Keystone logo
Μεξικό

Μελέτη Νόμος σε Μεξικό 2024

Μελέτη σε Μεξικό

Να γίνει δικηγόρος στο Μεξικό Μεξικό 's σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μοντέλα εκ του σύνεγγυς το σύστημα που ακολουθείται στις ΗΠΑ, με τους μαθητές που απαιτούνται για να κερδίσουν ένα πτυχίο ' s βαθμό νόμο (LLB) πριν προχωρήσουν σε ένα βαθμό απόφοιτος Δίκαιο (LLM). Μια μεξικάνικη bachelor 's πτυχίο ονομάζεται "Licenciatura ", ενώ ένα master ' s πτυχίο ονομάζεται "Maestria ". Δικηγόρους Licensed στο Μεξικό έχουν ολοκληρώσει τέσσερα ή πέντε χρόνια επαγγελματικό πρόγραμμα του νόμου σε διαπιστευμένο σχολείο του νόμου ή πανεπιστήμιο (που ονομάζεται "Facultad de Derecho "). Οι μαθητές του νόμου οδηγίες σε βασικούς τομείς του Μεξικού Αστικού Κώδικα, καθώς και το συνταγματικό και ποινικό δίκαιο. Οι μαθητές που επιθυμούν να ειδικεύονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή του Μεξικού νόμου δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να βρείτε το πρόγραμμα που θέλετε νόμου η Πόλη του Μεξικού το μόνο που έχει πάνω από 35 σχολεία του νόμου, με τις πόλεις του Μοντερέι και της Γκουανταλαχάρα προσφέροντας επιπλέον πανεπιστήμια δικαίου από την οποία να επιλέξει.Δίδακτρα Τα δίδακτρα είναι δυνατόν να διαφέρουν από το ένα ίδρυμα στο άλλο. Υποτροφίες και οικονομικές ενισχύσεις μπορούν να είναι διαθέσιμα, ανάλογα με το πανεπιστήμιο 's πολιτικές. Ευκαιρίες απασχόλησης για Δικηγόροι στο Μεξικό Δικηγόροι είναι συνεχώς σε ζήτηση στο Μεξικό ' s αυξανόμενη οικονομία, ταχύτατα αυξανόμενο πληθυσμό και την αλλαγή της κοινωνικής δομής.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  316
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  19
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  27
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  19

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  7
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  4
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  2

Σχετικά με Μεξικό

Μια ομοσπονδιακή συνταγματική δημοκρατία που βρίσκεται στα νότια σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών, το Μεξικό είναι μια από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες χώρες του κόσμου και το σπίτι σε σχεδόν 115 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Παγκόσμια Τράπεζα θεωρεί ότι το Μεξικό να έχουν μια ανώτερη μεσαία εισοδήματα λόγω της τεράστιας πετρελαίου και αποθέματα αργύρου και ένα εντυπωσιακό ακαθάριστο εγχώριο προϊόν εξόδου προωθούνται με πρόσφατα εκβιομηχανισμένες οικονομία, η οποία συνδέεται στενά με τη NAFTA. Το Μεξικό έχει επίσης μια ακμάζουσα τουριστική βιομηχανία και βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ Βορείου και της Νοτίου Αμερικής για τα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η Goldman Sachs προβλέπει ότι το Μεξικό θα γίνει μία από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου 's μέσα σε 30 χρόνια με βάση την συνεχιζόμενη ανάπτυξη του τουρισμού και του πετρελαίου / βιομηχανίες μετάλλων της. Κυβέρνηση του Μεξικού 's μοιάζει με τη δομή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ και αποτελείται από δικαστική, νομοθετική και εκτελεστική κλάδους που ελέγχουν 31 χωριστών κρατών και μια ομοσπονδιακή περιφέρεια.Ο πρόεδρος του Μεξικού είναι δημοκρατικά εκλεγμένη και είναι ο επικεφαλής της κυβέρνησης και του κράτους. Λειτουργία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης υπαγορεύεται από τις κατευθυντήριες γραμμές που εγκρίθηκαν το 1917 με τη δημιουργία και την καθιέρωση του πολιτικού Συντάγματος των Ηνωμένων Μεξικό Πολιτείες. Μεξικό νομικό σύστημα νομικής Σύστημα Μεξικό 's λειτουργεί υπό αστικού κώδικα που προέρχεται από το καταστατικό του ρωμαϊκού δικαίου και κώδικες (Corpus Juris Civilis) αναπτύχθηκε αρχικά από τον αυτοκράτορα Ιουστινιανό και αργότερα τροποποιήθηκε από το ναπολεόντειο (Γαλλικά) Κώδικας 1804. Μεξικό 's Αστικού Κώδικα επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τη χώρα ' s κοινωνικές νόρμες και ενσωματώνει περιουσία, την προσωπική, οικογενειακή και συμβατικές ρυθμίσεις του νόμου.Χωρίζεται σε τέσσερα μέρη, ο Αστικός Κώδικας περιέχει "Βιβλία " που ονομάζεται: "The Book of Υποχρεώσεις " (το συμβατικό δίκαιο)? "Το βιβλίο του ατόμου " (γάμος, διαζύγιο, την πατρότητα)? "Το βιβλίο του Ενεργητικού " (κινητής και ακίνητης περιουσίας) και "Το βιβλίο του απογόνου 's Estates " (διαθήκες, διαθήκες και αδιαθέτου θέματα).

Απαιτήσεις βίζας

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητική Βίζα Προσωρινής Διαμονής (Residente Temporal Estudiante)

Τιμή και νόμισμα

USD 30

Το κόστος έκδοσης φοιτητικής βίζας ποικίλλει ανάλογα με την εθνικότητα. Μπορεί να είναι μεταξύ 17 και 30 $ ΗΠΑ.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Εάν είστε πολίτης ή μόνιμος κάτοικος της ζώνης Σένγκεν, του Ηνωμένου Βασιλείου, των ΗΠΑ, του Καναδά ή της Ιαπωνίας ή εάν έχετε έγκυρη θεώρηση εισόδου για οποιαδήποτε από αυτές τις χώρες, δεν χρειάζεστε βίζα για το Μεξικό εάν ο σκοπός της επίσκεψής σας είναι σπουδάζοντας, και εάν η διάρκεια της παραμονής σας δεν υπερβαίνει τις 180 ημέρες.

Οι φοιτητές που προέρχονται από άλλες χώρες ή που θα το επισκεφθούν για περίοδο μεγαλύτερη από 180 ημέρες πρέπει να υποβάλουν αίτηση για φοιτητική βίζα στο Μεξικό.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Προξενικό Γραφείο

Πρέπει να κάνετε αυτοπροσώπως αίτηση για Βίζα Προσωρινής Διαμονής Φοιτητών στο Προξενικό Γραφείο που βρίσκεται πλησιέστερα στον τόπο διαμονής σας.

Δικτυακός τόπος:https://directorio.sre.gob.mx/index.php/consulados-de-mexico-en-el-exterior

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Οι αιτούντες πρέπει να υποβάλουν αίτηση για βίζα αυτοπροσώπως μέσω προκαθορισμένου ραντεβού συνέντευξης.

 1. Διαβατήριο σε ισχύ με τουλάχιστον 6 μήνες μετά την επιστροφή.
 2. Πρωτότυπη επιστολή αποδοχής από το σχολείο/ίδρυμα στο Μεξικό.
 3. Πρωτότυπη Επιστολή ή Πιστοποιητικό που να αναφέρει τα έξοδα κάλυψης του φοιτητή, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους υποτροφίας και σε περίπτωση που θα μείνει σε οικογένεια υποδοχής μην ξεχάσετε να επισυνάψετε την ταυτότητα του αρχηγού μέλους της οικογένειας. Σε περίπτωση που δεν περιλαμβάνονται η υποτροφία ή τα έξοδα, είναι υποχρεωτική η προσκόμιση των καταστάσεων λογαριασμού για τους τελευταίους 3 μήνες.
 4. Σε περίπτωση ανηλίκων - Ληξιαρχική πράξη γέννησης μαθητή δεόντως Αποστολή.
 5. Οι ξένοι φοιτητές πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικό ιατρικής/ασφάλισης ατυχήματος με διεθνή κάλυψη.
 6. Απαιτείται επίσης ιατρική δήλωση που να δείχνει καλή υγεία και να δηλώνει ότι ο υποψήφιος είναι απαλλαγμένος από κάποια από τις ασθένειες.
 7. Τέλος επεξεργασίας βίζας.
 8. Συμπληρωμένο έντυπο αίτησης.
 9. Μία έγχρωμη φωτογραφία, μεγέθους διαβατηρίου με το πρόσωπο ακάλυπτο.

Μόλις οι αιτούντες εισέλθουν στην επικράτεια του Μεξικού, πρέπει, εντός των πρώτων 30 ημερολογιακών ημερών, να υποβάλουν αίτηση στο Εθνικό Ινστιτούτο Μετανάστευσης για την κάρτα διαμονής που πιστοποιεί τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα και τους επιτρέπει να παραμείνουν στο Μεξικό.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Η μεξικανική φοιτητική βίζα μπορεί να εκδοθεί σε 2 ημέρες κατά μέσο όρο και μπορεί να διαρκέσει έως και 3 εβδομάδες, ανάλογα με την εθνικότητα του αιτούντος. Θα πρέπει να κάνετε αίτηση πολύ εκ των προτέρων.

Η ισχύς της φοιτητικής βίζας είναι ένα έτος.

Χρόνος επεξεργασίας

2 Days

Ευκαιρίες εργασίας

Οι φοιτητές δεν μπορούν να εργαστούν ή να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ανταποδοτική δραστηριότητα ενώ βρίσκονται σε φοιτητική βίζα στο Μεξικό.

Όταν ο μαθητής έχει προσκληθεί από μια μεξικανική εταιρεία/Ίδρυμα να εκτελέσει επικερδείς δραστηριότητες, η μεξικανική εταιρεία/ίδρυμα πρέπει να ζητήσει άδεια εργασίας στο Εθνικό Ινστιτούτο Μετανάστευσης στο Μεξικό (www.inm.gob.mx).

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Οι αρχές μετανάστευσης μπορούν να αποφασίσουν να αρνηθούν το αίτημα εισόδου στη χώρα εάν ο αιτών υπόκειται σε ποινική διαδικασία ή έχει καταδικαστεί για σοβαρό έγκλημα.