή να ακολουθήσετε νέο κύκλο σπουδών στην Ισπανία. Μην επιχειρήσετε να υποβάλετε την αίτησή σας για φοιτητική βίζα περισσότερο από τέσσερις μήνες νωρίτερα ή λιγότερο από 7 εβδομάδες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης, διαφορετικά η αίτηση δεν θα γίνει δεκτή.

Εάν οι σπουδές σας στην Ισπανία διαρκούν περισσότερο από έξι μήνες, πρέπει να υποβάλετε αίτηση για άδεια φοιτητικής διαμονής που διαρκεί ένα χρόνο. Η άδεια φοιτητικής διαμονής πρέπει να ανανεώνεται κάθε χρόνο.

Χρόνος επεξεργασίας

Ευκαιρίες εργασίας

Η άδεια διαμονής στην Ισπανία σάς δίνει το δικαίωμα να εργαστείτε είτε με μερική απασχόληση είτε σε προσωρινή θέση, εφόσον δεν χρησιμοποιείτε τα χρήματα που κερδίζετε για να συντηρήσετε τον εαυτό σας όσο βρίσκεστε στην Ισπανία. Επιτρέπεται να εργάζεστε έως και 20 ώρες την εβδομάδα ενώ σπουδάζετε, αρκεί να μην παρεμβαίνει στις σπουδές σας. Η εταιρεία που σας απασχολεί θα χρειαστεί να σας πάρει άδεια εργασίας από το Γραφείο Αλλοδαπών. Η σύμβαση εργασίας σας δεν μπορεί να υπερβαίνει τη διάρκεια της θεώρησης σπουδών.

Εάν πρόκειται να πραγματοποιήσετε πρακτική άσκηση ως μέρος της πορείας σας για την οποία χορηγήθηκε η άδεια διαμονής σας, δεν χρειάζεστε άδεια εργασίας.

Ωρες την εβδομάδα

20

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Ακολουθούν ορισμένοι από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να απορριφθεί η φοιτητική βίζα για την Ισπανία:

 • Προηγούμενες ή τρέχουσες εγκληματικές ενέργειες
 • Ανεπαρκής εξήγηση για τον σκοπό και τις συνθήκες της προγραμματισμένης διαμονής
 • Ανεπαρκή μέσα διαβίωσης
 • Άκυρη ταξιδιωτική ασφάλιση
 • Έλλειψη προσκόμισης απόδειξης διαμονής
 • Δυσμενής κατάσταση θεώρησης Σένγκεν - Παράλειψη τήρησης των περιορισμών της θεώρησης Σένγκεν (π.χ. Παράταση διαμονής στη ζώνη Σένγκεν, μη τήρηση του παρουσιαζόμενου ταξιδιωτικού δρομολογίου – παραλείποντας να μείνετε ως επί το πλείστον στην κύρια χώρα προορισμού στη ζώνη Σένγκεν κ.λπ.).