Keystone logo
Ηνωμένο Βασίλειο

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Νόμος Προγράμματα σε Ηνωμένο Βασίλειο 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 781
  • Newcastle upon Tyne, Ηνωμένο Βασίλειο

  Ένα παγκόσμιο κορυφαίο πανεπιστήμιο 125 (QS World University Rankings 2023), το Newcastle φιλοξενεί 29.000 φοιτητές από 140 χώρες. Ως ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Russell, είμαστε ένα από τα μόλις 19 πανεπιστήμια στον κόσμο – και μόλις τρία στο Ηνωμένο Βασίλειο – που επιτύχει βαθμολογία πέντε και πλέον QS Star για συνολική αριστεία (2022). Μπορούμε να εντοπίσουμε την προέλευσή μας από τη Σχολή Ιατρικής και Χειρουργικής, που ιδρύθηκε το 1834. Σήμερα, συνδυάζουμε την παγκόσμια κορυφαία έρευνα με μια παγκόσμιας κλάσης ακαδημαϊκή εμπειρία.

  • Winchester, Ηνωμένο Βασίλειο

  Το Πανεπιστήμιο του Winchester δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο. Στο Winchester, μια όμορφη, πεμπτουσία αγγλική πόλη με πλούσια κληρονομιά και ζωντανή σύγχρονη κουλτούρα, οι φιλικές και συμπαγείς πανεπιστημιουπόλεις του πανεπιστημίου προσφέρουν στους φοιτητές το πλεονέκτημα της ζωής στην πόλη και στην πανεπιστημιούπολη. Βρισκόμαστε σε καλή τοποθεσία με εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις που σας επιτρέπουν να φτάσετε στο Λονδίνο ή την ακτή σε μία ώρα, ενώ το αεροδρόμιο του Σαουθάμπτον απέχει μόλις 10 λεπτά με το τρένο.

  • Bristol, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Stapleton, Ηνωμένο Βασίλειο

  Στην UWE Bristol σας δίνουμε τη δυνατότητα να κάνετε μια επιλογή. Να επιλέξεις ένα πανεπιστήμιο που προκαλεί τον εαυτό του όσο εσύ. Να διαλέξεις ένα πάθος που σου δίνει σκοπό. Για να επιλέξετε μια κοινότητα που οδηγεί τον δρόμο, ενθαρρύνοντάς σας να αμφισβητήσετε τα πάντα και να γίνετε ο καλύτερος που μπορείτε.

  • Shadwell, Ηνωμένο Βασίλειο

  Το LIS είναι ένας νέος θεσμός στο Λονδίνο. Τα προγράμματά τους είναι βαθιά διεπιστημονικά και δομημένα γύρω από πολύπλοκα προβλήματα του πραγματικού κόσμου. Γιατί; Επειδή ο κόσμος είναι κορεσμένος με πολύπλοκα προβλήματα που απαιτούν διεπιστημονική προσέγγιση. οι λύσεις τους δεν θα προέρχονται από ένα μόνο αντικείμενο ή ειδικότητα. Από την κλιματική αλλαγή μέχρι την οργανωτική κουλτούρα, τα σημερινά πολύπλοκα προβλήματα πρέπει να προσεγγιστούν από περισσότερες από μία οπτικές γωνίες. Αυτό κάνει το LIS. Διδάσκουν στους μαθητές τους να γίνουν ειδικοί στην επίλυση προβλημάτων.

  • Madrid, Ισπανία
  • Amsterdam, Κάτω Χώρες
  • + 8 περισσότερο

  Το IE University είναι ένα κορυφαίο διεθνές πανεπιστήμιο στην Ισπανία με πανεπιστημιουπόλεις στη Μαδρίτη και τη Σεγκόβια. Αναγνωρισμένο ως ένα από τα κορυφαία ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον κόσμο, το IE διαμορφώνει ηγέτες που οδηγούν την καινοτομία και την αλλαγή στους οργανισμούς, παρέχοντας ένα περιβάλλον μάθησης όπου οι τεχνολογίες και η διαφορετικότητα παίζουν βασικό ρόλο στην προώθηση του παγκόσμιου οράματος, μιας επιχειρηματικής νοοτροπίας και μιας ανθρωπιστικής προσέγγισης.

  • Kingston upon Thames, Ηνωμένο Βασίλειο
  • London, Ηνωμένο Βασίλειο

  Στο Πανεπιστήμιο Kingston, έχουμε πάθος να ενισχύσουμε τις ευκαιρίες ζωής των μαθητών μας βοηθώντας τους να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ευκαιρίες μάθησής τους και εξοπλίζοντάς τους με τις μελλοντικές δεξιότητες και γνώσεις που χρειάζονται στον απαιτητικό χώρο εργασίας του 21ου αιώνα.

  • Oxford, Ηνωμένο Βασίλειο

  Η Lady Margaret Hall («LMH») είναι ένα κολέγιο στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Οι ιδρυτές ονόμασαν το Κολλέγιο προς τιμήν της Λαίδης Μάργκαρετ Μποφόρ, μητέρας του βασιλιά Ερρίκου Ζ' και φημισμένη προστάτιδα της υποτροφίας και της μάθησης. Οι πρώτοι εννέα φοιτητές έγιναν δεκτοί το 1879. Το Κολλέγιο μεγάλωσε, άνοιξε τις πόρτες του στους άνδρες και τώρα είναι μια κοινότητα με περισσότερους από 600 φοιτητές και 45 υποτρόφους. Το LMH είναι ένα από τα 39 κολέγια που αποτελούν το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ένα από τα πανεπιστήμια με την υψηλότερη κατάταξη στον κόσμο και το παλαιότερο πανεπιστήμιο στον αγγλόφωνο κόσμο.

  • Leeds, Ηνωμένο Βασίλειο

  Συγκεντρώνουμε ειδικούς στην επιστήμη των υπολογιστών, τη χημεία, τη μηχανική, τα μαθηματικά, τη φυσική και την αστρονομία για να προσφέρουμε εξαιρετική εκπαίδευση και έρευνα στους μαθητές στα ακόλουθα σχολεία.

  • South Kensington, Ηνωμένο Βασίλειο

  Ως μέρος του Imperial College του Λονδίνου, ενός παγκόσμιου ηγέτη στην επιστήμη και την τεχνολογία, οδηγούμε τον παγκόσμιο επιχειρηματικό και κοινωνικό μετασχηματισμό μέσω της συγχώνευσης επιχειρήσεων, τεχνολογίας και επιχειρηματικής νοοτροπίας. Συνδυάζουμε την καινοτόμο σκέψη και τη διορατικότητα με τη νέα τεχνολογία για να αναπτύξουμε λύσεις σε ζητήματα του πραγματικού κόσμου, προς όφελος των επιχειρήσεων και βελτιώνοντας την κοινωνία.

  • London, Ηνωμένο Βασίλειο

  Το London Institute of Banking & Finance (LIBF) είναι ένα σεβαστό όνομα στη βρετανική εκπαίδευση για περισσότερα από 140 χρόνια. Παρέχουμε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα για φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνείς φοιτητές σε βάση μερικής και πλήρους απασχόλησης. Ως μικρότερο, εξειδικευμένο πανεπιστημιακό κολέγιο με εξειδικευμένη σχολή, είμαστε σε ιδανική θέση για να σας βοηθήσουμε στο ταξίδι της σταδιοδρομίας σας – έχουμε βοηθήσει χιλιάδες φοιτητές σε όλο τον κόσμο να κάνουν ακριβώς αυτό. Τα μαθήματά μας παρέχουν τις δεξιότητες που χρειάζεστε για μια σταδιοδρομία στις επιχειρήσεις, τη διαχείριση, την επιστήμη δεδομένων και τα οικονομικά με μεγάλη έμφαση σε πρακτικές δεξιότητες που λαμβάνονται από πραγματικές καταστάσεις.

  • London, Ηνωμένο Βασίλειο

  Το King's College του Λονδίνου είναι ένα από τα κορυφαία 35 πανεπιστήμια στον κόσμο (QS World University Rankings 2022) και ένα από τα παλαιότερα στην Αγγλία (ιδρύθηκε το 1829). Το πανεπιστήμιο έχει περισσότερους από 29.600 φοιτητές, με λιγότερους από 11.000 να είναι διεθνείς φοιτητές από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο.

  • London, Ηνωμένο Βασίλειο

  Βασισμένο σε μια από τις πιο συναρπαστικές πρωτεύουσες του κόσμου, το London Met φιλοξενεί μια φιλόξενη κοινότητα εμπνευσμένων και αποφασιστικών μαθητών, δασκάλων και καινοτόμων στοχαστών. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων, από προπτυχιακά και μεταπτυχιακά έως σύντομα μαθήματα και επαγγελματικά προσόντα, πολλά από τα οποία είναι διαθέσιμα για σπουδές πλήρους ή μερικής απασχόλησης για να ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας.

  • Madison, Ηνωμένες Πολιτείες
  • Teaneck, Ηνωμένες Πολιτείες
  • + 3 περισσότερο

  Το μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο Νιου Τζέρσεϊ, το FDU είναι ένα μη κερδοσκοπικό, μη θρησκευτικό ίδρυμα με πολλές πανεπιστημιουπόλεις. Ιδρύθηκε το 1942, το FDU απέκτησε καθεστώς τετραετίας το 1948 και έγκριση ως πανεπιστήμιο το 1956. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει πάνω από 100 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, συμπεριλαμβανομένων διδακτορικών προγραμμάτων στη φαρμακευτική, τη νοσηλευτική πρακτική, την κλινική ψυχολογία και τη σχολική ψυχολογία. και μια σχολή επιχειρήσεων διαπιστευμένη από το AACSB. Τα προγράμματα σπουδών προσφέρονται σε δύο πανεπιστημιουπόλεις του Νιου Τζέρσεϋ και σε δύο τοποθεσίες FDU εκτός των ΗΠΑ: το Wroxton College, στο Oxfordshire στην Αγγλία και το Vancouver Campus, στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά.

  • Bradford, Ηνωμένο Βασίλειο

  Στο Πανεπιστήμιο του Μπράντφορντ, εστιάζουμε στη δημιουργία των συνθηκών για κοινωνικό, πολιτιστικό και οικονομικό αντίκτυπο. Δεσμευόμαστε στην κοινωνική ένταξη και το έργο μας να διευρύνουμε τις ευκαιρίες και να επιτρέψουμε στους μαθητές να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους, μας οδήγησε στην κορυφή του δείκτη κοινωνικής κινητικότητας των αγγλικών πανεπιστημίων τα τελευταία δύο χρόνια.

  • Boston, Ηνωμένες Πολιτείες
  • San Francisco, Ηνωμένες Πολιτείες
  • + 4 περισσότερο

  Περισσότερο από μια μη κερδοσκοπική σχολή επιχειρήσεων, η Hult είναι μια δυναμική πολυπολιτισμική κοινότητα που εκπαιδεύει, εμπνέει και συνδέει μερικά από τα πιο προνοητικά επιχειρηματικά ταλέντα στον κόσμο. Αντιστρέφουμε την παραδοσιακή προσέγγιση της εκπαίδευσης χρησιμοποιώντας εμπειρίες μάθησης με πράξη για να μετατρέψουμε τις δεξιότητες των μαθητών από τη στιγμή που θα έρθουν μαζί μας, σε έναν εξαιρετικό επιχειρηματία, από τη στιγμή που αποφοιτούν.