Keystone logo
Κολομβία

Μελέτη Νόμος σε Κολομβία 2024

Μελέτη σε Κολομβία

Κερδίζουν της Νομικής Σχολής στο Columbia Κολούμπια, καθώς και άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής έχει προσπαθήσει να μεταρρυθμίσει τη διαδικασία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τους, καθιστώντας ευκολότερο για τους φοιτητές με χαμηλό εισόδημα να αποκτήσουν πτυχία τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Να γίνει ένας δικηγόρος στην Κολομβία περιλαμβάνει την ολοκλήρωση πτυχίο Νομικής (4 χρόνια). Μπορείτε να ολοκληρώσετε τότε το Master of Laws (LLM). Ανάλογα με την ειδικότητά σας, θα πρέπει ή όχι να λάβουν μέρος στις εξετάσεις Μπαρ στην πρακτική του νόμου. Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης που αποτελείται από τουλάχιστον ένα έτος με ένα δικηγορικό γραφείο ή ατομική σύμβουλος μερικές φορές χρειάζεται πριν οι μαθητές του νόμου μπορεί να πάρει τη γραμμή εξέταση. Πολλοί δικηγόροι απόκτηση πτυχίου στην Κολομβία επιλέγουν να δικηγορία στη Βραζιλία, όπου τα οικονομικά ακμάζουσα πόλεις του Σάο Πάολο και το Ρίο ντε Τζανέιρο προσφέρουν ευκαιρίες που Κολομβία δεν παρέχει.Δικηγόροι με ειδίκευση στην εταιρική, επιχειρήσεων και δικαίου των συμβάσεων δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να βρουν απασχόληση στη Βραζιλία, ενώ ποινικές και οικογενειακές δικηγόροι τείνουν να είναι περισσότερο σε ζήτηση στην Κολομβία.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  173
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  24
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  23
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  30

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  6
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  4
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  1

Σχετικά με Κολομβία

Κολομβία είναι μια συνταγματική δημοκρατία που βρίσκεται στη βορειοδυτική Νότια Αμερική και συνορεύει με τον Ειρηνικό Ωκεανό, στην Καραϊβική Θάλασσα, το Περού, τη Βραζιλία και τη Βενεζουέλα. Ένας "μεσαίο " δύναμη θεωρείται έχοντας την 3η μεγαλύτερη οικονομία μεταξύ των άλλων χωρών της Νότιας Αμερικής? Κυβέρνηση Κολούμπια 's καθοδηγείται από ένα σύνταγμα τροποποιήθηκε το 1991 και λειτουργεί σύμφωνα με τις αρχές του "διάκρισης των εξουσιών ". Ο επικεφαλής της κυβέρνησης και κράτους είναι ο πρόεδρος της Κολούμπια, ο οποίος υποστηρίζεται από το Συμβούλιο των Υπουργών και του Αντιπροέδρου. Παρόμοια με τη δομή της κυβέρνησης των ΗΠΑ, Κολομβία έχει δύο νομοθετικών σωμάτων Κογκρέσο, Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων. Το Ανώτατο Δικαστήριο της Κολούμπια κυβερνά από το δικαστικό κλάδο και αποτελείται από 23 δικαστές που εκδικάζουν τις αστικές, Εργασίας και Ποινικού θαλάμους. Ιδρύθηκε το 2005, ένα πολιτικό σύστημα των νομικών διαδικασιών έχει εφαρμοστεί επικυρώνοντας κατ 'αντιμωλία (κριτική επιτροπή ή δικαστή) διαδικασίες σε όλα τα δικαστήρια.Κολούμπια 's Νομικό Σύστημα εργασίας στο πλαίσιο του νέου Ποινικού Κώδικα από το 1938 αρχικά την ενσωμάτωση των αρχών της ισπανικής νομοθεσίας, το νομικό σύστημα της Κολούμπια έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τις ΗΠΑ και τη Δυτική νόμους που ορίζουν τα εγκλήματα ως πλημμελήματα ή κακουργήματα. Ωστόσο, Κολούμπια 's μέγιστη ποινή φυλάκισης είναι 24 έτη (παρόμοια με σκανδιναβικές νόμους), ανεξάρτητα από το έγκλημα. Η θανατική ποινή στην Κολομβία καταργήθηκε πάνω από 100 χρόνια πριν. Χωρίζεται σε διαφορετικές δικαστικές περιφέρειες που περιέχουν ανώτατα δικαστήρια που προεδρεύεται από τουλάχιστον τρεις δικαστές, οι δήμοι Κολούμπια 's εποπτεύεται από εξειδικευμένο, νεανική και κύκλωμα δικαστήρια που χρησιμοποιούν "του υπουργείου Δημόσιας " δικηγόρων που εκπροσωπούν άτομα σε δικαστικές διαδικασίες.

Απαιτήσεις βίζας

 • Μεταναστευτική βίζα κατηγορίας 9 (βίζα M-9) - αντικατάσταση της παλιάς θεώρησης TP-3 από τις 15 Δεκεμβρίου 2017.
 • Εάν η πορεία σας διαρκεί λιγότερο από 6 μήνες, ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τουριστική βίζα.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Μεταναστευτική βίζα κατηγορίας 9 (βίζα M-9). Τουριστική βίζα

Τιμή και νόμισμα

Το τέλος βίζας θα εξαρτηθεί από την εθνικότητα σας. Για τους αιτούντες στις ΗΠΑ, το κόστος για τη φοιτητική βίζα M-9 είναι 67 $ USD.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για τη Φοιτητική Βίζα της Κολομβίας, πρέπει να έχετε εγγραφεί σε πιστοποιημένο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Κολομβία με ένταση τάξης τουλάχιστον 10 ωρών την εβδομάδα.

Όλα τα πανεπιστήμια απαιτούν από εσάς να έχετε Φοιτητική Βίζα εάν εγγραφείτε σε ένα μάθημα για 3 μήνες ή περισσότερο.

Οι πολίτες πολλών χωρών, όπως η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Γαλλία, η Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν χρειάζονται βίζα για να εισέλθουν στην Κολομβία ως τουρίστας για έως και 90 ημέρες. Μια κολομβιανή «τουριστική» βίζα δεν είναι επίσημη βίζα. Είναι απλώς μια σφραγίδα στο διαβατήριό σας. Επιπλέον, η «τουριστική» βίζα μπορεί να παραταθεί κατά 90 ημέρες σε οποιοδήποτε γραφείο της Migración Colombia στη χώρα. Εάν σπουδάζετε σε μη διαπιστευμένο σχολείο για περίοδο μικρότερη από 180 ημέρες, μπορείτε να το κάνετε βάσει μιας κανονικής τουριστικής άδειας (PIP-5) και δεν χρειάζεται να υποβάλετε αίτηση για βίζα.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Κολομβιανό προξενείο ή διαδικτυακά

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για φοιτητική βίζα για την Κολομβία σε προξενείο της Κολομβίας ή διαδικτυακά.

Δικτυακός τόπος:

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Εάν κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα:

 • Φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του έγκυρου διαβατηρίου σας με τα προσωπικά σας στοιχεία.
 • Φωτοτυπία της σελίδας του διαβατηρίου σας με την τελευταία σφραγίδα εισόδου ή αναχώρησης από την Κολομβία.
 • Εάν είχατε προηγούμενη βίζα για την Κολομβία, φωτοαντίγραφο αυτής της βίζας.
 • Φωτοαντίγραφο του εντύπου εγγραφής στο πανεπιστήμιο υπογεγραμμένο από υπάλληλο του σχολείου.
 • Βεβαίωση ή έγγραφο του σχολείου, που να δηλώνει ότι το ωράριο μαθημάτων είναι τουλάχιστον δέκα (10) ώρες την εβδομάδα.
 • Φωτοαντίγραφο «πιστοποιητικού ύπαρξης και νόμιμης εκπροσώπησης» από το πανεπιστήμιο.
 • Εξουσιοδότηση των γονέων και ορισμός του υπευθύνου για τον μαθητή κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κολομβία, επικυρωμένη από συμβολαιογράφο ή πρόξενο της Κολομβίας σε περίπτωση ανηλίκων.
 • Επιστολή (στα ισπανικά) από το άτομο με οικονομική ευθύνη για τον φοιτητή που εγγυάται τα έξοδα του φοιτητή και έγγραφα που δείχνουν οικονομική φερεγγυότητα. Εάν είστε φοιτητής, η επιστολή θα πρέπει να αναφέρει ότι θα είστε οικονομικά υπεύθυνος για τον εαυτό σας όσο βρίσκεστε στην Κολομβία. Για να δείξετε «οικονομική φερεγγυότητα», θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα τραπεζικό «πιστοποιητικό» που δείχνει ότι το μέσο υπόλοιπο τους τελευταίους έξι μήνες είναι μεγαλύτερο από 10 φορές τον νόμιμο κατώτατο μισθό στην Κολομβία ή 7.812.420 πέσος (2.605 $ με ισοτιμία 3.000 πέσος προς το USD) το 2018. Και αυτό το πιστοποιητικό θα πρέπει να είναι συμβολαιογραφικό και μεταφρασμένο. Εναλλακτικά, μπορείτε να παρέχετε τραπεζικές κινήσεις έξι μηνών χωρίς να χρειάζεται μετάφραση. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντίγραφα κίνησης πιστωτικών καρτών που δείχνουν επαρκές διαθέσιμο υπόλοιπο.
 • Φωτογραφία προσώπου σε στυλ διαβατηρίου με λευκό φόντο, μεγέθους 3 cm πλάτος X 4 cm ύψος, μέγιστο μέγεθος αρχείου jpg 300 kb για ηλεκτρονική αίτηση.

Εάν το προξενείο σας δεν σας επιτρέπει να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά, τότε πάρτε τα έγγραφα που αναφέρονται παραπάνω στο προξενείο τη στιγμή του ραντεβού σας και ολοκληρώστε τη διαδικασία που υποδεικνύουν.​ Εάν υποβάλετε αίτηση αυτοπροσώπως, ο πράκτορας θα σας κάνει ερωτήσεις, συμπληρώστε τα την ηλεκτρονική εφαρμογή για εσάς, σαρώστε όλα τα έγγραφά σας και σας τα επιστρέψτε καθώς και τραβήξτε τη φωτογραφία σας με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Μόλις λάβετε την ηλεκτρονική σας βίζα, πρέπει να πάτε σε ένα προξενείο της Κολομβίας για να τη σφραγίσετε στο διαβατήριό σας.

Αφού λάβετε επιτυχώς τη Φοιτητική Βίζα για Κολομβία, θα έχετε το πολύ 15 ημέρες για να δηλώσετε τη βίζα σας στη Migración Colombia για να λάβετε Cedula de Extranjeria (Κολομβιανή ταυτότητα για αλλοδαπούς). Αυτό πρέπει να γίνει αυτοπροσώπως.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Το χρονικό διάστημα που δίνεται για τη φοιτητική βίζα της Κολομβίας εξαρτάται από τη διάρκεια της προγραμματισμένης εγγραφής σας και μπορεί να είναι έως και τρία χρόνια.

Χρόνος επεξεργασίας

Ευκαιρίες εργασίας

Με τη φοιτητική βίζα M-9, δεν επιτρέπεται να εργαστείτε στην Κολομβία.

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Η αίτησή σας για βίζα μπορεί να απορριφθεί εάν δεν μπορείτε να αποδείξετε τα απαιτούμενα χρήματα ή εάν προσκομίσετε λανθασμένα ή ελλιπή έγγραφα.