Keystone logo
Ισραήλ

Μελέτη Νόμος σε Ισραήλ 2024

Μελέτη σε Ισραήλ

Το νομικό επάγγελμα στο Ισραήλ για να ασκήσουν νόμιμα νόμος στο Ισραήλ, θα πρέπει να είναι επίσημο μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου. Απαιτήσεις για την αποδοχή στο δικηγορικό σύλλογο του περιλαμβάνουν: - Πρέπει να είναι κάτοικος του Ισραήλ, οι οποίοι είναι τουλάχιστον 23 ετών - αποφοίτησε από τη νομική σχολή του πανεπιστημίου που αναγνωρίζονται από το Τμήμα Ισραήλ 's Παιδείας - Αποφοίτησε από το ινστιτούτο νόμο που έχει αναγνωριστεί από τον Υπουργό Δικαιοσύνης - Αποφοίτησε από αναγνωρισμένο ίδρυμα δικαίου εκτός του Ισραήλ - Έχει συμπληρώσει έναν χρόνο από ένα οικοτροφείο - περάσει τις εξετάσεις δίνονται από τη Βουλή των εισαγγελέων δικαστές στο Ισραήλ θα πρέπει επίσης να είναι πολίτες του Ισραήλ και διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα για να συμπεριληφθούν στο Επιμελητήριο των εισαγγελέων. Οι δικηγόροι οι οποίοι επιθυμούν να εξεταστούν για δικαστής ή περιφερειακό δικαστήριο θέσεις δικαστής θα πρέπει να έχουν ασκήσει τουλάχιστον επτά χρόνια σε κάποιο τομέα του δικαίου. Κερδίζουν ένα Πτυχίο Νομικής στο Ισραήλ Το Ισραήλ έχει πολλές νομικές σχολές.Οι μαθητές εισάγονται σε αυτές τις σχολές του νόμου πρέπει να έχουν την απόδειξη της άριστους βαθμούς και ένα προπτυχιακό, ή πτυχίο προ-νόμο, από διαπιστευμένο εγκατάσταση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Επιπλέον, οι μαθητές θα πρέπει να λάβει τις ψυχομετρικές εισαγωγικές εξετάσεις και να πάρει ένα σκορ 600 για τις εξετάσεις προτού γίνει δεκτός σε ένα πρόγραμμα νόμο. Πτυχία κερδίσει από υποψήφιους δικηγόρους περιλαμβάνουν την LLB (πτυχίο Νομικής), το LLM (Master of νόμου) και το διδακτορικό στη Νομική. Ο χρόνος που χρειάζεται για να αποκτήσουν πτυχίο νομικής στο Ισραήλ είναι συγκρίσιμη με των ΗΠΑ και τα ευρωπαϊκά πρότυπα -. Μεταξύ πέντε και έξι χρόνια το κόστος σπουδών Ανάλογα με τον τύπο του νόμου που μελετήθηκαν από τους ξένους φοιτητές, όπως το δίκαιο των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ή άλλων εξειδικευμένων τομέα, τα δίδακτρα μπορεί να είναι σημαντικά υψηλότερη από τις παραδοσιακές νομικές μαθήματα. Για άλλη μια φορά, τα δίδακτρα μπορεί να διαφέρουν από το ένα σχολείο του νόμου στο άλλο.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  517
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  68
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  25
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  56

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  14
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  11
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  7

Σχετικά με Ισραήλ

Βρίσκεται στη δυτική Ασία κατά μήκος της Μεσογείου 's νοτιοανατολικά ακτή, το Ισραήλ μοιράζεται σύνορα με αρκετές χώρες και δηλώνει συμπεριλαμβανομένων Λίβανο, την Ιορδανία, την Αίγυπτο και τη Συρία. Πολιτικά και εθνικά, Ισραήλ αναφέρεται στον εαυτό της ως μια δημοκρατική και εβραϊκό κράτος. Ισραήλ 's πιο πυκνοκατοικημένη πόλη είναι η Ιερουσαλήμ και το Τελ Αβίβ είναι η χώρα ' s οικονομικό κέντρο. Η κυβέρνηση του Ισραήλ 's είναι μια αντιπροσωπευτική δημοκρατία που ελέγχεται από ένα κοινοβουλευτικό σύστημα και τον Πρωθυπουργό. Μεταξύ Ισραήλ 's επιτεύγματα είναι υψηλό προσδόκιμο ζωής, μεγάλη οικονομία του και την εξαιρετική του βιοτικού επιπέδου, που θεωρείται το καλύτερο στη Μέση Ανατολή βασικά στοιχεία σχετικά με το Ισραήλ -. Ισραήλ ' s οικονομία θεωρείται η πιο ανθεκτική οικονομία, μεταξύ άλλων ανεπτυγμένες χώρες και έχει Επίσης, κατετάγη νούμερο ένα στην ανάπτυξη και ερευνητικό κέντρο επενδύσεων. - Πλήρης ανάπτυξη στο Ισραήλ 's βιομηχανίας και της γεωργίας επέτρεψαν αυτή η χώρα να γίνει ως επί το πλείστον αυτάρκης σε ό, τι αφορά την παραγωγή τροφίμων.- Το Ισραήλ οδηγεί τον κόσμο στον τομέα της ηλιακής ενέργειας ανάπτυξη και είναι επίσης ο ηγέτης στην γεωθερμικής ενέργειας και των υδάτων. - Γιατί το Ισραήλ βιώνει συνήθως έλλειψη νερού. έχουν μια ιδιαίτερα ανεπτυγμένη βιομηχανία της τεχνολογίας νερού που τους καθιστά ένα από τα παγκόσμια 's κορυφαίους ειδικούς στις τεχνικές διατήρησης του νερού και ανακύκλωση νερού. Ισραήλ ' νομικών συστημάτων Νομική συστήματος που προσομοιάζει δυτικού τύπου s σε ορισμένες πτυχές, το νομικό σύστημα του Ισραήλ 's είναι κατά κύριο λόγο ένα υβρίδιο των ιστορικών και θρησκευτικών νομικών δόγματα ανάπτυξη υπό βρετανική κυριαρχία και την Οθωμανική. Οι "Κνεσέτ " το καταστατικό και το "Βασικοί Νόμοι του Ισραήλ " τη βάση για τη νομοθεσία του Ισραήλ 's που τεκμηριώνονται περαιτέρω από τη νομολογία και πολιτικό προηγούμενο. Πρόσφατα, ισραηλινά δικαστήρια έχουν εμφανίζουν χαρακτηριστικά του Καναδά και της Αμερικής δίκαιο και όχι στο δίκαιο της ηπειρωτικής Ευρώπης.Ισραήλ 's Court διάρθρωση και το νομικό σύστημα Το Ανώτατο Δικαστήριο, περιφερειακά δικαστήρια και οι δικαστές ' δικαστήρια περιλαμβάνουν Ισραήλ 's γενικό σύστημα δικαστήριο, με το Ανώτατο Δικαστήριο των υφιστάμενων ως το ανώτατο δικαστήριο της χώρας. Το Ισραήλ έχει επίσης "ειδική " δικαστήρια που ασχολούνται με τη θρησκευτική, την εργασία και θέματα στρατιωτική δικαιοσύνη. Αυτά τα δικαστήρια διέπονται δικαστήρια δευτεροβάθμιο που μπορούν να λάβουν περιορισμένη εξέταση από το Ανώτατο Δικαστήριο, σε ορισμένες περίπλοκες υποθέσεις. Το Ισραήλ έχει πέντε δικαστικές περιφέρειες: Ναζαρέτ, Τελ-Αβίβ, Beer-Sheva, Ιερουσαλήμ και Χάιφα, με τα περιφερειακά δικαστήρια και οι δικαστές που ισχύουν στις αντίστοιχες περιοχές τους. Όλες οι ενέργειες έξω από αυτές τις δικαστικές περιφέρειες μεταφέρθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Ιερουσαλήμ.

Απαιτήσεις βίζας

Βίζα A/2 - Αυτή η βίζα χορηγείται σε όσους επιθυμούν να έρθουν στο Ισραήλ για σπουδές σε διαπιστευμένο ίδρυμα.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητική Βίζα (βίζα A/2)

Τιμή και νόμισμα

USD 50

Το τέλος αίτησης για φοιτητική βίζα στο Ισραήλ εξαρτάται από τη χώρα διαμονής σας και υπόκειται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή. Η χρέωση μπορεί να είναι περίπου 40-50 USD.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Είναι υποχρεωτικό όλοι οι ξένοι φοιτητές που συμμετέχουν σε προγράμματα ενός εξαμήνου ή περισσότερο να διαθέτουν Φοιτητική Βίζα (A-2) πριν φτάσουν στο Ισραήλ.

Η φοιτητική βίζα χορηγείται σε όσους θέλουν να σπουδάσουν στα δημοτικά και γυμνάσια, σε ακαδημαϊκά ιδρύματα και σε ιδρύματα yeshivot και νεολαίας του Jewish Agency.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Ισραηλινό Προξενείο ή Πρεσβεία του Ισραήλ

Πρέπει να εμφανιστείτε αυτοπροσώπως στο τοπικό ισραηλινό προξενείο ή στην πρεσβεία του Ισραήλ πριν από την άφιξή σας για να λάβετε φοιτητική βίζα.

Δικτυακός τόπος:

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Ο αιτών για φοιτητική βίζα για το Ισραήλ πρέπει συνήθως να παρέχει τα ακόλουθα:

 • Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση για βίζα εισόδου στο Ισραήλ. Μπορείτε να κατεβάσετε τη φόρμα αίτησης εδώ: http://www.mfa.gov.il/MFA_Graphics/MFA %20Gallery/Consular% 20forms/EntryVisa.pdf
 • Διαβατήριο (πρέπει να ισχύει πέραν του ενός έτους από την ημερομηνία της προβλεπόμενης επίσκεψης).
 • Δύο φωτογραφίες διαβατηρίου.
 • Πρωτότυπη επιστολή αποδοχής για σπουδές σε αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα στο Ισραήλ.
 • Δήλωση από την τράπεζα που δείχνει ότι έχετε τα κεφάλαια για να υποστηρίξετε τη διαμονή σας στο Ισραήλ όσο είστε φοιτητής (Τράπεζα από τους τελευταίους τρεις μήνες).
 • Αεροπορικά εισιτήρια μετ' επιστροφής Ή πληρωμή της επόμενης σχολικής χρονιάς στις πολιτείες (σε περίπτωση ανταλλαγής μαθητή).
 • Τραπεζική κατάσταση των τελευταίων 3 μηνών.
 • Ίσως χρειαστεί να προσκομίσετε το πρωτότυπο πιστοποιητικό γέννησής σας

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα αμέσως αφού λάβετε την επίσημη επιστολή αποδοχής από το εκπαιδευτικό ίδρυμα του Ισραήλ που φιλοξενεί.

Η βίζα ισχύει για έως και ένα έτος (και επιτρέπει πολλές εισόδους στη χώρα) και μπορεί να παραταθεί στο γραφείο της Αρχής Πληθυσμού για μια επιπλέον περίοδο.

Χρόνος επεξεργασίας

Ευκαιρίες εργασίας

Οι κάτοχοι βίζας A/2 δεν επιτρέπεται να εργαστούν στο Ισραήλ.

Υπό ορισμένες προϋποθέσεις, οι κάτοχοι βίζας A/2 που είναι επιλέξιμοι να κάνουν aliya σύμφωνα με το νόμο της επιστροφής μπορούν να εργάζονται με μερική απασχόληση.

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Η αίτησή σας για βίζα μπορεί να απορριφθεί εάν δεν μπορείτε να αποδείξετε τα απαιτούμενα χρήματα ή εάν προσκομίσετε λανθασμένα ή ελλιπή έγγραφα.