Keystone logo
Ηνωμένο Βασίλειο

Μελέτη Νόμος σε Ηνωμένο Βασίλειο 2024

Μελέτη σε Ηνωμένο Βασίλειο

Το Ηνωμένο Βασίλειο Πτυχίο Νομικής έναν βαθμό νόμου στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι συνήθως ένα πτυχίο και αρχίζει με ένα Bachelor of Laws (LLB) ή Πτυχίο Νομικής. Μετά την ολοκλήρωση, όσοι θέλουν να ασκήσουν νόμος πρέπει να λάβει μια νομική πρακτική γκολφ. Αυτό ακολουθείται από την κατάρτιση στην εργασία σε ένα δικηγορικό γραφείο της επιλογής τους. Κερδίζουν της Νομικής Σχολής στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω πτυχίο νομικής θεωρείται ένα πτυχίο στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει λιγότερες προϋποθέσεις από πτυχίο νομικής σε άλλη χώρα. Για να μελετήσει το νόμο εδώ, απλά εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα δικαίου στο πανεπιστήμιο της επιλογής σας. Τα περισσότερα προγράμματα διαρκούν από τρία έως και τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί. Μετά την ολοκλήρωση, που εισέρχονται στην αγορά εργασίας μπορεί να είναι ανταγωνιστική. Το ακαδημαϊκό έτος έχει τρεις όρους: ένας όρος φθινόπωρο που διαρκεί από το Σεπτέμβριο μέχρι τον Ιανουάριο σε εαρινό εξάμηνο που αρχίζει από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο και μια καλοκαιρινή περίοδος που εκτείνεται από το Μάιο έως τον Ιούνιο, μερικές φορές εκτείνονται και Αύγουστο.Βρετανικά πανεπιστήμια καλωσορίζουμε διεθνείς φοιτητές σε διάφορα προγράμματα, συμπεριλαμβανομένου του δικαίου. Πολλές δικηγορικά γραφεία που αναπτύσσονται σε διεθνές ενδιαφέρον τους, και τις σπουδές στη Βρετανία προσφέρει επιλογές απασχόλησης για εκείνους που ενδιαφέρονται για την επιδίωξη μιας σταδιοδρομίας στο νόμο. Όσοι είναι σε θέση να βρείτε τα προγράμματα σπουδών εργασίας στο διάσημο δικηγορικά γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και να κερδίσουν έναν πλήρη τίτλο του νόμου στο Ηνωμένο Βασίλειο να βρει τη μεταφορά στην πράξη δικαίου σε άλλες χώρες απλή, παρέχοντας στις χώρες αυτές ασκούν επίσης εθιμικό δίκαιο. Ένα πτυχίο από ένα διάσημο πανεπιστήμιο με διεθνή αναγνώριση είναι ένα μεγάλο βήμα για την εύρεση εργασίας μετά την αποφοίτηση.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  628
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  83
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  35
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  79

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  8
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  12
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  5

Σχετικά με Ηνωμένο Βασίλειο

Πολλοί άνθρωποι συγχέουν το Ηνωμένο Βασίλειο με τη Μεγάλη Βρετανία, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι το ίδιο πράγμα. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια ενωμένη ομάδα από τέσσερις χώρες: Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία και Βόρεια Ιρλανδία. Αυτές οι τέσσερις χώρες μοιράζονται μια ομάδα νησιών στα βορειοδυτικά της ηπειρωτικής Ευρώπης και είναι ενωμένοι κάτω από μια κυβέρνηση με ένα μονάρχη. Μεγάλη Βρετανία περιλαμβάνει μόνο την Αγγλία, τη Σκωτία και την Ουαλία. Ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο έχει τέσσερις διαφορετικές χώρες, το καθένα με τη δική του κουλτούρα και τις διαφορετικές διαλέκτους, υπάρχει ένας λόγος που πολλοί άνθρωποι συγχέουν το Ηνωμένο Βασίλειο με την Αγγλία. Για αιώνες, η Αγγλία ήταν το κυρίαρχο έθνος, με το μονάρχη συχνά ονομάζεται "Βασίλισσα της Αγγλίας. " Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται το Ηνωμένο Βασίλειο, η εικόνα του μονάρχη είναι συχνά το πρώτο πράγμα που σκέφτονται. Οι βασιλιάδες, βασίλισσες, πρίγκιπες και πριγκίπισσες της Αγγλίας έχουν γίνει διεθνείς προσωπικότητες. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι επίσης γνωστή για άλλα πολιτιστικά εικονίδια, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Δρ Ποιος και τους Beatles.Αν επισκέφθηκε το Ηνωμένο Βασίλειο, θα θέλατε να δειπνήσετε στην παρακμιακή σοκολάτα Cadbury μετά από ένα παραδοσιακό γεύμα με ψάρι και τα τσιπ, το πλύσιμο όλα κάτω με ένα ποτήρι Guinness σωματώδης. Οι άνθρωποι του Ηνωμένου Βασιλείου είναι γνωστά ως ηγέτες στον χώρο της τέχνης, καθώς και την επιστήμη και την τεχνολογία. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ο τόπος όπου οι τάσεις της μόδας συχνά ξεκινούν και οι επαγγελματίες ηθοποιούς ή μουσικούς που γεννήθηκαν. Λονδίνο, το κέντρο όλων αυτών, είναι συχνά ονομάζεται "πολιτιστική υπερδύναμη. " Το νομικό σύστημα στο Ηνωμένο Βασίλειο Το κοινό σύστημα δικαίου προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο και χρησιμοποιείται στην Αγγλία, την Ουαλία και τη Βόρεια Ιρλανδία. Παρά το γεγονός ότι η Σκωτία είναι επίσης μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου, χρησιμοποιεί ένα πλουραλιστικό σύστημα που βασίζεται στις αρχές του αστικού δικαίου αναμιγνύεται με ορισμένες κοινές αρχές δικαίου. Η Συνθήκη της Ένωσης που εντάχθηκαν αυτών των ανεξάρτητων χωρών στο Ηνωμένο Βασίλειο που προβλέπεται ανεξάρτητων νομικών συστημάτων για κάθε χώρα. Όσοι σπουδάσει νομικά στο Ηνωμένο Βασίλειο τυπικά μελέτη στην Αγγλία, έτσι ώστε το κοινό δίκαιο είναι το πεδίο της επιλογής.

Απαιτήσεις βίζας

Η Φοιτητική Βίζα Βαθμίδας 4 (Γενική) έχει αντικατασταθεί με τη λεγόμενη «Μαθητική Διαδρομή». Το Student Route είναι η νέα Φοιτητική Βίζα του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία θα είναι διαθέσιμη και σε υπηκόους του ΕΟΧ, οι οποίοι, πριν από το Brexit, δεν χρειάζονταν βίζα για να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Φοιτητική διαδρομή (ηλικίες 18+)

Παιδική μαθητική διαδρομή (ηλικίας 4 - 17 ετών, η οποία έχει αντικαταστήσει τη Βίζα Παιδικής Φοιτητικής Βίζας Βαθμίδας 4)

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητική Διαδρομή

Τιμή και νόμισμα

GBP 348

Τα τρέχοντα τέλη φοιτητικής βίζας στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι:

 • 348 £ εάν κάνετε αίτηση εκτός Ηνωμένου Βασιλείου.
 • 475 £ εάν υποβάλετε αίτηση για επέκταση ή μετάβαση σε Φοιτητική Βίζα από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Οποιοσδήποτε εισέρχεται στη χώρα για σπουδές πρέπει να υποβάλει αίτηση για Φοιτητική Βίζα εάν εισέλθει μετά την 1η Ιανουαρίου 2021. Αυτό περιλαμβάνει υπηκόους ΕΕ/ΕΟΧ που προηγουμένως δεν χρειάζονταν βίζα για να εισέλθουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις σπουδές τους. Θα χρειαστεί να φτάσετε τους 70 βαθμούς στο Σύστημα Βασισμένο σε Πόντοι, το οποίο μετράει εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό περιλαμβάνει:

 • Έχετε γίνει δεκτός σε εγκεκριμένο ίδρυμα;
 • Έχετε τους οικονομικούς πόρους για να χρηματοδοτήσετε τη διαμονή σας στο Ηνωμένο Βασίλειο;
 • Είστε ικανοί στα Αγγλικά;
 • Πληροί το μάθημά σας τις απαιτήσεις του μαθήματος;

Όσοι αποφοιτούν από βρετανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα έως και μετά το καλοκαίρι του 2021 θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για μεταπτυχιακή βίζα, επιτρέποντάς τους να εργαστούν/αναζητούν εργασία στο Ηνωμένο Βασίλειο για έως και 2 χρόνια.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Κέντρο αιτήσεων βίζας για το Ηνωμένο Βασίλειο / Διαδικτυακό

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα στο Ηνωμένο Βασίλειο στο κέντρο αιτήσεων βίζας του Ηνωμένου Βασιλείου στη χώρα σας. Μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τα κέντρα αίτησης βίζας για το Ηνωμένο Βασίλειο σε όλο τον κόσμο εδώ: https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre.

Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω του ιστότοπου της Υπηρεσίας Βίζας και Μετανάστευσης του Υπουργείου Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου. Μπορείτε να ξεκινήσετε εδώ: https://apply-to-visit-or-stay-in-the-uk.homeoffice.gov.uk/sort/country-nationality?p=student_out_uk

Δικτυακός τόπος:https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Για να αποκτήσετε φοιτητική βίζα στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα πρέπει πρώτα να γίνετε δεκτοί σε ένα μάθημα. Για τα περισσότερα μαθήματα, θα χρειαστεί επίσης να αποδείξετε ότι καταλαβαίνετε αγγλικά στο απαιτούμενο επίπεδο.

Η διαδικασία αίτησης φοιτητικής βίζας στο Ηνωμένο Βασίλειο διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με τον τύπο της φοιτητικής βίζας του Ηνωμένου Βασιλείου για την οποία υποβάλλετε αίτηση.

Για την αίτησή σας για φοιτητική βίζα στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα χρειαστεί να παρέχετε τα ακόλουθα:

 • διαβατήριο ή ταξιδιωτική ταυτότητα
 • απόδειξη ότι μπορείτε να καλύψετε τα έξοδα πορείας και διαβίωσής σας
 • απόδειξη συγκατάθεσης γονέα ή κηδεμόνα εάν είστε κάτω των 18 ετών
 • απόδειξη αποδοχής στο μάθημά σας
 • απόδειξη καταβολής επιβάρυνσης υγειονομικής περίθαλψης

Ανάλογα με τη χώρα καταγωγής σας, μπορεί επίσης να χρειαστεί να κάνετε τεστ φυματίωσης.

Όταν φτάσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορεί να χρειαστεί να δηλώσετε τη φοιτητική σας βίζα στο Ηνωμένο Βασίλειο στην αστυνομία. Θα πρέπει να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το εάν πρέπει να εγγραφείτε στο αυτοκόλλητο ή στην επιστολή της φοιτητικής βίζας του Ηνωμένου Βασιλείου από το Υπουργείο Εσωτερικών του ΗΒ. Θα χρειαστεί επίσης να υποβάλετε αίτηση για Βιομετρική άδεια παραμονής εάν μένετε στο Ηνωμένο Βασίλειο για περισσότερο από 6 μήνες.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για Φοιτητική Βίζα έως και 6 μήνες πριν την έναρξη των μαθημάτων σας. Οι χρόνοι διεκπεραίωσης της φοιτητικής βίζας του Ηνωμένου Βασιλείου ποικίλλουν ανάλογα με τον τόπο από τον οποίο υποβάλλετε αίτηση, αλλά γενικά θα λάβετε απόφαση εντός 3 εβδομάδων εάν υποβάλετε αίτηση εκτός ΗΒ και εντός 8 εβδομάδων εάν υποβάλετε αίτηση εντός του ΗΒ.

Η διάρκεια της Γενικής φοιτητικής βίζας εξαρτάται από τη διάρκεια του μαθήματος σας και μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για παράτασή της εάν επιθυμείτε να μείνετε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εργαστείτε ή να συνεχίσετε περαιτέρω σπουδές. Η Παιδική φοιτητική βίζα ισχύει για τη διάρκεια του μαθήματος, έως 6 έτη κατ' ανώτατο όριο, και μπορεί να παραταθεί. Η διάρκεια της βραχυπρόθεσμης φοιτητικής βίζας δεν μπορεί να υπερβαίνει τη διάρκεια του μαθήματός σας και δεν μπορεί να παραταθεί.

Χρόνος επεξεργασίας

3 Weeks

Ευκαιρίες εργασίας

Οι διεθνείς φοιτητές επιτρέπεται να εργαστούν με σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Το είδος της εργασίας που μπορείτε να κάνετε θα εξαρτηθεί από το τι σπουδάζετε και από το αν θα εργάζεστε κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου ή στα διαλείμματα.

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Οι κύριοι λόγοι για την άρνηση φοιτητικής βίζας είναι:

 1. Έγγραφα που λείπουν ή είναι λανθασμένα.
 2. Μη τήρηση οικονομικών απαιτήσεων.
 3. Λανθασμένη μορφή εγγράφου.