Keystone logo
Κυπριακή Δημοκρατία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Νόμος Προγράμματα σε Κυπριακή Δημοκρατία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 30
  • Nicosia, Κυπριακή Δημοκρατία

  University of Cyprus στοχεύει να καθιερωθεί ως Πρωτοποριακό Researchδρυμα Έρευνας με επίτευξη Διεθνούς Επιστημονικής Αναγνώρισης στην Ευρωπαϊκή Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, προσφέροντας Ανταγωνιστικά Προγράμματα και να γίνει Κέντρο Αριστείας στην ευρύτερη Ευρωμεσογειακή περιοχή.

  • Egkomi, Κυπριακή Δημοκρατία

  Η Cyprus Maritime Academy (CyMA), μέρος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας - το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Κύπρου - εκπαιδευτικό δίκτυο, είναι η πρώτη Ναυτιλιακή Ακαδημία στην Κύπρο που προσφέρει τρία Πιστοποιητικά Ικανότητας. Η CyMA προσφέρει τα Πιστοποιητικά Ικανότητας ενός Υπεύθυνου Υπεύθυνου Ναυτιλιακού Ρολόι (Ναυτική Επιστήμη), Υπεύθυνου Υπεύθυνου Μηχανικής Ρολόι (Θαλάσσια Μηχανική) και Ηλεκτρο-τεχνικού Λειτουργού (Θαλάσσια Ηλεκτρο-Τεχνολογία), όλα εγκεκριμένα από το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

  • Nicosia, Κυπριακή Δημοκρατία

  Intercollege είναι ένα ανεξάρτητο, εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία στη δυτική εκπαίδευση, τα ποιοτικά πρότυπα και μια διεθνή φιλοσοφία με πραγματική φροντίδα για τους μαθητές του. Βρίσκεται στη Λευκωσία, το Intercollege έχει γίνει ένα παγκόσμιο εκπαιδευτικό κέντρο που προσφέρει μια σειρά ακαδημαϊκών, επαγγελματικών και επαγγελματικών προγραμμάτων σπουδών.

  • Paphos, Κυπριακή Δημοκρατία

  Η Μονάδα Εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης (DLU) στο Πανεπιστήμιο Neapolis χρησιμοποιεί την πιο σύγχρονη ηλεκτρονική τεχνολογία για μια πλατφόρμα που προσφέρει στους φοιτητές μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε σύγχρονες εξειδικεύσεις. Ο σκοπός του DLU είναι να υποστηρίξει τους φοιτητές και τους ακαδημαϊκούς του Πανεπιστημίου τόσο στη μακροπρόθεσμη όσο και στη βραχυπρόθεσμη εκπαίδευση εξ αποστάσεως. Η βασική φιλοσοφία του DLU είναι να διασφαλίσει την ισότητα στην πρόσβαση σε πληροφορίες και σεβασμό στις ανάγκες κάθε φοιτητή του Πανεπιστημίου μας. Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μια ενότητα που θα είναι ένα πρωτότυπο στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση για όλα τα πανεπιστήμια που προσφέρουν παρόμοια προγράμματα σπουδών.

  • Ozanköy, Κυπριακή Δημοκρατία

  Cyprus Science University αναπτύσσεται σε μεγάλο βαθμό διεθνώς, φιλοξενεί διεθνείς φοιτητές στη Βόρεια Κύπρο από 23 χώρες από την Ασία, την Ευρώπη και την Αφρική. Με το ίδρυμά μας να είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα εργαστήρια τεχνολογίας αιχμής και εγκαταστάσεις διδασκαλίας, οι εκπαιδευτικές ευκαιρίες δεν υστερούν καθόλου. Εδώ στο Cyprus Science University , προσφέρουμε στους μαθητές μας ευκαιρίες όχι μόνο να επεκτείνουν τις θεωρητικές τους γνώσεις αλλά και τις πρακτικές τους εμπειρίες. Όλοι οι Διεθνείς Φοιτητές δικαιούνται υποτροφία 50% όταν σπουδάζουν μεταπτυχιακά μαθήματα στο Cyprus Science University .

  • Aglantzia, Κυπριακή Δημοκρατία
  • Limassol, Κυπριακή Δημοκρατία

  CIIM - Το Cyprus International Institute of Management είναι μια διεθνής σχολή επιχειρήσεων που ιδρύθηκε το 1990 από μια ομάδα ηγετών επιχειρήσεων και μια ομάδα διακεκριμένων ακαδημαϊκών που εκπροσωπούν μερικές από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο. Στόχος μας ήταν να αντλήσουμε τους καλύτερους δασκάλους στη μεταπτυχιακή εκπαίδευση ανεξάρτητα από την τοποθεσία και να διαθέσουμε το ταλέντο και την εμπειρία τους στην Κύπρο.

  • Larnaca, Κυπριακή Δημοκρατία

  Η Unicaf είναι η κορυφαία διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει προσιτή και ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση σε ανεπαρκείς αγορές, σε συνεργασία με αξιόπιστα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Αφρική.

  • Famagusta, Κυπριακή Δημοκρατία

  Το Cyprus West University ιδρύθηκε το 2015 και βρίσκεται στη Βόρεια Κύπρο. Ως ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, συμβολίζει τη σύγχρονη όψη της Κύπρου που είναι ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο της Μεσογείου.

  • Nicosia, Κυπριακή Δημοκρατία

  The Cyprus Institute είναι ένας διεθνής ερευνητικός οργανισμός που βρίσκεται στη Λευκωσία, πρωτεύουσα της Κύπρου. Λειτουργεί υπό την αιγίδα του Κυπριακού Ερευνητικού και Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, το οποίο διοικείται από διεθνώς αναγνωρισμένο Διοικητικό Συμβούλιο. Αποστολή της είναι να λειτουργεί ως κέντρο επιστήμης, τεχνολογίας και καινοτομίας για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, αντιμετωπίζοντας ζητήματα περιφερειακής σημασίας και παγκόσμιας σημασίας.

  • Paphos, Κυπριακή Δημοκρατία

  Το Πανεπιστήμιο Neapolis στην Κύπρο είναι ένα νέο αλλά δυναμικό, ταχέως αναπτυσσόμενο πανεπιστήμιο που λειτουργεί από το 2010 στην καρδιά της γοητευτικής πόλης της Πάφου, στη δυτική ακτή του νησιού της Κύπρου, προσφέροντας προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά . Η εγγραφή στο Πανεπιστήμιο Neapolis στην Κύπρο προσελκύει τους φοιτητές σε ένα υψηλό επίπεδο, ενθαρρυντικό και ευχάριστο περιβάλλον. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Νεάπολης είναι η ποιότητα και η αφοσίωση της σχολής της, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν σημαντική εμπειρία στη διδασκαλία και στην έρευνα σε ευρωπαϊκά και αμερικανικά πανεπιστήμια. Βασισμένο σε μια τέτοια σχολή και σε μια φιλόδοξη στρατηγική, γίνεται γρήγορα ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Κύπρο.

  • Amsterdam, Κάτω Χώρες
  • Famagusta, Κυπριακή Δημοκρατία

  Ένα πανεπιστήμιο για ονειροπόλους και πράττοντες. Ένα πανεπιστήμιο για την επόμενη γενιά, παγκόσμιο τεχνολογικό ταλέντα. Ένα πανεπιστήμιο για να ξεκινήσεις το μέλλον σου.

  • Nicosia, Κυπριακή Δημοκρατία

  Το Πανεπιστήμιο Philips είναι ένα δυναμικό ίδρυμα που παρέχει πνευματικά διεγερτικά και προκλητικά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Philips είναι καλά ισορροπημένα, με νόημα και βοηθούν τους φοιτητές. Η πανεπιστημιακή σχολή, με αποδείξεις για τη διδασκαλία και την ερευνητική αριστεία και τη δέσμευση στη μάθηση των φοιτητών, παραδίδει τα προγράμματα.

  • Manchester, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Budapest, Ουγγαρία
  • + 62 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Strovolos, Κυπριακή Δημοκρατία

  Οι προκλήσεις στη σημερινή παγκόσμια οικονομία είναι τεράστιες και εξελίσσονται πάντα. Ως εκ τούτου, οι φοιτητές που ακολουθούν πτυχίο/πιστοποιητικό τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις επιχειρήσεις έχουν περισσότερο νόημα από ποτέ. Το CBS προσφέρει, μέσω των προγραμμάτων του, μια σειρά από ακαδημαϊκές και μη ακαδημαϊκές εμπειρίες για να εξοπλίσει τους μαθητές μας με τις ιδιότητες ενός σύγχρονου ηγέτη.

  • Cyprus Online, Κυπριακή Δημοκρατία

  Ως το δεύτερο δημόσιο πανεπιστήμιο, που ιδρύθηκε το 2002, το Open University Cyprus (OUC) στοχεύει να καλύψει ένα σημαντικό κενό στο κυπριακό σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προσφέροντας διαπιστευμένα πτυχία εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε όλα τα επίπεδα (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό). Με βάση την προέλευσή του ως το μοναδικό πανεπιστήμιο της χώρας που είναι αφιερωμένο στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, το OUC αναπτύσσεται γρήγορα σε ακαδημαϊκό ανάστημα και σε γενική φήμη. Οι σημερινές προκλητικές πραγματικότητες έχουν διευρύνει τους ορίζοντες της OUC, συμβάλλοντας στην προσέγγιση της Κύπρου προς τον στρατηγικό της στόχο: να καθιερωθεί ως περιφερειακό εκπαιδευτικό και ερευνητικό κέντρο και κέντρο για διεθνείς μελετητές και φοιτητές, τόσο στη λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου.