Keystone logo
Ισπανία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Νόμος Προγράμματα σε Ισπανία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 262
  • Barcelona, Ισπανία

  Η LABASAD είναι μια κορυφαία Online Σχολή Τέχνης & Σχεδίου, που βρίσκεται στην καρδιά της Βαρκελώνης, στην Ισπανία. Παραδίδουμε τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα μέσω της επαναστατικής μας μορφής ONLIVE, ώστε να μπορείτε να μελετάτε όποτε και όπου θέλετε! Όλα τα προγράμματά μας είναι 100% διαδικτυακά και επίσης ζωντανά, επομένως είμαστε ένα διαδικτυακό σχολείο αλλά με ψυχή πρόσωπο με πρόσωπο.

  • Sitges, Ισπανία

  Το IAB είναι ένα κορυφαίο Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Παραστατικών Τεχνών που προετοιμάζει καλλιτέχνες για την παγκόσμια σκηνή σε ένα έντονο περιβάλλον μάθησης που βασίζεται σε στούντιο. Όλη η διδασκαλία είναι στα αγγλικά και προσφέρουμε επαγγελματική κατάρτιση υψηλών προδιαγραφών σε διάφορους τομείς, όπως: Υποκριτική (BA Hons) Εμπορικός Χορός (BA Hons) Χορός (Foundation, BA Hons) Musical Theatre (Foundation, BA Hons) Masters ( Ειδικότητες υποκριτικής, μουσικού θεάτρου και χορογραφίας) Το IAB βρίσκεται στην όμορφη παραθαλάσσια πόλη Sitges της Βαρκελώνης και είναι ένας πραγματικά διεθνής και δυναμικός οργανισμός με φοιτητές από περισσότερες από 50 εθνικότητες. Όλα τα μαθήματα προσανατολίζονται στην προετοιμασία των αποφοίτων για σταδιοδρομία ως επαγγελματίες καλλιτέχνες στον τομέα που έχουν επιλέξει και τα μαθήματα Bachelor και Master επικυρώνονται από το Liverpool John Moores University (LJMU) στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο είναι το όργανό μας βραβείων.

  • La Rochelle, Γαλλία
  • Athens, Ελληνική Δημοκρατία
  • + 4 περισσότερο

  EU-CONEXUS - Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για την Έξυπνη Αστική Παράκτια Αειφορία είναι μια ισχυρή συνεργασία μεταξύ εννέα πανεπιστημίων που αναπτύσσουν την επιστήμη και την καινοτομία σε έναν κόμβο αριστείας για την Έξυπνη Αστική Παράκτια Αειφορία (SmUCS). EU-CONEXUS - Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για την Έξυπνη Αστική Παράκτια Αειφορία προωθεί κοινές ευρωπαϊκές αξίες και μια ενισχυμένη ευρωπαϊκή ταυτότητα φέρνοντας κοντά μια νέα γενιά Ευρωπαίων, που μπορούν να συνεργαστούν και να εργαστούν σε διαφορετικούς ευρωπαϊκούς πολιτισμούς, σε διαφορετικές γλώσσες και διασυνοριακά.

  • Madrid, Ισπανία
  • Barcelona, Ισπανία
  • + 1 περισσότερο

  Η ESERP, με περισσότερα από τριάντα πέντε χρόνια εμπειρίας, χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική της μεθοδολογία και τη συνεχή καινοτομία. Τοποθετημένο ως ένα από τα πέντε καλύτερα Business Schools της χώρας, με κεντρικά γραφεία στη Βαρκελώνη, τη Μαδρίτη και τη Μαγιόρκα, προσφέρει μια σειρά μαθημάτων που περιλαμβάνει μεταπτυχιακά και MBA στους τομείς του Μάρκετινγκ, της Διοίκησης, της Πολυτέλειας, των Ανθρώπινων Πόρων, της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Οικονομικών και Διεθνών Σχέσεων. Το ESERP έχει γίνει σημείο συνάντησης για εθνικούς και διεθνείς φοιτητές που επέτρεψε σε περισσότερους από 41.000 φοιτητές να αναπτύξουν το ταλέντο τους στον επιχειρηματικό κόσμο. - Βασικοί ομιλητές Μάθετε από όσους έχουν εμπειρία. Τα ηχεία της eserp έχουν ένα σταθερό ιστορικό που τους καθιστά επιτυχημένο, το οποίο τους κάνει να αποτελούν σημείο αναφοράς για επαγγελματίες στον τομέα εξειδίκευσής τους. - Liquid Learning Μια καθηλωτική εμπειρία εκπαίδευσης. Εξερευνά πραγματικές επιχειρηματικές περιπτώσεις μέσω της χρήσης τεχνολογιών και προσομοιώσεων, συνδυάζοντας τεχνολογίες και προσομοιώσεις, συνδυάζοντας διαδικτυακά και offline περιβάλλοντα. Ευέλικτη εκπαίδευση για την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών δεξιοτήτων σας - Soft skills Προσαρμογή στην αλλαγή, ηγεσία, στρατηγικό όραμα. Μερικές από τις soft skills που το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θεωρεί απαραίτητες, τις ενσωματώνουμε στα προγράμματά μας στο πλαίσιο της μεθοδολογίας Skill stacking. - Επαγγελματική ανάπτυξη Ποιοι είναι οι επαγγελματικοί σας στόχοι; Μέσα από συνεδρίες καθοδήγησης και καθοδήγησης, σας συνοδεύουμε και σας συμβουλεύουμε να σχεδιάσετε το πλάνο σταδιοδρομίας σας ή να το αναπροσανατολίσετε. Ή ακόμα και να αρχίσετε να χτίζετε την προσωπική σας επωνυμία. Δικτύωση: Δημιουργήστε ένα πολύτιμο δίκτυο επαφών. Μια ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με επαγγελματίες από άλλους κλάδους, αλλά που συνδέονται με τον επαγγελματικό σας χώρο.

  • Madrid, Ισπανία
  • Amsterdam, Κάτω Χώρες
  • + 8 περισσότερο

  Το IE University είναι για φοιτητές που προσεγγίζουν τη μάθηση ως τρόπο ζωής. Παρέχουμε μια υποστηρικτική κοινότητα όπου φοιτητές και καθηγητές αλληλεπιδρούν μαζί στη μαθησιακή διαδικασία. Το IE University διαθέτει μια εξατομικευμένη, φοιτοκεντρική κοινότητα με πλούσια ποικιλία ατόμων, ιδεών και προσεγγίσεων. Κάθε χρόνο, περισσότερες από 130 εθνικότητες εκπροσωπούνται στην πανεπιστημιούπολη του, με πάνω από το 75% των φοιτητών του να προέρχονται από χώρες εκτός Ισπανίας. Το IE University είναι αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο και από τους πιο αναγνωρισμένους συλλόγους για την υψηλής ποιότητας διδασκαλία του. Με καινοτόμο όραμα, επιχειρηματικό πνεύμα και εστίαση στις ανθρωπιστικές επιστήμες και την ακαδημαϊκή αυστηρότητα, το IE University δεσμεύεται να εκπαιδεύει επαγγελματίες που θα κάνουν τη διαφορά στην κοινωνία. Η βασισμένη στην πρακτική προσέγγισή μας στη μάθηση ξεκινά από την τάξη και συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο, προετοιμάζοντας τους μαθητές μας να γίνουν διεθνείς επαγγελματίες. Εάν θέλετε μια εμπνευσμένη και προκλητική εκπαίδευση που θα διαμορφώσει ποιοι είστε και ποιοι θα γίνετε, το IE University θα διευρύνει τους ορίζοντές σας, θα σας συνδέσει με τον κόσμο και θα σας καθοδηγήσει στο μοναδικό μονοπάτι που απαιτείται για να επιτύχετε τους στόχους σας.

  • Vitoria-Gasteiz, Ισπανία
  • Leioa, Ισπανία
  • + 1 περισσότερο

  Η αποστολή μας είναι να καλλιεργήσουμε έναν φωτισμένο πληθυσμό παρέχοντας ποιοτική εκπαίδευση και κατάρτιση βασισμένη στη γνώση, την καινοτομία και την ισότητα. Ως δημόσιο ίδρυμα χρηματοδοτούμαστε από την κοινότητα και τόσο τα δίδακτρα όσο και οι υπηρεσίες εξαρτώνται μόνο σε μικρό βαθμό στους φοιτητές: το πανεπιστήμιό μας ανήκει σε όλους, είναι ανοιχτό σε όλους. Υποστηρίζουμε την αποδοχή της ετερότητας και τη συμπερίληψη όλων των μελών πέρα από τυχόν αποκλίσεις.

  • Las Palmas de Gran Canaria, Ισπανία

  Το Πανεπιστήμιο του Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που διαθέτει ένα ευρύ φάσμα πτυχίων σε όλους τους βασικούς τομείς γνώσης και σε όλα τα επίπεδα (πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά). Η στρατηγική μας είναι προσανατολισμένη στην καινοτομία, την ποιότητα και τη διεθνοποίηση, σε στενή επαφή με την τοπική κοινωνία.

  • Barcelona, Ισπανία

  Το Πανεπιστημιακό Κολλέγιο EUROAULA είναι ένα ίδρυμα που ιδρύθηκε το 1987 και ειδικεύεται στην τουριστική εκπαίδευση. Από το 1997, η EUROAULA είναι συνδεδεμένη με το Πανεπιστήμιο της Girona, προσφέροντας πτυχίο στον Τουρισμό, Διπλό Πτυχίο στον Τουρισμό και Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού International, καθώς και μεταπτυχιακά και μεταπτυχιακά. Επομένως, αυτές οι πανεπιστημιακές σπουδές είναι εξ ολοκλήρου επίσημες και αναγνωρισμένες.

  • Barcelona, Ισπανία

  Κατά τη διάρκεια της 20χρονης ιστορίας μας ως εκπαιδευτικού ιδρύματος, κάθε βήμα που κάναμε στο Παγκόσμιο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Zigurat εξελίσσεται. Το Zigurat ήταν μια από τις πρώτες κατασκευές της Μεσοποταμίας και συμβολίζει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο την ιστορία της μηχανικής, της αρχιτεκτονικής, της γνώσης και του τεχνολογικού μετασχηματισμού που μας αντιπροσωπεύει.

  • Barcelona, Ισπανία
  • Zürich, Ελβετία

  Το Swiss School of Business Research προσφέρει ακαδημαϊκή αριστεία με ελβετική ποιότητα στους φοιτητές μας που υποβάλλουν αίτηση από όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσουν καινοτόμα πτυχία Bachelor, Master και Διδακτορικό. Παρέχουμε πολλά οφέλη και ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη, σε ένα δυναμικό διεθνές περιβάλλον, όπου οι μαθητές μπορούν να γιορτάσουν τη διαπολιτισμική ποικιλομορφία και τα καινοτόμα στυλ διδασκαλίας.

  • Madrid, Ισπανία

  Το CUNEF είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο αναγνωρισμένο με το Νόμο 6/2019, της 27ης Μαρτίου, της Κοινότητας της Μαδρίτης. Τα κύρια στοιχεία έμπνευσης του CUNEF Universidad είναι η εξειδίκευση της διδασκαλίας και της έρευνας, η αριστεία και η διεθνοποίηση.

  • Salamanca, Ισπανία

  Το UPSA, που γεννήθηκε το 1940, είναι το Πανεπιστήμιο της Ισπανικής Επισκοπικής Διάσκεψης. Δεν έχει κέρδος και η πολιτιστική της κλίση και η υπηρεσία στην κοινωνική πρόοδο αποτελούν την ουσία της καθημερινής της δραστηριότητας, που διεξάγεται πάντα με ανοιχτό και περιεκτικό πνεύμα.

  • Madrid, Ισπανία

  ESIE συγκροτείται ως η επιχειρηματική σχολή του διακεκριμένου CES Cardenal Cisneros, που ιδρύθηκε με στόχο την επανεφεύρεση του εκπαιδευτικού μοντέλου με μια ευέλικτη και καινοτόμο μεθοδολογία, καθιστώντας το ακόμη πιο προσιτό από πλευράς πόρων και χρόνου.

  • Madrid, Ισπανία

  Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα. Η φοίτηση στην ΕΑΕ είναι ένα ταξίδι μεταμόρφωσης που μοιράζεστε με συμμαθητές από όλο τον κόσμο, συμμετέχοντας σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων έξω από την τάξη, που περιβάλλεται από συνεχή ερεθίσματα.

  • Madrid, Ισπανία

  Το UNED είναι το μεγαλύτερο δημόσιο πανεπιστήμιο στην Ισπανία τόσο σε αριθμό φοιτητών όσο και σε ακαδημαϊκή προσφορά, καθώς και η μεγαλύτερη πανεπιστημιούπολη στην Ευρώπη, και έχει αφιερωθεί, εδώ και 50 χρόνια, στην καθολικότητα της ποιοτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μέσω ενός μοντέλου διαδικτυακής και μικτής διδασκαλίας ηγέτης στον κλάδο της.