Keystone logo
Κυπριακή Δημοκρατία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Νόμος Προγράμματα σε Κυπριακή Δημοκρατία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 29
  • Paphos, Κυπριακή Δημοκρατία

  Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού – Mediterraneo στην Πάφο της Κύπρου, μια δίδυμη πανεπιστημιούπολη του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού (AUB) στη Βηρυτό του Λιβάνου. Το AUB βασίζει την εκπαιδευτική φιλοσοφία, τα πρότυπα και τις πρακτικές του στο αμερικανικό μοντέλο φιλελεύθερων τεχνών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το πανεπιστήμιο ενθαρρύνει την ελευθερία σκέψης και έκφρασης και επιδιώκει να αποφοιτήσει άντρες και γυναίκες αφοσιωμένους στη δημιουργική και κριτική σκέψη, τη δια βίου μάθηση, την προσωπική ακεραιότητα, την ευθύνη του πολίτη και την ηγεσία. .​ Το AUB λειτουργεί βάσει καταστατικού που χορηγείται από το Υπουργείο Εκπαίδευσης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης (NYSED) το οποίο καταγράφει τα προγράμματα σπουδών του πανεπιστημίου. Όλα τα τμήματα και τα προγράμματα στο AUB Mediterraneo είναι διαπιστευμένα από τον Κυπριακό Οργανισμό Διασφάλισης Ποιότητας και Διαπίστευσης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (CYQAA).

  • Calgary, Καναδάς
  • Toronto, Καναδάς
  • + 8 περισσότερο

  Η συνένωση των Eurocentres και Bayswater αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή στη διεθνή εκπαίδευση. Η συλλογική μας εμπειρία αντιπροσωπεύει μια δύναμη στον σημερινό διεθνή τομέα της εκπαίδευσης. Είμαστε παθιασμένοι με τις αναπτυσσόμενες κοινότητες παγκόσμιων στοχαστών και εξερευνητών, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό – ανεξάρτητα από την ιστορία τους. Δημιουργήσαμε το Bayswater Education γιατί θέλουμε οι νέοι από κάθε κοινωνικό στρώμα να αποκτήσουν ενθουσιασμό από την ανακάλυψη νέων πολιτισμών, την εξερεύνηση νέων γεύσεων και την εκμάθηση του τι υπάρχει εκεί έξω. Τους σκεφτόμαστε ως παγκόσμια πνεύματα, όπως εμείς.

  • Aglantzia, Κυπριακή Δημοκρατία

  Το Πανεπιστήμιο Κύπρου στοχεύει να εδραιωθεί ως Πρωτοπόρο Ερευνητικό Ίδρυμα που επιτυγχάνει Διεθνή Επιστημονική Αναγνώριση στην Ευρωπαϊκή Ανώτατη Εκπαίδευση, προσφέροντας Ανταγωνιστικά Προγράμματα και να γίνει Κέντρο Αριστείας στην ευρύτερη Ευρωμεσογειακή Περιφέρεια.

  • Paphos, Κυπριακή Δημοκρατία

  Η Μονάδα Εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης (DLU) στο Πανεπιστήμιο Neapolis χρησιμοποιεί την πιο σύγχρονη ηλεκτρονική τεχνολογία για μια πλατφόρμα που προσφέρει στους φοιτητές μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε σύγχρονες εξειδικεύσεις. Ο σκοπός του DLU είναι να υποστηρίξει τους φοιτητές και τους ακαδημαϊκούς του Πανεπιστημίου τόσο στη μακροπρόθεσμη όσο και στη βραχυπρόθεσμη εκπαίδευση εξ αποστάσεως. Η βασική φιλοσοφία του DLU είναι να διασφαλίσει την ισότητα στην πρόσβαση σε πληροφορίες και σεβασμό στις ανάγκες κάθε φοιτητή του Πανεπιστημίου μας. Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μια ενότητα που θα είναι ένα πρωτότυπο στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση για όλα τα πανεπιστήμια που προσφέρουν παρόμοια προγράμματα σπουδών.

  • Aglantzia, Κυπριακή Δημοκρατία
  • Limassol, Κυπριακή Δημοκρατία

  CIIM - Το Cyprus International Institute of Management είναι μια διεθνής σχολή επιχειρήσεων που ιδρύθηκε το 1990 από μια ομάδα ηγετών επιχειρήσεων και μια ομάδα διακεκριμένων ακαδημαϊκών που εκπροσωπούν μερικές από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο. Στόχος μας ήταν να αντλήσουμε τους καλύτερους δασκάλους στη μεταπτυχιακή εκπαίδευση ανεξάρτητα από την τοποθεσία και να διαθέσουμε το ταλέντο και την εμπειρία τους στην Κύπρο.

  • Larnaca, Κυπριακή Δημοκρατία

  Η Unicaf είναι η κορυφαία διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει προσιτή και ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση σε ανεπαρκείς αγορές, σε συνεργασία με αξιόπιστα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Αφρική.

  • Famagusta, Κυπριακή Δημοκρατία

  Το Cyprus West University ιδρύθηκε το 2015 και βρίσκεται στη Βόρεια Κύπρο. Ως ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, συμβολίζει τη σύγχρονη όψη της Κύπρου που είναι ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο της Μεσογείου.

  • Nicosia, Κυπριακή Δημοκρατία

  The Cyprus Institute είναι ένας διεθνής ερευνητικός οργανισμός που βρίσκεται στη Λευκωσία, πρωτεύουσα της Κύπρου. Λειτουργεί υπό την αιγίδα του Κυπριακού Ερευνητικού και Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, το οποίο διοικείται από διεθνώς αναγνωρισμένο Διοικητικό Συμβούλιο. Αποστολή της είναι να λειτουργεί ως κέντρο επιστήμης, τεχνολογίας και καινοτομίας για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, αντιμετωπίζοντας ζητήματα περιφερειακής σημασίας και παγκόσμιας σημασίας.

  • Paphos, Κυπριακή Δημοκρατία

  Το Πανεπιστήμιο Neapolis στην Κύπρο είναι ένα νέο αλλά δυναμικό, ταχέως αναπτυσσόμενο πανεπιστήμιο που λειτουργεί από το 2010 στην καρδιά της γοητευτικής πόλης της Πάφου, στη δυτική ακτή του νησιού της Κύπρου, προσφέροντας προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά . Η εγγραφή στο Πανεπιστήμιο Neapolis στην Κύπρο προσελκύει τους φοιτητές σε ένα υψηλό επίπεδο, ενθαρρυντικό και ευχάριστο περιβάλλον. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Νεάπολης είναι η ποιότητα και η αφοσίωση της σχολής της, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν σημαντική εμπειρία στη διδασκαλία και στην έρευνα σε ευρωπαϊκά και αμερικανικά πανεπιστήμια. Βασισμένο σε μια τέτοια σχολή και σε μια φιλόδοξη στρατηγική, γίνεται γρήγορα ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Κύπρο.

  • Amsterdam, Κάτω Χώρες
  • Famagusta, Κυπριακή Δημοκρατία

  Ένα πανεπιστήμιο για ονειροπόλους και πράττοντες. Ένα πανεπιστήμιο για την επόμενη γενιά, παγκόσμιο τεχνολογικό ταλέντα. Ένα πανεπιστήμιο για να ξεκινήσεις το μέλλον σου.

  • Nicosia, Κυπριακή Δημοκρατία

  Το Πανεπιστήμιο Philips είναι ένα δυναμικό ίδρυμα που παρέχει πνευματικά διεγερτικά και προκλητικά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Philips είναι καλά ισορροπημένα, με νόημα και βοηθούν τους φοιτητές. Η πανεπιστημιακή σχολή, με αποδείξεις για τη διδασκαλία και την ερευνητική αριστεία και τη δέσμευση στη μάθηση των φοιτητών, παραδίδει τα προγράμματα.

  • Manchester, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Budapest, Ουγγαρία
  • + 62 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Strovolos, Κυπριακή Δημοκρατία

  Οι προκλήσεις στη σημερινή παγκόσμια οικονομία είναι τεράστιες και συνεχώς εξελισσόμενες. Ως εκ τούτου, η επιδίωξη των φοιτητών για ένα πτυχίο/πιστοποιητικό τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον επιχειρηματικό τομέα έχει περισσότερο νόημα από ποτέ. Το CBS προσφέρει, μέσα από τα προγράμματά του, μια σειρά από ακαδημαϊκές και μη ακαδημαϊκές εμπειρίες, έτσι ώστε να εφοδιάσει τους φοιτητές μας με τις γνώσεις και ικανότητες ενός σύγχρονου ηγέτη.

  • Cyprus Online, Κυπριακή Δημοκρατία

  Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με εξειδίκευση, τεχνογνωσία και εμπειρία δεκαπενταετίας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, οργανώνει υψηλών προδιαγραφών προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα σε μεγάλο εύρος επιστημονικών αντικειμένων με προσιτά δίδακτρα, ευέλικτη οικονομική πολιτική και υποτροφίες. Όλα τα προγράμματα έχουν διεπιστημονικό χαρακτήρα, παρέχουν πολύπλευρη ακαδημαϊκή γνώση, καλλιεργούν επαγγελματικά αξιοποιήσιμες δεξιότητες και έχουν άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας. Το συγκριτικό πλεονέκτημα του ΑΠΚΥ είναι οι σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες μάθησης και η ευέλικτη εξ αποστάσεως μεθοδολογία σπουδών που επιτρέπει σε κάθε πολίτη από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό να αποκτήσει, από τον προσωπικό του χώρο και στον δικό του χρόνο, χωρίς τους περιορισμούς της συμβατικής εκπαίδευσης, έναν αξιόπιστο τίτλο σπουδών, εφόδιο για επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη. Σε ό,τι αφορά στον ελληνόφωνο χώρο, όλοι οι τίτλοι σπουδών του ΑΠΚΥ αναγνωρίζονται από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. σύμφωνα με τα κριτήρια και τις διαδικασίες του.

  • Nicosia, Κυπριακή Δημοκρατία

  Ένα ζεστό καλωσόρισμα σε όλους εσάς που επιλέξατε το City Unity College Nicosia ως το ιδανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα που θα φιλοξενήσει τις μελλοντικές σας ακαδημαϊκές φιλοδοξίες. Λειτουργώντας σε μια αμερόληπτη και ποικιλόμορφη κοινότητα, το City Unity College Nicosia, δίνει μεγάλη έμφαση στην ικανότητα της μεταφοράς γνώσεων μέσω υψηλού επιπέδου τρόπων διδασκαλίας, σε ένα περιβάλλον που αντανακλά αξίες και ενθαρρύνει την ακεραιότητα.