Keystone logo
Κάτω Χώρες

Μελέτη Νόμος σε Κάτω Χώρες 2024

Μελέτη σε Κάτω Χώρες

Η ολλανδική Πτυχίο Νομικής σπουδάζει νομικά στην Ολλανδία απαιτεί τη δέσμευση του χρόνου, αλλά το όφελος του να είναι σε θέση να κερδίσουν ένα πτυχίο νομικής σε μια χώρα η οποία ακολουθεί μια προσέγγιση του αστικού δικαίου και είναι γνωστό ως το νομικό κέντρο της Ευρώπης καθιστά την πορεία της μελέτης που αξίζει τον κόπο . Κερδίζουν πτυχίο νομικής στην Ολλανδία ξεκινάει με ένα πτυχίο δίκαιο (πτυχίο Νομικής ή LLB), η οποία απαιτεί τρία έτη σπουδών, που ακολουθείται από ένα πτυχίο Master of δικαίου (LLM), η οποία απαιτεί ένα έτος σπουδών. Η εκμάθηση της Νομικής Σχολής στις Κάτω Χώρες Νομική μελέτη πραγματοποιείται σε σχολεία του νόμου, τα περισσότερα από τα οποία είναι συνδεδεμένα με σημαντικά πανεπιστήμια στην Ολλανδία. Οι αλλοδαποί φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ένα πρόγραμμα το Διεθνές Δίκαιο, το οποίο εστιάζει την εκπαίδευση, τόσο σε νομικό τομέα, αλλά και για τις μοναδικές εκπαιδευτικές ανάγκες των διεθνών φοιτητών οι οποίοι δεν μπορούν να ενημερώνονται πλήρως σχετικά με το ολλανδικό προοπτική του αστικού δικαίου.Η ολλανδική ακαδημαϊκό έτος αρχίζει την πρώτη του Σεπτέμβρη και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Αυγούστου του επόμενου έτους, με 42 εβδομάδες της μελέτης. Το μοντέλο βασίζεται στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών και είναι εύκολα να συγκριθεί με τις άλλες ευρωπαϊκές νομικές προγράμματα. Για να γίνει δεκτό σε ένα διεθνές πρόγραμμα το σχολείο του νόμου στην Ολλανδία, θα πρέπει να είναι σε θέση να μιλούν και να γράφουν καλά αγγλικά. Εφαρμόστε στο σχολείο της επιλογής σας, και να χρησιμοποιήσετε την επιστολή αποδοχής σας για να υποβάλουν αίτηση για φοιτητική βίζα σας. Αυτό σας δίνει ένα προπαρασκευαστικό έτος για να χρησιμοποιήσετε για να προετοιμαστούν για τις σπουδές σας, ώστε να μπορείτε να βρείτε εργασία, αν χρειαστεί, να εντοπίσει μια θέση για να ζήσουν και να ολοκληρώσει κάθε αναγκαία κατάρτιση για την είσοδο στο πρόγραμμα. Μελετώντας δικαίου στις Κάτω Χώρες παρέχει μια εξαιρετική βάση για την άσκηση σε όλο τον κόσμο. Οι καθηγητές νομικής στην Ολλανδία αναγνωρίζεται διεθνώς για την κατανόησή τους από το αστικό δίκαιο, και αυτό σημαίνει μεγαλύτερες προοπτικές απασχόλησης για τους ξένους φοιτητές.Οι μαθητές που επιθυμούν να παραμείνουν στην Ολλανδία θα βρείτε άφθονες ευκαιρίες απασχόλησης. Πολλές μεγάλες εταιρείες έρχονται στην Ολλανδία για να έχουν τις διαφορές τους εγκαταστάθηκαν. Ένα πτυχίο από την Ολλανδία κάνει δικηγορία σε άλλες χώρες αστικού δικαίου ευκολότερη λόγω της εξαιρετικής φήμης αυτών των προγραμμάτων δικαίου.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  611
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  70
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  40
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  79

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  10
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  12
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  5

Σχετικά με Κάτω Χώρες

Με το Βέλγιο στο νότο της Γερμανίας προς την ανατολή και τη Βόρεια Θάλασσα στα βόρεια, η Ολλανδία είναι μια χώρα βορειοδυτική Ευρώπη απαρτίζεται από δώδεκα επαρχίες και τρία νησιά της Καραϊβικής. Γνωστή για τους ανεμόμυλους, τουλίπες και ευτυχισμένη κατοίκους, η χώρα είναι διάσημη για τα αναχώματα του - περίπου το ένα πέμπτο της γης στις Κάτω Χώρες είναι κάτω από το επίπεδο της θάλασσας και το εκτεταμένο σύστημα ανάχωμα κρατά πλημμύρες στο κόλπο. Κορυφαίες βιομηχανίες περιλαμβάνουν τη ναυτιλία, την αλιεία, το εμπόριο και τον τραπεζικό τομέα. Αξιοσημείωτες Ολλανδοί καλλιτέχνες περιλαμβάνουν Βίνσεντ βαν Γκογκ και ο MC Escher. Η Ολλανδία είναι επίσης γνωστή ως η Παγκόσμια 's νόμιμου κεφαλαίου, όπως η Χάγη φιλοξενεί το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και πολλά άλλα διεθνών δικαστηρίων, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπόλ και της Eurojust. Το νομικό σύστημα στην Ολλανδία Η Ολλανδία ακολουθούν με βάση μια μορφή αστικού δικαίου στην γαλλικού αστικού κώδικα, με κάποιες επιρροές από την παραδοσιακή ολλανδικό δίκαιο και στο ρωμαϊκό δίκαιο.Το 1992, η χώρα που τα βιβλία του αστικού δικαίου σε θέση που περιγράφουν το νομοθετικό του κώδικα, και ότι βοήθησε τη χώρα να εξελιχθεί σε ηγέτη στον νομικό κόσμο. Το ολλανδικό Κοινοβούλιο είναι το κύριο νομοθετικό όργανο στο σύστημα.

Απαιτήσεις βίζας

MVV (Προσωρινή Άδεια Διαμονής) – βίζα εισόδου.

VVR (Άδεια Διαμονής) - εάν σκοπεύετε να μείνετε στην Ολλανδία για περισσότερους από τρεις μήνες, επιπλέον της θεώρησης εισόδου, θα πρέπει επίσης να υποβάλετε αίτηση για Άδεια Διαμονής (VVR) – μια ταυτότητα που ισχύει ως βίζα σπουδών.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

MVV (Προσωρινή Άδεια Διαμονής); VVR (άδεια παραμονής)

Τιμή και νόμισμα

EUR 311

Επί του παρόντος, η επεξεργασία μιας αίτησης για MVV και άδεια παραμονής για σπουδές στην Ολλανδία κοστίζει μη επιστρέψιμη αμοιβή 311 ευρώ. Τα τέλη επανεξετάζονται δύο φορές το χρόνο και υπόκεινται σε αλλαγές στα μέσα του έτους.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Εάν είστε πολίτης κράτους μέλους της ΕΕ ή του ΕΟΧ ή της Ελβετίας, δεν χρειάζεστε φοιτητική βίζα ή άδεια διαμονής για να μείνετε στην Ολλανδία.

Οι υπήκοοι τρίτων χωρών της ΕΕ, του ΕΟΧ ή της Ελβετίας χρειάζονται άδεια διαμονής για να μείνουν στην Ολλανδία για περισσότερες από 90 ημέρες – για μικρότερη περίοδο, χρειάζεστε μόνο τουριστική βίζα. Υπάρχουν δύο έγγραφα που χρειάζεστε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα χρειαστείτε μια προσωρινή άδεια διαμονής (machtiging tot voorlopig verblijf, MVV) για να ταξιδέψετε στην Ολλανδία. Επιπλέον, θα χρειαστείτε άδεια παραμονής (VVR) για να μείνετε στη χώρα.

Οι πολίτες λίγων χωρών ή άτομα υπό ορισμένες συνθήκες εξαιρούνται από την υποχρέωση να υποβάλουν αίτηση για VVR. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ: https://www.expatica.com/nl/visas-and-permits/Getting-a-Dutch-visa-or-temporary-residence-permit_108412.html

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

εκπαιδευτικό ίδρυμα

Το εκπαιδευτικό ίδρυμα πρέπει να υποβάλει αίτηση για λογαριασμό σας, επομένως πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί του για λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία. Εάν όχι, ζητήστε βοήθεια επικοινωνώντας με το διεθνές γραφείο (ή εάν είστε ερευνητής, το τμήμα HR) του ιδρύματος υποδοχής σας.

Δικτυακός τόπος:

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Η διαδικασία αίτησης θεώρησης ξεκινά από το πανεπιστήμιο μόλις ο φοιτητής γίνει επίσημα δεκτός στο πρόγραμμα σπουδών.

Τα έγγραφα που απαιτούνται για την αίτηση βίζας αναφέρονται στην επιστολή που αποστέλλεται από το πανεπιστήμιο στους υποψήφιους φοιτητές. Συνήθως απαιτούνται τα ακόλουθα έγγραφα:

 • αντίγραφο της πρώτης σελίδας (σελίδα ταυτότητας) ενός έγκυρου διαβατηρίου·
 • απόδειξη ότι μπορείτε να στηρίξετε τον εαυτό σας οικονομικά.
 • πρόσθετες φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου (μέγεθος: 35 mm x 45 mm, βλ. απαιτήσεις IND στο.pdf).
 • απόδειξη των διδάκτρων και των πληρωμών αίτησης θεώρησης·
 • απόδειξη στέγασης που έχει κανονιστεί για τουλάχιστον 1 ακαδημαϊκό έτος (10 μήνες)·
 • για Κινέζους φοιτητές, μπορεί να απαιτείται πιστοποιητικό NESO.

Η έγκυρη απόδειξη της οικονομικής αυτάρκειας ενός υποψηφίου μπορεί να αποδειχθεί ως εξής:

 • Επιστολή από το ολλανδικό ίδρυμα υποδοχής που αναφέρει την αμοιβή πρακτικής άσκησης ή την υποτροφία ασκούμενου.
 • Επιστολή εισδοχής από το ολλανδικό πανεπιστήμιο που παρέχει λεπτομέρειες για την υποτροφία φοιτητή, την απαλλαγή από τα δίδακτρα ή την υποτροφία.
 • Το αντίγραφο κίνησης του τραπεζικού λογαριασμού σας σε μια διεθνή τράπεζα, που υποδεικνύει αρκετά χρήματα για να πληρώσετε για τα προτεινόμενα έξοδά σας στην Ολλανδία.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Ο χρόνος επεξεργασίας για την αίτηση φοιτητικής βίζας στην Ολλανδία είναι συνήθως ένας μήνας, αν και μερικές φορές μπορεί να διαρκέσει έως και 3 μήνες.

Η άδεια διαμονής εκδίδεται για τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών του φοιτητή συν 3 μήνες, έως 5 έτη κατ' ανώτατο όριο. Εάν ο φοιτητής επιθυμεί να ολοκληρώσει ένα προπαρασκευαστικό μάθημα, η διάρκειά του θα προστεθεί στη διάρκεια της θεώρησης. Εάν η διάρκεια της εκπαίδευσης διαρκέσει περισσότερα από 5 χρόνια, η άδεια διαμονής μπορεί να παραταθεί κατά ένα επιπλέον έτος.

Υπάρχει μια άλλη προϋπόθεση που συνδέεται με την εγκυρότητα του VVR. Παραμένει σε ισχύ υπό τον όρο ότι ο μαθητής συγκεντρώσει το 50% της πίστωσης καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Οι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή πανεπιστημιακών σπουδών (πτυχίο, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό) μπορούν να υποβάλουν αίτηση για έτος προσανατολισμού για άδεια αποφοίτων εντός τριών ετών από την αποφοίτησή τους. Αυτό σας δίνει ένα χρόνο για να αναζητήσετε εργασία, κατά τη διάρκεια του οποίου μπορείτε να εργαστείτε χωρίς κανέναν περιορισμό ή την ανάγκη να έχει ο εργοδότης άδεια εργασίας για εσάς.

Χρόνος επεξεργασίας

1 Month

Ευκαιρίες εργασίας

Όλοι οι διεθνείς φοιτητές επιτρέπεται να εργαστούν παράλληλα με τις σπουδές τους.

Για φοιτητές εκτός ΕΕ και εκτός ΕΟΧ, απαιτείται άδεια εργασίας για να εργαστούν. Αυτή η άδεια πρέπει να ληφθεί από τον μελλοντικό εργοδότη για λογαριασμό σας. Ακόμη και με αυτή την άδεια εργασίας, οι μαθητές μπορούν να εργαστούν μόνο για περιορισμένο αριθμό ωρών, δηλαδή 10 ώρες την εβδομάδα. Τους επιτρέπεται να εργάζονται με πλήρη απασχόληση κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο.

Οι φοιτητές από την ΕΕ, τον ΕΟΧ (εκτός από την Κροατία) και την Ελβετία δεν χρειάζονται άδεια εργασίας.

Ωρες την εβδομάδα

10

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Η αίτησή σας για βίζα μπορεί να απορριφθεί εάν δεν μπορείτε να αποδείξετε τα απαιτούμενα χρήματα ή εάν προσκομίσετε λανθασμένα ή ελλιπή έγγραφα.